פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
הייתי מעוניין לקבל חו"ד על הסאב של סרוין וגה VMAX 300WRMS בתיבה מקורית אטומה
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 4 תגובות
- 986 צפיות
השאלה שלי היא מאיפה אתם ממליצים להעביר את החוטים של הצ'יינגר באוטו(מהבגאז' לHU) האוטו הוא מאזדה לנטיס F שנת 97 ושלא יהיה מסובך.. כי אני עושה את זה לבד תודה רבה אמיר
הודעה אחרונה מאת MR.sUB, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום קיבלתי מסך לרכב ואי לא יודע איך לצרוב קליפים המכשיר הוא : sony cdx-v7800X זה פאנל מחו"ל הוא תומך בויסידי רק ואני רוצה צרות לו יש לי את תוכנת הנרו אשמח אם תעזרו לי... תודה מראש תמיר
הודעה אחרונה מאת תמיר אורן, -
המלצה לרמקולים 3.5" 1 2
מאת niger21- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים 3.5" טובים, ואיפה אפשר להשיג אותם?
הודעה אחרונה מאת TheGreatCat, -
- 2 תגובות
- 806 צפיות
שלום לכולם, יש לי רדיו דיסק של פיוניר DEH-3400R חיפשתי ברשת ולא מצאתי מידע על פונקציות נסתרות שראיתי שיש אחרי שלוחצים על AUDIO ארוך כשהמכשיר כבוי. הפונקציות הם: 50 STEP או 100 STEP ו AP-I ON/OFF יש למישהו מושג מה הם עושות?
הודעה אחרונה מאת NOSiVIC, -
- 5 תגובות
- 730 צפיות
חבר שלי ביקש ממני לשאול פה שאלה. יש לו מערכת של jvc 50*4 ,רמקולים של פיוניר 240w ורמקולים סתם מעפנים מקדימה. הוא אומר שהוא רוצה להחליף אותם למשהו טוב. הוא אמר שחשוב לו בעיקר האיכות של הסאונד . למישהו יש רעיונות איזה רמקולים לקנות ? התקציב שלו זה 400 שקל
הודעה אחרונה מאת lioroko7, -
- 3 תגובות
- 978 צפיות
פשוט אני רוצה לשים תמגש המקורי ולעשות בו חורים אז אם אפשר רק סירטוט של הגודל 6X9 כדי שאני אוכל להדפיס ולפי זה לעשות את החורים תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Enc0der, -
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1639,normal_sales שווה את הכסף?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 3 תגובות
- 732 צפיות
שלום שלום אני שוב מתגבר ומשדרג את המערכת - איזה מגבר הייתם קונים שיחזיק סט דוטק קדמי(140RMS) וסט פולס אחורי(150RMAS) - שני סאבים של 200RMS -250 כל אחד או סרווין או רוקפורד או SPL - אני עוד לא סגור על הסאבים . הציעו לי לקחת מגבר 6 ערוצים - התקציב 3500 שח בקירוב. או שהייתם הולכים על שני מגברים - אחד מונו והשני 4 ערוצים . ואם כן - איזה מגברים הייתם קונים - שוב בתקציב של 3500שח . בברכת יום טוב jingel
הודעה אחרונה מאת lioroko7, -
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
טוב אז אני מתגייס בעוד שבוע והמערכת על סף מכירה , אני עוזב את התחום ל-3 שנים...מודה אני יתגעגע... ....אז בינתיים שאני יצא שבת פעם ב...אני מעוניין ברדיו דיסק סביר ואמין במיוחד שיספק אותי לא צריך MP3 לא יציאות למגבר לא חתיכוים ושאר ירקות....פשוט רדיו דיסק פשוט ואמין! מוכן להשקיע עד 700 ש"ח (כמובן שחדש) ועל הרדיו דיסק יחוברו רמקולים בדלתות הקדמיות אשמח לקבל המלצה גם פה , עוד פעם באותה שיטה של אמינות עם צליל נעים לא ווליום מטורף....רמקולים אחוריים כבר יש ומפה מגיעה השאלה הבאה....הרמקולים שברשותי הם קנווד 10*7 הסדרה החדשה ביותר 320 וואט 80 RMS אני יודע שהם לא יהיו נצילים על הרדיו דיסק והשאלה שלי היא האם מתאים יותר לחבר רמקול של 40-50 RMS ??? תודה רבה מראש... הינה …
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לחבר שלי מיצובישי סופר לנסר 94' הוא יכול להתקין רמקולים של 6x9 מאחורה? ורמקולים של 6.5 אינץ' מקדימה? אם לא אז איזה גודל הוא צריך ??? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת om-er, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב! יש לי חבר עם שברולט אפיקה 2004 שהתקשר אליי היום בבוקר והיה במצוקה רבה. הוא העיר אותי ב-9 בבוקר (בן בליעל!) והתחיל להתבכיין לי שהתחנות ברדיו שלו באוטו (רדיודיסק מובנה, בא בתור חלק אינטגרלי עם הרכב) השתנו והתאפסו וכאשר ניסה לכוון אותם שוב, הקפיצות השתנו לו לקפיצות של חצאים בכיוון הרדיו (כלומר במקום 95.5 ל-95.6 ל-95.5 מיד ל-96, כמו ברדיו אמריקאי בדיוק). מי שיש לו איזשהו מושג איך מחזירים את כיוון התחנות לכיוונן המקורי בקפיצות רגילות של רדיו נורמלי בישראל, שיעזור בבקשה. תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת ShayRally, -
התלבטתי בין שני מגברים של שני החברות הללו http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14176 לבין מונובלוק CLASS D של HIFONICS http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14112 איזו חברה טובה יותר? בטובה אני מתכוון לאמינה,הספקים מוצהרים לעומת בפועל,מוניטין? למישהו יש ניסיון איתם? הם הולכים להגביר 3 קיקר L5 כל אחד 600 RMS. האלפאסוניק אמור לתת 3000RMS ב1 אום ברידג',ולמרות שהוא לא מונו בלוק ולא CLASS D,כבר הזמנתי אותו,אבל אולי עדיין יש לי מצב להחליף ביניהם. אני צריך שהמגבר יוציא בערך 1800RMS. בכל מקרה תודה למגיבים,תשפכו כל מה שיש לכם,רק תישארו בנושא המקורי כי שמתי לב בחיפושים שכל ת'רד בסוף גולש ל…
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 0 תגובות
- 650 צפיות
אני מתלבט בין הDEH-P4750MP ל DEH-P3700MP אמנם הם לא בדיוק באותו מחיר אבל ב3700 יש RDS. האם ישנו גם הבדל באיכות הצליל?
הודעה אחרונה מאת NaNdRUt, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכוללללם, רציתי לקבל חוות דעת על המגבר של לנזר 600w 150rmsx2. אני רוצה לחבר אותו לרמקולים מורל פולס 6x9. האם השילוב של שניהם יהיה אופטימלי ויתן את המקסימום של הרמקולים? המורל פולס מוצהרים כמקבלים 150 rms האם באמת זה נכון? לא יכול לקרות מצב שהמגבר יהיה חזק מדי? איפה אפשר להשיג את המגבר בארץ במחיר הכי זול?
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 6 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום יש לי טויוטה יאריס 2001 ואני מעוניין להחליף את הצ'ינג'ר המקורי שיש באוטו אבל הבעיה היא שהוא קטן יותר מהצורה הרגילה של רדיו דיסק נורמאלי!!! קיבלתי מתנה רדיו דיסק של JVC G455 והוא פשוט יותר גדול מהצ'ינג'ר!!!! הוא לא מתאים וגם לא שום רדיו דיסק אחר! מה אני יכול לעשות? אני רוצה להחליף את הצ'ינג'ר הפשוט שיש באוטו. יש אולי מן מתאם שיוכל להתאים לי לרדיו דיסק רגיל?! אם מישהו יודע ,כמה רמקולים אני יכול לחבר לצ'ינג'ר המקורי של היאריס?! אפשר לחבר לו גם אחוריים?!? בבקשה תענו לי אני עובד עצות!!! תודה לכם.
הודעה אחרונה מאת קראסטי, -
- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה, סוף כל סוף אני מוכן לשדרוג הHU ובחודש הקרוב אני מקווה לרכוש אחד מהשלושה בעזרת השם. אבקש את המלצותיכם וחוות הדעת שלכם על הרדיו דיסקים הבאים: א.ALPINE CDA-9830 (כ-2000ש"ח) ב.JVC KDSH-700 (כ-1700 ש"ח) ג.CLARION DZH-746 (כ-2000 ש"ח) מי יביא תמורה טובה יותר מהאחרים למחיר שלו? מבחינת EQ וחיתוכים מי מומלץ יותר? ובכלל כל דעה מבעל ניסיון תעזור. בברכה. ג'ניה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום , בעודי חושב על שידרוג המערכת למאזדה הגעתי לחלק החשוב והוא מגבר. בנתיים חשבתי על הפאנל של פיוניר 7700MP : http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4039_150874695,00.html שהוא עולה בסביבות ה1400-1500 ש"ח. הרמקולים שחשבתי עליהם הם מוראל דוקט 140WRMS 6.5 (ד"א הם נכנסים במאזדה 323 97,צורה ישנה?). לדלתות? , בכ-650 ש"ח (יד שניה). הסאב שברשותי עכשיו הוא רוקפורד RFZ3412 : http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1559,normal_sales האם תוכלו לעזור לי בקניית מגבר טוב שיחזיק לי את כל העסק? והאם מספיק קומפוננט בדלתות מקדימה (במידה והחורים הם 6.5) ? בתודה , שאולי.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי סאב כזה של ווגה ואני לא יודע כמה וואט הוא, אני רוצה לקנות מגבר שיוכל לנצל את כל העוצמה של הסאב ולא מופיע כמה RMS יש לו. אני הוצאתי את הסאב מהתיבה והדבר היחידי שכתוב עליו (חוץ מהשם סרוין ווגה) זה LDCKV3040... הסאב הוא מקורי לחלוטין בתיבה אטומה. מישהו יכול לעזור לי כמה וואט RMS הוא ? ?
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 4 תגובות
- 751 צפיות
שלום לכולם האם יש את האפשרות הזאת במכשיר של JVC מהדגם KD-G300 כלומר האם יש כזה חוט שאותו אני מחבר לדיבורית? שגיא.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
סאב מומלץ
מאת סאונד בראש- 2 תגובות
- 784 צפיות
קניתי מסאונד FX את המגבר פיוניר 780W 350WRMS בברידג ואת הסאב SPL הייתי מעוניין להחליף את הסאב למשהו אחר ממבחר החנות מישהו יכול להמליץ ? לאיכותי כמובן עכשיו אני רוצה איכותי בטווח ה 1500 ש"ח פלוס מינוס !
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 817 צפיות
שלום לכול חברי הפורום רציתי לדעת את דעתכם מה עדיף לי לקנות כרגע יש לי באוטו רדיו דיסק פשוט יש לי קומפוננט של מורל פולס בדלתות מקדימה יש לי מגבר של רוקפורד p4004 עכשיו רציתי לדעת מה עדיף לשים סאב או רמקולים 9*6 למגש מאחורה כרגע אין לי כלום במגש התקציב הוא בסביבות ה-800 שקל
הודעה אחרונה מאת ImPrEzA LoVeR, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב. היום התקשרתי לtom car מערכות מכוון שאני רוצה לקנות את המכשיר. הבנדאם אמר שהמכשיר הזה כבר לא במלאי ממזמן לא שלו ולא של אף חנות. הוא אמר שהוא מחזיק רק 2005 ,עכשיו שוב אני לא יודע מה לקנות? בכול מקרה התקציב שלי הוא 1000 שקל,בבקשה תיעצו לי ורק על סמך ניסיון עם אותו מכשיר! תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 782 צפיות
שלום רב! בהמשך לת'רד הנ"ל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=63574 בנינו תיבה חדשה לסאב שלי - Alpine 10' 6013. התיבה בנפח 36.1 ליטר, כי שהיה מתוכנן במקור. כעת ישנה בעיה חדשה - נושא הפיר. ע"פ התיכנון הפיר אמור להיות בקוטר של 6ס"מ ובאורך של כ9.5ס"מ. העניין הוא שאנני יודע כיצד אוכל לייצר צינור בעובי כזה. הייתי בכמה חניות DIY למינהן וחפשתי משהו בסביבה. למרות שלא הייתי מרוצה מכן, הייתי מסתפק בצינור ביוב אפור בעובי של 5-5.5ס"מ, אבל הכי קרוב שמצאתי הוא 4.5ס"מ. נכון, ההבדלים במספרים מינימליים, אבל ההבדלים דיי ניכרים. התיבה שלי מותקנת ברכב כעת אחרי הדבקה של לבד. נאלצתי להשתמש בצינור של ה4.5ס"מ כאשר מסביבו הייתי צריך לפצות על 1.5 ס"מ החסרים לקוטר הקיים של …
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חברים יקרים.... שמתי לב שאני מנמיך את הווליום אני שומע את השיר וברקע רעש שלג כזה.... מכירים ?? ממה זה נובע והאם זה בסדר? מציין כי זה קורא רק בווליום חלש... יש לי מגבר.... אם זה עוזר...
הודעה אחרונה מאת alooon1, -
רמקול חורק
מאת אחד מתחיל- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי רמקול של פיוניר 150 וואט עכשיו כשיש באסים חזקים רמקול אחד חורק.....זה אומר שהוא הרוס או שאפשר לתקן אותו?
הודעה אחרונה מאת smash1, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב פאנן לכל מי שקורא את ההודעה הזו התקציב שלי מוגבל מאוד כרגע [260 שח ובגירוד מאסיבי 310] ואני מעוניין ליקנות מגבר יד שניה [אפשר גם "זבל סיני"] וזאת בעיקר בישביל הצורך להרים סאב פשוט בהספק נומינלי של 235RMS [כמובן שאם יש אופציה מצד המגבר המדובר אפשרות להרים 2 אחוריים פשוטים בהספק נומינלי של 50RMS] בכל אופן ההצעות כרגע לפני נכון לרגע זה: 1. California Boom CL1000 במחיר נידרש של 320 2. Boss BA2900 במחיר נידרש של 400 3.Platinum Audio USC9980 במחיר של 300 מה מבין 3 האופציות הכי כדאי ומשתלם לשימוש בהתחשב לצרכים ולתקציב הדל ? תודה מראש
-
ווליום נחלש
מאת apexi- 1 תגובות
- 939 צפיות
עד לא מזמן היה מחובר לי באוטו מגבר של מגנט קלסיק 4000 שמוציא 75 כפול 4 הוא היה מחובר לקומפוננט של מורל פולס וסאב של פיוניר היו לי באוטו רמקולים של פיוניר 400 אבל הם לא היו מחוברים כי לא היה לי לאן לחבר אותם השבוע קניתי מגבר גם הוא של מגנט מסדרת the rock שמוציא בגישור 170X2. את המגבר החדש חיברתי על הקומפונט ואת הישן על הרמקולים האחוריםי והסאב ומיד הרגשתי שהסאב הרבה יותר חלש,שני המגברים היו מחוברים עם כבל של 8g וחשבתי שמתח זו הבעיה אז חיברתי את הקלסיק ל 4g ואת הthe rock ל 8g שהיה והבאס נשאר חלש מה יכולה להיות הבעיה?
- 0 תגובות
- 545 צפיות
אחים מה אתם אומרים על המגבר הזה? http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=652 מגבר 1200 של מוביל מדיה 4 ערוצים ומה עדיף זה או v12 של פלטיניום אודיו
הודעה אחרונה מאת cpskyline, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי כרגע את המרכיבים הבאים : HU - בלאופונקט פוניקס קומפ - מורל פולס אחוריים - פיוניר 250W 6X9 מגבר - קליפורניה בום 800W סאב - סרווין ווגה 10' המגבר מחובר לסאב ולקומפ' . אם אני אקנה את הלוג'יק האם יהיה כדאי לי לחבר את הפיוניר כל רמקול בגישור לקליפורניה ואת הסאב והקומפוננט להשאיר כמו שהם בחיבורים רק להעביר ללוג'יק או , לתת לקומפוננט את הגישור המלא מהקליפורניה , ולחבר ללוגי'ק את הסאב והאחוריים מה אתם אומרים ?
הודעה אחרונה מאת mikmik,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,083 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoni2sh
- guy.a
- Camaro 92
- lanosforce
- Be roo
- o.r
- גור אדם
- arice
- פיטר גריפין
- Yuvalino
- אליה
- yoav911gt2