Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים....

שמתי לב שאני מנמיך את הווליום אני שומע את השיר וברקע רעש שלג כזה.... מכירים ?? ממה זה נובע והאם זה בסדר? מציין כי זה קורא רק בווליום חלש... יש לי מגבר.... אם זה עוזר...

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם
חברים יקרים....

שמתי לב שאני מנמיך את הווליום אני שומע את השיר וברקע רעש שלג כזה.... מכירים ?? ממה זה נובע והאם זה בסדר? מציין כי זה קורא רק בווליום חלש... יש לי מגבר.... אם זה עוזר...

גם לי יש את הבעיה הזאת. כשהמנוע דומם הרעש דיי חלש... אבל אבל כשאני מניע את האוטו עוצמת ה"שלג" מתגברת ושומעים את הרעש יותר חזק. ניתן לשמוע את ה"שלג" רק כאשק הווליום Mute כי אם מגבירים פשוט לא שומעים את הרעש הזה כי הרמקולים חזקים מהרעש. אך עדיין הוא קיים..

האם גם אצלי הרעש הוא בגלל הגיין?

ואם כן איך אני מכוון אותו? איך אני יודע שלא קיוונתי פחות מידי..?

פורסם

מה המספר ווליום המקסימלי שקיים אצלך בפאנל ?

ומה המספר המקסימלי שאתה באמת שומע בו ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז תוריד את הגיין עד הסוף ואז תשים את הווליום במכשיר על 40(שזה יהיה הווליום המקסימלי) ואז תתחיל להעלות גיין עד שתשמע את הווליום המקסימלי ששמעת ב 25

פורסם

יש לי תחושה שהגיין אצלך עד הסוף למעלה, או כימעט עד הסוף .. אני צודק ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא הגיין היה ממש נמוך דווקא.. עכשיו הורדתי אותו ונעלמו כמעט כליל הרעשים.

הוא פחות מרבע מכוון עכשיו. והמקסימום הוא בערך 37 עכשיו

פורסם

תופעה של אלטרנטור, בדרך כלל במערכת חשמל רגילה של אוטו יש את זה

צריך להחליף כבלים לאלטרנטור, לא בטוח שזה יעזור, יש מלא סיבות והרבה מקומות שהרעש יכול להיכנס

בכל מקרה יעלה יותר מידי להתגבר על זה... אז פשוט תלמד להתעלם מהרעש הזה ברקע

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

להחליף כבלים לאלטרנטור??

מאיפה שמעת על "הפיתרון" הזה?

המערכת המקורית היתה שקטה עם האלטרנטור/כבלים המקוריים, התפקיד שלנו לעבוד על המערכת החדשה שגם היא תיהיה שקטה בדיוק כמו המערכת המקורית.. ולכן נעבוד אך ורק על המערכת, ולא ניגע בכלל באלטרנטור.

עמית, זה רעש אלטרנטור? שריקה שהטון שלה עולה עם לחיצה על הגז? עלייה של טורים?

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
תופעה של אלטרנטור, בדרך כלל במערכת חשמל רגילה של אוטו יש את זה

צריך להחליף כבלים לאלטרנטור, לא בטוח שזה יעזור, יש מלא סיבות והרבה מקומות שהרעש יכול להיכנס

בכל מקרה יעלה יותר מידי להתגבר על זה... אז פשוט תלמד להתעלם מהרעש הזה ברקע

תקרא עד הסוף

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
להחליף כבלים לאלטרנטור??

מאיפה שמעת על "הפיתרון" הזה?

המערכת המקורית היתה שקטה עם האלטרנטור/כבלים המקוריים, התפקיד שלנו לעבוד על המערכת החדשה שגם היא תיהיה שקטה בדיוק כמו המערכת המקורית.. ולכן נעבוד אך ורק על המערכת, ולא ניגע בכלל באלטרנטור.

עמית, זה רעש אלטרנטור? שריקה שהטון שלה עולה עם לחיצה על הגז? עלייה של טורים?

לא פשוט שמגבירים חזק אז יש רעשים מגעילים מהרמקולים מקדימה.

פורסם

יכול להיות שהרמקול נשרף או הממברנה נקרעה ,צריך לבדוק את ההתנגדות על הסלילים ואת הרמקול עצמו.הרעש מופיע בכל תדר או רק בתדרים נמוכים?

• תוכן חדש...