Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

יש לי חבר עם שברולט אפיקה 2004 שהתקשר אליי היום בבוקר והיה במצוקה רבה.

הוא העיר אותי ב-9 בבוקר (בן בליעל!) והתחיל להתבכיין לי שהתחנות ברדיו שלו באוטו (רדיודיסק מובנה, בא בתור חלק אינטגרלי עם הרכב) השתנו והתאפסו וכאשר ניסה לכוון אותם שוב, הקפיצות השתנו לו לקפיצות של חצאים בכיוון הרדיו (כלומר במקום 95.5 ל-95.6 ל-95.5 מיד ל-96, כמו ברדיו אמריקאי בדיוק). מי שיש לו איזשהו מושג איך מחזירים את כיוון התחנות לכיוונן המקורי בקפיצות רגילות של רדיו נורמלי בישראל, שיעזור בבקשה.

תודה, ליאור.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אני מניח שחיפוש באינטרנט לפי דגם רדיו יניב תוצאות- או לחילופין שיחה ליבואן הרכב גם עשוי לעזור.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

אם הרדיו מגיע אינטרגלי בתוך הרכב , אז מה יותר חכם מלפתוח ספר רכב, שם תמצא את כל התשובות .

בהצלחה.

איוו מהיר איוו עצבני

• תוכן חדש...