Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALPHASONIK או HIFONICS ?

co_udi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ציטוט:

"מן הסתם הרוקפורד טוב אבל זה כבר לא באותה ליגה...

אני חשבתי על עוד BD אבל אני רוצה שהפולס של הבאס יהיה כמה שיותר מדוייק ושני מגברים נפרדים..."

ליגה???

1.רוקפורד טובה יותר מהיי-פוניקס (ויקרה יותר מן הסתם).

2.באמצעות ה BD SYNC אתה יכול לשרשר שני מגברים לעוצמה כפולה ,מה קשור פולס מדוייק?

למה רוקפורד טובה יותר??

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוקפורד לא בהכרח טובה יותר,לא אמרתי שלא,זאת פשוט כבר לא אותה ליגה של כוח,לא אותה קטגוריה יותר נכון,ואני לא מתכוון להוציא 1500$ בשביל T3001BD...

חוץ מזה רציתי משהו מיוחד יותר מרוקפורד היה לי ויש לי את כל הסוגים שלהם,הגיע הזמן להשתדרג...

בכל מקרה,אלפאסוניק...? מישהו?

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

יש שם איור לא צריך לקרוא !

יש שם גם בצרפתית ,ספרדית..

שוב לדעתי רוקפורד טובה יותר .

תיקון ללינק (אם הוא לא עולה) ,עמוד 10:

http://www.rockfordfosgate.com/rftech/library/2003/3_Amplifiers/MAN4753A_RFAX_powerbd_MAN.pdf

דרך אגב אם אתה רוצה HIGH CURRENT לך על US AMPS (נראה לי שיש רק משומשים בעלי הספק גבוה )

פורסם

למה לקנות HIGH CURRENT לא חבל על ה"אמפרים" -אלא מגברים אם טכנולוגיה מיושנת יחסית לCLASS D .

מגבר CLASS D יותר נציל ממגבר HIGH CURRENT (בדרך כלל CLASS AB )ובסופו של דבר נותן את אותה התמורה (הספק זהה).

ALPHASONIC היא חלק מחברה שמחזיקה בנוסף אודיאובהאן ו ;DIGITAL AUDIO;SWISS AUDIO דרך אגב לדעתי המגברים שלהם די דומים .

פורסם

(אני לא יודע אם זה מותר או לא אם לא אז למחוק)

בעקבות ההמלצות שלכם פה שלא עדיף לי HIGH CURRENT דיברתי הספק וכנראה שהוא יהיה מוכן להמיר לי אותו לשני HIFONICS BX1500D בתוספת כסף אז אם מישהו רוצה להשתתף ו צריך מונובלוק חזק שיפנה אליי בפרטי.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם
ומר לך שהוא מוציא את הנתונים האמיתיים אני לא אומר כי "עורך הדין" של האתר יטען כי לא מדדתי...

לדעתי - הוא מוציא את ההספק הנ"ל

לפחות אתה מבין את הבעייתיות, מסתבר שאת העבודה שלי עשיתי :)

לפותח התרד, אתה מבקש כאן חצי עבודה.. אתה מבקש חוות דעת על חברות ומוצרים עם הספקים גדולים, מבלי לציין איזו אספקת החשמל שיש לך ברכב ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• חודש מאוחר יותר...
Guest תמיר .א.
פורסם

high current זה לא סוג המגבר כמו שאומרים CLASS D.

שאומרים high current מתכוונים בעצם למגבר CLASS AB (או CLASS B) שההספקים מאוד גבוהים אז מפה אומרים שהוא צורך זרם רב.

המגבר אלפא סוניק, לא מתאים לרכבים אם אלטרנטורים רגילים,

נניח נצילות מעגל ההגברה 60% וספק כוח 85% סהך הכול 51% אם תנסה להפיק מימנו 1800W

באופן ממושך תצטרף כ3600W של אספקת חשמל, כ260 אמפר אלטרנטור.

או אתה רוצה לדעת מה ההספק שהוא מסוגל לתת על אלטרנטור של כ 100A? כ700WRMS בחישוב מהיר.

אם תשתמש במגבר מסוג CLASS D, שכן מעגל ההגברה הוא כ75% נצילות לפחות וגם הספק כ90%.

זה כ67% נצילות סופית, אני מאמין גם יותר 70%. אז אם אלטרנטור 100A אתה מפיק כמעט 1000WRMS. מבין? אז אתה צריך לחפש מגבר נציל,

**יש גם מגברים מסוג CLASS T על שבב הטריפל, עם נצילות מדהימה של עד כ95% מעגל ההגברה, אבל הם יקרים מאוד בתמונה (USA AMP)

Overview1.JPG

Overview.jpg

וכן כדי לממש את ה1800W באמת, וגם לספק כוח להגברת הרמקולים תצטרך להביא אלטרנטור של

כ150A. והוא יספיק לך להגבר מלא של סאבוופרים, רמקולים , ובין הייתר המערכת חשמל של האוטו,

כמדומני אלטרנטור כזה יעלה כ1500 שקל, בררתי בעבר,

וכמובן, זה דורש שרדוג של כבל + מהאלטרנטור למצבר ומינוס מהמצבר לגוף של הרכב.

תמיר

• תוכן חדש...