Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום

אני שוב מתגבר ומשדרג את המערכת -

איזה מגבר הייתם קונים שיחזיק סט דוטק קדמי(140RMS) וסט פולס אחורי(150RMAS)

- שני סאבים של 200RMS -250 כל אחד או סרווין או רוקפורד או SPL - אני עוד לא סגור על הסאבים .

הציעו לי לקחת מגבר 6 ערוצים - התקציב 3500 שח בקירוב.

או שהייתם הולכים על שני מגברים - אחד מונו והשני 4 ערוצים .

ואם כן - איזה מגברים הייתם קונים - שוב בתקציב של 3500שח .

בברכת יום טוב

jingel

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

RS6 - של phase, קיבל ביקורות טובות ועבר בהצלחה מבחנים (אם אתה רוצה לינקים להוכחה שלח ה"פ).

ביחס למחיר הוא משתלם (בסביבות ה-2800 שקלים), מכיון שמגברים באמת ברמה עם שישה ערוצים עולים בסביבות ה-3500 לפחות ויותר. אוריון גם מעולים אבל אני בספק אם תמצא מגבר אוריון בארץ עם שישה ערוצים שיעלה לך פחות מ-5000 שקלים.

בקיצור, הפייז יעשה את העבודה והוא גם משתלם.

ליאור

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

מה הנתונים של הפייז שאתה מציע לו ב2800 שקל?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

קבלו תיקון. RS6 - לא קיים כזה דבר.

התבלבלתי - PB6 - פשוט מהסדרה הקודמת...

צר לי, אתכם הסליחה.

להלן הנתונים של ה-PB6:

Power handling: 6x65 / 3x220 Watt RMS bij 4Ohm aan 14.4V / 6x110 Watt bij 2Ohm aan 14.4V Frequency response : 5-110.000Hz.(-3dB) THD: 105dB Input sensitivity: 0.25-4V Maten: (BxHxD) 470x72x288mm WEIGHT: 6Kg Variable Low-pass: 50-500Hz. Variable Highpass: 50-500Hz. Variable Q-Filter: -300Hz

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

• תוכן חדש...