Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי טויוטה יאריס 2001 ואני מעוניין להחליף את הצ'ינג'ר המקורי שיש באוטו אבל הבעיה היא שהוא קטן יותר מהצורה הרגילה של רדיו דיסק נורמאלי!!!

קיבלתי מתנה רדיו דיסק של JVC G455 והוא פשוט יותר גדול מהצ'ינג'ר!!!! הוא לא מתאים וגם לא שום רדיו דיסק אחר! מה אני יכול לעשות? אני רוצה להחליף את הצ'ינג'ר הפשוט שיש באוטו. יש אולי מן מתאם שיוכל להתאים לי לרדיו דיסק רגיל?!

אם מישהו יודע ,כמה רמקולים אני יכול לחבר לצ'ינג'ר המקורי של היאריס?! אפשר לחבר לו גם אחוריים?!? בבקשה תענו לי אני עובד עצות!!!

תודה לכם.

IMG_1208.jpg

פורסם

א. צ'נצג'ר = מחליף דיסקים. ולפי מה שאני רואה יש פה רדיו-טייפ.

ב. אולי אם תפרק את כל האזור, כולל את הפתח כניסה לקלטות ואת הכפתורי שליטה תוכל להכניס שמה רדיו 1.5-2 DIN.

פורסם

בוא אני יעזור לך, יש לי גם יאריס, ופעם שמתי שם מערכת, אפילו עם מגבר!

אז תראה מה עושים, אפשר להוסיף רמקולים אחוריים ולחבר אותם במקביל לקידמיים שיש. אין פה בעיה

בקשר ללשים רדיו דיסק אחר במקום, יש אפשרות להחליף את הפלסטיק זה למטה לאחד שמתאים לכל רדיו דיסק, את זה תוכל לעשות בכל מוסך נורמלי של טויוטה. אז פשוט תתקשר לטויוטה ישראל ותשאל איפה המוסך הכי קרוב אליך שאפשר לעשות את זה

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
http://www.americaninternational.net

חברה שמייצרת פאנלים בשביל החלפת HU מקורי לאחר

אבל אין את היאריס...בינתיים .

תוכל לרשום להם אימאייל , והם יוכלו לעשות לך הזמנה אישית .

בהצלחה !

נראה לי שזה יצא הרבה יותר יקר מלעשות בארץ, ויש גם את עניין ההתקנה...

יש לך אפשרות ללכת לאחד המתקינים שיבנו לך פאנל חדש (בד'כ מפיברגלאס)

לא כל מתקין חובבן יודע לעשות וגם לא כדאי ללכת לאחד כזה ולכן תנסה אצל אחד מהמתקינים המוכרים. בקשר לסוכנות טויוטה, אני לא יודע אם הם מחזיקים פאנלים להחלפה אבל שווה לנסות...

• תוכן חדש...