פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
חבר שלי קנה DEH-1600R ו 6970E ישירות מהחנות, כמובן בהמלצתי, המחיר הזול ביותר, והתמורה הטובה ביותר לכסף. יומיים לאחר שהתקנתי לו את הציוד (אני מתקין במקצועי) החבר אומר שאין קול ברמקולים. לאחר בדיקה, של תשתית החוטים, הרמקולים, והר"ד, התגלה שהר"ד נשרף מ CLIPPING. המכשיר נשלח לווקאל לבדיקה, אך אלה טוענים (גיא) שאין אחריות לדרגה סופית, יחידת לייזר (עינית). למרות שהסברתי לבחור, שדרגה סופית כלולה באחריות המכשיר, הוא טען שההתקנה שלי לא טובה, ובגלל זה המכשיר נשרף. וזאת לאחר שהוא אומר "מה אתה רוצה ממני? אני לא מבין בהתקנות" שום דבר לא עזר, והחבר הזה שלי שילם 140 ש"ח עבור תיקון המכשיר. בקיצור, לא אחריות ולא נעליים. אני הייתי נזהר בקנייה משם. שלומי
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 0 תגובות
- 966 צפיות
שלום לכולם , אני מרכיב את המערכת החדשה השבוע. אני כנראה אקנה את הדוטק ואני אגביר עם המגבר הזה : http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=547&CatCode=205 המחיר שלו יהיה 1100 ולא מה שרשום שם. האמת שאני עדיין לא שלם עם הבחירה של הקומפוננט. המליצו לי דווקא לא ללכת על הדוטק כי בטווח מחיר של 1000 שקל יש אופציות כמו דרגסטר או פרוטקטור של מאק אודיו שנותנים תמורה טובה יותר. השאלה האם זה נכון .. ? לגבי סאב עוד לא החלטתי. מה שחשוב לי זה שהוא יהיה איכותי ולא עצבני.. אני אוהב את האופי צליל של הסאב רך ועמוק ולא פאנצ'י לדוגמת פיוניר וכו'. אז יש כמה סאבים שראיתי שאני מעוניין לקבל חוות דעת מכם עליהם. 1. http://www.cheaper.co.il/product.asp?producti…
הודעה אחרונה מאת Vast_27, -
- 0 תגובות
- 544 צפיות
יש לי סאב של מאגנט בתיבה עגולה שלפי המדידות שלי היא סביבות ה40 ליטר. לקראת המעבר לגולף,שלא בורכה בתא מטען גדול, אני רוצה לחסוך במקום ולבנות תיבה, שתהיה רחבה ככל האפשר (רוחב תא המטען), וכך אוכל לחסוך בעומק. כמובן שיש אילוץ לגובה מסויים כדי שהסאב יכנס. התיכנון שלי הוא לתיבה שתהיה 80X35X15 - עומקXגובהXרוחב. לפי החישוב זה יוצא 42 ליטר. השאלה היא האם העומק של התיבה לא יפריע לסאב לעבוד בצורה נקיה, והאם התכנון של התיבה הוא בסדר? הפורט כמובן יהיה אוטו פורט ובאותו קוטר.
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפי מה שהבנתי פחות או יותר מהפורום זה שיש מקרים בהם צריך להגדיל את המתח ברכב שלנו בשביל המערכת. השאלה שלי היא איך יודעים מתי צריך להגדיל את המתח. האם יש פרמטרים מדוייקים? ואם אני צריך להגדיל את המתח, איך אני עושה זאת? מוסיף מצבר? מחליף למצבר חזק יותר?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחר דודה שלי טסה ואני רוצה לקנות רדיו דיסק מהדיוטי פרי. בינתיים חשבתי לקנות את בעדיפות ראשונה JVC: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=243&CategoryID=72&Page=1 עדיפות שנייה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1844&CategoryID=72&Page=3 עדיפות שלישית: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=615&CategoryID=72&Page=2 מה הכי טוב ומה הכי משתלם ביחס למחיר?
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי אני מאמין (מקווה..) שזאת תהיה השאלה האחרונה שלי בנושא המערכת הזאת.. בהחלטה של הרגע לקחתי בסוף בתור HU את הפיוניר 7700MP במקום האלפין.. אליו מחוברים רמקולים אחוריים Alpine SPS-690A שהובאו מחו"ל. עכשיו אני מתלבט בין כמה קומפוננטים מקדימה. ההתלבטות היא עקרונית, לא ספציפית בין חברות\דגמים. אני יודע למשל שהמגנט BP-2130 דיי מומלצים פה למערכות ללא מגבר. השאלה היא אם הם סתם נבחרו כי "הם זולים וטובים", או שבאמת מעבר להם אין טעם להשקיע.. המגנט עולים 340 ש"ח. יש באותו איזור גם את ה-Mac Audio Premium 2.13, שעולים 440 ש"ח. האם יהיה שיפור אם אני אקח במקומם את ה-Phase Evolution PC 130.20 (שעולים 840 …
הודעה אחרונה מאת m.sherling, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אממ רציתי לדעת איפה אני יוכל לקנות את החומרים הבאים. פוליאסטר 55 + מקשה מילוי פיברגלאס + מקשה (מגיע בשתי שפופרות) בחנויות בב"ש.
הודעה אחרונה מאת ami123, -
- 5 תגובות
- 857 צפיות
חברה שלו אני כמעת סגור על מערכת אז אני רוצה את דעתכם בנושא:אז קידמים היו רמקולים תו ווי פיוניר (6.5) על ההגברה של הרדיו דיסק מאחורה היו 6.9 של פיוניר 350 וואט עם הגברה וסאב של פיוניר 305C על המגבר (מגבר 4 יציאות ) עכשיו השאלה היה עם הבמה הקידמית תהרס לי בגלל שאני לא שם קומפ (אני מעדיף רק את הרמקול 6.5 שיקול כלכלי) השאלה עם ישמעו רק את האחורים ולא גם את הקידמים (האוטו הוא פיאט אונו)
הודעה אחרונה מאת GANGSTA'S SHIT, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אבא שלי קנה אימפרזה 2003 מגניבה הצורה החדשה.. מותקנים אצלה 4 רמקולים בדלתות ויש חורים מגעילים שהבעל הקודם עשה במגש מאחור... הבחנתי שיש מקום לטוויטרים בדלתות מקדימה... השאלה שלי היא כזאת: אילו רמקולים כדאי לי לשים במקום הנוחכים ומה גודלם? הייתי רוצה כמובן להוסיף טוויטרים ואולי גם לנצל גם את החורים שהבעל הקודם עשה ולשים גם רמקולים במגש.. האם זה כדאי? או לסתום את החורים ולשים רק 4 רמקולים וטוויטרים? האם יש סטים מוכנים שנמכרים? האם כדאי לשים קומפוננטים מקדימה ? ואז מה מאחור? עזרה בבקשה כי אני טירון בתחום תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 4 תגובות
- 788 צפיות
יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור, יש לי באוטו רמקולים של פיוניר מאחורה. אחלה רמקולים, עבדו מצויין ואז יום אחד הם פשוט הפסיקו לעבוד. אחרי בדיקה, התברר שהם לא הפסיקו לעבוד, אלא התחילו לעבוד מאוד חלש, שזה אומר שאם שמים את הסאונד על עוצמה גבוהה אפשר לשמוע סאונד חלש מהם. יש לכם הצעות מה זה יכול להיות? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Enc0der, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך עזרה בכיוון השעון במערכת אני יודע שצריך ללחוץ על הלחצן של השעון שהמערכת מכובה ואז לכוון ככה אבל אני לא מצליח לכוון אז אם יש מישהו שיודע ומוכן לעזור לי אז בשמחה לירן
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 4 תגובות
- 646 צפיות
שלום לכולם סוף סוף עברתי טסט ואני מעוניין לקנות מערכת בהתחלה אני מעוניין רק לשים HU ואחר כך לקנות רמקולים מגבר וסאב על איזה HU הייתם ממליצים במחיר של 700 שקל הוא חייב להיות 50*4 ולא חייב ממש להיות MP3 תודה ויום טוב שאולי
הודעה אחרונה מאת GANGSTA'S SHIT, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם . לפני שבועיים קניתי תרמקולים 330w של פיוניר ,ועכשיו הגיע התור לקנות רדיו דיסק. אני כבר דיי סגור על המכשיר הנ"ל אבל רק רציתי לשאול כמה שאלות קטנות : 1 - האם יש הבדל בין איכות השמיעה במכשיר הזה לבין מכשיר של פיוניר לדוגמא http://www.audionet.co.il/details.asp?id=546&lead_id=&look= כי אם כן אני לא יתקמצן ואני יוסיף עוד 200 שקל! ,לגבי תצוגה זה ממש לא איכפת לי אבל על איכות אין פשרות . 2-איך אני יכול לדעת כמה rms המכשיר מוציא לכול יציאה? 3-האם יש פה כמה בעלים של המכשיר שיכולים לתת חוות דעת תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת amit1488, -
- 0 תגובות
- 623 צפיות
אז ככה חיברתי מוראל פולס 9*6 ואני מחכה למגבר, בזמן הזה, אני חושש כי קרעתי את הjbl הקידמיים שברשותי, בעקרון קיוויתי שהם ישמשו לי כבמה קידמים כי הצלילים הגבוהים שלהם מעולים (לפי טעמי לפחות) אני רוצה לחכות למגבר ולבדוק איך הם יתפקדו עם המוראל במידה ואני יוציא מהם רק טראבל (והמוראל יספקו לי באס). חשבתי שבמידה והם ילכו לעולמם אני יביא קומפוננט (עדיין לא חשבתי איזה רק שאני יודע שאין לי תקציב בשמיים) השאלה שלי היא כזאת: אמרו לי שקומפוננט לא יהיה שווה בלי סאב, בטענה שהקומפוננט "מושך" צלילים נמוכים" ובלי סאב הוא נישמע שטוח מאוד (לא צלילים גבוהים ולא נמוכים) האם זה נישמע לכם הגיוני??
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
איזה רמקולים וכמה יש בפיז'ו 407 ואיפה לעזאזל הם ממוקמים?!
הודעה אחרונה מאת XENON, -
-
אודיו לרכב
מאת BIRAN- 2 תגובות
- 835 צפיות
שלום לכל אוהבי המוטוריקהומה שמסביב, יש לי מערכת שכוללת: 2 סאבים של פיוניר 800W 2 מגברים- אחד של פלטינום 800W 2 יציאות ואחר JBL 4 יציאות רמקולים אחוריים קנווד 220W רמקולים 6'' 240W אני מעוניין לקנות כרגע קומפוננט במחיר סביר ורדיו דיסק נחשב. מה יש לכם אנשים להציע בשבילי כדי לשפר את המערכת! איזה רדיו דיסק כדאי בעיקר כדי שיספק איכות מספקת? תודה BIRAN
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אפשר המלצה למגבר 4 יציאות שישמש בינתיים לחיבור הרמקולים האלה: FOCAL 165V 6.5 inch קומפוננט מפרט טכני: woofer - 6 v1 - 165mm (6-1/2") midbass 25mm (1") v.coil 85mm (3-3/8") magnet tweeter - tn 45 crossover - fa v1 - 2-way separate crossover 12 db/oct (3,5khz) adjustable tweeter level max. power handling - 150 w nom. power handling - 75 w sensitivity - 2,8 v /1m) 93 db frequency respomse - 60hz-20khz וסאב P212S4 Rockford אם ישנם המלצות אחרות לסאב אחר המחיר של הסאב הזה הוא 900 שקל מפרט טכני: W.הספק הסאב : 400 200W RMS .נצילות : 86 דציבל .התנגדות : 4 אום .חומר הסאב : פוליפורפילן מוזרק מבנה הסאב : אלומניום …
הודעה אחרונה מאת טל172, -
pioneer 1730
מאת shaharf- 2 תגובות
- 791 צפיות
שלום לכולם חושב לקנות בגרמניה את המכשיר הנ"ל (60 יורו) האם מישהו מכיר ויכול לומר האם יש בעיות ספציפיות כמכשיר בסיסי לרכב
הודעה אחרונה מאת shaharf, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש אפשרות להוסיף לה יכולות mp3 ?
הודעה אחרונה מאת poopa, -
- 0 תגובות
- 758 צפיות
מחפש מגבר 4 יציאות ! חובה שיהיו יציאות High Volt ! המטרה : להגביר קומפוננט (לא סגור עדיין על איזה..) וסאב סרווין HED12 ! תקציב +\- 700 (חדש או משומש לא ממש עקרוני) המלצות בבקשה ! תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת T.s.R, -
- 25 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שבת שלום לכולם בקרוב אקבל לרשותי את האוטו... וחשבתי כבר איזו מערכת לשים הד יוניט של DEHP4600MP Pioneer מגבר שכנראה אקבל בחינם, אחרת לא הייתי קונה אותו ... של boss 1000W ארבע יציאות. עכשיו, ההתלבטות שלי היא כזו.. מכיוון שהמגבר הזה לא מצטיין בעוצמה חזקה, וגם לא באיכות.. בעצם הוא לא מצטיין בכלום, אני לא בטוח על איזה סידור של רמקולים ללכת... שני 6*9 ושני קומפוננטים שני 6*9 וסאב שני קומפוננטים וסאב... המחיר שאני מוכן להשקיע על רמקולים הוא 1200 שקל.. ממש קצת גמיש כי אני לא עושה כלכך הרבה בחודשי.. בכל אופן, אשמח להצעות, כולל דגמים יש לציין שאין לי בעיה עם סאונד שמגיע מאחורנית.. גם כי אף פעם לא יצא לי לקמוע קומפוננטים וסאב, וקומפוננטים בכלל... זה ממ…
הודעה אחרונה מאת moran132, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=246&CategoryID=72&Page=1 http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=641&Cat2Cat1ID=20&Cat2ID=85&aff=Zap מה עדיף אני יכול להביא מהדיוטי פרי את ה 805 , או לקחת במחיר דומה את ה LH-300 משומש מאחד בפורום.... מה עדיף באמת מבחינת איכות , קריאת דיסקים תצוגה ועוצמה
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 3 תגובות
- 912 צפיות
אני צריך חוות דעת על שני חברות שאני לא מכיר אותם עם רדיו-דיסקים אלא רק עם רמקולים , החברות הן לנזר ואודיובאן ראיתי אותם בebuy האמריקאי ורציתי לשאול איך המכשירים של החברות הנ"ל והאם יש להם יבוא לארץ?
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
שווה קנייה?
מאת HFturbo- 4 תגובות
- 772 צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1547577
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היתקנתי רדיו בחנות ולא היתקינו לי את החוט שמעמעם את התאורה ברדיו. רציתי לדעת כמה מתח מוציא החוט של התאורה כדי שאני אוכל לאתר אותו בקלות ולהיתחבר אליו???
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 9 תגובות
- 787 צפיות
http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem^2341,normal_sales איך הקומפוננט הזה?? שווה את המחיר? או שהמאגנאט 216 עדיף עליו?
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
- 0 תגובות
- 828 צפיות
בשעה טובה ומבורכת חזרתי כרגע לאחר התקנה של זוג המוראל פולס 9*6 שברשותי : ) אמנם אני מחכה עדיין למגבר שקנו לי בדיוטי פרי..אבל הרמקולים יושבים כבר במגש ומחכים... בדקתי אותם בווליום סביר (ההגברה הפנימית של הרדיו דיסק לא סוחבת בווליום גבוה) והבאסים- משהו בן זו**ה!!!
- 3 תגובות
- 997 צפיות
יש לי מכשיר של פיוניר DEH - 1700R שנקנה באינטרנט ללא שלט... ראיתי שלט למכירה של פיוניר : http://www.audionet.co.il/details.asp?id=526&lead_id=&look= רשום שהוא אוניברסלי אבל איך אני יכול לדעת האם המכשיר שלי תומך בשלט? תודה.
הודעה אחרונה מאת lioroko7, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצא את ההבדלים... בין הפותרים נכונה יוגרלו הרמקולים הראשונים... 1. 2.
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 2 תגובות
- 654 צפיות
האם כדאי לארגן תיבה ל 6*9 מקדימה כי זה לא נכנס מאחורה? האם ניתן לשדך את זה לדלת?
הודעה אחרונה מאת perzik,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,657 אורחים (הצג רשימה מלאה)