Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר המלצה למגבר 4 יציאות שישמש בינתיים לחיבור הרמקולים האלה:

FOCAL 165V 6.5 inch קומפוננט

מפרט טכני:

woofer - 6 v1 - 165mm (6-1/2") midbass 25mm (1") v.coil 85mm (3-3/8") magnet

tweeter - tn 45

crossover - fa v1 - 2-way separate crossover 12 db/oct (3,5khz) adjustable tweeter level

max. power handling - 150 w

nom. power handling - 75 w

sensitivity - 2,8 v /1m) 93 db

frequency respomse - 60hz-20khz

וסאב P212S4 Rockford אם ישנם המלצות אחרות לסאב אחר המחיר של הסאב הזה הוא 900 שקל

מפרט טכני:

W.הספק הסאב : 400

200W RMS

.נצילות : 86 דציבל

.התנגדות : 4 אום

.חומר הסאב : פוליפורפילן מוזרק

מבנה הסאב : אלומניום

אם יש לכם הצעה אחרת לסאב הזה שלא חורג מהמחיר שהבאתי יותר מ 200 שקל אנא תגידו

נחזור לעיניין של המגבר אפשר המלצה למגבר שיחזיק את המערכת הזו כמו כן התכנון שלי לחבר בעתיד

רמקולים אחורים במקום הסאב

רמקולים כאלה CERWIN VEGA HED-1693 6x9

מפרט טכני:

6" x 9" 3-way system

Frequency Response: 30 Hz - 22 kHz: (+/- 3 dB): 55 Hz - 20 kHz

Power Capacity: 60 watts, Maximum: 120 watts

Sensitivity: (1w/1m): 90 dB

Impedence: 4 ohms nominal

Depth: 2 7/8" (73.2 mm)

Width: 8 3/4" (222 mm)

• Height: 6 1/16" (154 mm)

אז אפשר מגבר שגם יחזיק לי בעתיד את השילוב של הרמקולים האחוריים האלה

ושבינתיים יחזיק את השילוב של הסאב + הקומפוננט שלא אצטרך למכור את מה שיש לי ולקנות מגבר

חדש לקומפוננט + הרמקולייים האחורים

• JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

תיקח 2 מונובלוקים...יתן לך את המקסימום...או מונובלוק לסאב ומגבר 2 ערוצים לרמקולים..תחפש מציאות בלוח יד שניה

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

לא צריך שתי מונובלוקים או שתי מגברים- זה סתם מיותר, לפי דעתי לפי הרכיבים שיש לך יספיק לך

JBL 75.4 מהדיוטי פרי בשליש מהמחיר, או אם אתה קונה אותו בארץ אז בחצי מהמחיר, זאת כמובן בתנאי שאתה לא מתכוון לשפר את הרכיבים האלו בעתיד...

פורסם

RS4 של פייז בהחלט הבחירה המוצלחת ביותר!

חזק יותר מהJBL בגישור עם אחוז עיוותים נמוך יותר חברה מאוד מוצלחת...

את הסאב הייתי מחליף בהחלט נראה לי עלוב ביותר הנתונים יחסית למה שאתה משלם תבדוק סאבים של פייז טרילר פרו או סאב של פוקאל סדרת אקסס אני עכשיו קונה אחד כזה אבל ב 1200 זה חורג במאה שקל ממה שהקצבת...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מבחינת מונובלוק - יש שלל חברות יחסית זולות כמו הפייז שהציאו לך פה כבר.

מבחינת מגבר לקומפוננט - לדעתי כדאי לך ללכת על רוקפורד 2 ערוצים טוב ב-1500 שקל כדיי להיות על הצד הבטוח מבחינת איכות, אחריות ותמורה למחיר.

פורסם

אממממ עכשיו בקריאה נוספת של התרד עלתה אפשרות נוספת.

ככה, הקומפוננט בסדר, חלק מהתקציב שיש לך אתה יכול להשקיע בשיפור הסאב, בכסף שנשאר תקנה מונו שיספק את הסאב ועוד מגבר שתי ערוצים לקומפוננט ...

פורסם

מסכים עם mdma, ביום ראשון אני צריך לקבל את ה-rs4 של פייז, שמעתי אותו, איכותי ביותר, בסביבות ה-2000 שקלים עשוי מחומרים משובחים, עוצמתי מאוד - בשביל כזה מחיר - מאוד משתלם.

לגבי סאב, קח את ההייגרייד של פייז או את הטרילר פרו, תבדוק באתרים ותראה שמעל חצי מכלל הסאבים של פייז זכו באחד משלושת המקומות הראשונים במבחנים של אוטוהייפי ומבחנים שונים באירופה ובעולם.

ליאור

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לגבי הסאב תקנה רק לאחר שתשמע אותו אצלך ברכב

אני שמעתי את הסאבים של פייז אצלי ברכב ובאופן אישי לא אהבתי אותם ולא משנה בכמה פרסים הם זכו

מה שקובע לבסופו של דבר זה איך שהם נישמעים לך לטוב או לרע (ולא על ידיי כמות הפרסים שהם זכו )

פורסם

אני המלצתי על סמך שמיעה קודם כל, ושנית על סמך ניסיון והמלצות חמות.

שישמע ברכב של מישהו סאבים של פייז ושישמע של עוד חברות - ומה שיחליט יחליט.

תגיד רק מה קנית בסוף!

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

• תוכן חדש...