פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,397 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 832 צפיות
http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=84 יש לי אפשרות להביא אותו חדש מהקופסא ב-1000 שקל ... כדי לא כדאי ?.. אולי תוכלו גם להציא לי פאנל יותר טוב במחיר הזה ?
הודעה אחרונה מאת adi19, -
- 2 תגובות
- 860 צפיות
קומפוננט 6.5 אינץ' שווים משהו? אני מתכוון להגביר אותם ולהוסיף גם סאב 12 אינץ' של פיוניר. מאוחרה כנראה רמקולים 6.5 רגילים (פולריינג' קוראים להם?) או קומפוננט זולים שלא יוגברו. נראה לכם יהיה בסדר? ד"א צריך להוסיף טוויטרים או שהטוויטרים של הקומפוננט עושים את העבודה מספיק טוב?
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
- 0 תגובות
- 716 צפיות
התקציב: בין 400 ל 600 ש''ח המגבר: רוקפורד P4004 ללא תיבה! וקוטר של 10 עד 14 אינטש מחפש המלצות לסאבים מתאימים מסוג SQ תודה לכל נעונים.
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 3 תגובות
- 996 צפיות
יתיעצות לגבי הקומפו הבאחשמל ואלקטרוניקה > מחלקת רכב ואודיו נייד > רמקולים לרכבTS-A171Cהמפרט הטכני גודל רמקולים 17cm גודל טויטרים 28mm הספק 220Watt 2Way מידע נוסף מחיר לצרכן:$109 התמונה להמחשה בלבד. ט.ל.ח הוא הקומפו של מגנט ה216 שהוא (70 הר.מ.ס)
הודעה אחרונה מאת FIAT TURBO, -
- 6 תגובות
- 864 צפיות
איפה אני יכול להסיג כבל כוח של 1.5 פארד לא בהרבה כסף אני ישמח לקישורים וגם לטלפונים של חנויות
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
מצאתי ברכב רדיו (ללא טייפ וללא CD) כתוב עליו TOYOTA איך מבררים את נת הייצור? תודה
הודעה אחרונה מאת lioroko7, -
- 2 תגובות
- 837 צפיות
אז ככה, קודם כל שלום לכל מי שנכנס לקרוא מה שאני כותב ההתלבטות שלי היא כזו, יש לי כרגע את המגבר שרשום באינפו שלי, והוא מפעיל את הקומפוננטים ואת הסאב, עד פה הכל יפה עד שנכנסים לעומק הבעיה, שהסאב שלי הוא בעצם עובד על 2 אוהם או 8 אוהם (כרגע על 8 אוהם) ככה שהמגבר שלי לא מתאים לו בכלל... אז זה מה שחשבתי לעשות: להחליף את המגבר שלי ב KX600.1 שהוא פשוט מושלם לסאב שלי, נותן600W (ב2 אוהם, די קלאסס כמו שצריך) והסאב הוא 600W את הקומפוננטים אני רוצה להפעיל דרך המגבר הפנימי של הרדיו דיסק (ALPINE V-DRIVE 60X4) המגבר שם דיי רציני, הפאנל דורש חיבור ישיר למצבר עקב צריכת החשמל הגבוהה של המגבר הפנימי השאלה היא אם באמת הקומפוננטים יעבדו טוב... יש אפשרות לחלק את היציאות שהקידמיות יה…
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היתי רוצה לדעת פרטים על המגבר ודעות? המגבר ירכש במכיר של 600-700 ש"ח. או המלצות למונובלוק במחיר דומה, כדי שיוכל להפעיל הכי טוב פיוניר 305C תודה.
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
טוב נראה לי שהמערכת שאני אבנה תהיה ככה...אני מחפש איכות עוצמה...והרבה הרבה באס רדיו דיסק - pioneer 7450 שני מגברים - phase evolution rs4 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=294&CatCode=205 שלושה סאבים - pioneer 305c http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=122 קומפוננט - phase evolution cfs165.25 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=292&CatCode=83 רמקולים אחוריים - pioneer 260 watt max + pioneer 200 watt max אז ככה...אני מתכנן להגביר את הקומפוננט בשתי יציאות...ולגשר את שאר היציאות לסאבים. את הרמקולים של פיוניר זה ככה..ה260 יושב מאחורה וה200 בדלתות האחוריות על יציאות מהרדיו דיסק, כל אחד יציאה! …
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול הותקן ברכב המגבר (LOGIC plx44) ורמקולים MOREL PULSE. המגבר הותקן על גב המושב האחורי (סטיישן) והרמקולים האחוריים המקוריים נותרו בדלתות. ההתקנה בוצעה ברדיו סטור בת"א. עלויות: מגבר - 99$, רמקולים 750 ש"ח, מתאם 150 ש"ח עבודה 250 ש"ח. התוצאה - הצליל שופר ביחס למקור (שהיה גרוע במיוחד), עם זאת: הצליל מדגיש יותר מדי את התחום הגבוה שנשמע מתכתי ולחוץ, חסר עומק וחסר תחום נמוך, כל נסיון לתקן את הצליל באמצעות כווני BASS/MID/TREBLE ב HU מצילח לתקן בנקודה אחת ולקלקל בנקודה אחרת. אשמח לשמוע רעיונות /הצעות - האם יש מקום לנסות לשחק עם ה CROSS בקומפוננטים? במכוונים שקימים כנראה במגבר? האם כדאי לבטל בכלל את הרמקולים האחוריים בדלתות ?
הודעה אחרונה מאת alonwe, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה, רציתי לקנות HU של אלפיין מחו"ל כי חבר שלי טס, אבל בסוף החלטתי לא לקחת סיכון (מהפחד של האחריות ואם הוא יתפס במכס..) ... אז כרגע ההתלבטות שלי היא בין שני מכשירים של פיוניר : 1: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=558&lead_id=141&look= 2: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=547&lead_id=141&look= מה עדיף משני המכשירים האלה... כמו כן אני גם מסתכל גם על העיצוב של המכשיר, אבל בעיקר חשובים לי הפונקציות של החיתוכים שמהכשיר מציע... אגב, הלינקים הם מווקאל אלקטרוניקס, אבל לא בטוח שאני ארכוש משם את המכשיר לאור מה שקרה כאן עם אחד החברים מהפורום... כמו כן אם אתם מכירים מכשירים אחרים ולא רק של פיוניר עד מחיר של 1500 ש"ח שלד…
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מגנט כבד יותר אומר סאב איכותי יותר? יש עוד חלקים כבדים חוץ מהמגנט? צריך קופסא מחוזקת במיוחד לסאב כבד במיוחד כמו מופו של 27 ק"ג? ובקשר לקנדס ביסט מישהו יודע כמה שוקל הסאב?
הודעה אחרונה מאת efi86, -
- 4 תגובות
- 732 צפיות
יש לי כרגע מערכת של קנווד דגם 7026 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=566&C ategoryID=72&Page=1 ואני מעוניין למכור אותה ולקנות את הדגם החדש של פיוניר 7700mp http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1845& CategoryID=72&Page=3 עכשיו יש לי שאלות לגבי זה כי אני עוד לא סגור על כלום! האם בכלל שווה לי להחליף אותה? וכמה המערכת של הפיוניר מוציאה למגבר בכל יציאה, כי בכל אתר רשום לי משהו אחר, חלק רשום 6.1V שזה פצצה וחלק רשום 2V שזה על הפנים וזה גם לא ממש נשמע לי הגיוני שמערכת של פיוניר תוציא כל כך קצת למגבר. ושאלה אחרונה אם אני קונה מערכת ששווה 300 דולר בדיוטי פרי, אני צריך …
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בעקבות הדיון החם על התחממות המגברים קבלו את המבחן הבא, מי יצליח לנחש מהוא המדבבר בתמונה ומה ההספק המקסימלי שהוא מוציא ב-4 אוהם? לשם ההגינות המדגר הזה הוא כרטיס, והוא מתחבר לספק מרכזי המספק את המתח לכל כרטיסי ההגברה היכולים להכנס למערכת - תמונות של רכיבי הספק אני אפרסם במועד מאוחר יותר אם לא יהיו מספיק ניחושים..
הודעה אחרונה מאת Refael Azi, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם מישהו יוכל להסביר לי מה התפקיד של ההד יוניט ובשביל מה צריך אותו אני אשמח מאוד! חיפשתי בכל הפורום ולא מצאתי! אז אם תוכלו לעזור לי...
- 34 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יש לי סאב 10' של carwin vega , סדרת ה HED . כרגע התיבה שיש לי היא אטומה... אבל נראית לי מאד מאד קטנה ! מה הגודל האופטימלי לסאב הזה ? תודה
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 29 תגובות
- 11.1 אלף צפיות
שלום רב! רציתי לדעת מה טוב יותר ומה עדיף, מגבר דיגיטלי או מגבר רגיל שאינו דיגיטלי. אני אשמח לדעת מה ההבדלים, יתרונות וחסרונות במגבר דיגיטלי וגם במגבר שאינו. תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת lioroko7, -
מגבר של סאונדסטרים 1 2
מאת אביעד כ.- 25 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מה אתם אומרים על המגבר הבא...? הוא יפתח לי סאב של פיוניר 800 ודטק..? http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=724 מישהו שמע אותו?? מרים משו'...
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
- 2 תגובות
- 877 צפיות
שלום לכולם , http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=9600&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0 איך הקומפוננט האלה במחיר של 700 שקל ? ואיך הוא בשוואה למורל דוטק או מאק אודיו פרוטקטור ? תודה.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
שלום לכולכם חברי פורום אודיו היקרים ! כנראה ידוע לכם כבר שלמערכת טובה חשוב מאוד לא רק HU, מגבר ורמקולים טובים, אלה גם חיווט טוב ויקר , אני רוצה לשים דגש במיוחד על חוטי RCA , שרובני בזמן ההתקנה/קנייה של חוטים אלו חוסכים או לא כל-כך מביאים צומת לב . ולכן השאלה : באלו חוטי RCA אתם משתמשים ? האם לדעתכם, קיים איזשהו הבדל בין החוטים שעולים 50 +/- ש"ח לבין אלו שעולים 200 +/- ? על איזה חברת החיווט הייתם ממליצים מתוך נסיונתכם ? הייתם משקיעים על החיווט החדש שעולה פי 2 מהחיווט הרגיל שלכם ?
הודעה אחרונה מאת om-er, -
איכות צליל
מאת costaet- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק של פיוניר deh 1700R, קומפוננט של Clarion מקדימה וזוג רמקולים של Blaupunkt 6.5 אינץ (oversized- יענו 6-3/4 ) מאחורה. שומעים נחמד אבל אם אני אתקין מגבר האיכות תשתפר והצליל יהיה יותר נקי? אני לא מחפש עוד עוצמה אלה רק איכות...
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אחים שלי אני לא מבין ברדיו דיסקים אז אני סומך עליכם....... עומדים לפני 2 אופציות של קנית רדיו דיסק.... 1) ALPINE CDA9835 2) PIONEER DEHP960 מה כדי????..... המחירים שלהם שווים כמעט......ומחר אני צריך להחליט אנשים אז קדימה...... תודה!!!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת lulz, -
- 33 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני די חדש בכל העסק הזה, עכשיו אני בשלבים של הרמת מערכת לאוטו , ויש לי שאלה. מה אלה הדברים ההלו בתמונה ? ולמה צריכים אותם ?
הודעה אחרונה מאת perzik, -
- 0 תגובות
- 751 צפיות
במזל טוב, רוב חלקי המערכת מוכנים. כעת רק נותר לבחון את עניין ההתקנה. השאלה שלי היא האם לבצע את ההתקנה לבד (בעזרתכם ובעזרת המאמרים אותם כבר כתבתם), לאחר רכישת ערכת כבלים איכותית? או, האם לפנות למתקין? מדובר בקומפוננטים מקדימה, מגבר ארבעה ערוצים וסאב מאחור. המערכת עצמה כוללת שתי יציאות RCA לרמקולים קדמיים ואחת לרמקולים אחוריים / סאב (על פי בחירה מתפריט) התקנה עצמית לא נראית לי כזו מורכבת, אם כי היא כוללת שאלות רבות, כמו האם לחבר את המגבר ללוח עץ כלשהו לפני שאני מחבר אותו לרכב ו/או המיקום של המגבר וכדומה. כמו כן, מכיוון שאין לי נסיון בהעברת כבלים, זה עלול להצטייר כמשימה לא פשוטה. אבל אולי הפשרה הטובה ביותר היא לתת למישהו מחברי הפורום להתקין את המערכת.…
הודעה אחרונה מאת duridium, -
- 3 תגובות
- 708 צפיות
יכול להיות שיש לי איזה בעיה עם היציאות של הרדיודיסק ובגלל זה יש רעשים של אלטרנטור??? הרדיודיסק הוא פיוניר 6500 RCA סאונדקווסט
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תגידו , אמרו לי שאם אני אשים תיבות ל6X9 מאחורה אז זה ישפר את הסאונד? הבנתי שבגלל שמשנים את מה שיש בתא המטען אז הסאונד משתנה. אם כן מה הגודל וממה להכין אותן? עשיתי חיפוש אבל עדיין לא הבנתי מה זה יעשה לסאונד שלי
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 7 תגובות
- 787 צפיות
שלום חברה רציתי לשאול עם זה בסדר לעשות הגבהות לרמקול 6.5 מעץ סנביץ (עם ציפוי פורמיקה) תודה לכול העונים
- 3 תגובות
- 818 צפיות
בערכות התקנה למגבר מוכרים כבלי RCA שהם twisted שעליהם לא אמור להיתלבש שום רעש חיצוני. יש לי כבלי RCA שבנויים אחרת סיכוך ומרכזי. האם הכבלים שלי שלי יקבלו רעש חיצוני???( מגוף הרכב שהוא כולו מינוס, והסיכוך הוא גם מינוס)
- 26 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
סוף סוף אחרי חודש וחצי קניתי אותו מאיביי ב$450 ודוד שלי שחזר היום מארה"ב הביא אותה איתו.. איזה רדיו דיסק ליגה..עכשיו רק צריך אוטו
הודעה אחרונה מאת roei, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב אז החזרתי תרדיו דיסק מיתיקון ואמרו לי שהרעשים של האלנטרנטור זה לא מהרדיו דיסק מהבדיקה שנערכה הוא טוען ואומר לי שאני צריך להעביר תכבל ר סי אי בצד השני של האוטו.... יש עצות?
הודעה אחרונה מאת mikmik,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,712 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Avia
- לירון .ה.
- barak_m
- daniel.asu
- Mike Lowrey
- om2
- RK
- mikyl
- gpro
- תנטוש.
- itamar_by
- falou