Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז החזרתי תרדיו דיסק מיתיקון ואמרו לי שהרעשים של האלנטרנטור זה לא מהרדיו דיסק מהבדיקה שנערכה הוא טוען ואומר לי שאני צריך להעביר תכבל ר סי אי בצד השני של האוטו.... יש עצות?

פורסם

כן

תעשה מה שאמרו לך

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

זה לא מומלץ להעביר קבל RCA ביחד עם כבל מתח בגלל הכבל מתח עושה הפרעות בשידור של RCA וזה ממש בקצרה ....אם ממש מעניין אותך תעשה חיפוש....

פורסם

מזה משנה גדול לא גדול...

כל כבל, כבח מתח במקרה שלך, שזורם בו זרם יוצר סביבו שדה מגנטי.

השדה המגנטי יוצר מתחים בכבל הRCA שמונח לידו וכך גורם לעיוותים בצליל.

תעשה מה שאמרו לך ואני מאמין שזה יסתדר..אם לא אז כנראה שהRCA סופג רעשים מהשלדה של הרכב, נסה להרחיק אותו כמה שיותר או לקנות כבל איכותי..

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

באוטו שלי במעברים של הכבלים אחורה קדימה בתוך התעלה יש כבלים אין לי אפשרות לעביר בצורה אחרת אתה מציע להעביר מתחת לאוטו?

פורסם

חבר'ה, מספיק לשגע את הבן אדם.

בסופו של דבר הוא יהפוך חצי אוטו והרעש ישאר.

רכבים בעלי מצבר שממוקם מאחורה, נוטים יותר לבעיית רעש אלטרנטור. (bmws, מרצדס..).

מהבדיקות שעשית ניתן להסיק שהכבל סופח רעשים מהשילדה הרועשת שלך.

יש לי כבל מסוג monster cable xln בבית, אתה מוזמן להגיע אלי ולנסות לבדוק האם הוא פותר את הבעיה אצלך באוטו.

תשלח לי הודעה פרטית.

-אלון

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
חבר'ה, מספיק לשגע את הבן אדם.

בסופו של דבר הוא יהפוך חצי אוטו והרעש ישאר.

אף אחד לא משגע שום בן אדם...עובדה שהצעתי אפשרות שגם אתה הצעת...

כשבנאדם בא עם בעיה, מנסים לתת לו את כל הפיתרונות האפשריים...וככה צריך להיות, אף אחד עוד לא השתגע מזה..

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

BG^GOLF, הסיבה שאלון כתב את מה שהוא כתב, לא בגלל שמשעמם לו.

אלה בגלל שנימאס לו שכותבים פה דברים שלא מבינים בהם, ולא יודעים על מה מדובר בכלל.

אם אתה בכל זאת בדיעה של אדי, שזה הגורם וזה מה שעושה את הבעיה.

אתה מוזמן לחפש את התרד שהצעתי 500 שקל למי שיבוא ויראה לי זאת בעיניים.

יום טוב, בהצלחה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...