Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אומר שיש יותר אוויר ממה שהסאב יכול לנצל באופטימליות.

תיבה אטומה עובדת על העיקרון שבו הסאב משתמש באוויר הלכוד בתיבה כדי להפיק צליל יותר מדויק.

(כשהממברנה יוצאת אז האוויר מושך אותו בחזרה למקומו). יותר מדי אוויר לא ימשוך בחזרה טוב. כך שאם אתה רוצה בסים מדויקים אתה תרצה תיבה אטומה ובגודל המתאים.

ואם במקרה במייל ששלחו לך רשום משהו כמו cubic feet. אז זה לא אומר שזה קוביה אלא מעוקב. (כמו מטר מעוקב).

ולסיום, לי יש 2 סאבים של 12" גם סדרה HED וגם אני קיבלתי מהם מייל איך לבנות תיבה ותאמין לי שיצא בן-^&@$!!! רק תדאג שבחישובים שלך תיקח בחשבון את הנפח הפנימי ולא את גודל התיבה מבחוץ.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אדי איך שהסאב נשמע לא קובע איך הוא אמור להישמע.

האוזן האנושית היא לא בדיוק מדד מדוייק, תמיד עדיף לעבוד על פי הוראות יצרן,

אלה אם כן מצאת לנכון אפליקציה אחרת שעומדת באותו הטווח שהאלמנט יכול לעמוד בו, מבלי להינזק.

סאגילו, לא צריך תוכנה לחישוב נפח, פשוט תשתמש בהמלצת יצרן.

תומאס, הגודל של האלמנט לא תמיד מעיד על נפח התנגדות האויר שנחוץ עבורו.

מירן, איפה כתוב שהסאב מיועד לעבוד -רק- בתיבה אטומה?

סאגילו, 1 קוב זה 28.3 ליטר, איך קיבלת 35 ?

בכל אופן, אם יש לך נפח גדול יותר, בדרך כלל זה יתרון...

אתה יכול לנסות להוסיף "נפח" לתיבה ולגרוע מהתנגדות האויר אשר קיימת ולראות אם האפליקציה החדשה עדיפה בעינייך.

בכל אופן בכל הנוגע לצורה, החשיבות היא על כמות האויר, הנפח. ולא הצורה המתקבלת.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי

אני ראיתי בכמה אתרים את הסאב הזה ולא רק שאין לו מידות לתיבה פתוחה זה בכלל לא מומלץ

אין אופציה כזאת הוא מיועד לעבוד אך ורק בתיבה אטומה

אתה מוזמן לבדוק את הנושא

פורסם

יש תוכנה שנקראת WINISD תעשה חיפוש בגוגל, היא יכולה לחשב לך הכל בעצמה. אתה בוחר דריבר וסוג תיבה והיא אפילו מראה לך גרפים וכותבת לך את הגדלים ויש לך שם הרבה סוגים של תיבות לבחירה

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

מירן, העובדה שלא כתוב בשום מקום המלצה לתיבה פתוחה, לא אומרת שהסאב לא יכול לעבוד גם באטומה.

גם בפתוחה.

גם ב BANDPASS, גם בהורן, וגם בעוד כמה אפליקציות שלא עולות לי בראש כרגע...

אני מקווה שהבנת את הרמז ..... ההמלצה לא אומרת מה הסאב מסוגלת לעשות, ההמלצה נותנת נותנים ספציפיים שהיצרן הגדיר, אין זה מגביל אותך לגבי סוגים אחרים שיותאמו לאלמנט שלך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי

זה מגביל ועוד איך שזה מגביל כאשר אתה יודע שהסאב ישרף אם הוא יהיה בתיבה פתוחה

הבנתי את זה מאוטופרט

פורסם

אם הבנת את זה מאוטופרט לפי דעתי הטעו אותך, אין זה אומר שאתה צריך להטעות אחרים.

תביא לי ציטוט של החברה שטוענת שכשהסאב הזה ישב בתוך תיבה עם פורט - הוא ישרף.

תשלח להם אימייל, אני רוצה לראות שהם יאשרו זאת. (לא נראה לי שזה יקרה)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

נכון לעכשיו אני עומד על שלי עד שלא יוכיחו לי אחרת(התכוונתי אליך שי)

ואם הייתי יודע שאני מטעה אחרים לא הייתי בכלל מגיב בנושא .

פורסם

מירן בגלל שאני לא אוהב שאנשים שלא מבינים עומדים על שלהם, ובגלל שאני לא אוהב שאחרים מוטעים.

אז ברשות איל כמובן, אני מרשה לעצמי לצטט אותו. (מקווה שאין פה זכויות כותבים או משהו בסיגנון איל, כמובן שוב אני בוחר בדרך הקלה ;) )

אמור להישרף? שטויות.

יכול להיות שהוא עובד טוב יותר עם תיבה אטומה (לא יודע לא הרצתי את הנתונים בזמן האחרון) אבל זה לא אומר שהוא ישרף אם נשים אותו בתיבה פתוחה.

דרך אגב, פה דובר על ההמלצה של הHED 12, שגם פה סרווין נותנת נתונים לגבי תיבה אטומה בלבד, מה שמוזר זה שחברה איננה מפרסמת באתר את הנתונים של ה T\S, יותר נכון לא מצאתי בכל הרשת ... כניראה לא חיפשתי מספיק חזק, חשבתי שיהיה נפוץ יותר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

הייתי מעוניין לשמוע את דעתו של אייל ושל אוטופרט בנושא הזה ולסגור אותו .

ואם יתברר שטעיתי אני אחזור בי עם התנצלות

שי אפשר לקבל את הטרד שנלקח ממנו הקישור עם הציטוט של אייל .

פורסם

מה זאת אומרת דעתו ?! זה ציטוט שלו ! הוא כתב את זה, אני רק העתקתי !

מה אתה לא מאמין לי ? זה כבר חוסר אמון מגוחך.

לא צריך התנצלות ולא נעליים, אל תגיב , כי אני לא מתכוון להגיב..

בוא נסגור את הדיון הכל כך מעניין הזה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מה זאת אומרת נסוג ?

אני נסוג ממה ? יש פה איזהשהו קרב שאני אמור להישאר עד שמכריזים על מנצח ?

חייב לך, או למישהו אחר משהו ? עובד אצלך ?

כתבת משהו לא נכון, ביזבזתי מזמני לחפש ציטוט של מישהו אחר, כדי להראות לך שהדברים שאתה אומר לא בהכרח נכונים, או מחוברים למציאות.

אם אתה קורא לזה - לסגת, משום שבחרתי בדרך "הקלה" לבזבז את זמני ...אז כניראה אני חתיכת פחדן.

ואם לזה אתה מתייחס - אין לזה מקום על גבי הפורום, ותפנה את זה ישירות אלי בהודעות פרטיות כי אין לזה שום שייכות לנושא התרד שאנו נמצאים בו.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

שי הויוכוח הזה מבחינתי הוא על רקע מיקצועי ולא אישי כמו שאתה מתאר אותו

לא אמרתי ולא היתכוונתי לפגוע אבל אתה כרגיל מסלף את הדברים לטובתך( ממש מסכן)

עדיין לא הוכחת כלום עם הציטוט הזה מכיון שאוטופרט אמרו בדיוק את ההפך ואל תשכח שהם היבואנים והם מכירים את המוצר יותר טוב מכל מי שהזכרת כאן

• תוכן חדש...