Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, צודק, טעות שלי.

אוטופרט אמרו, אז זה המצב.

סליחה, טעיתי.... מצטער מראש גם בשם איל...

IM OUT.

(למי שלא הבין מה זה אומר, "אני בחוץ" .. זאת אומרת שאני נסוג מויכוחים שלא מועילים לי או לפורום)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא חשבתי לרגע שאייל לא עומד מאחורי הציטוט כמו ששי אמר לאחר מכן

פשוט הבנתי אחרת מגורמים רשמיים שהסאב עלול להינזק אם הוא יעבוד בתיבה פתוחה אשמח מאוד אם הם יגיבו

שי קבל הערה בונה

תפסיק להיתנשא על גבי הפורם אני ראיתי אותך מדבר הרבה שטויות על מוצרים שבכלל לא שמעת או ראיתה

פורסם

וואלה, מירן זה ידוע לכל הפורום שאני מדבר באויר, אתה לא צריך לחזור על זה 7 פעמים באותו התרד..

וזה ברור מאליו שאני מתנשא מעל כולם :) יש לך עוד משהו שאיננו קשור -אישית- אלי ?

כי חשבתי שלפני רגע סיכמת שאתה לא כמוני, ואינך מדבר על דברים אישיים על דפי הפורום.

ושורה לאחר מכן, הוספת שאני "מסכן" , ועכשיו אתה מוסיף הערות בונות - שאינן קשורות אלי אישית.

הערות הבונות, גם קשורות לפורום ?

רק בשביל להראות לך כמה אתה מצחיק, קבל ציטוט שלך מלפני עשר דקות.

הייתי מעוניין לשמוע את דעתו של אייל
לפני עשר דקות אמרת שאתה מעוניין לשמוע את דעתו של איל בנוגע לציטוט, עכשיו כשהוא מגיב בחיוב, אתה טוען אחרת ?

מה נסגר, הכל טוב ? :)

ואני חוזר שוב, יש לך משהו אישי איתי ? לשם כך יש לך הודעות פרטיות, הפורום הזה לא נועד להתחכך עם משתמשים אחרים על גבי תרדים של אנשים אחרים ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ואללה שי מה אני אגיד לך אני פשוט נגנב ממך אתה רושם לי מגילה על כך שאנו צריכים להמשיך את הוויכוח בפרטי בזמן שרשמת את כולו על גבי הפורם :?

בהודעה הקודמת שלי העיקר היה לזמן את אוטופרט להגיב בנושא .

ההערה הבונה היתה בגדר טיפ בשבילך

וחבל שלא הבנת את זה קודם היית חוסך לי הודעות (אבל אני יודע שאתה דיסלקט אתה לא צריך לומר לי את זה כי אני כבר יודע :wink:)

• תוכן חדש...