פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
אוקיי...מישהו אולי יכול לעזור לי לפי נתונים... איזה תיבה אני צריך לסאב...פתוחה או אטומה וכמה ליטר!? הינה הסאב והנתונים בפנים...הדגם 304 http://213.168.74.129/car/subwoofer/destroyer.php
הודעה אחרונה מאת M-a-T-a-N, -
- 1 תגובות
- 817 צפיות
שלום לכולם, אני עומד בפני שדרוג המערכת שלי, הפיוניר כנראה ימכר לחבר מהפורום (אגב לא הזדהת אתמול בערב בטלפון, אבקש ממך להזדהות, וליצור עמי קשר). אני מתכוון לרכוש דיוידי כנראה, עכשיו קיבלתי הצעה כזו: הדיוניט של NEXT, לא ידוע לי דגם מדוייק, אבל כתוב על הקופסא 65*4, ויש לו 3 יציאות ארסיאיי, שליטה על סאב, וקורא כל סוגי הפורמטים שקיימים, 1800 ש"ח. מסך 8" במגן שמש ימני, 1500 ש"ח. המחירים האלו כוללים התקנה איכותית של הדברים עם כבלי RCA של רוקפורד/לייטנינג. האם שווה או שניתן להשיג בזול יותר ? תודה, ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 5 תגובות
- 983 צפיות
שלום לכולם ! איזה קומפוננט הייתם ממליצים עד 500 ש"ח ? האם יש מה שיחליף את MOREL - PULSE במחיר הזה ויתן תמורה טובה יותר ?
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש את הדגם הזה של פיוניר mp3 חובה תצוגה כתומה... לקנייה עוד השבוע... תודה מראש, עופר.
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מכשיר פיונייר משהו 7500 ויש לי כל מיני אפשרויות שאין לי שמץ מה הן עושות אז אולי תוכלו להסביר לי קצת אני אשמח תודה אנשים. *HPF - 50 Hz, 80 Hz, 125 Hz *FM Level SLA CD * Sensor Level Asl *Loud...
הודעה אחרונה מאת dannyvas, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
עזבו מחיר - אני יודע שהזטק כפול בכסף - בהנחה שיש לי כסף - אבל אני גם לא אוהב לפזר אותו סתם. להרמת שני סאבים את מי לקנות ? תשובות בבקשה - אני מיואש לגמרי
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
סאב magnat
מאת sound boy- 2 תגובות
- 915 צפיות
שלום לכולם. חבר שלי מעוניין להזמין את הסאב : http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2425,'normal_sales או http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=613&CatCode=119 האם יצא למישהו ממכם לשמוע אותו? איך הוא והאם זאת תמורה טובה למחיר?? (יוגבר עם מגבר של לוג'יק plx-44) תודה לכולם ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 1 תגובות
- 814 צפיות
DB436MP של CLARION 4CH OUTPUT הבנתי שיש לי 4 ערוצים אבל למה זה טוב?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
אוקיי קיבלתי איזה הודעה ששאלו למה אני לא מנסה שוב להרים מפגש אז אמרתי למה לא שווה לנסות... אז התאריך כבר ידוע 19/03 כלומר שבת הבאה בשעה 12 וחצי והמקום יהיה איצטדיון רמת גן. לגבי מזג אוויר וכולי אני יבדוק ויתן תשובה לקראת יום שלישי נקווה שיצא לדרך הכל... כל מי שמעוניין להשתתף שירשום אני מגיע... היום לא הולך לזוז והשעה כמו היום גם לא הולכת לזוז... אני יגיע עם עוד שכן שלי וחבר אנחנו מאזור כ"ס ככה שאם מישהו רוצה לסוע אחרינו או משהו הוא מוזמן ליצור קשר...
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
Speakers : REF9603I INFINITY 6X9 100RMS = 700ש"ח SubWoofer : CERWIN VEGA VMAX VMX-12 12 inch 300RMS כולל תיבה = 1700 ש"ח SubWoofer : CERWIN VEGA VMAX VMX-12 12 inch 300RMS כולל תיבה = 1700 ש"ח Radio Disk : DEH-P-770MP PREMIER = 1700 ש"ח Components : MOREL DOTECH MKII = 1000 ש"ח Amplifier : RockFord - PUNCH P-4004 4 CHANNEL (בשביל הרמקולים האחוריים והקומפוננטים הקדמיים)= = 1670 ש"ח Amplifier : MAGNAT PHANTOM MONOBLOCK 1400W Max 675 R.M.S (לחיבור 2 הסאבים) = 1350 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Kicker Furious, -
- 2 תגובות
- 931 צפיות
טוב אז ככה לפני שבוע בערך חבר שלי הביא לי מגבר בירך 300 וואט אר אמ אס לכל יציאה מגבר בניה עצית,המגבר היה שרוף וכל החלקים שם היו שרופים זה מגבר די רציני עם קירור רציני הוצאתי ממנו את כל הרכבים ונישארו לי 2 לוחות. יש פה מישהו שיכול לתת לי קישור או משהו לתיכנון מגבר חדש ? תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, החלפתי מנוקיה 5100 ל6100. השאלה היא האם צריך להחליף את הדיבורית קומפלט או שאני יכול להחליף רק את התושבת (עריסה) של המכשיר עצמו?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
אני רוצה להחליף אץ הפאנל הנוכחי ברכב שלי (גולף שנת 2001, עם רדיוטייפ של קנווד) לרדיודיסק (לא MP3) סביר ולהוסיף (אני מתאר לעצמי שבמקום הרמקולים של הרכב) 2 זוגות רמקולים חדשים. משיטוטי ברשת למדתי להכיר כלמיני מושגים שונים וקראתי גם כלמיני חוות דעת על פאנלים שונים. לבסוף ההתלבטות היא בין (במידה ולא תציעו משהו אחר - יותר טוב במסגרת התקציב). 1) קנווד 2) BLUPUNKT זהו בנוגע לפאנלים, קראתי על שניהם באתרים באינטרנט והבנתי שהם סבירים פחות או יותר. אם למישהו ממכם יש הצעה אחרת לרדיו דיסק טוב יותר ב700 ש"ח, אני אשמח לקבל (אני יודע שזה סכום יחסית זעום למה שהולך פה בד"כ.. אבל אחרי רכישת האוטו בקושי נשאר לי כסף ). עכשיו בנוגע לרמקולים... בדקתי באוט…
- 4 תגובות
- 852 צפיות
איזה מישהו שהשם שלו ברח לי הפנה אותי לפורום(היינו ביחד בטורנות בבסיס מצטער ששכחתי תשם שלך) יש לי באוטו מערכת של פיוניר רגילה 4*45 מאחורה קנווד 280 ומקדימה טויטרים ורמקולים קטנים של פיוניר היה לי מגבר לרמקולים האחוריים אבל הוא לא עמד מחום ונשרף אני צריך מגבר חדש לא משהו זול אלא משהו שיפתח תרמקולים כמו שצריך נושא התקציב נתון לדיון אבל הוא בסביבות 900 שקל
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
LOGIC PLX-44 אני יודע שהנושא נחרש בעבר... אבל לא קיבלתי ממש תשובה מספקת.... מה גם... שאין אתר של היצרן כך שאני לא מוצא את ההצהרות של המגבר.... מישהו יותר כמה הוא מוציא בגישור לשני ערוצים ב-4 אוהם?
הודעה אחרונה מאת lioroko7, -
איכות ההתקנה
מאת amit1488- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם . יש לי דילמה קטנה שרציתי לשתף אותכם. אני רוצה לקנות רדיו דיסק ,כבר אני סגור על ה5700 . אבל בקשר למקום אני לא סגור. יש את החנות אודיונט שההתקנה שם עולה 150 שקל,המתקין מגיע אליך הביתה. ויש את החנות tomcar במושב רינתיה שזה כ15 נסיעה ממני . tomcar עושים התקנה חינם ,אבל בקשר לאיכות התתקנה אני לא יודע איזה התקנה הם עושים. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת amit1488, -
- 1 תגובות
- 720 צפיות
מישהו שמע במקרה את הקומפוננט של פיוניר, דגם: TS-A1310אחי טס ביום ראשון ואני חושבלהזמין מה אתם חושבים- כדאי? או שעדיף לקנות בארץ את המאגנאט?
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש כבר חודשים דרכים ללמוד את המקצוע אני מתעניין כבר קרוב לשנתיים בסטריאו לרכב ורוצה את עזרתכם למצוא דרך ללמוד איך להרכיב מערכות סטריאו . לא מפריע לי לשלם בקורסים מסוימים .. האם יש בתי ספר שלמדים זאת??. הציעו לי כל דרך שעולה לכם בראש תודה מראש מתן
הודעה אחרונה מאת winnerm, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברה קניתי מערכת ומגבר ויש לי סאב ורמקולים לא מי יודע מה אבל אני רוצה לדעת עם המערכת והמגבר טובים במיוחד על המגבר חברה תנו לי חוות דעת זה מאוד חשוב לי כי לא שומעים אצלי משהו אני רוצה לדעת עם זה מהרמקולים או מהמגבר כי לפני שסמתי מגבר שמעו מצויין ועכשיו בקידמיים לא שומעים טוב (חלש) תודה מראש מערכת - PIONEER DEHP6700 http://zap.co.il/model.asp?model_id=40670 http://www.azone.ch/load-index.html?Pioneer-DEH-P6700MP.htm מגבר - Boss RT745 RIOT http://www.sonicelectronix.com/item_1992.html http://shop.store.yahoo.com/discave/rtbo4chmobrp.html
הודעה אחרונה מאת M-a-T-a-N, -
- 6 תגובות
- 953 צפיות
רשום שהיא מתאימה לפלאפונים האלה 3100.6100 ועוד איזה שניים 3200 לא מוזכר אבל משהו אמר לי שיש מצב שכן אמממ משהו יודע אולי? http://www.gomobile.co.il/product.asp?productid=536 תודה לכל העוזר!!!
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! פעם ראשונה שאני רושם בפורום אודיו. יש דבר שמזמן רציתי לדעת: איזה מערכת יש לי בקאדילק שנת 2002 אני יודע רק שיש רמקולים של בואז ושיש בסביבות ה8 רמקולים. האם המערכת שיש בקאדילק נחשבת חזקה , איכותית? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת כושי, -
- 30 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. השבוע התקנתי בשעה טובה את המערכת שלי.. בקרוב תמונות שהכל יהיה גמור (יהיה מעניין). הרמקולים שהתקנתי אחורה הם פיוניר 350 חשבתי שזה יספיק אבל מה אני יגיד לכם הצליל הוא לא ממש "היקפי" האם הרמקולים האלה : http://www.audionet.co.il/details.asp?id=486&lead_id=&look= יעשו את העבודה או שמה יש משהו אחר יותר טוב בתקציב הזה כמובן של 400 שקל.? המגבר הוא לוג'יק 4 ערוצים.
התחדשתי בפוקאל 33A 1 2
מאת mdma- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אוקיי אז כמו שאמרתי היום התחדשתי בסאב הזה..!! אני הכי מאושר בעולם!! חברה סאב מדוייק ברמות כאלה וחזק ברמות כאלה עוד לא ראיתי אני בטוח שזאת ליגה אחרת מעבר לסאבים היותר פשוטים... המלצה באמת באמת חמה אומנם שילמתי קצת יותר ממה שסוכם כי לקחתי תיבה מקורית בסוף אבל אני לא מתחרט לשניה אחת... באמת למי שיש 1500 שקל רק הסאב הזה חברה אל תתפשרו!!!! אההה ומזל טוב לי!
- 3 תגובות
- 867 צפיות
אני מעוניין בהמלצה על רמקולים קמפוננט נצילים ואיכותיים (אני שומע לעצמי ולא משמיע לשכונה ). נדחפים ע"י JL Audio 300/4W (כל ערוץ 75W). התקציב הוא עד 1400 ש"ח. אפשר גם להביא משהו מארה"ב, עד 200$ . מחפש צלילים עמוקים. ה- HU צפוי להיות pioneer , והמוסיקה שחורה, רוק, וגם דאנס. לא טראנס, לא קלאסי, לא מזרחי. לעצתכם אודה.
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם במקביל לחיפוש אחר הרדיו דיסק העתידי שלי אני גם מחפש קומפוננט... והיום אני שואל על phase evolution CFS165.25. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת בנוגע לקומפוננט זה, כל דעה תתקבל בברכה. תודה מראש ג'ניה
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זה הגיוני שהמגבר הזה mac audio Z-2200 http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=166 מספק 600 rms בגישור, ו2 יציאות של 200 rms כל אחת... עולה פחות מ1000 שקל?? הנתונים נכונים? או שזה מוגזם.. מישהו התנסה עם המגבר הזה??
HED מול SS...
מאת Zow-Zow- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם יש הבדל רציני בין דגמי ה HED וה SS של CERWIN VEGA ? אם כן, מה ההבדל ? כדאי להשקיע עוד קצת כסף ולקנות את הSS או שאפשר להסתפק ב HED ? לדוגמא קומפוננטים HED-1502 או SS-2502 תודה מראש
- 2 תגובות
- 820 צפיות
מישהו יכול לתת אתרים של כאלו שמוכרים אני מחפש לשדרג את המערכת ואני רוצה לראות באינטרנט מה יש להציע ובכמה....... קובי.
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה,המערכת מורכבת היום מ: DVD לאנזר+5.6אינץ' HU פיוניר 8600 קומפוננט-הייבריד רמקולים אחוריים-פיוניר סדרה צהובה. מגבר לקומפוננט-301X סאבים-2 פיוניר 304C מגבר לסאבים 301M. וזה כולל שתי כבלים 8גייג' של פלוס,כבל לכל מגבר וכו'+אטימה בדלתות. השינוי אצלי פשוט מתבקש,אני מאוד לא מרוצה מהאיזון במערכת בין הבאס לכל השאר,במיוחד כשהחולייה החלשה אצלי זה הסאבים,וכמו שמישהו זרק פעם,במערכת טובה אין חולייה חלשה. אז שקלתי את השינוי הבא,להחליף את המגבר של הסאבים ב501X\4004P,לחבר 2 ערוצים לרמקולים האחורים ולהביא סאב אחד שמשלב SQ עם עוצמה די טובה באיזור ה250-300RMS שייתן גם SPL סביר ולחבר בגישור למגבר. כל זה ואטימה של המגש האחורי כי הרעשים שבאים ממנו משגעים אותי. ו…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 3 תגובות
- 795 צפיות
הייתי מעוניין לקבל חו"ד על הסאב של סרוין וגה VMAX 300WRMS בתיבה מקורית אטומה
הודעה אחרונה מאת miran80,