פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
שלום לכולם .. הייתי רוצה לקבל חוות דעת על קומפוננטים של אלפין סדרת הטייפ אר.. יש לי אפשרות להביא אותם ב - 800 ש''ח
הודעה אחרונה מאת adi19, -
- 0 תגובות
- 634 צפיות
יש לי מערכת clarion 6470 קצת ישנה עם צ'נג'ר זה המפרט שלה! עכשיו רציתי לדעת אם יש בא משהו מיוחד שאני צריך לדעת עליו וסתם אם זו נחשבת מערכת טובה Basic Features: 18 FM/6 AM Presets. Alpha TouchTM Control. Magi-Tune+® FM. Auto Reverse. Bass & Treble Controls. 4-Way Balance Controls. Monitor Mode. 4-Channel RCA Line-Level Output. 140 W (35 W x 4) Power Output. Additional Features: Full Logic Tape Transport. Touch-n-GoTM Fold Down Face. Motorized Load/Eject. Automatic Program Control (APC). Automatic Tape Equalization. Blank Skip/Repeat/Intro Scan. Dolby® B. Multi-Color Display. Disc/Tuner Title Memory. Infrare…
הודעה אחרונה מאת shim3n, -
איך המגבר הזה?
מאת V.I.P- 2 תגובות
- 812 צפיות
http://www.cardomain.com/item/KENKAC7201 קיבלתי דיל טוב על המגבר הזה של קנווד ואני לא ממש מכיר אותו הוא נראה לי פצצה לפי הנתונים אבל השאלה אם הנתונים האלו באמת אמתיתיים והאם למישהו פה יש נסיון עם המגבר הזה או עם מגברים של קנווד? ואיך נראה לכם המגבר הזה וכמה ההיתם מוכנים לשלם עליו?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 5 תגובות
- 818 צפיות
שלום לכולם, בזמן האחרון צצו יותר מידי "ויכוחים" מיותרים בנוגע לנושא שיש לו השלכות לא קטנות בתחום שאנו מתעסקים בו. וחבל "להתפזר" על כל הפורום, אז החלטתי לקחת יוזמה.. ולפתוח דיון אמיתי ורציני בנוגע לנושא מאוד פשוט - מדידת הספק בריא של מגבר. דובר רבות על, THD, וכדומה.. אשמח לשמוע מחברי הפורום,מה לדעתכם, הדרך האמיתית שבא נמדד הספק בריא של מגבר ? אני מצפה לקבל תשובות אמיתיות, עם ביסוס כל שהו. ושלא יהיו טעויות, איננו מבקש ממכם שום התייעצות, לא מדובר בדיון של התיעצות, מדובר בדיון של "בירור", למה בעצם אתם חושבים שככה מודדים, ומהיכן קיבלתם את הידע שלכם שככה פועלים כך. (אין להשתמש בשום הגבלות של תקן בשביל להוכיח את דברייכם, משום שתקן -א-י-נ-ו- מודד מגבר, הוא רק…
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה חוץ מהמאוורר 60mm 3100rpn שאני מוסיף למגבר לקירור טוב יותר ,אני רוצה להצמיד לטרזיסטורי מוספט [4 במיספר אצלי במגבר] היטסינקים[לצעות קירור קטנות אלומיניום של חברת ZALMAN ] שכבר כוללות פד טרמי דביק להצמדה שלהם אל הרכיב שאותו רוצים לקרר. האם זה יעזור וימנע קצת עיוותית כאשר אני משתמש במגבר הרבה זמן באותו הרגע?.. האם המאוורר 60 והצלעות קירור שיוצמדו למוספט יעזרו במשהו [ימנעו קצת עיוותים או תופעות לוואי כאשר המגבר נימצה בעומס ?וכמו כן יאריכו את חיי המגבר? תודה אסף. אגב זה ההיטסינקים[קירור ] שאני מתכוון להצמיד ל"MOSFET"
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 0 תגובות
- 672 צפיות
ערב טוה לכולם... רציתי לקבל חוות דעת על קומפוננטים של אלפין מסדרת ה טייפ אר.. כמה רמקולים כאלה נימכרים בחיות?
הודעה אחרונה מאת adi19, -
- 3 תגובות
- 876 צפיות
שלום לכולם... רציתי לדעת אם יש מישהו שיכול לתת לי מידות לבניית תיבה כפולה לשני סאבים של פיוניר 800 ואאט והאם צריך להיות פורט או לא... תודה רבה
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום ! שמעתי לא פעם ולא פעמיים, לא מזמן, שהרמקולים של חברת מורל - מיוצרים בארץ. אני לא יודע אם יש אמת בשמועה, אבל הבנתי שמורל חברה אמריקאית, אז למה שלעזאזל תייצר את הרכיבים שלה בארץ שלנו?! אגב, מורל זו חברה אמריקאית באמת, אם הבנתי נכון? אם לא, אשמח לדעת מהי ארץ המקור של החברה, והיכן היא מייצרת את מוצריה. (ראיתי מוצרים של מורל גם באירופה ולא רק בארה"ב ובארץ). תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 7 תגובות
- 826 צפיות
אנשים באים היום? רציתי ללכת להתרשם ממערכות אחרות אבל שבוע שעבר לא הגיע אף אחד... מי שבא שיגיב...
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- עוקב אחד
- 34 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם! לפני כמה ימים ספורים סיימנו סופסוף את ההתקנה והתוצאה המתקבלת היתה פשוט מדהימה, שומעים נקי, חלק, צלול, והכי חשוב טבעי. מאושר יותר - לא יכלתי להיות. הנה תמונה של הבניה מאחורה של המגבר (כרגע יש בידי רק תמונה אחת שיצאה טובה, בימים הקרובים שאר התמונות). אשמח לקבל תגובות וחוות דעת, לטוב ולרע. ליאור
הודעה אחרונה מאת kobits, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! היום קניתי סאב חדש עם תיבה סגורה של פייז, חברתי אותו למגבר (בגישור כמובן) והוא מדוייק להפליא, איכותי מאוד, הממברנה חוזרת מהר והבום שלו אינו נמרח, סאב של 10 אינץ' אמנם אבל מפציץ ומספק אותי. יותר סאב של איכות מאשר הפצצות. מוציא 300 RMS בגישור. (ברגיל מוציא 180 אם אני לא טועה) בקיצור, מומלץ מאוד. בקרוב מאוד תמונות! ליאור
הודעה אחרונה מאת kobits, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני ממשיך את הת'רד כאן מכוון שהוא ננעל (?!) כשדברים יצאו מהקשרם. ככה.. כושי - תראה קשר להשוות את חברת WAVES לחברות אחרות כי הכוח אדם שעובד מאחוריה על אלגוריתמים מבוססי פלאגין שעוברים באיכותם ציוד איכותי נותנת לה לגיטמציה להוציא את הדברים האיכותיים ביותר. 300$ בשביל הפרוססור הזה זה כלום בהשוואה לפלאגינים שלהם למחשב מבוססי תוכנה שעולים 5K$.. אני אישית חוסך לזה. אני מציע להוריד את הפלאגאין הדמו למדיה פלייר לנסות את זה. אייל - לגבי אקוסטיקת רכב, אתה צודק באקוסטיקה צריך להיות יותר פרטני, הכוונה שלי היא למיקום רמקולים,חומרי בידוד, חומרים סופגים ומחזירים, מבנה פנימי. חדר מטר על מטר גם יכול להיות "אקוסטי". עקרונית יהיו תדרים שלא יוכלו להתקיים בו אבל הוא יהי…
הודעה אחרונה מאת Protools_Operato, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב , אני רוצה לקנות קומפוננט חדשים לרכב בתקציב של 1000 שקל מקסימום. יש עכשיו מבצע על סט של מגנאט מהסידרה הגבוהה שלהם - http://cheaper.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=83 למישהו יש המלצות שיכול להגיד לי שהם ברמה גבוהה ? חשוב לציין שאני בונה מערכת SQ וזה שהם חזקים עדיין לא אומר שאני מתלהב מזה.. תנו לי דעה גם לגבי מורל דוטק לעומתם. איזה סט מבחינתכם עדיף מבין השניים או סט אחר שלא חשבתי עליו שנכנס בתקציב של 1000 שקל גג והוא מומלץ יותר מאלו. דבר אחרון - האם המגבר הזה יסחוב אותם + סאב של PHASE בלי בעיות ? http://cheaper.co.il/product.asp?productid=547&CatCode=167 תודה.
הודעה אחרונה מאת Darth-Vader, -
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב לכולם! בעוד שבוע וחצי הבת של חברים טובים של המשפחה שלי חוזרת מחו"ל לביקור בארץ. רציתי לבקש ממנה את הדגם החדש וכמעט היקר ביותר של קלריון (יש עוד דגם אחד יקר יותר), מצאתי אותו באתר אחד ברשת במחיר של כ-500 דולרים. (הוא עוד לא הגיע לארץ אך כשיגיע הוא יעלה בסביבות ה-6000+ ש"ח). ברוב האתרים בארה"ב המכשיר עולה בסביבות ה-600-700 דולרים. ברצוני לדעת אם שווה לקחת את הסיכון בלבקש ממנה שתביא לי את המכשיר הנ"ל מכיון שאמרו לי שיש מצב גדול שיעלו על זה במכס וככה היא תחוייב בעוד מס שיעלה בערך כעלות המכשיר (כ-300 דולר). האם שווה להסתכן ולבקש ממנה בכל זאת או שלא? איך לפעול? אגב, המכשירים של קלריון בארה"ב אינם תומכים בתדרים של ישראל מבחינת הרדיו (לא שמזיז לי , אני גם ככה…
הודעה אחרונה מאת Darth-Vader, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רכשתי לא מזמן מערכת חדשה לרכב, פיוניר דגם DEH-P770MP המערכת קוראת אמפי 3 וכל הבלבלה כפי שידוע, וכתוב שהיא קוראת גם קבצי AAC אין לי מושג מהו הקובץ, ואשמח לדעת. תודה.
הודעה אחרונה מאת droid, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן אני מקבל מגבר מהדיוטפרי ב 200$ ורציתי לדעת איזה עדיף: הפיוניר: GM-6000F או ה JBL: GTO-75.4 מה ההבדלים בדיוק??
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם מישו יודע ומכון להסביר לי מה זה:
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 896 צפיות
שלום , אני מחפש את המידות המקוריות של רמקולים אחוריים ברכב מסוג דייהו סופר רייסר מחיפוש בפורום קיבלתי כמה תוצאות שונות - ואני צריך מידה וודאית .. אז רק מי שבטוח בבקשה - אני קונה לפי מידה זו . תודה תובל .
הודעה אחרונה מאת יבגני, -
- 3 תגובות
- 871 צפיות
האם מישהו יודע מה ההבדל בין kdar300 ל kdg400 , הם ממש דומים חוץ מהצבע שאחד כסוף והשני שחור אבל במפרט הטכני אין שום הבדל האם אני טועה?
הודעה אחרונה מאת nissan, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפי הצהרת היצרן על הסאב שלי אני צריך תיבה של 42.5. אז אם נניח שהסאב שלי הוא 3 ליטר ואני רוצה לבנות תיבה של 42.5, אז האם אני צריך להוסיף 3 ליטר על ה- 42.5
הודעה אחרונה מאת WRX, -
- 1 תגובות
- 804 צפיות
היי חברה שאלה מה עדיף זוג 10" אודיובן 300 וואט או v max 800 וואט וכשאני אומר עדיף אני מתכוון כוח. תודה
הודעה אחרונה מאת co_udi, -
- 2 תגובות
- 973 צפיות
סט קומפוננט 6.5" נמכר באוטו דיפו בכ 260 ש"ח. למישהוא יש נסיון עם החברה הזו? איך הביצועים בהשוואה למורל או למגנט?
- 1 תגובות
- 724 צפיות
רכשתי לפני שבוע רמקולים MOREL 6X9 הרמקולים פשוט פצצה ואין לי טענות בכלל אבל יש לי שאלה. ברגע שאני מגביר לוויליום מאוד מאוד חזק (יש לי מערכת JVC G800 ואין לי מגבר) בחלק קטן מאוד מן השירים (לרוב אלה שיש להם באס מאוד גבוה)אני שומע צליל מתכתי ולעיתים נדירות גם מן קיטועים בשיר. אני מדגיש שזה קורא לי ממש בסוף הווליום של המערכת. (אם יש לי עד מספר 50 בוויליום אז אני מדבר על 45 ומעלה) ברוב המקרים זה לא קורא אלה בשירים בודדים בלבד. אני יודע שרמקולים יכולים לעמוד במעמסה מסויימת של וויליום. אם אני יוסיף מגבר זה ישפר לי את העניין הזה? זה דבר נורמאלי??! זה אמור להיות ככה? חוץ מזה אני ממליץ בחום עליהם. תודה
השדרוג הבא שלי
מאת mdma- 0 תגובות
- 786 צפיות
אוקיי אז אני כבר עומד לקראת השידרוג הבא שלי אחרי שהחלפתי את הסאב לא ממזמן... התקציב הוא 2000 שקל והתקציב יצא על מונו בלוק ובמה קדמית 4 אינץ'... אני חשבתי לקחת את ה CFS 4 אינץ' של פייז 65 RMS יחד עם מונו בלוק של פייז CC1400 אם ממש ממש יתחשק לי אני יוסיף בעתיד את הוופרים של הסט אודיו פיל של פייז ויהיה בעצם סט 3 חלקים של פייז... שמעתי וריאציה דומה קצת שמעתי CFS 6.5 עם הסאב שלי ועם הגברה זהה המערכת נשמעה ברמות ממש שמעו איכותי... ד"א הקומפוננט חייב להיות 4 אינץ' אני לא מתכוון להשקיע על בניות אין לי כסף ולא בא לי להשקיע בניות באוטו של ההורים התיכנון של כל המערכת הוא שכל מה שמורכב גם יוכל להתפרק ולעבור איתי אוטו במקרה שאני יקנה אחד משלי... שאר רכיבי המערכת הם רדיו דיסק…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 4 תגובות
- 976 צפיות
שלום לכולם, מישהו מכיר את הסאב הזה ? מה דעתכם עליו? עשיתי חיפוש ולא נראה שדיברו עליו פה פעם.. תודה
הודעה אחרונה מאת Dj-Gutz, -
באסים ברמקול 9*6 1 2
מאת dr._D- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
איזה רמקולים 9*6 של איזו חברה מוציאים את הבאס הכי חזק? אני מחפש רמקולים לרכב שיהיו מחוברים לרדיו דיסק ללא מגבר. הרדיו דיסק הוא aiwa (אני לא זוכר כרגע את הדגם.) חשוב לי שיהיה בהם באס חזק.
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3 אלף צפיות
האם LOGIC זו חברה מוכרת ורצינית או חברת מדבקה? שוקל לקנות את המגבר שלהם PLX-44 מהדוטי פרי . אם לא אני יקח את ה JBL אבל חבל לי להשקיע סתאם יותר כסף. אני צריך להחזיר תשובה במהרה אז אם תוכלו לעזור לי בזריזות.
איך המע' שלי
מאת hagay205- 2 תגובות
- 828 צפיות
התקנתי באוטו שלי מע' רציתי לדעת מה אתם אומרים: פנל של PIOONER קומפוננט של FUCAL הדגם V 9*6 של FUCAL 690CA מגבר של SUNDSTREM דגם העכביש סאב של FUCAL דגם BOMBA הסאב הגיע עם תיבה עם מגבר מותאם מהחברה בתיבה אחת! מה אתם אומרים? חמוד?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
התחלת הבנייה ברכב 1 2 3
מאת co_udi- 34 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היום התחלתי לעבוד על התיבות של הסאבים,הם גמורות(ללא גימור...). נפח כל אחת הוא 26 ליטר (שזה המינימום לפי קיקר) אחרת זה לא יתאים לבנייה ברכב(למרות שטעיתי ויכולתי להוסיף עוד ליטר שניים לכל אחת...). הסאבים צריכים הרצה עכשיו,חיברתי זוג על הלנזר של אחי בינתיים וכל כמה ימים אני אחליף אחד,מסוכן שיהיו 3 בלי קיבוע(בכל זאת האזור פה זה לא סביון...). כל אחד מקבל משהו כמו 300 RMS מהלנזר. בינתיים הם לא נשמעים טוב כמו הL5 שהיה לי אבל אני מקווה שזה יעבור עם "השבירה" (BREAK IN) שלהם,הצליל לא נשמע גרוע אבל גם לא כמו שציפיתי,מקווה שזה לא בגלל התיבות. בכל מקרה אלה התמונות מהיום,מקווה שהאוטו יהיה גמור בשבועיים שלושה הקרובים ככה שאני אעלה עוד תמונות.
- 5 תגובות
- 757 צפיות
מי יכול בבקשה לעזור לי עם הרדיו דיסק של פיוניר 7700 אני רק מעוניין לדעת אם אילו הצבעים אדום +צהוב= פלוס ישיר שחור = מינוס כחול - רימוט ?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,093 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מלטבשי
- גולדן191
- nechmya
- GTאי
- יבגניפ
- ofer-1973
- avnerak
- hunter22
- davemustaine87
- BoazB11
- yor2
- SlowRide