Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

שמעתי לא פעם ולא פעמיים, לא מזמן, שהרמקולים של חברת מורל - מיוצרים בארץ.

אני לא יודע אם יש אמת בשמועה, אבל הבנתי שמורל חברה אמריקאית, אז למה שלעזאזל תייצר את הרכיבים שלה בארץ שלנו?! אגב, מורל זו חברה אמריקאית באמת, אם הבנתי נכון?

אם לא, אשמח לדעת מהי ארץ המקור של החברה, והיכן היא מייצרת את מוצריה. (ראיתי מוצרים של מורל גם באירופה ולא רק בארה"ב ובארץ).

תודה, ליאור.

פורסם

מוראל חברה ישראלית מקווה שזה עונה לך על הכל...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מוזר. מאוד מוזר.

ראיתי אתרים בחו"ל שמפרסמים את מורל, וגם באתר של emma באירופה ראיתי פרסומים של הסמלים של מורל...ממתי אכפת לשאר העולם מחברה ישראלית, חסרות באמת חברות עם מוניטין טוב יותר ועם שם?!

פורסם

כשהחברה טובה ממש לא מעניין את שאר העולם אם היא מצרפת או מישראל. מורל היא אחת מיצרניות הרמקולים הותיקות והיא מייצרת לחברות רבות אחרות רמקולים, הן לתחום הביתי והן לתחום הרכב.

קצת מצחיק שדווקא ישראלי חושב שבגלל שזו חברה ישראלית יש לה שם ומוניטין פחות טובים.

פורסם
יש שתי חברות מורל:MOREL USA, MOREL

המורל הישראלי הוא בעצם כנראה המקורי, שתי החברות טובות...

היו על זה דיונים בעבר...

כתוספת לידידי מיכאל: עדכנית לעכשיו ישנן שתי חברות: Morel - אלה שמייצרים בישראל

Morel USA - חברה אמריקאית.

שתי החברות הללו עדכנית להיום הם בעצם שותפות עסקית שנכשלה בין שני יזמים. אומנם הויכוח על מי השם שייך לו, מי גנב ומי פשע הוא ארוך וסבוך ברמה העקרונית מכיוון ששני האנשים הללו אחריים לפיתוח וייסוד של מורל מהייסוד, אך בסופו של דבר נפרדו שניהם משתמשים באותו השם כעת ובנוסף יש כמה מוצרים כמו טייטרים ועוד שמפותחים ע"י שתי החברות.

בדרך כלל שאתה שומע מורל מה שאתה מחפש זה את החברה הישראלית. היא נחשבת האיכותית יותר.

בעבר קראתי ת'רד נורא מעניין בפורום של אודיו שכלל תגובות מגורמים בחרים משני הצדדים אשר ניסו להסביר מה גרם לסיכסוך וכו... אפשר למצוא ולקרוא את זה. זה מעניין למדיי.

"עחי, משו לא בסדר בתיבה שך. אני לא מוצא את החור. סאבים צריכים איוורור".

פורסם

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הרמקולים של מורל (ישראל) מיוצרים בארץ?

כי אם כן למה הם לא עולים פחות משאר הרמקולים...?

אם הם מיוצרים בארץ אמורים ליהיות הבדלי מחירים משמעותיים... מפני שאם המוצר מיוצר בארץ המחיר שלו לא יכלול מכס וכ"ו.

פורסם

אתה טוען שעלות הייצור בארץ זולה יותר מעלות הייצור בסין ?

אתה טוען שהמוצר שמיוצר בארץ - זהה בטיבו למוצר שאתה רוכש מחול, בגלל שהמחיר זהה ?

החשבון שלך לא ממש מובן לי... למה אתה טוען שהמוצר צריך לעלות פחות ? בגלל שהוא שווה לשאר המוצרים האחרים ? או בגלל שעלות הייצור בארץ זולה במיוחד ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה זה משנה לך אם שילמת 100 שקל על עלות היצור שלו בארץ, או 50 שקל על עלות הייצור שלו בסין + 50 שקל מכס ?

פורסם

אין אני מדבר על טיב המוצר...

אני התכוונתי שמוצר אמור לעלות זול יותר מפני שהוא מיוצר פה בארץ וכך אנו לא משלמים עליו מכס.

אך העלת נקודה שלא חשבתי עליה והיא שבארץ עלות הייצור (כח העבודה) יותר יקר מסין אז כניראה זה מתקזז...

• תוכן חדש...