Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז אני כבר עומד לקראת השידרוג הבא שלי אחרי שהחלפתי את הסאב לא ממזמן...

התקציב הוא 2000 שקל והתקציב יצא על מונו בלוק ובמה קדמית 4 אינץ'...

אני חשבתי לקחת את ה CFS 4 אינץ' של פייז 65 RMS יחד עם מונו בלוק של פייז CC1400 אם ממש ממש יתחשק לי אני יוסיף בעתיד את הוופרים של הסט אודיו פיל של פייז ויהיה בעצם סט 3 חלקים של פייז...

שמעתי וריאציה דומה קצת שמעתי CFS 6.5 עם הסאב שלי ועם הגברה זהה המערכת נשמעה ברמות ממש שמעו איכותי...

ד"א הקומפוננט חייב להיות 4 אינץ' אני לא מתכוון להשקיע על בניות אין לי כסף ולא בא לי להשקיע בניות באוטו של ההורים התיכנון של כל המערכת הוא שכל מה שמורכב גם יוכל להתפרק ולעבור איתי אוטו במקרה שאני יקנה אחד משלי...

שאר רכיבי המערכת הם רדיו דיסק של פיוניר 7550

אחוריים של מאק אודיו פרוטקטור 120RMS

מגבר של סאונד סטורם שיגביר את כל הרמקולים D350.4

סאב של פוקאל 33A 13 אינץ' 400RMS אותו המונו בלוק אמור להרים...

אם יש הצעות אחרות שונות ומשונות אני פתוח להצעות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...