Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רמקולים 9*6 של איזו חברה מוציאים את הבאס הכי חזק?

אני מחפש רמקולים לרכב שיהיו מחוברים לרדיו דיסק ללא מגבר.

הרדיו דיסק הוא aiwa (אני לא זוכר כרגע את הדגם.)

חשוב לי שיהיה בהם באס חזק.

פורסם

פיוניר 240

מאגנט בול פאוור

כל החלשים של מתחת ל300 וואט בערך בשביל רדיו דיסק בלי הגברה חיצונית יתאימו

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

MDMA כתב:

"פיוניר 240 מאגנאט בול פאוור כל החלשים מתחת ל300"

לא רק מתחת ל-300! לאח שלי יש באוטו את הפיוניר 330 והם נותנים באסים בצורה מצוינת ואיכותית (לא כמו סאב אבל...) חבר שלי שמע פעם ושאל אותי אחרי זה איזה סאב יש לאח שלי...

אז כך שיש גם כאלה מעל 300 עם באסים חזקים!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

יש לי את ה Alpine SPS-690A, הם מצויינים לחלוטין, 50w RMS.

הבעיה היחידה - אני לא יודע עד כמה תוכל בכלל להשיג אותם בארץ, אני את שלי קניתי בחו"ל...

פורסם

לא רק שמע סביבות ה 300 יעבדו בלי מגבר

הרמקולים צריכים להיות נצילים מאוד לא חזקים במיוחד וזהו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כן אבל עם מגבר

ההספק של הרדיו דיסק שלך מאוד קטן לא משנה כמה תביא יותר חזק זה לא ממש יעזור לך אבל אם הוואט קטן אז הרדיו דיסק יפתח אותם יותר טוב

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם
למה הם לא צריכים להיות חזקים?

למה ישמעו פחות טוב ב 350 מאשר ב 220 למשל?????

בלי מגבר

ה240 עדיפים על ה330 כי בלי מגבר הרדיודיסק לא יוכל להוציא את המיטב מה330 ובעיקר זה סתם יהיה בזבוז של כסף

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

עשיתם פה סלט אחד שלם מכל העניין, והזכרתם פה נראה לי את כל הדגמים הקיימים של פיוניר.

הבחור פה דיבר על ה350W ואתם עונים לו ברמקולים של ה330 וה240 שהם לא אותה סדרה בכלל. ברור שה350 ישמעו יותר טוב מה240, כי הם רמה מעליהם מבחינת האיכות.

ולמה ה240 ישמע יותר טוב מה330?! אתם בדקתם נתוני RMS שלהם? ממש אין הרבה הבדל שם.

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

בי ג'י גולף אתה בדקת נתוני RMS?!

1)מי פה ביקש פיוניר 350 רק מישהו שדחף שאלה על הדרך...

2)ה240 ישמעו יותר טוב מה 330 כי ה330 בלי מגבר קטן לא ינוצלו עד הסוף ולא ידחפו את כל מה שהם מסוגלים אני מדבר מניסיון של שתי חברים אחד עם מגבר ואחד בלי מגבר על אותו זוג רמקולים בשתי מכוניות האצ'בק באחת הבאסים הרבה יותר חזקים מאשר בשניה...

אז הגענו למסקנה שיש הבדל בין 330 ל 240...

פורסם

מניסיון אישי אני יכול להמליץ לך על 6X9 של קנווד 300W הם מורכבים אצל חבר שלי בלי הגברה והבאס ממש חזק לעומת כל 6X9 ששמעתי..

אם אתה מחפש באסים לך עליו

• תוכן חדש...