Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PURE-ACOUSTICS 1019 מישהו מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה אחי.

אני גם שאלתי פה ובעוד הרבה מקומות על הסאב הזה והרבה מאוד אנשים אמרו לי לא לקנות

למרות שלא ידעו אפילו איך הוא נראה, או בחיים שלהם לא שמעו אותו.

יש מן דבר כזה בישראלים שכל מה שהם לא מכירים - לא טוב.

בוא אני אספר לך את הסיפור של הסאב שלי.

את המתוקי שלי קניתי מהחנות של היבואן. הלכתי לרכב של חבר בהתחלה שיש לו

2 מגברים ברכב של קוויק 1200W . חיברנו את זה על יציאה אחת של המגבר 300W.

ואז הוא פשוט ישב שם וצחק עליי... אצלו ברכב היה סאב של קיקר שעבד על יציאה אחת

ולשלי הייתי יכול לקרוא "טוויטר" מגודל. יצאתי משם מבועס ככה למשך כמה ימים על זה "שעבדו עליי" .

לאחר שקניתי רכב ועשיתי התקנה ברכב שמתי לב שהוצאתי את הסאב מהקרטון שכתוב עליו 400RMS .

מה שאומר שזה לא לפי שיטת המדידה הרגילה בוואטים.

חיוך קליל עלה בקצה שפתיי כאשר החלטתי להרכיב ברכב שני מגברים של 1000W כל אחד.

אחד לקומפוננט שלי + 6X9 ואחד רק לסאב.. אל תדאג אני יודע מה אני עושה.

בתום לב נכנסתי לרכב לאחר ההתקנה והכיוונים של המערכת והדלקתי את המערכת. הדבר הבא שאני

זוכר זה את הגב שלי מקבל קטלות במושב הנהג לפי הקצב, ו2 החברים שישבו מאחור עד יום למחרת

שמעו צלצולים באוזניים מהבעיטות והפמפומים של הסאב. מה שבטוח את הסאב הזה שמעו ל מרחק של אני לא מגזים - 3 רחובות מהבית שלי.

ואז הגעתי למסקנה אחת , מי שקונה את הסאב הזה בד"כ מביא אותו ממכרז שיוצא לו מחיר זול.

אם הוא מחפש לחסוך בכסף סימן שהוא גם לא ישקיע על מגבר נפרד ועוצמתי לסאב.. מה שאומר

שהמגבר שלו גם לא יצליח בחיים לפתוח אותו.

את הסאב הזה אני לא קניתי משיקולים כספיים אלא רק בגלל היופי שלו אחרי ששמתי לו 2 נאונים כחולים

שנדלקים לפי הקצב בתוך התיבה שלו והמראות שבקרקעית התיבה רק מגבירים את עוצמת התאורה...

אם יקרה משהו לסאב שלי חס וחלילה אני ארוץ בדילוגים ואקנה במהירות אחד חדש.

וזהו.

דעה שלי - תקנה ותקנה דחוף ועכשיו ועם זה גם מגבר חזק נפרד

ואצלי ברוך השם הוא דופק ודופק ודופק ודופק ודפק בלי הפסקה וחזק !

פורסם

תודה לעונים

בכל מקרה Kusi זה מה שחשבתי זה בערך כמוך..הוא נראה סאב ואין לי מושג למה כולם כאן קוטלים מוצרים שלא נקראים Cerwin Vega ,Morel , Mb וכאלה...אפשר לחשוב שהם לא מיוצרים באותו מפעל בסין.. אני לא חושב ואפילו בטוח שהוא לא ברמה של אף אחד מהדברים האלה אבל אני די בטוח שהוא יעשה את העבודה..

פורסם

מסכים עם Kusi

הסאב הזה עושה את העבודה שלו ביחס למחיר :)

אני הבאתי אותו ב150 שקל והוא ממש ממש נחמד

אני לא מפציץ איתו יותר מדי מפחד שיהרס או ישרף או משהו כי אני יודע שהוא לא הכי איכותי אבל בינתיים הוא מספק..

אני הולך כנראה להחליף אותו כשיהיה לי יותר כסף או כשהוא יהרס..

שמע אם יש לך כסף אל תתקרב אליו אבל אם אין לך הוא אחלה

הוא לא הכי מדויק והבאסים שלו די נמרחים ( לפחות אצלי בפונטו ) אבל זה עובד אחלה

אם אתה רוצה לשמוע אותו אצלי אין לי בעייה אני רואה שאתה גר בגבעתיים אני גר קרוב ( על הגבול של רמת חן - תל אביב - גבעתיים , סביבות דרך השלום.. )

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תוכן חדש...