Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים באים היום?

רציתי ללכת להתרשם ממערכות אחרות אבל שבוע שעבר לא הגיע אף אחד...

מי שבא שיגיב...

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

אם יש לך איזה סטרוקר..שווה לנסות אני אומר :wink:

חוץ מזה, מה יש לך להפסיד?! תילך, אולי תראה מערכות של אחרים, וגם יהיה לך מדד לגבי המערכת שלך עד כמה היא חזקה..

גולף...כי לא כל אחד יכול להרשות לעצמו אחת כזאת :wink:

פורסם

אי אי אי למה אני תקוע עם אוטו של אמא?!

עד מתיייייייי

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מיכאלנג'לו תתאפק גבר גבר..אני מאמין עד אחרי הצבא..:-) תתנחם בזה שאת הכסף שהיית קונה אוטו השקעת במערכת סוסית ולא כמוני שלא נישאר לי בסוף מה להשקיע אחרי שקניתי וממנתי לבד את ה205 שלי ...לכל דבר יש טוב ורע.אגב מחר אני מתקין את המגבר סוף סוף..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יאלה שיהיה במזל"ט אחי פנק אותנו בתמונות...

אודי אתה מגיע סתם לראות או גם עם הקיקרים שלך למדוד אחי?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

כן כן במפגש הבא כבר של כולנו באיילון או בתחרות בפתח תקווה אני יראה לכם את התוצר[הפשוט אבל המספק] שיהיה לכולם בהצחה היום במדידות ומברוק למי שהתחדש ופינק עצמו ברכיבים חדשים במפרט.

יום טוב לכולם

נ.ב: בעצם זה לא אני מתקין פיזית אלא תמיר [ה ת ו ת ח.].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...