פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
שאלה מה ההבדל בין מגבר 2 יציאות עם ברידג' לבין מגבר מונו בלוק מה היתרון של מונו?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 32 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלוםלכולם אני בניתי מערכת לאוטו שלי לאט לאט ובטוח וכל מה שאני שם באוטו וזה באמת חברות טובות לא עוזר ואין לי שמיעה חזקה איך אפשרי להסביר את זה? דרך אגב יש לי פנל פיוניר 750 קומפוננטים מוראל פולס 5 ורבע אחוריים רוקפרוד 75 ארא מ אס... וסאב פיוניר 800 כמו שלכולם.... ועל הסאב והאחוריים יושב מגבר לוגיק 800 ועל הקומפוננט יושב מגבר רוקפרוד 4.6x
הודעה אחרונה מאת ג'אסטי_טורבו, -
- 1 תגובות
- 819 צפיות
לא מצאתי את הדגם הזה קיבלתי אותו במתנה הוא קצת ישן אבל עדיין הוא של clarion אז הוא אמור לעשות את העבודה. הדגם הוא: drb3375 אני ישמח אם מישהו יעזור לי ויעלה איזה לינק על המכשיר. תודה.
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע מה גודל הרמקול מקדימה (יש בדלתות?)בפולו שנת 2000??? האם הוא זהה לגודל הרמקול בפולו 97 (כלומר 4 אינץ)??? עשיתי חיפוש, לא מצאתי תוצאות מעניינות... תודה מראש, משה
הודעה אחרונה מאת Moshe_P, -
- 31 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
חיבור מגבר 4 ערוצים לאלמנט 1(סאב) אפשרי? מה יקרה אם אני יחבר לסאב גישור משני ערוצים ועוד גישור משני ערוצים?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! אני רוצה לדעת איך להכין קרוסאובר לכל רמקול וטוויטר שאני רוצה! אני יודע שקרוסאובר עשוי מקבל, סליל ולפעמים גם נגד! ראיתי אצל מישהו שלקחו קומפוננט של מורל היבריד ובמקום להשתמש בקרוסאובר המקורי הבן אדם הכין לבד, הוא שם על המיד קבל בלבד של 100M וגם על הטויטר הוא שם קבל שאני לא זוכר בדיוק את ערכו. אז ראיתי באמת שאפשר להכין את הקרוסאובר מ-2 קבלים גם. אבל השאלה שלי זה איך אני ידע להכין קרוסאובר לכל רמקול ורמקול שאני ירצה, איך בדיוק אני ידע להתאים את הקבלים, את הסלילים ואת הנגדים, ואת מה שצריך בכלל! למי שיש אתר שיש בו הסבר או מישהו שיודע ויכול להסביר לי אני ישמח מאוד. נ.ב אני לא רוצה את זה לרמקול מסויים אני רוצה לדעת לידע אישי איך מכינים …
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
קיבלתי לא מזמן מגבר 4 ערוצים שהיה בשימוש.יש אצלי כבר מגבר 2 ערוצים שמחוובר לסאב ועובד בצורה טובה ללא שום תקלות. חיברתי את המגבר החדש (במקביל למגבר שכבר קיים אצלי) והוא עובד.רק שהוא מרעיש מידי פעם,בזמן החלפת שירים בדר"כ ובזמן שהHU לא משדר והמגבר עובד(הכוונה במעבר השקט בין השירים),למה? יכול להיות שזה קשור שיש לי 2 זוגות RCA מוצמדים אחד לשני או שזה לא קשור? והאם להצמדת RCA יש השפעה ששלילית כל שהיא(כמו הצמדה של + וRCA)? ובעיה נוספת,שנובעת מRCA באיכות נמוכה או מכניסות קצת דפוקות למגבר: לפעמים השידור מהמגבר פוסק,אני משחק קצת עם הכניסות RCA מושך אותם חזק לצדדי,והוא חוזר לעבוד,זה נובע בכניסות בעייתיות או מכבל באיכות נמוכה יחסית(של רד סאונד),ואם זה בעיה מהמגבר כיצד ני…
טווטרים צורמים
מאת apexi- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי א תהמערכת שכתוב לי בחתימה הטוויר ממש חזק,אני יתן דוגמא: יש שיר שהזמר אומר את האות ש' אז שומעים את זה ממש צורם ולא נקי הורדתי את הhpf במגבר ובקרוס אובר הג'אמפר מכוון על 0 db ולא על +3 וגם בכיוון של הרדיודיסק הטרבל הוא על 12k בכיוון הכי נמוך מה אפשר לעשות?
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום! אני וחברי לאחר בניית תיבות לסאבים שלנו והיינו מעוניינים לאטום כמה חריצים קטנים כדי להעלים את אפקט ה"נשימה" (בריחת אוויר). תהינו מהו החומר המועדף לשימוש: א.) דבק פוליאסטיר (אפוקסי). ב.) דבק חם (האדקח שמחמם צינור פסלטיק לחומר נוזלי) ג.) סיליקון (שחור\לבן) האם אחד מהחומרים הללו מתאים לשימושינו. אם ישנו חומר אחר שמועדף אנא ציינו. תודה רבה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 0 תגובות
- 844 צפיות
שלום, מישהו יודע מה גודל רמקול ב- A3 שנת 98? אני חושב שרק 4" אבל לא בטוח... אם הגודל הוא באמת רק 4", יש למישהו המלצה לרמקולים טובים שיכולים להכנס שם?
הודעה אחרונה מאת tomerw, -
המגבר אינו נידלק 1 2
מאת FreeFlow- 16 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
טוב חברה אז ככה. אחרי נסיעה של כ 5 דקות באוטו אם מוסיקה לא בפול ווליום כיביתי את המנוע ואז כיביתי את הרדיודיסק. אחרי 10 דקות אני מניע את האוטו הרדיודיסק נידלק אבל לא שומעים כלום. אני ניגש למגבר ושום נורה לא דולקת. מה יכולה להיות הבעיה???
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איזה רמקולים כדאיי לקנות במחיר של עד 500 שקל שמעון
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי חברים... אני בדיוק חוזר ממסע שופינג לעיניים פה בהונגריה... מה אני אגיד לכם... אין פה יותר מדי, אבל ממה שיש - יש... והמון. נראה שהם מאוד אוהבים כאן את מאגנאט ופייז. מה שלכד את עיני היא חברה העונה לשם הרץ. ראיתי סאב ושמעתי רמקולים שלהם. הרמקולים היו 6X9 בתוך "כוורת תצוגה" והפעיל אותם אלפיין 8912. ללא מגבר וללא סאב והם נשמעו מעולה!!! מישהו שמע על החברה הזאת? ממליץ? איתמר.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
ההצהרות שלהם נכונותת או מוגזמות?
- 10 תגובות
- 926 צפיות
את הקומפוננט של מורל לקח לי 700 שקל אבל עם התקנה שעבד עלייה אולי 6 שעות רצוף אפילו ניקה לי את האוטו עשה חורים בדלתות הכל עשה יצא לי טוב אתם אומרים למרות שאני יודע שהם עולם 500 אבל על התקנה היו לוקחים לי פול כסף והוא גם הביא לי מגבר חינם בנתיים לקוממפוננט עד שאני ימצא אחד הוא אחלה איתי דווקא מה אתם אומרים סבבה או לא משהו ???
הודעה אחרונה מאת M-a-T-a-N, -
- 3 תגובות
- 941 צפיות
http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=2423&afid=1041 הם שוים הם טובים מה יש יותר טובים מהם ?? והאם הם שוים את הכסף 700 שקל ??
- 0 תגובות
- 815 צפיות
סמתי קומפוננט מקדימה עכשיו מאחורה יש לי רמקולים 6X9 עכשיו איך יהיה לי יותר איכות כדאי להוציא אותם ולשים קומפוננט מאחורה גם ולא צריך בכלל את ה 6X9 אני מלבט מאוד מה ישיש לי כרגע זה HEAD UNIT : Pioneer-DEH-P6700MP FRONT COMPONENT : Morel PULSE 6 AMPLIFIER : Boss RT745 RIOT הקומפוננט מקדימה בנתיים מחובר למגבר 500 ואט זמני שהמוכר הביא לי חינם אז כדאי אתם אומרים להוריד את ה- 6X9 ולשים קומפוננט מאוחרה בדלתות רגיל ??? תגיבו בבקשה צריך את העזרה שלכם למי שמבין באמת
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. קראתי קצת את ה FAQ אבל אני עדיין לא ממש יודע מה אני אמור לקנות. יש לי פיג'ו 106 ואני רוצה להחליף את הרמקולים בכל הדלתות (גודל 5.25). חשבתי על הרמקולים האלו לדלתות הקדמיות: http://www.thezeb.com/p-Cerwin-Vega-HED-1502-5-1-4-inch-Component-System-101136.htm ועל אלו לאחוריות: http://www.thezeb.com/p-Lightning-Audio-B1.525.2-5-1-4-inch-Full-Range-Speakers-101863.htm אין לי מגבר (ואני גם לא יודע אם ומתי יהייה) וה HU הוא Kenwood 7018. מה דעתכם? יש המלצות למשהו אחר? חשוב לי שישמעו טוב גם בעוצמה גבוהה, וגם שהעסק לא יעלה על 100$ (בארה"ב). האם יש הבדלים בעומק החור הנדרש לכל רמקול? תודה לעוזרים. נ.ב. יש לי עוד שני טוויטרים של פיוניר שאו…
הודעה אחרונה מאת RacerX, -
- 2 תגובות
- 780 צפיות
אני רוצה לקנות את הפיוניר 400 ב400 שקל השאלה היא האם הם יתנו תוצאות טובות מאוד על המגבר של לנזר וייב השחור 300 ואט 2 ערוצים והאם עדיף רמקולים אחרים במחיר נמוך יותר או באותו מחיר ? ? ?
הודעה אחרונה מאת raptor_s, -
- 20 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מתכוון לבנות תיבה לסאב הזה..תיבה אטומה מישהו אולי יכול לתת לי את הנתונים של התיבה?? ליטרים תודה... זה דיי דחוף לי... http://www.10octaves.com/magnat/destructor_1200.htm תודה רבה..אביעד
הודעה אחרונה מאת xyu, -
- 5 תגובות
- 856 צפיות
חברה זהו אני יודע שאוליי לא הייתי צריך לפתוח על זה דיון ..אבל בכל זאת מגבר ראשון באוטו הראשון שלי וכולי שמח... ככה קניתי מגבר של "SUPER SOUND" 180*4 [ב200 שקל מזיו 626 מהפורום] וקניתי סאב ב90 שקל של סאונד אקסטרים..בניתי לו תיבה סגורה 39 ליטר קניתי פאנל של BPV650 Blaupunkt ב200 שקל יד שניה ורמקולים קליפוניה בום [אחלה רמקולים ] ב99 שקל וטוויטרים פיוניר שקיבלתי מתנה ועוד 5.25 מקדימה של קליפוניה סט חיווט 99 שקל ומפצלי אר סי אי ב40 שקל..היום נסעתי לבנימינה לתמיר [בחור נחמד ומשעשע] כדי להתקין את כל מה שצריך כדי שהמערכת תזוז ..תמיר חיכה לי כבר בחוץ מוכן לעבוד על הפגו 205 שלי..העביר את החיחוט באוטו סידר בצורה נקיה ביותר תוך כדי שהוא מסביר לי דברים באלקטרוניקה ..לאחר ההתקנה הפיז…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 4 תגובות
- 898 צפיות
שלום, מישהו יודע מה הכוונה למכשירים שהחברה הזו מוכרת ? למה הם לא נמכרים באריזה המקורית שלהם ? הם עברו שיפוץ או משהו ? והאם כדאי לקנות מכשיר כזה ? תודה..
הודעה אחרונה מאת Playmouth61, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הפיוניר זה 80 RMS הליטנינג אוודיו זה 75 RMS
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין להשקיע סביבות 800 שקל ולקנות רמקולים קדמיים קומפוננט וזוג רמקולים אחורים. מה עדיף? לקנות באינטרנט שהמחירים זולים יותר מהסדנות אבל אז ההתקנה יקרה או שעדיף כבר לקנות בסדנה למרות שהרמקולים יותר יקרים ושיתקינו שם בזול(אחריות?) כמה בערך אמורה לעלות התקנה של כול העסק? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Soundwave, -
- 27 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היתי היום בסאונד אפ אקס כדי ליבדוק את הציפצוץ המעצבן שבא ממערכת החשמל שלי והמתקין אמר לי שהמגבר אשם בבעיה ... זה כבר המתקין השני שאומר לי את זה .... למישהוא יש מושג איפה שולחים לתיקון את המגברים של גי בי אל 75.4 שנקנה מהדיוטי פרי( באחריות)
- 4 תגובות
- 857 צפיות
וכל השאלות הרגילות ששואלים בקשר לסאב. בכללי האם הנתונים המוצהרים נכונים? נמוכים מהמציאות גבוהים ממנה? האם הסאבים איכותיים ? רק חזקים? בלי קשר לדגם ספציפי אבל יותר בכיוון של הדגמים הגבוהים לא הפשוטים
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המגבר הוא 4 יציאות DHD NTX-2003 STABLE 2 OHM CROSSOVEER MAX 200 אני מחבר אותו ברכב של חבר שלי אני רוצה לחבר לו 2 רמקולים של TSA6910 Pioneer [ גם לי יש אותם]. אני רוצה לבצע גישור ולהפוך 4 ל2 אבל הבנתי שהצליל יהפוך למונו ויפגע . זה לפחות מה שחבר אמר. הרצתי חיפוש אבל מרוב עצים לא רואים יער אני גם לא יודע אם אפשר אם המגבר הספציפי הזה. אם אפשר אז איך בבקשה? CH1 + - CH2 + - CH3 + - CH4 + - =channel
- 28 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מה היתרונות של קומפוננט על פני רמקול רגיל???
- 3 תגובות
- 873 צפיות
האם שווה לשלם עוד קצת עבור דגמי פיוניר מקוריים מהיבואן עם 3 שנים אחריות? הסיבה שזה מטריד אותי היא הנסיון הרע שיש לי עם הרדיו הנוכחי (kenwood) שאחרי שנה ומשהו כבר הלך למעבדה פעם ראשונה כי הפסיק לעבוד (בערך 200 שקל) ועכשיו הוא שוב מת (3 וחצי שנים) וצריך תיקון ב 250. אם החיים של המכשירים הללו כלכך קצרים אולי עדיף לקנות מכשיר ב 400 שקל ולהחליף פעם בשנתיים במקום לתקן?? כל המכשירים הזולים יותר והלא מוכרים האם יש להם חסרון באיכות הצליל? בהנחה שאני לא משתמש במגבר שלהם... כי אם לא אז למה לי לשלם על הטוהים? אנימציה אני לא צריך כולה שינגן ולא יזייף... ושיהיו לו את היציאות המתאימות למגבר.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
עיצוב תא מטען
מאת alooon1- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בקרוב אני יקנה סיאט איביזה ....עכשיו לידע כללי אני עובד בנגרייה של קרוב משפחה וההיתי שמח לעצב לעצמי את הבגאז... אני חשבתי על פלטה MDF 12 מילימטר לעשות שתי ריבועים גדולים עם זכוכית למגברים אולי 2 סאבים בצדדים לא יודע בקיצור חשבתי על איזה רעיון יפה יש לי גישה כמעט לכל סוגי המסורים ואני יכול לעשות הרבה מאוד עיצובים האוטו יהיה סיאט איביזה שנת 95 אשמח אם תיתנו לי רעיונות איך לעצב או כמה דוגמאות שאני יוכל לעצב לבד עם עזרה אולי של איזה נגר שמה לא משו מטורף אבל משו חמוד עם אורות וכאלה..
הודעה אחרונה מאת Dj-Gutz,
-
מי מחובר 70 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,771 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- פריג'י
- FROGIE
- WideFocus
- nir eli
- פאר האורה
- nisim91
- Pavlik
- BassDriver
- RK
- ofer-1973
- TomerP
- גולדן191