Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ללא ספק הבעייה היא איפה שהוא בחיווט ברכב, ואין שום קשר למגבר. בדרך כלל הבעייה היא באיזור החיבור של ה- RCA לפנל והלאה, כלומר - לפני ההגברה. להחליף RCA לוקח בדיוק כמה דקות, מקסימום הפסדת RCA טובים, תשמור אותם למקרה הצורך.

במידה וההחלפה לא תעזור - תחזורק לכאן - נשתדל להנחות אותך לגבי ההמשך.

אגב, כמה זוגות של RCA יש לך שם ?

בהצלחה.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

כבל ר סי אי אחד יש לי שם שהוא שזור עכשיו למה לא עניתה לי למה כאשר החלפתי מגבר של סופר סאונד נעלמו הרעשים לגמרי?

פורסם

אם ה-JBL שלך היה מצפצף מעצמו, אז הוא היה אמור לעשות את זה גם עם פלאג מקוצר, ואפילו ללא שום כבל RCA שמחובר אליו, ועובדה שהוא לא ציפצף ולא הרעיש.

אין לנו מושג איך הסופר סאונד לא מרעיש, יכול להיות שלא עשית את הבדיקה כמו שצריך, כי אם המגבר היה אשם פלאג מקוצר היה אמור להראות לנו את זה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

תנסה לשנות מיקומי ערקות... תחבר את הערכה של המגבר ושל הרדיו דיסק ביחד.

תנסה את הכבל RCA שלך כשהוא לא סלול ברכב, כך שהוא לא נוגע במרכב הרכב כדי למנוע השראות מהמרכב עצמו. תנסה את המגבר ברכב אחר, אולי המערכת חשמל שלך רועשת מידי. נסה לחבר את הרכב שלך אם כבלי התנעה לרכב אחר - "שקט" כששניהם מותנעים, אם ברכב בשקט פתאום יופיעו זמזומים המערכת חשמל שלך היא הבעיה.

או שפשוט תשלח את המגבר לתיקון וחכה לתשובה.

בקשר ל- super sound, כל מגבר והתכנון שלו... אולי זה פחות רגיש לרעשים מאשר ה- GBL, מה שלא אומר שה- GBL לא תקין.

המשך יום מהנה.

T h e C a t

פורסם

thegreatcat אני יודע שאתה בסך הכל מנסה לעזור, הבעיה פה שההמלצות שלך כבר לא תקפות, והוא עבר את השלב הזה לפני חודשיים כבר ...

זה לא התרד הראשון בנוגע לבעיה שלו, ואינך הבחור הראשון שמנסה לעזור לו.

הוא הגיע למצב של, "או לנסות להחליף כבל לאחד שקט יותר" (המלצה שלי)

או, לשלוח את המגבר לתיקון ובוא נראה מה זה יעזור לו .... (לא המלצה שלי כמובן, המלצה של מתקין)

בכל אופן, אני חושב שהנושא הזה נטחן ואיננו הולך להגיע לשום מקום, אז אני יצאתי מפה ... בהצלחה שיהיה לך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני אישית לא כל כך מאמין בכבלים, הרי הבעיה היחידה שהכבלים יכולים להוות היא ההשראות של השלדה שיוצרת רעשים. במידה והכבל אינו סלול ברכב אלה מועבר על המושבים ואינו נוגע במרכב הרכב אזי לא אמורה להיות בעיה של השראות על הכבל וכתוצמה מכך לא אמורים להיות רעשים על הכבל עצמו.

מספיק שהכבל יהיה שזור. כבל שזור "שקט" הוא כבל שזור רגיל שהוסיפו לו סיכוכים מטפלון כדי למנוע השפעה חיצונית של רעשים. רעשים של כבל נובעים מכך שהכבל נוגע השלדה של הרכב (כך ההשפעה מהמרכב היא הכי חזקה)... אם הכבל יועבר באויר ולא יגע בשלדה ההשראות עליו תהיה קטנה יותר, משמע פחות רעש... אם הרעש אצלו באמת יקטן/יעלם אולי אז יהיה שווה להשקיע בכבל איכותי.

לסיכום לבחור עם הרעשים:

עבור על כל הבדיקות ועל מה שהמלצתי בהודעה הקודמת (ארקות וכבל לא סלול) ואם לא בראש שלך אז שלח את המגבר לתיקון (עוד יתברר בסופו של דבר שהוא תקול )

המשך יום נעים וללא רעשים :-)

T h e C a t

פורסם

איך אתה לא מאמין בכבלים ?

הוא הרי אמר שחור על גבי לבן, כשהוא הוציא את הכבל - הרעשים פחתו.

המגבר לא יכול "להתברר" כתקול, משום שכפי שהסבירו בתרד הזה מספר פעמים, המגבר הושתק - ולא הוציא רעשים.

אז איך המגבר יהיה תקול ?!

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מגבר תקול אמרתי בציניות...

משום מה פספסתי את הקטע שהזכרת בקשר להוצאת הכבלים, מצטער.

אז שיקנה כבל RCA "שקט" ויקווה לטוב, רק אז נוכל לשלול את הבעיה של הכבלים...

.

T h e C a t

פורסם

את זה המלצתי לו לפני בערך חודשיים .... בגלל זה אני הרמתי ידיים ......

הוא בוחר לפעול בצורה אחרת ? סבבה..... כל אחד באמונתו ............אבל למה לטחון מים ?

שישלח לתיקון, ונראה מה הממצאים..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני רוצה ליקנות כבל אבל אתם לא אומרים לי איזה כבל ואיפה אפשר ליקנות כי כבר יש לי כבל כרגע באוטו שהוא שזור אבל כנראה הוא זבל ואני לא רוצה עוד זבל .....

פורסם

כבר נאמר לך עשרות פעמים.

אי אפשר להמליץ לך על כבל שיפתור את הבעיה, זה סיכון .....

יכול להיות שיפתור, יכול להיות שלא.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תנסה את הכבל של אלון, MONSTER CABLE, תיצור איתו קשר..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...