Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתי היום בסאונד אפ אקס כדי ליבדוק את הציפצוץ המעצבן שבא ממערכת החשמל שלי והמתקין אמר לי שהמגבר אשם בבעיה ... זה כבר המתקין השני שאומר לי את זה ....

למישהוא יש מושג איפה שולחים לתיקון את המגברים של גי בי אל 75.4 שנקנה מהדיוטי פרי( באחריות)

פורסם

באתר רשום שנותן האחריות הוא "ניופאן" תברר את הטלפון שלהם ותתקשר.

אצלי כשהיו בעיות של רעשים, כדי לשלול את זה שהמגבר תקול הכנסתי לו כמקור שמע את הדיסקמן שהיה מנותק מהרכב וה- RCA שלו קצר כדי למנוע בעיה של רעשי RCA... ככה אתה יודע מי אשם בבעיה. הרדיודיסק בשילוב עם המגבר יכול לגרום לרעשים כתוצאה מחיבורי אדמות במקומות שונים כתוצאה מכך יש מתח באדמות והאדמה היא לא באמת 0 אמיתי, שווה לנסות לחבר את האדמה של המגבר ביחד עם האדמה של הרדיו דיסק. יתכן שהאדמה של הרדיו דיסק לא מחוברת ישירות למצבר אלה מסתעפת במקום אחר ואם אתה מחבר את המגבר ישירות למצבר אז מתקבלות אצלך כבר אדמות אחרות.

בנוסף לכך שווה לבדוק שהמערכת חשמל שלך מכילה בתוכה רעשים מפריעים, זאת ניתן לבדוק על ידי חיבור מצבר של מכונית שקטה (ללא רעשים) למצבר שלך אם כבלי התנעה, אם המכונית השקטה פתאום יופיעו רעשים אז הבעיה היא כנראה במערכת המחשל שלך והתפרון של הבעיה הוא במקום אחר.

(את זה למדתי ממאמרים של - "audio control")

בנוסף נסה את המגבר ברכב אחר שכבר יש בו הכנה למגבר ובמקביל תברר לגבי האחריות.

המשך יום נעים !

T h e C a t

פורסם

איך המגבר אשם אם החלפנו כבל RCA והרעש הפסיק?

ואיך המגבר אשם אם סיגנל של 0 וולט נותן לנו שקט (פלאג השקטה)?

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

המתקין סאונד אפ אפקס אומר שזה כנראה הבעיה ולבדוק עם כבל מקוצר אלון ... זה לא השיטה הוא טוען כמובן שהוא עשה 5000 התקנות כבר..... אז בוא ננסה לשלוח אותו למעבדה כי יש אחריות

אגב אלון הוא בדק עם כבל שזור מישלו והיה קצת רעשים .. הוא לא רואה תפיתרון לבעיה בהחלפת כבל....

יש לציין שהוא לא לקח כסף או משהוא על הבדיקה......

פורסם

transformer המתקין כניראה לא יודע על מה הוא מדבר.שיעשה גם 1000000 התקנות לא יעזרו לו.

אומנם נחמד מצידו לא לקחת כסף על הבדיקה, רק חבל שהוא נותן ייעוץ בנושא שהוא כניראה לא מבין בו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הא כן אז היום החלפתי מגבר של סופר סאונד 2 ערוצים במגבר של הגי בי אל "הבעיתי" ונחשו מה לא היה רעש אלטרנטור ולא היה ציפצוים עכשיו אולי יש סיכוי שהמגבר של הגי בי אל הוא יותר רגיש??? את זה נראה במעבדה של ניופאן רק מה עד שאני ימצא את הקבלות של הדיוטי פרי ועד שזה יחזור.....

פורסם

טוב נו, תשלח את המגבר למעבדה שיתקנו אותו .. אני רוצה לראות איך מעבדה תתקן מגבר תקין.

אני הראשון שאכנס לרכב שלך לאחר מכן ואגיד "וואלה אין רעש" :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לא, אני טוען שאתה צריך לשלוח אותו למעבדה, לתת להם "לתקן אותו" ולאחר מכן להזמין אותי לשמוע איך הרעש נעלם.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

רגע את שיי נכון ??? אתה מוזמן..... פשוט לשלוח לתיקון זה לוקח איזה שבועים ואין לי מערכת באוטו נורמלית אז חבל לשלוח קצת עם תוכלו לפרט את דעותכם יעזור לי......

פורסם

אני אכן שי, הנהג אמבולנס.

בכל אופן, כפי שטענתי, זאת לא הבעיה במגבר, והבחור ששלח אותך לתקן אותו כניראה יודע על מה הוא אומר.

אז אם אתה לא רוצה להקשיב לי, תפעל כדבריו - תשלח אותו לתיקון ונראה מה יהיו התוצאות.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כבר אמרתי זאת עשרות פעמים.

הרעש לא ניכנס לרכב שלך בעזרת הדלת, והתיישב על המושב ...

1. בא מהפאנל שלך.

2. בא מההגברה שלך.

3. בא בנקודה כלשהי אחרי ההגברה שלך.

4. בא מהחיווט של הסיגנל שלך.

1- חיברת את הפאנל שלך ברכב אחר לפי זיכרוני, והוא לא הרעיש...

2- חיברת פלאג מקצר למגבר שלך , והוא לא הרעיש ..

3- חיברת פלאג מקוצר, זאת אומרת שכל הPATH אחריו - תקין גם כן ואיננו מרעיש.

4- חיברת כבל RCA אחר, וראית שהרעש הושקט - או הורעש.. משמע ... כאן הבעיה.

תצטרך כבל שקט אשר ימנע מהרעש שהשילדה שלך משרה עליו - לחדור אליו..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אז אך אתה מסבירים את זה ששמתי מגבר של סופר סאונד ולא היה רעשי אלטרנטור תסביר לי את זה ובזה ניגמר פה ההענין......

• תוכן חדש...