Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מיקי, מתי מדדת מגבר של רוקפורד והגעת למסקנה שההצהרות שלהם נכונות ?

מה זאת התשובה הזאתי ? מישהו בפורום מדד וקבע שרוקפורד לא משקרת ?

בנתיים, הניירות מראות אחרת ..

ניאו, שאלה מאוד קשה, לא חושב שתמצא מבחני מעבדה למוצר הספציפי שאתה מחפש ..

ולכן זאת בעיה, מבלי למדוד.. או להשוות למגבר שידוע לך ההספק שלו .. זה בלתי אפשרי כימעט לענות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זאת הנקודה שלי, אף אחד לא מדד, אי אפשר להגיד שכן.

ואני אפילו לא מתכוון להיכנס לנושא הנצילות הגבוהה, כי אני חושב שהנושא הזה סוכם ונטחן.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני אומר שאי אפשר להגיד שלא, ואני אומר שאי אפשר להגיד שכן.

==מגבר של 900 וואט, עם כבל של 8 גייג באורך 5 מטר, מסוג CLASS AB.==

מבחינתך, זה עונה למבחן המציאות ?

אם לך היו מביאים נתונים כאלה, אתה היית אומר שזה נשמע ריאלי ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אתה מוזמן להיכנס לאחד התרדים שלי, ולראות את הציטוטים מהאתרים שלהם, ואפילו רן, ARM123.

תרם לנו את הדוגמא מהחוברת של המגבר שלו, 801X שהומלץ שמה שימוש של כבל 8 גייג.

אם זכור לי נכון, זה היה בתרד שבוריס העלה את הטענה, "רוקפורד זה של רכבים עם מצברים בבאגז"

ככה ה8 גייג עונה למבחן המציאות :)

בכל אופן איל, אני בדיעה שלך אל תבין אותי לא נכון, אם אין מספר אמיתי ומדוד, אי אפשר להפריך מספר מוצהר.

אבל אי אפשר להגיד שאין פה הרמת גבה וטעייה לפשר המספרים הנתונים לנו..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

נשאל את השאלה אחרת,יש לי את הפיוניר 6X9 סדרה צהובה 80RMS,מצאתי מגבר של לייטינד 150.2,שמוצהר 50RMS לערוץ,עכשיו השאלה אם זה כמו בלאנזר ש50 זה 30 או ש50 זה בסביבות 40-45 אמיתיים?דרך אגב הוא 300 שקל בתור משומש?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

שוב ניאו, אני לא חושב שמישהו יכול לענות תשובה אמיתית.

אבל במקרה שלך לדעתי אתה לא צריך לדאוג.. משום שלא מדובר פה במספרים "גבוהים" מן הרגיל.

במקרה של רוקפורד, גם כן לא מדובר במספרים של הספקים גבוהים - מדובר במבחנים לא אמינים.

ובמקרה של לאנזר מדובר במספרים של 150 וואט ליציאה...

כשחברה אומרת 50 וואט, גם אם היא שיקרה ... לא נראה לי שזה יהיה קריטי ...

שוב, לדעתי אין לך סיבה אמיתית לדאוג.

אם אפשר לשאול, בכמה אתה קונה אותו?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ולגבי המגבר של הרוקפורד שהם מצהירים והנתונים לא נכונים אז הבדיקה מראה דווקה שכל מגבר מוציא יותר וזה לא דבר רע כמו פחות ממה שמוצהר

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

כבל 8 G זו ההמלצה של היצרן,MIKMIK רד מהעץ שעלית עליו.

בנוגע ללייטנינג אודיו אני חיפשתי מבחן למגבר ספציפי שלהם שקניתי אותו לקומפפוננטים בכל הרכב שלי קדמיים+אחוריים ומצאתי אחד ספציפית תחפש באתר שלהם יש כנראה עוד מבחנים שלהם ושל מגברים אחרים ,זה של המגבר שלי,הוא מוציא מעבר להצהרות שלו:

http://www.carsound.com/review_archive/amps/S4_600.html

יש שם גם מבחנים לרוקפורד והרבה חברות אחרות,הכל בתנאי מעבדה והנתונים הללו הם מדודים ככה שאין שום ספק.

זו חברה אמינה.

CONTROL IS NOTHING WITHOUT POWER - GT35R

פורסם

מיקי המבחנים שאתה מדבר עליהם, הם לא מבחנים אובייקטיבים, ולכן אי אפשר להסתכל עליהם ככאלה שישקפו את האמת.

אודי המבחנים שאתה מדבר עליהם, כבר דובר עליהם רבות בעבר, אז צר לי .. לא בא לי לרדת מהעץ היפה שטיפסתי עליו.

בכל אופן, אתה האחרון שתקבע אם החברה אמינה או לא, צריך קצת יותר ממבחן מעבדה אחד בשביל להחליט זאת.

המשתמש עזב את הפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...