Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי א תהמערכת שכתוב לי בחתימה

הטוויר ממש חזק,אני יתן דוגמא: יש שיר שהזמר אומר את האות ש' אז שומעים את זה ממש צורם ולא נקי

הורדתי את הhpf במגבר ובקרוס אובר הג'אמפר מכוון על 0 db ולא על +3 וגם בכיוון של הרדיודיסק הטרבל הוא על 12k בכיוון הכי נמוך

מה אפשר לעשות?

פורסם

הכיוונון של ה HPF לא משפיע על הטוויטר,

והאם מותר להתעניין מזה כיול של 12K בפאנל ? (זה האקולייזר הפנימי של הפאנל ?).

האם מדובר רק בעוצמה גבוה ? בעוצמה נמוכה אין את הבעיה ?

האם הטוויטר מכוון לאוזן שלך ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הכיוונון של ה HPF לא משפיע על הטוויטר,

והאם מותר להתעניין מזה כיול של 12K בפאנל ? (זה האקולייזר הפנימי של הפאנל ?).

האם מדובר רק בעוצמה גבוה ? בעוצמה נמוכה אין את הבעיה ?

האם הטוויטר מכוון לאוזן שלך ?

אם התעסקה עם פיוניר למינהם יש לך לכיוון של הטרבל עוד אפשרות חיתוך של בחירה בין 3.5k/8k/10k/12k ובתוכם יש לך את ה level שלהם

בחרתי ב 12 (כי הוא נשמע הכי פחות צורם ועמוס בטרבל) והורדתי לו את ה level

מדובר רק בעוצמה גבוהה והטויטר מכוון על הדשבורד

מה שמוזר הוא שלפני שקניתי את הmagnat the rock והקומפוננט היה מחובר על ה classic לא היה את זה ועכשו הטויטר צורם בצורה מגעילה

פורסם

כניראה מדובר בכיוונון לקוי, או שההספק של המגבר החדש פשוט נחות יותר.

אם מדובר בתופעה שנמצאת רק בווליום גבוה, המשמעות של זה.. שלא מדובר בכיוונון .. מדובר בצליל שמתעוות בווליום גבוה בשל קליפינג שמיע וגבוה מידי...

תנמיך את הגיין של המגבר, התופעה תעלם על חשבון עוצמת שמע.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...