Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק מידים לא יעזרו ורק כיוונים לא יעזרו, צריך את שניהם יחד פלוס מיקומים.

כשאומרים מערכת SQL בדרך כלל מתכוונים למערכת שניתן להגיע איתה לעוצמת SPL גבוהה, לא מדובר על עוצמה גבוהה עם הסט הקדמי אלא יותר על עוצמה גבוהה עם סאבים. כך יכול להיות שלמישהו יש למשל סאב (או יותר) שיכולים להגיע לעוצמה גבוהה, בSQ הוא מכוון אותו כך שישתלב עם הסט הקדמי וכשהוא רוצה הוא יכול להפיק ממנו SPL (תוך כדי ויתור על האיזון עם הסט הקדמי).

אם אתם מדברים על סטים שיכולים להגיע לעוצמה גבוהה ללא עיוותים אז יש כאלו, זה תלוי גם בהתקנה ובהספקים כמובן. כבר הייתי בהרבה מערכת שלפני שהם התעוותו אני כבר לא יכולתי לסבול את הווליום, אבל כאמור זה דבר אינדבידואלי.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

לפותח התרד :

תנסה לכוון את המערכת שלך על שלושת רבעי העוצמה המירבית - כאשר התדרים הנמוכים חתוכים לגמרי על ידי המערכת - ללא הסאבים - והרם את הגיין של המגבר עד שתתחיל לשמוע עיוותים - אז חזור מעט אחורה - וכוון את הטרבל והמיד במערכת - עד לשלמות השמיעה - כך תעשה לקדמיים והאחוריים -

לאחר מכן חבר את הסאבים בלבד ותחזור על הפעולה -

לבסוף חבר הכל ואז תגיד איך שומעים .

מקווה שזה יעזור. אצלי זה עשה נפלאות ( לצערי עדיין בלי סאבים - מה שמאוד מפריע - אבל איזה סאונד קיבלתי)

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

• תוכן חדש...