פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התקציב שלי הוא 1000 -1200 זה מה שיש לי אני חייל תודה...
הודעה אחרונה מאת samuel, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
ניסיתי להסביר את זה כמה שיכלתי אם מישהו לא מבין משהו אז תגידו אני אסביר האם החיבורים פה הם כמו שצריך ? כמובן שבצד שני הכל תקין (REMOTE במקום וגם החיבורים של הרמקולים) תמונה מצורפת
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
יצא לי לקרוא כמה הודעות כאן בפורום. אני רואה שיש אנשים שמשקיעים המון כסף על מערכת אבל עדיין עובדים עם סאב 1 או 2 אוהם. העניין הוא שככל שההתנגדות יותר קטנה הבאס פחות "מדויק" מכוון שDAMPING FACTOR יורד. אם המערכת מיועדת SQ אפילו שהDAMPING FACTOR גם ככה גבוה, כדאי לקחת סאבים קצת יותר עוצמתיים ולעבוד בהתנגדות גבוהה לפי דעתי. תקנו אותי אם אני טועה.
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני איש סאונד, חדש מאוד ודי לומד לשחות (עדיין לא שוחה) בענייני האודיו לרכב. יש לי רדיו-דיסק על הפנים של סוני מאוד ישן. אני בטח לא מחדש כאן לאף אחד כלום אבל - ראיתי שבפיונירים החדשים יש פי'צר שנקרא LISTENING POSITION SELECTOR. הוא אומנם ממש לא מדויק ואי אפשר לכוון אותו אבל לפי הבנתי הוא נותן פיצוי לDELAY לכוון תמונת הסטראו בצורה אופטימלית. אני די חשבתי שאני ישאר עם הרדיו-דיסק המעפן שלי (אף אחד לא נתן לי תירוץ אחר להחליף לפנל יותר מתקדם http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=67087 ) בכל אופן. האם אופציות במערכות רכב לפצות דיליי גם בין סאב-בגאז'י לפרונטים? אצלי יש דיליי עצבני ביניהם. אני מניח שאם היה אפשר לכוון את הדיליי של הפרונטים הייתי…
הודעה אחרונה מאת Protools_Operato, -
- 3 תגובות
- 913 צפיות
תגידו הקומפוננט INTEGRA OVATION זה מורל 6.5 הוא בא עם קרוסים... או שזה קוקסאלי לא יודע איך אומרים את זה חח עם זה בא עם קרוסים אז איך הקומפוננט הזה טוב או לא ועם זה קוקסאלי איך הוא...
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 0 תגובות
- 665 צפיות
אני מעוניין לקנות מגבר יד שנייה בהשקעה של 500-600 שקל. יעני,מגבר שחדש עולה בערך 1000 שקל. מה אתם ממליצים ??? איך המגברים של פיוניר? http://www.pioneeraus.com.au/car_entertainment/amplifiers/gm6000f/index.html מצאתי מישהו שמוכר את המגבר הזה ב-500 שקל בלבד,האם זה שווה ??
הודעה אחרונה מאת shauli, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לדעת ביסוס אמיתי למה ללכת על Head Units של חברות על. האם ההבדל באיכות יהיה כלכך משמעותי? כמובן שהרמקולים יהיו מספר אחד בקביעת האיכות, הכבלים והמגברים מקומות שניים ושלישים. הHead Unit יהיה אחרון בשרשרת שיקבע האיכות - מבחינתי לפחות. השאלה היא האם מלבד מראה, לוגו, חיתוכים, פיצ'רים כמו MP3 יש הצדקה להשקיע 2K על מערכת מאשר 500 שקל? כל עוד איכות הממירים זהה והרעש הפנימי דומה (יחס אות לרעש+הטווח הדינמי). סך הכל לפי מה האיכות נקבעת חוץ משני קריקטריונים אלה? הממירים אחראיים לאיכות והטווח הדינמי של הרכיבים לרעש. האם יש עוד פרמטרים לשקול? תודה למשיבים אבל אנא - רק תשובות רציניות. תודה, -נועם
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 3 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
איך אני יכול להתקיו מגבר לבד המגבר הוא JBL 75.4 ?יש שרטוט
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה ההבדל בין בזוקה לסאב? האם זה רק הגודל או דברים נוספים?
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
סאב חזק בתקציב גבוה 1 2
מאת מושיקו-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני מחפש את הסאב הכי חזק שאפשר למצוא בשוק.. אני זוכר סאב מסויים אבל ברח לי השם של החברה שלו..(אני כבר לא כל כך בעניינים..) אני ישמח ללינקים שיעזרו לי.. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למשל יש לי קומפוננט של מורל פולס , אני רוצה לחבר להם כעת את ה JBL GTO שיש בדיוטי פרי (ה4 יציאות) הרמקולים יכולים לקבל בסביבות ה 100 אני מאמין בעוד שבמוצהר ה JBL נותן 104W ליציאה. אגב , כתוב על הרמקולים (power handling 110W , זה ה RMS ? , ה MAX זה 250W) . בכל אופן , האם יכול לקראת משהו ?
תעזרו לי לבנות מערכת באיכות בינונית בתקציב של 1800 שח. אני חשבתי לכיוון של פיוניר 5700 + רמקולים אחריים+ קידמיים+טווטרים.
הודעה אחרונה מאת dan34, -
מגבר סוליד אודיו 1 2
מאת תמיר אורן-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום יש לי כרגע על האוטו מגבר 1000 וואט 4 יציאות של חברת X5 אני רוצה להחליך אותו למשהו יתר חזק המגבר ישוב אצלי באוטו כבר 8 חודשים עכשיו המתקין שלי אמר לי שאם אני רוצה לעשות טרייד אין עם המגבר הזה שאת המגבר הזה קניתי אצלו ולהחליף למגבר סוליד אודיו 4 יציאות בתוספת של 800 שקל האם המחיר שווה? האם המגבר הזה מגבר טוב הוא אמר לי שזה מגבר שיוצא בקוריאה וזה לא כמו כל המגברים שמיוצרים בסין וכל זה ההיתי שמח לשמוע חוות דעת על המגבר הזה ואם המחיר שווה המגבר שהנוכחי עלה לי לפני 8 חודשים 1000 שקל
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
רצוי אזור ת"א חיברתי היום את המכשיר מחדש וכניראה ששרפתי את הספק למישהוא יש מושג כמה זה אמור לעלות לי?
הודעה אחרונה מאת yehudaze1, -
- 2 תגובות
- 947 צפיות
שלום. החלטתי שהגיע הזמן (והכסף...) לשדרג את המערכת ברכב. התקציב שעומד לרשותי הוא 1500 ש"ח, והוא לא כולל הד-יוניט כי כזו כבר קיימת. הרכב הינו מאזדה 626 שנת 2001. אני נוטה להעדיף איכות צליל על פני עוצמה גבוהה. האם התקציב הזה מספיק למשהו סביר? (רק לשם השוואה, כרגע אני נמצא עם הרמקולים המקוריים של הרכב). מהן המלצותיכם למערכת, ובנוסף באילו מקומות כדאי לרכוש ולהתקין?. תודה מראש. יונתן.
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה קודם כל למען הסר כל ספק , קראתי כל שרשור בנושא , גם את השרשורים שב FAQ , ובחיפוש . כל הפתרונות שנתנו , ניסיתי . אז ככה המערכת שלי בנויה מהרכיבים הבאים : HU - בלאופונקט , פוניקס קומפו' - מורל פולס (מחוברים למגבר) אחוריים - 6X9 פיוניר 350W סאב - סרווין ווגה 10' (מחובר למגבר) מגבר - קליפורניה 800W (יוחלף ביום ראשון ל LOGIC או JBL) ככה . לפני ההתקנה של המגבר והסאב הזמזומים לא היו , ככה שאני יודע שזה נובע מהמגבר/מההתקנה . הזמזומים לפי מה ששמעתי מגיעים מטוויטרים , הזמזומים מגיעים רק כאשר המנוע עובד ! הדברים שניסיתי כדי לסדר את הבעיה : הכנסת כבל ה + לצינור משורשר . בדיקת הארקה של המגבר גירוד הצבע באיזור חיבור הארקה בדיקת הארקה ש…
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קודם כל שבת שלום לכולם אז ככה היום הבאתי את המגבר סוף סוף 1501BD של רוקפורד http://www.boostcaraudio.com/Rockford_Fosgate_1501bd_p/1501bd.htm רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו ולאיזה מגבר הייתם משווים אותו (חוץ מרוקפורד) ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב! בהמשך לשאלתי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=67818 הייתי רוצה לדעת עם בניית מגש אחורי בפונטו מפיבר זה עסק יקר. ראיתי הרבה פרוייקטים מצויינים פה. אם יש משהו שעוסק בזה, שידבר איתי בבקשה. תודה מראש L.A
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 9 תגובות
- 985 צפיות
אני רוצה להחליף את הרדיו-טייפ שיש לי עכשיו בלאנטיס 99. מצאתי, בחיפוש בeBay, רדיו דיסק מקורי של Protege (הדגם האמריקאי של ה323). כמו זה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7966098446&category=38641&sspagename=WDVW השאלה היא, האם הרדיו של ה-Protege (שזהה,למיטב ידיעתי, ללאנטיס האחרונה לפני המעבר למאזדה3 למעט ההגה) יתאים ללאנטיס שלי (שהיא בעצם הדגם לפני מתיחת הפנים האחרונה של הלאנטיס בארץ)? כמו כן, יש את הנושא של תדרי הרדיו השונים. אשמח אם מישהו ישפוך אור על העניין. עמרי
הודעה אחרונה מאת צ'יקו, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי. אחרי שהאוטו שלי הושבת, הוצאנו את כל המערכת ממנו, ותהיתי אם אפשר איכשהו לחבר את זה למחשב, כמו מע' סטריאו ואיזה פיד חשמלי אני נותן לזה וכל הדברים האלו. בגדול, יש לי שני טויקרים, שני רמקולים רגילים, סאב ענקי בקופסה משלו, ואיזה 3 קופסאות שאני רק יכול להניח שאחת מהם זה המגבר. אפשרי?
הודעה אחרונה מאת maphisto, -
- 0 תגובות
- 771 צפיות
הבעיה היא כזאת: יש מגבר 2 ערוצים, יציב 2 אום סטריאו, 4 אום מונו -> בוס צ'קמוק חיקוי ויש וסאב DVC - של JVC - כל סליל 4 אום האם ניתן לחבר את המגבר כסטריאו 4 אום לכל אחד מהסליל או שאני חייב מגבר מונו ב 2 אום?
הודעה אחרונה מאת oogee, -
מגבר מונו
מאת סאונד בראש- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש מגבר מונו באתרים בחו"ל עד מחיר של 250$ כרגע חשבתי על http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14254
הודעה אחרונה מאת Tsrivi, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב זח לכולם. ברשותי כרגע סאב מסוג SoundXtreme 12 120RMS .עם תיבה אטומה בבניה עצמית שבניתי לו [ראו תמונה מצורפת],הסאב מחובר בגישור למגבר מסוג SUPERSOUND 180*4 מגבר חמוד מאד שמחובר אל הסאב בגישור [כל ערוץ בערך כ40RMS] והסאב נישמע מצויין אבל מרגישים שהוא מתאמץ ומוגבל בסופו של דבר. בכל מקרה אני חשבתי לי להחליף את התיבה והסאב למשהו הרבה יותר טוב במטרה לקבל יותר עוצמה באסים טובים יותר ואיתם רעידות עוצמתיות יותר. יש לי בחור שמוכן לתת לי על הסאב הנוכחי שלי כולל התיבה 220 שקלים [את הסאב חדש קניתי בימאים בחיפה ב100 וכל החומרים לבניית התיבה זה עוד 20 שח עלה] לדעתי זה סכום יפה לקבל עבורו. עכשיו אני על הסכום הזה יכול לגרד ולהוסיף עוד 280 שקל . השאלה האם אני אמצע משה…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 966 צפיות
שלום לכלום יש לי רכב מסוג גולף. עם רמקולים קדמיים וטוויטרים מקוריים שמגיע עם הרכב. בנוסף המגש האחורי נקי מחורים והתקנות של רמקולים קודמים. כמו כן יש לי HU מסוג פיוניר דגם 8650. מהי התצורה המומלצת למערכת טובה עם שמיעה טובה אך לא יקרה במיוחד. קיבלתי מס' הצעות שמתחילות ברמקולים של 6*9 עם יצירת חורים במגש האחורי, ממשיך עם התקנת קומפוננט בדלתות הקידמיות ומעבר הרמקולים המקוריים לדלתות האחריות ומסתיים בשידרוג ההצעה הקודמת לתוספת של מגבר וסאב... ההוצאה המקסימלית שלי למערכת היא משהו בסביבות ה-2000 ש"ח. מהי לדעתכם התצורה המומלצת? וכמו כן של איזה חברות? לתשובתכם אודה,
הודעה אחרונה מאת sharonaz, -
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קניתי סאב של רוקפורד P1 לפני שלושה חודשים עכשיו יש לי הרגשה שהמתקין עושה עליי קופה כבר כמה פעמים אז רציתי לדעת לפי שעתכם כמה ההיתם משלמים על הסאב הזה ואם אפשר חוות דעת לגביו אני אישית שילמתי עליו לפני שלושה חודשים 1150 שקל עם תיבת MDF מקורית פתוחה תודה תמיר
- 3 תגובות
- 832 צפיות
לחבר שלי יש סאב של פיוניר 800 וואט בשימוש כחודש יושב בתוך קופסאת לחץ קטנה עכשיו הוא לא אוהב את הסאב, כמה אתם אומרים הסאב שווה?
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום לקחתי מהנגר את התיבה שנעשתה ל 305C הבעיה שצלע אחת הוא חשב שהתכוונתי למידה פנימית ובמקום 40 cm הוא עשה 43. מה שמגדיל את הנפח בלי הסאב עצמו מ 48 ליטר ל 52 ליטר. נקיד שהסאב עצמו זה עוד 3 ליטר,בסוף זה יוצא 49 ליטר. האם זה מאוד משמעותי? איך אפשר להקטין את הנפח הפנימי של התיבה? אולי למלאות אותה בחומר מסוים? תודה! עריכה: בסוף זה יוצא 49 ליטר ללא הסאב עצמו!
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן כולם אני לקראת סיום שיפוץ של רכב שאני עובד עליו כבר שנה וחצי ועוד מעט מגיע השלב של קנייה של מערכת לרכב אבל יש שתי בעיות 1-תקציב די נמוך(2000 שקל) 2-הרכב פתוח אני צריך שתעזרו לי לבחור את הציוד שיהיה הכי טוב בשבילי ואני צריך את עזרתכם בעיקר בגלל הבעיה שהרכב פתוח ואני צריך מערכת די חזקה(ואיכותית) במחיר די נמוך..אני יודע אז תודה מראש עוז
הודעה אחרונה מאת ooza, -
- 3 תגובות
- 867 צפיות
שלום, אני צריך המלצה לגבי רמקולים קומפוננט 4" טובים (שניתן להשיג בארץ) ברמת מחיר של עד 1000 שקל. ולגבי המגבר (פיוניר GM-6000F) שנמכר בדיוטי פרי, האם הוא שווה קניה ב- 200$ ? תודה!
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לגכל חברי הפורום נמאס לי כבר לחפש סאב לאוטו שלי ואחרי חיפושים רבים הגעתי ל3 סאבים אחרוניים שאני יבחר אחד מהם. המחירים שאני קונה את הסאבים הם לא כמו שבאתר השתמשתי באתר רק כדי להראות את התמונות והדגמים וכמובן שאני מקבל את הסאבים עם תיבה מקורית של החברה. שלושת הסאבים שאני מתלבט בינהם הם: מגנט X - BASS http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=219&catcode=84 פייז http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=97&catcode=84 ארצ' קוואיק http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=416&catcode=84 תודה רבה לכל העוזרים ואני מבקש רק ממי ששמע או יודע משהו על הסאבים האלה שיתן חוות דעת והמלצה בבקשה. לירן
הודעה אחרונה מאת mdma,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,595 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Gordon
- falou
- itamar_by
- discoTD5
- winner
- axSupreme
- Matan1515
- hunter22
- David32
- חד אופן
- ronrobin
- Night Driver