פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום: כנראה שבשנה הקרובה אני אסע על 307 3 דלתות, אז אני ארכיב עליה את המערכת שלי. כרגע מה שיש לי זה מגבר JBL מהדיוטי פרי, סאב אדייר שיבה, ואני כנראה אקנה בקרוב מורל דוטק... השאלות שלי הן: 1. מהי מידת הרמקולים ב 307 בדלתות מקדימה, והאם קופמוננט נכנס שם בלי בעיות? 2. לרכב יש מערכת אינטגרלית עם מסך מיוחד ושליטה מההגה, השאלה האם יש אפשרות להשתמש במHU המקורי עם שאר הרכיבים ולשמור על איכות טובה (מנחת??? מה זה???), או שאין ברירה ולהרכיב HU משלי?? תודה, משה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחרי שעזרו לי פה עם ייעוץ בקשר למערכת חדשה עכשיו השאלה היא איזה רדיו דיסק כדאי לי יותר? יש לי 200 דולר לקנית רדיו דיסק מהדיוטי פרי והמליצו לי על שתי הדגמים הבאים שנכנסים לי בתקציב: 1-KD-G805 jvc - http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=246&CategoryID=72&Page=1 2-pioneer DEH-4700MP (http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1844&CategoryID=72&Page=2 חשוב לציין שאני מתכוון לרכוש את המגבר שהמליצו לי לקנות פה בפורום(http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1202&CategoryID=123&Page=1) ולמערכת אני ארכוש עוד סט קומפוננט בארץ. אז איזה רדיו דיסק הכי יתאים לי? תודה מראש,עוז
הודעה אחרונה מאת lucky911, -
- 12 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
הסבירו לי בבקשה מה ההבדל בין הרמס לוואט שיש ברמקולים?
-
- 8 תגובות
- 912 צפיות
רק רציתי להגיד תודה לכל מי שעזר לי, לאחר הרבה שעות בפורום הזה קניתי מורל דוטק והשינוי לעומת הסרווין ווגה הד הוא פשוט מדהים. בדיוק כמו שאמרו לי בפורום, עכשיו רק שמתי לב כמה הצליל של הסרווין צורם בתדרים גבוהים, מה שנפתר עכשיו. בנוסף אין ספק שמרגישים בהספק הגבוה משמעותית של הדוטק מה שבהחלט מוסיף לכך שהצליל בא מקדימה עכשיו, ולא מאחורה כמו פעם. השלב הבא שלי הוא מגבר מהדיוטי, (איזה מהם עדיין לא ידוע) אבל נקווה שהשדרוג מהקונקורד הנוכחי יהיה משמעותי, כי אין ספק שהשדרוג האחרון בהחלט היה שווה את הכסף!
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
התנגדויות שאלה..
מאת DRS- 1 תגובות
- 862 צפיות
לאיזה התנגדות אני מגיע אם אני מחבר שני רמקולים בעלי 8 אוהם ורמקול אחד 6 אוהם את שלושתם בצורה מקבילית ??
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני וחבר הולכים לבנות תיבה לסאב שלי סתם סאב דפוק שאני מקווה שישמש אותי כמה שפחות זמן ככה הוא 12 אינצ' פרטים עליו: http://nanasale.co.il/sale.php?sale=2426669 כמה ליטרים צריכה ליהיות התיבה?? תודה לעוזרים !!
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 984 צפיות
סתם שאלה שמעניינת אותי, האם מישהו יודע אם יש עוד מגברי JBL GTO 75.4 בדיוטי? מי מכם קנה ממש לאחרונה ומתי? תודה.
הודעה אחרונה מאת dimal007, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 844 צפיות
מישהו יודע איזה סוג רמקולים וטווטירים המקוריים בגולף? האם הם בקרוס דרך ה-HU או יש יחידה חיצונית של קרוס? האם מספיק להוסיף מגבר וסאב או להחליף את הרמקולים המקוריים בסט קומפוננט?
הודעה אחרונה מאת ג'אסטי_טורבו, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום יש לי רמקול 15" של DJ של RCF מצאתי לו נתונים אורגינלים באינטרנט אבל יש שם כמה סוגי הספקי RMS (נומינלי) מישהו מוכן להסביר לי אותם בבקשה?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב אז אחרי כמה ימים של מחשבות החלטתי להעלות פה את השלה הזו.. האם אפשרי לעשות בניה לרמקולים בדלתות במקום מפיבר גלאס לעשות אותה מגבס?? מומלץ או לא אם לא אז למה ... מישהו פעם ניסה... עמידות בחום וכל מה שעולה לכם בראש .... מקסימום אם לא התנסו אני אנסה ואתן לכם חוות דעת
הודעה אחרונה מאת בולי, -
- 3 תגובות
- 881 צפיות
אוקיי. אוטו חדש, מערכת מותקנת מחדש, כעת הרעיון הוא להפסיק לדמות מערכת PA באוטו, אלא לכוון למקום יותר איכותי. האמצעים: זוג אינפיניטי קאפה זוג פיוניר פרימייר שני הזוגות הם 6.5 בעלי אותם נתונים בגדול, האינפיניטי באים עם קרוס. הפיוניר בלי. הסאב הוא פיוניר 252F בתיבת OVERSIZE של כ60 ליטר. כרגע ההגברה לוקה בחסר, אבל הצפי הוא מגבר נפרד לסאב והגברה נפרדת לרמקולים ההתלבטות פשוטה - מה לשים מקדימה. הרמקולים ימוקמו בקיק-פאנל מקורי של האוטו עם מקום ל6.5 ומאחור על מדף [גם מקום יעודי, בלי חיתוכים בפח] ושאלה נוספת - מהם דרישות המינימום למגבר שיזיז את הרמקולים האלה? [הבחירה היא בין 4.*110 של שרווד ל4*35 של רוקפורד, לשניהם הנתונים הם RMS ולא פיק פ…
הודעה אחרונה מאת ita132, -
פולי גלאס או CFS
מאת mdma- 3 תגובות
- 878 צפיות
אוקיי בעקבות החיפוש אחרי הקומפוננט למידה הבעייתית שלי נתקלתי בפוקאל פולי גלאס 4 אינץ' עכשיו קיבלתי עליו מחיר די טוב 1200 שקל והייתי רוצה לשאול מה אתם אומרים הפולי או הCFS
הודעה אחרונה מאת mdma, -
מידת רמקול
מאת -lv-- 4 תגובות
- 910 צפיות
מישהו יודע את המידה של הרמקולים הקדמיים למאזדה 323 סדאן??? אני מביא מגבר סאב וקומפוננט מה אפשר לעשות עם המגבר הישן שלי?? (Jansen 100X2) מיכאל ברביעי הבא נביא את הציוד אחי דבר איתי.
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
רציתי לדעת אם ההבדל בין שני הדגמים הבאים הוא רציני (באופן מורגש מאוד). אוטופיה ופוליגלס של פוקאל והאם ההבדל שווה השקעה של עוד 1000 ש"ח לאוטופיה (במקרה שלי)..
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני מתלבט פיוניר 5700 דגם אירופאי לא מהיבואן הרשמי עם שנה אחריות http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=9912&taxonomy_id=25-121 לבין פיוניר 4750 אסייאתי כן מהיבואן הרשמי עם 3 שנים אחריות http://www.pioneer.com.sg/storefront/aspFn/Product.asp?ProductId=237&CatId=2,24,32 שניהם בדיוק באותו מחיר - 1045 ש"ח זו אולי התלבטות טפשית אבל מתאימים לי ואני תוהה האם היתרונות של ה 5700 שווים לעומת האחריות של השני .....
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. יש לי רמקולים של בלאובנק 6.5 120 וואט (40 rms) מאחורה וקומפוננט של קלריון 170 וואט (גם 40 rms) מקדימה ואני רוצה לשים מגבר... אהבתי את המגבר של jbl gto 75.4 שבדיוטי עולה 200 דולר והוא מוציא 104 rms כל יציאה, האם זאת תהיה בעיה לחבר אותו לרמקולים שלי? כי אין לי מדד של כמה וואט אני מספק לרמקולים אז תיהיה סבירות טובה שאני ישרוף אותם? הבעיה שהמגבר הזה הוא זול יחסית לאחרים כי הוא מהדיוטי ונראה לי חבל לקנות מגבר פשוט יותר ביותר כסף, פחות משתלם לעתיד. קיצר, אני יכול להשתמש בו בלי לשרוף את הרמקולים? תודה.
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://electronics.listings.ebay.com/_Car-Electronics_Car-Speakers-Speaker-Systems_6x9-inch-New_W0QQa10244Z10425QQa14ZQ2d24QQa31302Z31383QQa6ZQ2d24QQalistZa6Q2ca31302Q2ca14Q2ca10244Q2ca3801QQcatrefZC6QQcoactionZcompareQQcoentrypageZsearchQQcopagenumZ1QQcurcatZtrueQQfromZR10QQfsooZ2QQfsopZ3QQftrtZ1QQftrvZ1QQgcsZ1550QQpfidZ1908QQpfmodeZ1QQsacatZ14936QQsatitleZQQsocmdZListingItemListQQsofocusZpf
הודעה אחרונה מאת satcard, -
- 0 תגובות
- 600 צפיות
למישהו יש מושג איזה סאב שהמחיר שלו עד 700 שקל בלחץ וזוכה בקטגוריית יחס מחיר לאיכות.
הודעה אחרונה מאת down2u, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
עד שהסכמתי עם עצמי על רדיו דיסק שאני קונה ..... חבר שלי בא אלי אתמול ביציאה כזו.......ואומר לי. "אתה יודע יצא דגם חדש של רדיו דיסק ....." הדגם הזה.....ALPINE CDA-9855R ואני כבר באתי לקנות את הדגם הזה....ALPINE CDA-9835 עכשיו רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בינהם???.... ואם כן אז מה הוא????...(מבחינת מחיר זה לא משמעותי כי זה הספק מביא לי את זה....) תעזרו לי כי אין לי מושג בדבר......
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 5 תגובות
- 811 צפיות
שלום הופיעה אצלי בעייה מוזרה... הסיפור מתחיל ככה.... אצלי באוטו (סובארו אימפרזה99) מקדימה בדלתות יש קומפוננטים מורל פולס 6.5.. עכשיו הכיסויי הפנימי של הדלתות עושה כל הזמן זימזומים ורעשים ורעידות כתוצאה מהבס של הרמקולים..... מה שעשיתי זה הורדתי במגבר בערוץ של הקומפוננטים את התדרים הנמוכים למינימום... שמתי לב שבדלת אחת הרעשים נעלמו ובשנייה נשארו... שיחקתי היום עם הרדיו דיסק הורדתי את הווליום של הרמקולים האחוריים כלומר העברתה הכל ל FRONT... למקסימום... ואחרי זה בדקתי LEFT & RIGHT.... ורמקול השמאלי יש הרבה יותר באס כלומר תדרים נמוכים מאשר בימיני.... מה אני צריך לעשות ? הרדיו דיסק שלי הוא רוקפורד 9120... והמגבר הוא רוקפורד P4004.. מישהו יודע האם …
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
בעקבות האישור של איל, המשכתי את התרד פה לאור השינוי שסוף סוף חל, מבחן שיצא לפועל, ולא רק קשקשת ברשת .. טוב, בזמן שאתם נהנים לכם מהויכוח של המערכת ב130 אלף דולר, ובזמן שר-ו-ב האנשים שסותרים את דבריי, נשארים בביתכם, ורק מבטיחים לבוא ולהוכיח לי שאתם צודקים. אז מה לעשות, יש אנשים יותר רציניים, ויותר אמיתיים, כגון NEMESIS, שלא מדברים באויר.. ומאחורי הכינוי שלהם עומד בחור נחמד ורציני ביזבזתי עם הבחור קרוב ל6-7 שעות אתמול בלילה, עד לשעה בקירוב 3 וחצי בלילה. אבל אתם יודעים מה ? זה היה אחרי בערך 30 שעות ללא שינה, וזה היה שווה את זה .. יש לנו מספיק ממצאים ומספיק מסקנות שהגענו אליהם, בצורה -ח-ד-ה- כסכין. רק בשביל להשאיר אותכם במתח, אזכיר לכם את הסטאפ …
- 7 תגובות
- 954 צפיות
יש לי בעיה בטוויטר ימין- הטויטר מחרחר שמגיעים ל60 65 אחוז עוצמה. הטוויטרים הם של מורל מפולס, הם לא חלק מקומפוננט אלא רק טוויטרים- הם מחוברים עם נגדים שהגיעו עם הטויטר, מחוברים לרדיו- דיסק- מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת nati-va, -
עזרה בהתקנת HU
מאת Jeka- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום התחדשתי בפוניר DEHP670MP יש לו 3 יצאיות למגבר ובינהם לסאב! לי יש סט אחד של RCA , המוכר אמר לי שאני צריך להעביר זוג נוסף של RCA כדי שאני יוכל לשלוט ולחתוך טוב את הסאב. האם אני צריך לעביר זוג נוסף או שאני יכול להשתמש במפצלים מ2 ל 4? כמו כן בצד השני שמתחבר למגבר? דבר נוסף הוא שאני לא זוכר מהו צבע הפלוס והמינוס שמגיעה מהרכב, לא מהרדיו דיסק אלא מהחוטי של הרכב עצמו,והם מאוד מבולבלים ולא מסודרים. תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי חבר עם מאזדה 626 ,כרגע יש לו מערכת צנועה [לא חשוב מה..] עכשיו הוא רוצה בתקציב כולל של 8K [אפשר לגרד ל8.5] מערכת SQ איכותיתעד כמה שאפשר בתקציב כזה- שתיתן לו תמורה למחיר . אשמח אם תתנו לי הצעות פה כדי שאוכל להעביר לו לגבי מערכת כזו קומפלט. נ.ב -כמו שכבר הספקתם להכיר אותי אני לא אוהד מושבע של מערכות בסכומים כאילו כי בעניי גם בפחות כסף אפשר להגיע לאותה תמורה ..אבל מה איכפת לי ..כסף שלו אז ב: כ-ב-ו-ד -אשמח להצעות בשבילו. תודה .
- 0 תגובות
- 810 צפיות
הרמקול בגודל 6.5 ואני צריך עומק של 6.4 ס"מ . הבעיה שלי שאני מוגבל מצד אחד בחלק האחורי בגלל החלון , מצד שני אין לי אפשרות לשים טבעתf כי הריפוד ברכב הזה הוא ממש שטוח ויושב ממש צמוד לפח אם יש למישהו נסיון בהתקנת רמקול 6.5 ברכב הזה עצות יתקבלו בשמחה.
הודעה אחרונה מאת nissan, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב! עדכנית לעכשיו הסאב שמותקן ברכבי הוא סאב של אלפיין 6013. זה סאב קטן יחסית וחלש יחסית (רק 100RMS). מה מגביר אותו הוא מגבר של Lanzar Vibe 210 שהוא כנראה מספק לו בסביבות ה150RMS בגישור. שאר המערכת שלי כוללת עדכנית לעכשיו (הבמה הקדמית והערכת עצמה). *Kenwood 452MP * Focal Polyglass 165V * Alpine active crossover * Rodek 425I הגעתי למסקנה שאנני מקבל את האיכות שאני רוצה לקבל מהסאב, לכן אני מעוניין להחליפו. התקציב שברשותי הוא בערך עד 1000ש"ח והמגבר (שאני צריך עוד לתקן) הוא Rockford 250a2 שנותן בערך בין 250-350RMS. אני מחפש כמובן סאב לSQ הסאב לא צריך להיות חזק מדיי, כי ההגברה לא חזרה מאוד. הדגמים שחשבתי עליהם: * Phase Linear thriller pro 12 (calle…
היי המגבר הוא פשוט של סופר סאונד 4*180 [כרגע 2 ערוצים בגישור לסאב ועוד 2 ערוצים לאליפסות מאחור] המגבר מתחמם בצורה לדעתי קיצונית מאד..זה מגיע למצבים שאי אפשר להניח את היד על הגוף קירור שלי יותר משניה תמימה עד שהיד פשוט ניכבת[ניראה לי כ85-90 מעלות ] בכל מקרה זה לאחר כ35 דקות של עבודה בהספק גבוהה .? מה דעתכם על התופעה? מוכר לכם? זה טיבעי במגברים לרכב? זה מסוכן? מה עליי לעשות? עיצות או הכוונות שלכם לתופעה? תודה מראש לעוזרים.
- 21 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז ככה - נגיד והחלונות באוטו כבר סגורים! ואני לוחץ על שני חלונות ביחד כדי להרים אותם המערכת כמעט כמעט ונכבת יש נפילת מתח רצינית ! וככה גם בעת כיבוי בסוויצ' ! הווליום יורד כמעט ל 0 ואז חוזר לעצמו ! למה ? - תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 0 תגובות
- 708 צפיות
הציעו לי היום לקנות רמקולים 7 על 10 , Kicker Impulse i7103. 7x10 inch 100 RMS , למישהו יצא לשמוע את הרמקולים האלו!?. או בכלל רמקולים של קיקר... תודה יום נעים
הודעה אחרונה מאת movdat, -
מפגש פסח 30.4.2005 1 2 3
מאת mdma-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 3 אלף צפיות
אוקיי בעקבות ת'רד לא מסודר שלא הודבק שפתח לירן עזוז מהפורום אני פותח אחד חדש הרעיון למפגש לא שלי אלה של לירן אני פשוט פותח כי הוא לא נראה לי יהיה מחובר בזמן הקרוב! כמו שנאמר התאריך הוא 30.4 ולכבוד פסח רצינו לארגן משהו נחמד שכל אחד יביא משהו קטן ונעשה קצת כיבוד קל למי שיבוא אני יעשה את זה ברור כשמש: מי שלא יביא משהו לא יאכל כלום!!! השעה היא 12 וחצי בערך יהיה נחמד לראות כמה שיותר אנשים כמובן ויהיה נחמד אם כל אחד ירשום שהוא בא ומה הוא מביא איתו... אני מבקש לא להתחיל לנסות לשנות להוזיז ולעשות משהו שיפגע בסדר של הת'רד רק לרשום אנשים שבאים ומה הם מביאים איתם... אני מגיע כנראה עם איזה בקבוק שתיה ואיזה חטיף קטן...
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 1,596 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mikyl
- לירון .ה.
- עדי-אל
- פריג'י
- Cycleman
- AUDIO KING
- garicho
- Satori
- Shaike.Zam
- sperial
- מיץ פטל
- Camaro 92