פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מה עדיף שהרמקול יהיה יותר חזק מהמגבר? או שהמגבר יהיה יותר חזק מהרמקול? האם המגבר צריך להיות יותר חזק מכוון שככל השהמגבר יותר מתאמץ האיכות שלו יורדת? האם זה טוב להשים קומפונט של 75 RMS על מגבר של 100 RMS ל2 ערוצים? והשים את המגבר ככה שהוא פחות יתאמץ?
הודעה אחרונה מאת down2u, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר'ה אני עתיד לקנות מערכת מפ3 לרכב (פורד אסקורט 98) + 4 רמקולים (2 קדמיים ו 2 אחוריים). התקציב ליוניט לבד הוא בסביבות ה 1000, כנ"ל גם לרמקולים. בקרוב ההורים שלי טסים לחו"ל, ורציתי לדעת האם באמת יותר זול בדיוטי פרי או שמא עדיף לקנות בארץ? כמו כן, אם תוכלו להמליץ על סוגי מערכות\רמקולים במחירים הנ"ל, אודה לכם. תודה מראש למגיבים, יניב.
הודעה אחרונה מאת yanivz, -
- 4 תגובות
- 913 צפיות
הקונפיגורציה כרגע הא שהרמקולים מקדימה מקבלים את כל התדרים, כמו גם הרמקולים מאחור, ורק הסאב מחובר לקרוס יעודי שמטפל לו בתדרים. עכשיו, למרות שלרמקולים מקדימה יש קרוס פאסיבי נפרד עבורם, אני מעדיף להוסיף קורס אקטיבי שפשוט יסנן את התדרים כך שהם ישמיעו רק את הבס העליון, מיד והגבוהים, כך אני גם אשאיר "רזרבות" של כוח למגברים עקב הורדת העומס בתדרים הנמוכים - שהם צרכני הזרם העיקריים וגם אנקה את הצליל בבס-העליון ובמיד של הרמקולים שלי. את הבאס הנמוך אני אתן פשוט לסאב לנגן, הרי הוא גם ככה אינו כיווני ויכול לבקוע מהסאב. אז קדימה - המלצות לקרוס איכותי, שלא יכניס רעש, שיהיה טוב, פשוט עד כמה שניתן - ועם שליטה טובה אבל לא מוגזמת. רון.
הודעה אחרונה מאת הנסיך., -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, המערכת באוטו הורכבה זה מכבר, ועכשיו נותרו לי הנגיעות האחרונות... הראשונה שבהן מתמקדת בסאב, הוא כרגע מתרוצץ לי בתא המטען, לא זז ממש, הוא די כבד, והריפוד של תא המטען די מחזיק אותו במקום, אבל עדיין, הייתי רוצה לקבע אותו - איך הייתם ממליצים לי לעשות כן? רון.
הודעה אחרונה מאת ebari, -
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
איזה גודל רמקולים קדמיים ניתן להרכיב על קורולה שנת 99 ? איזה עומק גם חשוב ?!
הודעה אחרונה מאת or213, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.sasbazooka.com/productAutoRawWoofersEL.asp?id=41 עוד שאלה , האם ROCKFORD 4004 עם סט דוטק מקדימה יהיה חזק מספיק בשביל כל הסט ? תודה.
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 14 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
עזרתם לי פה מאוד בקשר לשאלות שלי על חיבור מגבר לרמקולים ביתיים ולספק כח אבל דבר אחד לא הבנתי איך לעזאזל אני מחבר את הספק כח למגבר??? לא רואה שום קשר בין היציאות של הספק לכניסות של המגבר.. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
can this amp: http://www.audiodiscounters.com/sitemap/product_id/674.html can hold my 4 speakers - pioneer 6X9 60 watt RMS component 50 watt RMS + this sub: http://www.lanzar.com/itempage.asp?model=HRWDC10 thanks for your answer, Yosi p.s i'm out of country, thats why i'm using english you can write back ur answers in HEBREW i will be albe to read it
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, אודה רבות ומקרב לב לבן אדם שיאמר לי בבקשה מהו גודל הרמקולים בדלתות בסובארו B4 . תודה רבה וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 1 תגובות
- 844 צפיות
השאלה כבר בכותרת? למישהו היה ניסיון איתם? שמע אותם? מכיר ? אשמח לכל מידע בנוגע לרמקולים הללו ,תודה..בכללי אילו רמקולים 6.5 130W ..יותר מזה כרגע אין לי פרטים.לא מצאתי עליהם פרטים ברשת..
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
ברשותי מכשיר של פיוניר דגם 8400 עכשיו השאלה שלי אם במכשיר הזה יש יציאה כזאת( ip bus ) כי לא מצאתי שום דבר באינטרנט
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה ההשלכות של פיצול RCA קיים ? פוגע בסאונד ? מזיק בצורה כלשהיא ? האם תמיד כדאי להריץ עוד כבל ? איזה דגם יותר טוב : Rockford 9120FF OR Pioneer Prmier 550DEH דניאל.
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי חבר שחוזר מחול. והוא יכול להביא לי דבר אחד מארצות הברית. או קומפוננט - או מגבר לסאב. וזאת בעקבות ההבדל בין המחירים בחול לארץ. קומפוננטים 1. אינפיניטי קאפא פארפאקט 6.1 2WAY עוצמה 100RMS מחיר 240 דולר 2. אלפאסוניק PCT6551 שהוא 3WAY. בגדלים 6.5" 5.25" ו1" 350RMS מחיר 160 דולר 3. אודיובאן ABC6003Q שהוא 3WAY. בגדלים 6.5" 4" ו1" 320RMS מחיר 195 דולר לגבי המגבר שידחף אותו כנראה לאנזר VIBE 425 1000W בבריגי'ם. כל 2 ערוצים לצד. רק בשני הסטים של 3 WAY או להביא מונו בלוק 1. לאנזר 1400D אופטי דרייב. 500 -4אום 800 - 2 אום 1000 - 1 אום מחיר 230 דולר 2. לאנזר HTG2600D הריטג' - 800 ב 4 1600 ב 2 2600 ב 1.3 מחיר 195 דולר 3. היפוניקס BX1500D - עוצמה- 500 ב 4…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 7 תגובות
- 928 צפיות
אז ככה.. יש לחבר שלי מגבר של MAgnat The rock http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3029,normal_sales עכשיו ככה.. הוא הביא עוד מגבר לרכב (לא רלוונטי איזה) למרות שסתם ועכשיו המאגנאט מחובר רק על הסאב ונשארו 2 יציאות מיותרות אז השאלה היא בסך הכל אם אפשר לחבר את הסאב על כל ה4 יציאות של המגבר? אם זה יתן משהו בכלל? ואיך עושים את זה במקרה שאפשרי? דרך אגב הסאב הוא גם של מאגנאט לא זוכר תדגם אבל 1200 משהו למי שמכיר את מאגנאט
הודעה אחרונה מאת bg^golf, -
- 1 תגובות
- 650 צפיות
http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=603 מערכת טובה? אם לא, על מה תמליצו בתקציב דומה? (דרישות: קורא צרובים ו-MP3, ועם שלוש יציאות) תודה
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 1 תגובות
- 736 צפיות
יש לי בבית מערכת סטריאו מצויינת, ומעניין אותי לדעת אם יש אפשרות כלשהי שאני יוכל להשתמש בה גם באוטו? האם ניתן לחבר בכלל מערכת ביתית בתוך האוטו בצורה כלשהי?(סליחה על הבורות)
הודעה אחרונה מאת איציק ט, -
- 3 תגובות
- 803 צפיות
שלום לכולם, אני החלטתי לשדרג את המערכת באוטו וליקנות סאב, חיפשתי וחיפשתי, ומצאתי שני סאביים שאני ממש מלתלבט בינייהם, הראשון : http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=676&CatCode=84 והשניי : http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=147&CatCode=84 בבקשה אני צריך עזרה בבחירה, התקציב שלי הוא כ 800 ש"ח עם תיבה, אם יש המלצות אחרות אני מודה מראש, בבקשה תעזרו בהקדם האפשריי אני ממש לחוץ על קניית אחד מי הם!!!! יש לי אוטו מסוג סאאב 9000 עם בגז' ענק ואני לא מגזים ענקקקקקק!!, אז עדיף משהו עוצמתי ופחות איכותי כנרא, הסאב לזמן מה יוגבר על ידי מגבר מגנט 400, אבל בעתיד הקרוב יוגבר על ידי מגנט 800, ושוב תודה
הודעה אחרונה מאת asura20, -
- 11 תגובות
- 939 צפיות
חבר שלי רוצה לקנות MP3 והוא רוצה משהו טוב יש לי תקציב של 800 גג הוא רוצה משהו טוב שלא יקפוץ וכאלה שישמעו נקי אני רואה פה הרבה כותבים על פיוניר מה אתם ממליצים ומה זה הפיוניר הזה וכמה הוא עולה?
הודעה אחרונה מאת RS, -
תקלה עם מגבר 1 2
מאת omri75- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום יש לי בעיה עם המגבר, אני מחבר אותו כהלכה, שזה אומר, רימוט, + , - והוא פשוט אינו נדלק הפיוז תקין, וניסתי פיוז אחר גם. אין ריח שרוף, או כל בעיה אחרת נראת לעין, המנורת PROTECTION כבויה, וכך גם POWER, ניסתי עם סוייץ סגור, לא עובד, עם סוויץ פתוח גם לא עבד. שחיברתי מנורה ל + , המנורה נדלקה כל עצה תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אך לא חייב מהדיוטי פרי, מחפש משהו זול שיתן תמורה טובה למחיר.
הודעה אחרונה מאת GANGSTA'S SHIT, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי את התמונה הזו בשולחן העבודה, ואני רוצה לדעת אם מישהו יודע מאיפה התמונה הזו באה, מאיזה תערוכה ואיפה אפשר לראות עוד תמונות של אותה ההתקנה ניסיתי לראות אולי בפוקאל יש משהו אבל זה לא פוקאל עצמה, החברה הזו שרשומה על האוטו, AUDIOTEL נראה לי, לא נמצאה באינטרנט, ואני מתעניין מאוד בהתקנה הזו כיוון שהיא בוצעה ב106, ולא ראיתי הרבה התקנות ב106.
הודעה אחרונה מאת ami123, -
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
האם למישהו פה יש איזה אתר שמראה את הנתונים של הסאב של קיקר סולובאריק 7 ?
הודעה אחרונה מאת טל172, -
- 7 תגובות
- 880 צפיות
חבר'ס אני צריך עזרה למגבר בתקציב הזה, שיהיה 4 ערוצים, אני מעוניין שהוא ירים סאב 400 אר אמ אס. ועוד זוג קומפוננט 140 אר אמ אס בערך. אם אפשר מגבר 5 ערוצים יותר טוב, אבל אני לא מאמין שזה אפשרי. תודה רבה לכולם.
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
- 6 תגובות
- 989 צפיות
אני מעוניין ברמקול הנ"ל... מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את הרמקול ומה מחירו ? במהלך שיטוטי ברשת נתקלתי בו באחד מאתרי מכירת אודיו לרכב ישראלי וכתובת האתר אבדה, מישהו אולי נתקל בו או שיש לו מושג מאיפה אני יכול להשיג אותו ?
הודעה אחרונה מאת niso14, -
- 3 תגובות
- 905 צפיות
אז ככה.. אני צריך עזרה בקשר לקניית רמקול אחורי איכותי 9*6, במחיר 400-500 . אני מתלבט בין jbl, pioneer 400w, morel, kenwood יש לי מגבר בוס 1000 שמחובר אליו סאב של סוני 1200W אשמח לקבל המלצות לקנייה טובה ! ב תודה! לידור
הודעה אחרונה מאת LIDORg, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אודה למי שיכול לתת חוות דעת על הקומפוננטים הנ"ל . אני יודע שבסופו של דבר מדובר על טעם אישי אבל אני לא מוצא שום מקום שאפשר לשמוע אותם אז אני אנסה להעזר בכם . 1.cerwin vega hed 1602 2.infinity-6500 3.mac audio 2.16 4.rokford fnp2514 5.morel-dotech אני צריך לקנות שתי סטים אחד בשבילי ואחד בשביל חבר . אני מחפש צליל הכי חם שאפשר שונא טויטרים צרומים , אצלי הם יוגברו ע"י מגבר power acoustik 250W*2. אני שומע בעיקר רוק ולא בווליום מטורף. ולעומת זאת חבר שלי מחפש כמה שיותר עוצמה אצלו יש מגבר CONCORD 800W*4 הוא שומע בעיקר פופ ומוזיקה שחורה . ועוד שאלה מישהו מכיר את הסאב של magnet-transforce 1200 והאם ניתן להרים אותו כמו שצריך ע"י מגבר 500 W אין לי מושג כמה RM…
הודעה אחרונה מאת Dj-Gutz, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 793 צפיות
שלום לכולם, קניתי רכב עם רדיו-טייפ של סוני ששולט על צ'יינג'ר של 10 דיסקים של סוני גם. אני לא רוצה את הרדיו טייפ - ורוצה להחליף לרדיו-דיסק. השאלה שלי היא האם כל רדיו דיסק (פיוניר וכדומה) יוכלו לשלוט על הצ'יינג'ר הזה? או שאני חייב לקנות סוני במידה ואני מעוניין להמשיך להשתמש בו? תודה, יקי
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 4 תגובות
- 943 צפיות
ערב טוב , http://d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1028 השאלה בכותרת.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
ביום חמישי אני טס לסין, ובשבועיים האחרונים אני בחיפושים לקנות רכב. קראתי פה שדיי משתלם לקנות מערכת בדיוטי פרי, וחשבתי שאלי שיהיה עדיף לקנות את המערכת בדיוטי פרי למרות שעדיין לא קניתי מכונית ואני לא יודע איזו מערכת תיהיה במכונית. צריך את דעתכם ... תודה. דרך אגב... כמה לדעתכם צריך להשקיע במערכת בשביל לקנות משהו סביר(רמקולים ,מגבר וסאב)?
הודעה אחרונה מאת tsachi1, -
-
ביקורת על הציוד שלי, למקרה שמישהו יתעניין באיזה רכיב דומה. 1 2
מאת Guest תמיר .א.- 19 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני יתן חוות דעת לכול מי שירצה לקנות רכיבים אילו או אחרים.... הבאתי רדיו דיסק פנסוניק. דגם 5310. קורא MP3 WMA. הוא מציג שמות, יש לו שלט מעולה. אבל בגלל הבאס החזק שיש לי באוטו בדיסקים רגילים הוא קפץ לי כמה פעמים, אבל בMP3 לא. יש לו צג מדהים, וסאונד מעולה, יש לו גם אקולייזר גרפי 7 מצבים עם שינוי של 12DB פלוס או מינוס לכול תדר, זה מעולה לכיוון צלילים. היה התלבטות בהתחלה בין SONY 7700 לבין פיוניר 770 או 670 ואז ביצבץ לו מהפינה הפנסוניק... הוא היה הכי טוב לדעתי פאנל חשמלי בלי יותר מידי משחקי תצוגה, ניראה מרשים סאונד וכיוונים מעולים, למרות שלכול מכשיר יש יתרונות וחסרונות שלו. תמונה שלו: http://www.mamsh.com/ta/1.jpg הקומפננט שלי הוא של BOSS 6CK, עלה לי 150 ש…
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.