פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
באיזה מגבר הייתם בוחרים? מי מהם חזק יותר? הסבר בבקשה....
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 5 תגובות
- 883 צפיות
הסוני שלי מחובר ל + של האורות נראה לי ורק כאשר אני מכניס מפתח ועושה סיבוב המערכת נדלקת , אני מחפש איפה אני יכול לחבר אותו ככה שאני לא אצטרך כל פעם להכניס מפתח . מה גם שכאשר אני מכבה את האוטו ואחרי כמה דקות מניע שוב המערכת מתאפסץת וכל ההגדרות נעלמות . תודה על העזרה דן
הודעה אחרונה מאת 114508534, -
חוות דעת על סאב
מאת djsts- 0 תגובות
- 742 צפיות
שלום. מה אתם אומרים על החברה CALIBER ובפרט על הסאב BC 112NB (של החברה) אני יכול לירכוש אותו בסביבות ה600 ש"ח שווה או לא? תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת djsts, -
- 1 תגובות
- 720 צפיות
המיפגש זה מאחרי האיצטדיון איפה שיש מפגשים של המכוניות בימי שישי ???? באותו מקום בדיוק..
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
KD-AVX1 Multimedia DVD/CD Receiver with 3-Inch Monitor לכל המתעניינים ,חובה להכנס ולראות את המכשיר כאן http://www.jvc.co.jp/english/car/euro/av/avx1/ אין לי הרבה ניסיון עם JVC , בגלל זה שואל את דעתכם על המכשיר . לפי המפרט טכני וכיוונים הוא תותך , אולי מישהו יכול לתת לי חוות דעת יותר מקצועית מתוך ידע אישי על המכשיר. בתודה רבה. This innovative 1-DIN DVD receiver integrates a 3-inch full-colour TFT face panel for showing DVD movies, TV programmes, and more. � 7-Band iEQ � DVD-R/DVD-RW Compatible � GIGA MP3 (MP3/WMA on DVD-R/RW) � JPEG Compatible � Full-Colour TFT LCD Monitor 3" � Motorised Slide-Out Face with Angle Adjustment � 4…
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מפגש קארספורום 2 בחסות אוטופרט וSoundFX אנו שמחים להזמינכם למפגש אודיו לרכב אשר יתקיים ב-13.5.05, יום שישי, החל מהשעה 13:30, בסאונד FX רח' ז'בוטינסקי 105 (הבית האדום) פתח- תקווה. המפגש יכלול תחרות SPL ב- 3 קטגוריות: קטגוריה 1: מקצוענים- יבואנים, בעלי חנויות ומתקינים (רק פרס 1) קטגוריה 2: חובבים יותר מסאבוופר אחד קטגוריה 3: חובבים סאבוופר אחד פרס ראשון לקטגוריה: סאב+ תיבה Rockford Fosgate פרס שני (קטגוריה 2 ו-3): קומפוננט Lightning Audio פרס שלישי (קטגוריה 2 ו-3): רמקולים Boss Audio 9X6 ההרשמה לתחרות חובה, מי שלא ירשם לא יורשה להתחרות! להרשמה יש לשלוח הוד…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 36 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם , אני רוצה לקנות מערכת לאוטו הראשון שלי (פורד פוקוס 2002) אני לא מבין בתחום קראתי את הFAQ וזה לא ממש עזר לגבי הרדיו דיסק DEHP770 Pioneer נראה לי שווה (מצאתי בזאפ) לגבי יתר המערכת אני לא יודע ... אני שומע בעיקר רוק אים זה עוזר... אני בהחלט מוכן להוציא כסף אבל לא בהגזמה... התיקרה שלי זה 10,000 אבל זה לא אומר שחייבים להגיע לזה... תודה רבה לכול העוזר
הודעה אחרונה מאת TUR, -
- 5 תגובות
- 980 צפיות
??? :roll:
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש אנשים ששמעו את הסאב הזה ויש להם המלצות חמות על הסאב הזה אמרו לי שהוא נותן את התפוקה האם שווה לקחת אותו ב 380 שח עיזרו לי בבקשה יש לו 400 rms תודה מראש תמונה של הסאב http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=17141
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי פיאט אונו 93 70S עם רדיו טייפ דיגיטלי פשוט של חברת "בוש". לרדיו מחוברים 2 רמקולים קטנים והם נמצאים בתוך הדשבורד במקום האורגינלי שלהם. מאחור, בתא המטען בצידי המגש יש מקום מיוחד להתקנת עוד 2 רמקולים קטנים. ברצוני לרכוש 2 רמקולים ולהתקין אותם במקום המיועד להם ולא על המגש עצמו. איזה גודל של רמקולים עליי לקנות והאם יש דרך לחבר אותם לרדיו מבלי שיראו את החוטים? נסעתי לפני חודש בפיאט אונו 94' 45S ושם היו מותקנים רמקולים אחוריים מבלי שיראו את החוטים. איך אפשר לעשות זאת? תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת AgEnT_OrAnGe, -
- 5 תגובות
- 827 צפיות
רציתי לקנות את המכשיר 5700 MP של פיונר אבל אמרו לי שיש לו בעיות עם כמה צ'יפים מסין \ יפן ... לא ממש הבנתי ... המליצו לי לקנות רדיו דיסק מהדגם היותר ישן של פיונר כרגע שכחתי את הסוג ... יש למשהו מושג על מה מדובר ? אם כן תסבירו בבקשה ותמליצו לי על איזה פיונר מהישנים לקנות ...? (לא ישן כל כך .. בסביבות ה - 1000 ש"ח). תודה ...
הודעה אחרונה מאת -UrMom'sBitch-, -
- 5 תגובות
- 969 צפיות
הייתי מעוניין לקבל הסבר קצר על הפונקציה הזו ברדיו דיסק הנ"ל... תודה מראש ג'ניה
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
מיפגש צפון 29.4
מאת Eddy- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ביום שישי הזה יתקיים מיפגש מערכות באיזור הצפון במיתחם יוניברס קלאב נשר בשעה 3 וחצי... כולם רשאים לבוא חדשים וותקים..... איל,אם אפשר הדבק הודעה זו..... תודה לכולם וחג שמח
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, בזמן המפגש האחרון של ראשל"צ והסביבה חיברתי את הרמקול 12 אינץ, הכל טוב ויפה (חיברתי בהתחלה בחיבור רגיל) (+-) ואחר זה חיברתי בגישור, לאחר חיבור הרמקולים המקוריים 6*9 התגלתה בעיה, הבאסים (קיקים) נעלמו.. ניסיתי לשחק עם הכיוונים..וכלום..לא עוזר.. מי שרוצה לדעת הרמקול שחיברתי יכול לרדת ל 4 אוהם(הוא גם 8 אוהם), הוא בתמונה מה עושים?
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 5 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
שלום כולם אני רואה עכשיו בהרבה מקומות מגבר מונובלוק והמחירים שלהם בכלל רצינייים ... ובכללי מה זה מגבר מונובלוק ? ומה הוא דומה ממגבר רגיל 4 ערוצים 2 ערוצים 5-6 ערוצים ... תודה רבה רועי
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי טייפ 4*45w וכרגע יש לי רמקולים 150w השאלה שלי היא אם אני אשים רמקולים 300w האם אני ארגיש בהבדל בעוצמה (אין לי מגבר)
-
- 1 תגובות
- 606 צפיות
בבקשה תכתבו כן את הדגמים שאתם ממליצים עליהם אם יש משהו שמוכן לייעץ לי באופן אישי אני אשמח מאוד זה האיי סי קי שלי : 66098059 וזה המסנג'ר : [email protected]
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 605 צפיות
הייתי מעוניין לדעת כמה הם 3.25 ft3 בליטרים
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
הצעה למערכת
מאת SQL- 1 תגובות
- 954 צפיות
שלום חבר'ה אני חדש באתר ואני רוצה לקנות מערכת חדשה אני רוצה כמה שיותר הצעות למערכת איכותית וגם עוצמה הרכיבים שאני רוצה מגבר 4 ערוצים סאב 10/12 קומפ' 5.25 בתקציב 430$ מאתר אמין בארצות הברית
הודעה אחרונה מאת SQL, -
- 3 תגובות
- 995 צפיות
הזמנתי ברשת קומפוננט של planet audio דגם P6 100RMS עכשיו אני מחפש רמקולים אחוריים שישלימו את הסאונד של ה PLANET . משהו עם באס טוב וכ"ו במחיר של סביבות 500-600 ש"ח .(יש לי כרגע JBL חלשים)מה כדאי לקנות? חשבתי על FRC3269 Rockford אבל הם 2 WAY וזה נראה לי קצת בעיתי. יש מצב בכלל לשמוע משהו עם רמקולים כאלה ללא מגבר (זמנית עד שאני אקנה אחד)יש לי BLAUPUNKT 50*4 . ה PLANET עולים לי 550 ש"ח האם זאת קניה כדאית? החברה הזו לא כל כך ידוע ואני מעט מודאג.
הודעה אחרונה מאת diskmen, -
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מחפש מגבר שיגביר זוג רמקולים 6על9 וזוג קומפוננטים. אני לא מעונין בעוצמות מטורפת, אני מחפש משהו קטן טוב ואיכותי. אין שום כוונה להגביר סאב או משהו כזה. אז הכוונה שלי היא על משהו איכותי אמין ובמחיר מתאים. כמו כן למי שיש משהו להציע אפשר בה"פ. המון תודה לכם! -עידו.
הודעה אחרונה מאת עידו דהן, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי ! לחבר שלי יש בעיה.. יש לו מגבר לאנזר 1000 וואט שמחוברים אליו אחוריים פיוניר 300 וקידמיים מורל פולס ! הבעיה היא שאין fade ! כלומר, אי אפשר לשמוע רק קדמיים או רק אחוריים ! כי כשמעבירים במערכת הכל קדימה לא שומעים כלום וכאשר באמצע או אחורה שומעים אותו הדבר (את כל ה-4) מי שהתקין לו אמר שזה בגלל שהמערכת ישנה (פיוניר 1600) אז חסר rca (יש רק 2 כניסות במערכת) מה אתם אומרים ?! תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 6 תגובות
- 902 צפיות
חג שמח לכולם אני מחפש סט קומפוננט " 5.25 לרכב שלי CLIO עכשיו יש עליה מגבר 200A4 של ROCKFORD SUB של רוקפורד ו 6/9 של פיוניר בקרוב יתווסף מגבר נוסף של רוקפורד 600A4 . יש לי הצעה לקנות FNQ3514 , האם הסט קומפוננט הזה טוב או שיש למישהו הצעות אחרות
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בפיג'ו 106... איך לקבע,להסתיר,לדחוף סאב ומגבר.... מפני גניבות. למישהו יש רעיונות?
הודעה אחרונה מאת WRX, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה עדיף לקנות מורל איברינד או פוקאל פוליגלאס?
הודעה אחרונה מאת down2u, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נא לא לפרט לי על כך שכדאי במחירים שלהם לקחת משו אחר, מכיוון שאני קונה אותם מיד שניה... ורק שני אלה האופציות. אז איזה מבין שניהם עדיף? וכמה הייתם משלמים עבור כל אחד מהם? כרגע אין לי רמקולים רציניים, אבל אני מתכנן לקנות בקרוב, ויש לי סאב שרק מחכה להתחבר, אז אם אפשר אחד מהם לחבר לסאב מבלי מגבר זה יהיה הכי טוב! בכל מקרה אולי אקנה מגבר בעתיד.
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 7 תגובות
- 947 צפיות
אתמול בלילה פרצו לי לרכב וגנבו את הרדיו דיסק(פיוניר 1650) אני לא יודע כמה פיצויים אני אקבל אבל אני פה בשביל לחשוב הלאה,אני צריך המלצה לרדיו דיסק של פיוניר,רצוי עם MP3,במחיר של עד 1000 שקל. ברכב שלי בכל מקרה יש סאב של פיוניר 305C,מגבר של רוקפורד(שעוד מעט יוחלף ב JBL או לאנזר) ו-4 רמקולים קדמיים ואחורים,פיוניר וסאונדסטרים. הנה המעומדים בכל מקרה אשמח אם תעזרו לי מה הכי טוב,מבחינת איכות ותמורה למחיר: http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=48 http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=1011&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2&aff=Zap http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2701,normal_sales http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPO…
הודעה אחרונה מאת shauli, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מגבר לאנזר וייב 420 ואני רוצה לחבר אותו במאזדה 3 ! אני צריך מנחת כמובן... מתקין מסוים בעיר הציע לי מנחת סטינגר ב-150 ! מה אתם אומרים ?! תודה מראש !
-
- 1 תגובות
- 967 צפיות
חברה האם שווה לי ליקנות את הסאב הזה ב 380 שקל האם הוא יתן לי תמורה למחיר הלא יקר שלא תודה ואיזה מגבר יפתח לי אותו אם רמקולים של פיוניר 350 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=17141 תמונה של הסאפ
הודעה אחרונה מאת Dj-Gutz, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מחפש סט קומפוננט קדמי בגודל של 6.5 אינץ לרכב שלי ואשמח מאד להמלצות מכם. התקציב הוא עד 1000 ש"ח. (כרגע הוא יחובר לרדיו דיסק של פיוניר דגם 4300 - בעתיד נקנה מגבר, כרגע לצערי אין תקציב גם למגבר). מה שהמליצו לי עד עכשיו זה סט של סרווין וגה דגם HED-1602 וסט קומפוננט של Magnat (לא זוכר את הדגם). האם הם מומלצים?? עוד המלצות לסט טוב תבואנה בברכה...... תודה.
הודעה אחרונה מאת EyalR,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.