פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
קניתי מגבר חדש ורוצה את חוות דעתכם...ומה הוא יכול להחזיק....
הודעה אחרונה מאת BlueSky, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש המלצה למגבר שירים לי סאב של קיקר L5 מרובע 600 RMS ב 4 אום או 1 אום מה אתם אומרים על לנזר 1200D הוא יציב ב 1 אום ?? ( ביד שניה יש כמה ) ומה הערך שלו ? כרגע אני חושב כדי להזיז את הסאב הנ"ל 1 ) מגבר לאנזר 1200D מונו בלוק ( שירים ב 1 אום ) 1200 ש"ח 2 ) מגבר מק אודיו z2200 בעל 2 ערוצים ( 600RMS בברידג ב 4 אום ) 1000 ש"ח 3 ) מגבר מאגנט פאנטום ( לא נראה לי יציב ב 1 אום , וב 4 הוא לא מספיק חזק ) אנא הביעו דעתכם .
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח לשמוע תגובות מדובר בשבועים עבודה נמרצת כל יום פרויקט גדול חבל"ז... הנה התוצאות ......עשיתי חלון בצורה מעניינת ויש מנורה שניתן להדליקה ולכבותה עם מפסק מאחור שמאירה את התיבה ...נחמד עד מאוד דרך אגב כל ה-Theme שלי באוטו בא בקטע של אדום המגבר הרמקולים המערכת ככה שכן מה לעשות גם הסאב אדום
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חברה אני חדש ואין לי מושג בעולם האודיו אז זה יהיה קצת מצחיק אבל אין לי מושג מה זה אומר ואני רואה את זה אמור מי יכול לתת לי הסבר בבקשה ??
הודעה אחרונה מאת nivz, -
- 4 תגובות
- 928 צפיות
מעוניין לשים מערכת באוטו כרגע לא משנה סוג האוטו..... עושה עיצוב בגאז' ולכן צריך 2 סאבים 2 מגברים קומפומנט ורמקולים אחוריים חזקים!! ואיכותיים.... מה אתם ממליצים? בטווח הזה? מוכן להתפשר על סאב אחד ואולי גם מגבר אחד.... אלה אם כן הוא מסוגל להרים קומפומנט, אחוריים חזקים, וסאב.....=(.... לא מחפש שמות וסוגים... מחפש מקום שעושה את זה... דרך אגב לא מוכן להתפשר על זבל סיני.. אבל כן מוכן על יד שניה.... רק פירמות יתקבלו בברכה.... תודה לכם
הודעה אחרונה מאת צחי 22, -
- 5 תגובות
- 607 צפיות
שלום יש לי שאלהה נגיד ואני רוצה לבדוק מערכת עם היא פועלת ואני מחבר אותה למצבר (פלוס של ה HU יש פיוז זכוכית) המערכת תישרף או יקרה לה משהו??? ובמיקרה ואני מחבר אז איפה לחבר את ה - בגוף הרכב או ב - של המצבר?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זה המגברhttp://www.e-net.co.il/product.asp?productid=4131 מגבר לרכב 4 ערוצים Mac Audio MX4000 800W 4x75W RMS, 2x175W RMS המגבר אמור להגביר זוג קדמיים וזוג אחוריים (לא סאב). -יש למישהו נסיון עם המגבר הנ"ל? -מה העוצמה שלו באמת? -איך האיכות של MAC AUDIO בכלל ומגבר ספציפי זה בפרט? תודה.( מקווה לקבל תשובות הפעם...)
הודעה אחרונה מאת diskmen, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מי יודע איפה אפשר להשיג בד אקוסטי באזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת movdat, -
- 2 תגובות
- 870 צפיות
אני מחפש מגבר לסאב לסרווין ווגה הד 12 שנותן 250 RMS...איזה מגבר אתם ממליצים? אני רוצה שהמגבר יהיה זול ככל האפשר...אבל עדיין איכותי ושיתן לסאב כמו שצריך.. עדיפות למקום באינטרנט שנותן כמה שיותר תשלומים בלי ריבית בנוסף המלצות לקומפוננט טוב במחיר נמוך...עדיפות גם לכמה שיותר תשלומים בלי ריבית אם שניהם יהיו מאותו אתר מצוין...
הודעה אחרונה מאת SUZUKI1, -
- 0 תגובות
- 716 צפיות
שלום לכולם אני מחפש לקנות רמקולים,אני מחכה לתגובות שלכם בקשר לרמקולים האלו! http://www.gotcmt.com/eshop/catalog/1458.htm
הודעה אחרונה מאת movdat, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הכל מחובר אצלי על המגבר, ולכן כל היציאות של הרדיו דיסק פנויות. אז אני רוצה לחבר את הרמקולים האחוריים ליציאות של הרמקולים הקדמיים ברדיו דיסק, כדי שיהיה לי פאדר (כי ברדיו דיסק שלי יש יציאה אחת למגבר ולכן כשהרמקולים האחוריים מחוברים על היציאות האחוריות אין לי פאדר...). בקיצור לאיפה מחברים את הרמקולים?
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
- 1 תגובות
- 822 צפיות
רזיתי לישאול אם יש היום מיפגש פצפון בו אפשאר ליראות מערכות ורמקולים
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 0 תגובות
- 829 צפיות
בעקבות ויכוח עם אסף, הוחלט להעלות את השאלה, אני טוען שבפיג'ו 205 ישמעו יותר איכותי מאשר בג'אסטי, כאשר מדובר באותם רכיבי שמע, היות ובג'אסטי אין הכנה לרמקולים בדלתות, ויש באגז' הרבה יותר קטן, ועוד כל מיני דברים שמשפיעים על הסאונד. אסף אומר שזה שטויות, עכשיו תכריעו שבת שלום, אור.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 908 צפיות
יש לי איפוד וזה היה נחמד אם היה אפשר לחבר אותו לHU... הבנתי שכעיקרון אפשר לחבר אותו דרך הכניסה של הצ'ינג'ר אבל מישהו אמר לי שזה לא ינגן לי כי הוא צריך לזהות משהו שחובר הצ'ינג'ר ככה שזה לא יעבוד... יש דרך פשוטה לחבר את האיפוד לכל HU סטנדרטי?
הודעה אחרונה מאת basss, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 771 צפיות
שלום לכולם המגבר ברכב שלי מדליק שתי נורות אחת ירוקה אחת צהובה כל פעם מנורה אחרת מה קרה למגבר? איך אפשר לתקן? וכמה יהיה עלות התיקון? תודה רבה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
חבר מתלבט בקניית מגבר. כרגע הוא רוצה להגביר רק את האחוריים, כי מקדימה הרמקולים פשוטים וגם ככה אין שם הרבה מקום לרמקול גדול מקדימה (אודי 80 הרמקולים בדשבורד). הוא חושב גם על עתיד ולכן שוקל לקנות גם מגבר ארבע ערוצים. רמקולים אחוריי הם של פיוניר 6*9 על מגבר ארבע ערוצים הוא מוכן להשקיע עד 850 על מגבר שני ערוצים מוכן להשקיע עד 600 מתלבט בין magnat rock 600 לבין logic plx 44 לבין magnat xcite 300 ב 600 ש"ח מה אתם ממליצים? יש הצעות נוספות? דימה
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 1 תגובות
- 963 צפיות
את האיכויות של אלפיין כולם מכירים ואת החדות של הקרוס וכו' וכו' השאלות שלי הן : א.מה ההבדלים בין האלפיין לפיוניר, ומי יותר "טוב" ב.מה ההבדל בין המכשיר הנ"ל ל9835 שכן השני עולה 600 דולר שזה בדיוק כפול
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 9 תגובות
- 878 צפיות
הייתי רוצה לדעת עד כמה אתם ממליצים לי לעלות תגין *** תגין = את הגין ***של המגבר סוג המגבר זה קליפורניה בום 800 ואט והוא עכשיו על רבע ונותן סבבה אבל לא מרגיש תסאב *** תסא = את הסאב*** יש לי עוד בעיה קטנה הסאב שהוא חלש לא מרגישים אותו כאילו שהווליום של המערכת חלש לא מרגישים אותו כול כך אבל שאני מגביר מתחיליםם להרגיש אותו למה אין לי רעידות כמו אצל כולם גם אם זה חזק וגם אם זה חלש??? בבקשה תעזרו לי תודה אנשים *** תעזור לעצמך ותכתוב בפורום בעברית ***
הודעה אחרונה מאת 1200mics!, -
- 1 תגובות
- 690 צפיות
הם 220 וואט (משום מה באתרים רשום 240) 45 RMS איך הם מי שמכיר או ראה? מה הנצילות שלהם עם מחברים למגבר? או בלי? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת RS, -
jbl gto 75.4
מאת עתיד- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפני שכל הנשרים דורסים אותי - עשיתי חיפוש גם בפורום וגם באינטרנט ולא ממש מצאתי תשובה החלטתית... א.האם הוא עמיד ב2 אום גישור, זאת אומרת אני יכול לחבר שני סאבים בטור לגישור שלו או שהוא לא יעמוד בזה.... ב.יש כפתור בערוץ המגושר של הסאב משהו עם DB עכשיו שמכוונים את הגיין הכל סבבה ואז שמשחקים עם זה הבאס עולה ויורד כאילו זה עוד מין גיין כזה רק שהוא יותר שולט על כמות הבאס ולא על העוצמה שלו, (בלי קשר לקרוס כמובן, שאגב מהתרשמות ראשונית שלי מאוד מאוד חד ומדוייק....)
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בניתי מערכת שמורכבת מכל החלקים שאני צריך. המערכת תשב ב CITROEN SAXO או CLIO RSI או IBIZA. הייתי רוצה מכם חוות דעת על המערכת עצמה\על הנתונים שלה\על המחירים ואם יש לכם אופציות טובות יותר אשמח לשמוע בכיף..התקציב הוא בסביבות ה 5000 שקל. Head Unit : Alpine CDA-9851 - 1350 Nis http://iweb.alpine-usa.com/pls/admn/item_info?p_item_name=CDA-9851&p_category=10&p_subcategory=45&p_main=10 CD/MP3 Player Mono Block Amplifier : Rockford Fosgate Punch P6001b Renewed - 1350 Nis http://www.cardomain.com/item/ROC4FRP6001BD 300W x 1 @ 4 Ohms / 600W x 1 @ 2 Ohms Amplifier : LANZAR VIBE431 4 CHANNEL - 1300 Nis http://www.d-sound.co.il/prodet…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 5 תגובות
- 915 צפיות
הינה לינק לאתר סאקל דיוטי פרי.. http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=246&CategoryID=72&Page=2 יש לי אפשרות להביא אותו.. חבר של אבא נוסע... מה אתם אומרים על המכשיר...חביב? למישהו יש נסיון עם המכשיר..? או עם הדגם הקודם לו? הדגם הוא KD-G805 תודה רבה לכל העוזרים..
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 1 תגובות
- 952 צפיות
שלום לכם, קניתי איביזה 98 והבחור שקניתי ממנו השאיר את הרדיו טייפ המקורי של הסיאט (הוא לא פירק אותו בכלל מהרגע שהוא קנה את האוטו - 7 שנים). אני קניתי עכשיו רדיו דיסק חדש, ואני מנסה לפרק את הישן אבל שום קומבינה של מפתח עובדת לי. יש בכל צד שני חורים פחות או יותר בפינות של הטייפ. איפה אני יכול להשיג מפתח כזה? האם בסוכנות יתנו לי? אני לא רוצה לקחת למתקין כי אני יכול לעשות את ההתקנה לבד. תודה מראש, פרגית
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי 400 ש"ח לקנות רמקולים 6.5 לדלתות בכב שלי (גולף מודל 2001). אני רוצה לקנות את הסט הזה: "6.5 Magnat BP2160 דגם 2005, הבנתי שהוא הכי ממולץ. השאלה שלי היא האם הוא יתאים בדלתות האחוריות של הרכב? (כרגע אין שם רמקולים, רק 2 כבלים ), את הטוויטר אני רוצה להתקין במקום המיועד לו (בדלת יש גם חור לטוויטר ליד המתג של החלון.. למי שמכיר VAGים) האם זה אפשרי? איפה אני שם את הקרוסאובר (מה הגודל שלו בערך?). אני לא מתכוון להגביר את הסט הנ"ל, האם זה יהיה בעייה? (יש לי HU של קנווד שנותן 4X50). אני רוצה גם להתקין זוג רמקולים 6X9 בפאנל האחורי שלי, הבנתי שרק צריך לעשות חיתוך, זה נכון? האם אני יכול לחבר את כל הרמקולים האלו למערכת או שאני אצטרך להביא גם מגבר קטן? והיה והייתי קונה מג…
הודעה אחרונה מאת alone2, -
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בניתי לסאב של ה קיקר L5 שברשותי תיבה בנפח 92 ליטר עם פורט , לפי תרשים מהאתר שלהם התיבה ניבנתה ב MDF 17 מ"מ , הוברגה עם ברגים קודחים , הודבקה עם דבק נגרים , ונאטמה עם סיליקון . זאת בעיקרון התיבה שאמורה לתת את הכי הרבה SPL ( צריך לבדוק ולכוון ) או אטומה ב 56 ליטר איזו תיבה לדעתכם תיתן את התוצאות הטובות ביותר ? ואם אני בודק את הסאב על הדיסק הזה 55 הרץ , ואיפה אני משיג אותו ?
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 9 תגובות
- 909 צפיות
שלום לכולם בעקבות "פרשת קליפורניה" החלטתי להביא רמקולים טובים שיתנו לי תמורה טובה עכשיו הדרישות הם: איכות, עוצמה, וכמובן באס בריא ועמוק עכשיו התקציב הוא 230+- מה כדאי להביא משומש או חדש טוב במחיר הזה? ושיסחוב אם אני יחבר לו מגבר טוב.. אבל אני מאמין שהוא יוגבר ע"י ה HU תודה לצדיקים שעוזרים בברכה טיסן שמקווה לרמקולים נורמליים
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 1 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר מחשב נייד לרכב למטרות שונות, בעיקר לשמיעת מוסיקה. הבעיה העיקרית היא בחיבור הסאונד מהנייד למערכת. הנייד הוא של Dell מדגם CPi (יש לו את כל היציאות הדרושות) והמערכת ברכב היא Kenwood KDC-2027 עם רמקולים סטנדרטים של פורד פוקוס. לפי הבירורים שלי אין למערכת הזאת כניסה Audio in וגם לא חיבור ל-Changer, ככה שאני לא יודע איך אני יכול לחבר ביניהם. שמעתי על אופציות של משדר FM אבל נאמר לי שהאיכות נוראית. אני צריך את עזרתכם בלחבר בין השניים, חשבתי אולי לרכוש מגבר פשוט ולחבר גם את המערכת וגם את הנייד אליו, ואז פשוט להפעיל כל אחד בנפרד, אבל אני לא ממש יודע איך עושים את זה ואם זה אפשרי. תודה!
הודעה אחרונה מאת Protools_Operato, -
המלצות על סאב... 1 2
מאת SUZUKI1- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מחפש סאב שיתן "בומים" חזקים ולא מרוחים...יש לי מגבר שיספק 200 וואט RMS פחות או יותר...ובעתיד אני יכול להיות יביא מגבר רק לסאב.. על מה אתם ממליצים? כרגע יש לי 1000 שקל ואולי יהיה עוד 100 הסאב צריך להיות חדש מהחנות...אם יש לכם גם חנות שמוכרת את הסאב שאתם מציעים בזול באזור המרכז אז מצוין...
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 0 תגובות
- 632 צפיות
שלום לכל העונים! ברצוני לדעת אם קיים מגבר של אלפיין מדגם 500.1 או 501 בידיוק אני לא יודע,ומה בערך מחירו בחנויות?
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 0 תגובות
- 863 צפיות
אז ככהףקודם נתחיל מהרכיבים: 1.סאב15'' אחד. 2.מגבר אחד 301X רוקפורד 3.מגבר אחד רוקפורד 301M 3.מגבר אחד לייטינג אודיו 150.2 עכשיו ככה אני לא מוכן לוותר על שתי דברים בבנייה,לא על SQ והכי חשוב לא על גלגל ספייר. אז אני צריך רעיון שהגלגל ישאר במקום שלו ושהסאב ישאר בתיבה שלו אבל שלא יראו אותה (כמו למשל לפתוח בבנייה פתח רק לסאב עצמו ככה שלא יראו את התיבה. תרגישו חופשי לתת הצעות.
הודעה אחרונה מאת neo19,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,093 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מלטבשי
- גולדן191
- nechmya
- GTאי
- יבגניפ
- ofer-1973
- avnerak
- hunter22
- davemustaine87
- BoazB11
- yor2
- SlowRide