פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
ערב טוב לכולם , יש ברשותי סט קדמי של מורל דוטק , מגבר של רוקפורד 4004 + סאב . האיכות ברכב בהחלט מרשימה וגם העוצמה אבל משום מה יש לי הרגשה שהמגבר לא סוחב בצורה אופטימלית את הרמקולים. חשוב לי לדעת מכם למי שיש את המגבר הזה מחובר לדוטק כי אולי אפשר לשפר את המצב עם כיוונים טובים יותר. ( בקרוב אני אעשה כיוונים מקצועיים יותר בסאונד FX אז אולי יהיה שיפור ) במידה והמגבר הזה קטן עליהם יש ברשותי עוד אפשרות להחליף אותו כי הוא עדיין חדש לגמרי. תודה.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 1 תגובות
- 848 צפיות
שלום... יש לי במגש האחורי חורים קטנים מדי להשים 6/9 ועשיתי להם הגבעה ועכשיו הם לא אטומים מספיק... יש רווח רואים את הפגא'ז מלמעלה שמסתכלים על הרמקול ועכשיו רציתי לדעת עם כדי ללכת למקום שעושים בניות ולבקש שיבנו לי תיבה מספיק אטומה בשביל הרמקולים האחורים... ומי שיודע איפה עושים שיגיד לי בבקשה וכמה כסף זה יכול לעלות לי...
הודעה אחרונה מאת Supakilla, -
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קניתי את המערכת הזאת היום לאוטו: סאב של Nakamichi 250 RMS שקל 500 רמקולים קדמיים קומפוננט של DLS דגם UX5 שקל 1200 http://www.dls.se/pdf/specux5.pdf רמקולים אחוריים 6X9 של Morel שקל 500 150RMS http://www.rmdaudio.co.uk/item--Morel-Pulse-6x9--001-002-0045-006.html מגבר של Cdence דגם Z4000 שקל 1100 http://www.audio-direct.com/cgi-bin/pgen_asp/pagegen.asp?itemnum=Z4000 מערכת של JVC שקל 800 KD-AR400 http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=22826&sog=T-MP3 שאלה, המערכת הזאת בסדר?? כי אני ממש לא מבין בזה והמוכר שם אמר לי שאלה דברים חבל"ז ושאני לא יצטער עליהם... לגבי מחיר לקומפוננט הקדמיים ניראה לכם? כי זה נשמע לי יקר אבל לקחתי כי הוא א…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם יצא לי לטייל קצת באינטרנט ונתקלתי באתר תומקאר, עכשיו ראיתי שם מגברים של רוקפורד שהם מאד זולים השאלה שלי זה למה הם כאלה זולים ?? האם הם אמיתים בכלל או שזה סתם חיקוי ? המגברים נראים ממש מוזר אודה לכם על התשובות . שבת שלום! http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=d80c8bba4e0b47d93e316da87670a6b9&category=6
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 2 תגובות
- 670 צפיות
אני לא מאמין למה שראיתי!!! :shock: JBL ידועה בתור חברה טוב אבל זה נראה לי מוגזם!!! קבלו את הלינק: http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7410&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=8 ההיתכן שרמקול בעל 4 אינטץ' יוציא 50RMS??? לא נשמע לי הגיוני בטח ובטח שלא מדובר בקומפוננט אשמח לשמוע תשובה הגיונית להספק המטורף משהו של הרמקולים תודה!
הודעה אחרונה מאת SQL, -
בעיית חימום במגבר 1 2
מאת arm123- 27 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה, יש לי מגבר של רוקפורד 801X, מרוב שהוא חם אפשר לטגן עליו חביתות בחורף, כמעט לא ניתן לגעת בו מרוב חום. אשמח לקבל הסבר או הצאות לפיטרון תופעה זו.
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
בשביל להגביר את המורל פולס 6X9 שהם 150 ארמס,300 וואט איזה מגבר יהיה יותר מתאים לרמקולים האלה בצורה המושלמת ביותר? Z 4200 של מק אודיו http://www.cheaper.co.il/product.as...546&CatCode=226 או LANZAR דגם VIBE421 http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2147,'normal_sales') או אם למישהו יש הצעות יותר טובות...אז בכיף רק יעזור תודה רבההה
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 6 תגובות
- 940 צפיות
בבקשה מי שיכול לעזור לי אני צריך עזרה במדיות של הקיקר L7 כדי לעשות לו תיבה.. מי שיש לו שיתן לי ועם יש תמונה יותר טוב עם מידות
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 3 תגובות
- 859 צפיות
שאלה יש לחבר שלי איביזה ספורט 2001 ואחנו מתקינים מערכת. איזה כבל ברדיו המקורי הוא הרימווט למגבר. שאלה נוספת. מה עדיף. לפצל את היציאת הRCA מהמתאם (מתאם של חוטים לרמקולים ליציאת RCA) או לחבר את החוטים של הרמקולים לשני מתאמים לRCA ומשם לתת לכל מגבר RCA נפרד.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 974 צפיות
ערב טוב, רציתי לשאול לפתרון בעיה, אם אפשר לקרוא לזה כך, מוזרה ששמתי לב אליה, אצלי ברכב. מדובר על סט קופוננט של מוראל, מסוג פולס, המותקן אצלי מקדימה (פונטו ספייס). הם מחוברים ישירות לרדיו דיסק, ללא מגבר. הרדיו דיסק הוא מסוג פיוניר, דגם DEH-4650MP. התופעה ששמתי לב אליה, היא שכאשר אני משחק עם ה-Fader, כלומר מעביר את הצליל בין המוראל מקדימה, לרמקולים מאחורה, הבאסים "נעלמים" לי, כאשר אני מעביר את כל הצלילים אל המוראל מקדימה. וכאשר הצליל מחולק בין הרמקולים האחוריים, לבין המוראל מקדימה, הבאסים "מופעים שוב". יש לציין שהתופעה לא קיימת, כאשר אני מעביר את כל הצלילים לרמקולים האחוריים. האם יש קשר לחיבור הפוך של המיד/וופר? כלומר, האם יכול להיות שהקוטביות (+ -) הפוכה? נ…
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם! לכבוד חג העצמאות נגמר לי המצבר. החלפתי אותו, וברדיו שלי - JVC (אני יכול לבדוק את הדגם המדוייק, אם רלוונטי) התשנו הקפיצות תדרים לאי זוגיים בלבד (כמו השיטה האמריקאית). את הרדיו קבלתי מקרוב משפחה, לאחר שהיה מותקן אצלו ברכב, כך שיש סיכוי שבמקור הוא מארה"ב. איך אני יכול להחזיר את התדרים לשיטה הרגילה? תודה נ.ב. לפני שהבנתי שנגמר לי המצבר, הדלקתי את הרדיו - כדי לראות האם זאת בעיית חשמל שמונעת ממני להניע את האוטו. ברדיו נדקל אור עמעום, שכה מיד. אולי מכאן נובע מקור הבעיה.
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
המרה של וואט
מאת DJPOWER- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה תוכנה/אתר אפשר להמיר וואט מRMS לPMPO ול MAX תודה מראש יונתן
הודעה אחרונה מאת כושי, -
מתח ברמאוט
מאת adi19- 2 תגובות
- 867 צפיות
חבר'ה מהוא המתח ברמאוט?
- 6 תגובות
- 930 צפיות
שלום לכל האנשים הטובים, כיום אני בשלבי סיום של הרכבת המערכת באוטו. ישנם זוג 6X9 מאחורה וסט קומפוננט מקדימה, כשכולם על מגבר 4 ערוצים. מאז שהגיע סט הקומפוננט אני לא מפסיק להנות מהקסם שלו. לכן חשבתי להחליף את הרמקולים האחוריים העכשוויים ( 6X9 ) בסט קומפוננט. אני יודע שזה חבל כי יש את כל עניין הבמה הקדמית ושזה הורס וכו', אך מבחינתי זה לא חבל כלל כי אני אוהב לשמוע עם רמקולים אחוריים וזה גם בא בטוב עם המוזיקה שאני שומע. בנוסף, כבר שמעתי על אנשים שעשו זאת אך לצערי לא יצא לי לדבר עם כאלו. שאלתי היא היכן ממקמים בד"כ כל אלמנט של הסט כשמדובר על החלק האחורי של האוטו? והאם לחתוך את הסט בדומה לחיתוך של הסט הקדמי? בתודה מראש, רון.
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש סאב של ROCFORD P312-500 RMS ואני מעוניין לקנות לו מגבר מונו שיתאים לו. אני קונה מחו"ל ולכן התקציב שלי הוא עד 200$. שמתי עין על המגבר של JL AUDIO http://www.techronics.com/index.cfm?fuseaction=product.display&product_id=2601&aff=31766 אך הוא נותן 200 RMS ב 2 אוהם אבל ב 12.5V השאלה שלי היא האם המגבר הזה יחזיק טוב את הסאב... -אפשר להציע מגברים אחרים מהאתר הזה: http://www.techronics.com תודה לכולם על העזרה. שבת שלום, יבגני.
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 1 תגובות
- 516 צפיות
הייתי במפגש בצפון ושמעתי סאב PUNCH 200RMS שדפק משהו חבל"ז זאת הפעם הראשונה שאני שומע אותו והוא לא חלש בכלל
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קניתי מגבר של אודיו באן 10 אינץ דגם DUB1000 עכשיו כתוב שהסאב מוציא 600 ארמס מה שלא נראה לי כל כך הגיוני אבל לא משנה אני רוצה הצעה למגבר שיריים את הסאב כמו שצריך במחיר סביר לא לישתגע מגבר מונובלוק אם תוכלו לעזור לי אני יודה לכם מאוד
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי! אני מחפש סט קומפוננט קדמי בגודל 5.25 בתקציב של כ- 1000 ש"ח. (לצערי אין לי אפשרות לשים רמקולים אחוריים או סט קומפוננט יותר גדול בגלל מגבלות הרכב - פורד פוקוס). כרגע הוא ישודך לרדיו דיסק של פיוניר דגם 4300R ושמתי בינתיים רמקולים של JBL בדלתות האחוריות בגודל 7'5. (בעתיד, כשיהיה תקציב אולי נקנה מגבר)... אשמח להמלצות על סט טוב בתקציב הנ"ל. נ.ב: אם יש אופציות טובות יותר - אשמח לשמוע. תודה.
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי מגבר ג'יי.בי.אל 75.4 מהדיוטי פרי HU: pioneer 6400R אני מתכנן לקנות קומפוננט דוטק, חשוב לי לציין ש99% מהשימוש של המערכת יהיה מטאל, אני מניח שיש לזה חשיבות כלשהי לגבי בחירת הסאב, כלומר לא צריכים להיות באסים מקפיצים כאלה כמו בטראנסים ושחורה, רק שיהיו מדוייקים וחדים (הרבה דאבלים ודיסטורשן...) אז בבקשה תנו המלצות! בתודה רבה מראש גיא!
הודעה אחרונה מאת רון, -
- 1 תגובות
- 733 צפיות
ויכול מחר להפגש איתי במקום שיקבע כדי שאני אוכל לשמוע את הסאב מחובר אצלי למערכת ? אני פשוט מעוניין כנראה לקנות את אחד מהסאבים הללו ומעוניין לשמוע את ההבדלים ביניהם לבין הסאב הנכחי שלי (CV 10') אודה מאד לעוזרים
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר או שמע על מגבר Sony Xplod xm504z ויכול לתת עליו המלצות. האם עושים בעיות בנתב"ג "מכס" להכניס את המגבר לישראל? ועוד שאלה מישהו יודע איזה גודל רמקול נכנס לדלת אחורית של מזדה 323 לנטיס שנת 2001? תודה.
הודעה אחרונה מאת slavah, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, אני חדש פה, הייתי בתערוכת רכב ויותר והיתה שם חברה של התקנות שהדגימה התקנות שלה הטורג ועוד מכוניות מאד מרשים ההתקנות שלהם. האם תוכלו לעזור לי עם השם שלהם, (לא זוכר) ואני רוצה להתקין מערכת + דיבורית + BLINDER אצלהם.
הודעה אחרונה מאת doron_amedey, -
- 3 תגובות
- 807 צפיות
יש לי PIONEER 240 W על מגש מאחורה ואני רוצה להביא קומפוננט של מורל ולשים מגבר 4 ערוצים של בוס שנותן 40 RMS ליציאה ... השאלה אם הרמקולים שלי יוכלו לסחוב את זה ? תודה שמעון.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 0 תגובות
- 767 צפיות
שלום... יש לי רמקולים של אינפיניטי 100 RMS ופתאום עכשיו התחלתי לשמוע מדי פעם היבוטים כאילו ברמקול אחד וזה נעלם, מישהו יודע אולי מה האפשרות (הרמקול לא מוציא בס) המברנה שלו בקושי זזה ושאני נוגע במברנה הוא כזה מפסיק לעבוד ועובד חלש חלש והמגבר שמגביר אותו הוא לאנזר 421 VIBE לא יודע עם זה אולי קשור לרדיו דיסק ובדיוק אתמול החלפתי רדיו דיסק ל MP3 ואז התחילו הרעשים.. וכל הרעש מי רמקול אחד!! לא מכולם
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 0 תגובות
- 748 צפיות
שלום, אני התעניינתי לגבי רמקולים והתמקדתי באלו: הראשון jbl cs396 - מחיר 400 ש"ח השני jbl gto-6425 - מחיר 270 ש"ח איזה רמקול עדיף יותר עם או בלי מגבר..? ובכלל...? זקוק לעזרתכם - תודה רבה
הודעה אחרונה מאת smooth, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש שני מגברים...הם צריכים להגביר סאב סרווין ווגה הד 12 החדש(250 RMS) וכנראה קומפוננט סרווין ווגה או קומפוננט של מורל פולס...הסיכוי למשהו אחר מהשניים האלה נמוך בעיקרון אני מחפש מגבר 4 ערוצים שיתן לרמקולים או לזוג רמקולים אחד ולסאב והמגבר השני לסאב או לרמקולים... אני כרגע מתלבט בין שני מגברים: MAC AUDIO Z4100 או MAGNAT THE ROCK 800 ה1000 וואט... על מה אתם חושבים עדיף ללכת?המחירים אותו דבר פחות או יותר אז אין לי העדפה מיוחדת למשהו... כמובן שבמקרה שאני יקנה אחד מהמגברים האלה הוא ישמש לזוג רמקולים אחד ולגישור לסאב... מבחינת המגבר השני חשבתי על הMAC AUDIO RED ATTACK 2400...מה אתם חושבים עליו? התקציב שלי למגברים הוא בסביבות ה1500...אם יש לכם הצעות…
הודעה אחרונה מאת neo19, -
אולי פה מישהו ידע: מכירים מישהו בארץ שיודע לתקן מסך LCD של תצוגת מערכת בקרת אקלים (זה לא קשור לאודיו - אבל בהחלט כן לאלקטרוניקה...)? תודה
הודעה אחרונה מאת עידוט, -
- 1 תגובות
- 804 צפיות
אז קודם כל שלום לכולם ואני יגש לעניין אני מעוניין לקנות שתי קומפוננטים לרמקולים קדמיים .. מידה אני עוד לא יודע כרגע זה לא ממש חשוב כי אני קודם מברר לעומק על מה זה קומפננט בגדול אחרי שהבנתי הרבה ממש שאני צריך לדעת .. אני רואה סטים של 4 אלף אלפיים ואני חושב .. לי אין סכום כזה של כסף להשקיע על זה במקרה שלי זה בין 600 ל 800 ואפילו 800 יהיה חריג טיפה אז השאלה שלי היא האם בכלל כדאי לי לקנות סט במחיר הזה או שעדיף ללכת על זוג רמקולים ? ושאני מדבר על סט אז זה שתי רמקולים שיהיו מקדימה ... בתודה רועי
הודעה אחרונה מאת עמרי_, -
- 4 תגובות
- 981 צפיות
חברים, אני מחפש רדיו דיסק תצוגה כחולה\סגולה (לגולף). איזה דגמים מומלצים? ואיזה דגמים זולים... (יש לי בלאופנקוט אליקנטה והוא ממש ח##@@#) תודה!
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח!!! יש לי 206 שנת 2002 .יש לי שני סאבים של פיוניר 12' 600 וואט. אני מקבל מחר סאב 12' של סרווין. כרגע יש לי תיבה שמחולקת לשתיים לפיונר. לשאלות: האם אני יכול בתור בנאדם על ידע בסיסי+ לבנות לי תיבה לשלוש סאבים? אני רוצה לבנות את התיבה בצורה כזו של חצי עיגול ולשים שם את הסאבים כולל ה 3 מגברים,האם זה אפשרי לקחת עץ ולכופף אותו ככה או שמשתמשים בחומר אחר? יש לי ברכב בנוסף ל שני סאבים גם 2 מגברים , סט קומפונט מקדימה 6/9 מאחורה,האם כאשר אני יחבר את הסאב הנוסף כולל מגבר נוסף יהיה לי בעיות חשמל? השאלה מופנת יותר לגבי האלטרנטור שאני לא יהרוס אותו. תודה רבה לעוזרים ולעונים...
הודעה אחרונה מאת EyalR,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.