Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהתקוונתי יוקרתי לא ניסחתי את עצמי טוב התכוונתי לRCA ברמה יותר גבוהה

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שמעו... אין לי שום מושג בדברים האלה, מה זה אלטרנטור בכלל ואיך זה מתקשר לבעיה שלי? אני באמת לא יודע כלום בזה...

(שאלה אחרונה) כרגע גיליתי שלחבר שלי יש גם את אותו מגבר והוא אמר שאצלו בכלל אין את הרעשים האלה, אם אני יכוון את המגבר שלי כמו שאצלו מכוון יכול להיות שיעלם לי הרעש הזה?

בתודה רבה רבה מראש

(עריכה למה בדיוק?)

פורסם

בגדול הכל צריך להיות ב - FAQ ...

נחלק את זה לשלבים

שלב ראשון תנתק RCA מהמגבר ותסע עם הרכב עם בוקעים רעשי אלטרנטור, מערכת הצתה וכדומה עם יש רעשים סביר להניח שמקור הרעש הוא בכבלי הכוח.

בהנחה שלא העלתה דבר מהשלב הראשון אז שלב שני עם RCA מחובר ורכב כבוי תשמיע מוזיקה. אם אין רעשים כשהרכב כבוי תניע אותו ותיסע מעט. אם קיימים רעשים כשהרכב מונע סביר להניח שכבלי הRCA חוטפים הפרעות ממערכת החשמל.

תבדוק שכבלי הRCA לא חוצים כבלי חשמל והם וכבל הRCA רץ בצד ההפוך לכבל ה +.

תוודא שה - מחובר בצורה הדוקה ונקייה לשלדה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לפי מה שנראה לי הכבל הRCA והמינוס עוברים באותו מקום. תנתק את הכבל RCA מהמגבר ותראה אם יש רעשים אם אין רעשים ככל הנראה הבעיה בחיבור.

לך למתקין שלך שיסדר לך את הבעיה.

פורסם

הסיכוי שהרעש הוא מכך שהRCA והמתח עוברים באותו מקום הוא קלוש. כאמור, אם אתה רוצה לדעת עוד בעניין תכנס לFAQ או תערוך חיפוש על "רעשי אלטרנטור" או "יללת אלטרנטור" התשובות שאתה מקבל כאן הן חלקיות.

• תוכן חדש...