פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,394 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
שלום לכם! יש לי באוטו מערכת די טובה, ורציתי להוסיף לה סאב אבל בזה אני לא מבין ממש! אני רק יודע שאני קונה משהו איכותי, ולא משהו לא איכותי עם חברה לא מוכרת! תמיד ראיתי את המחירים של המגברים שיחזיקו את הסאבים החזקים אז וויתרתי! אבל לאחרונה שמעתי אצל חבר שלי באסים מאוד חזקים מסאב titan 12'' 600w שיש לו ומגבר boss 1000w שמחובר רק לסאב אולי הבאסים היו חזקים בגלל שיש לו רכב קצר 5 דלתות? יש לי רכב סדאן לכן אני רוצה משהו שיקפיץ את כל האוטו! יש לכם המלצות זולות אך איכותיות לסאב ומגבר לרכב? ואם זה משנה אז המערכת באוטו היא כרגע: 6x9 pionner 350w, 6.5 morel polse 200w מגבר lanzar h…
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- 4 תגובות
- 950 צפיות
קניתי רכב ללא הפאנל של הטייפ הנ"ל, אשמח אם למישהו יש פיתרון היכן אוכל לקנות פאנל מתאים, או כל פיתרון אחר, בנוסף אם למישהו יש את המערכת הנ"ל אשמח לשמוע המלצות/ביקורות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 7 תגובות
- 970 צפיות
אני רוצה לחבר את ה IPOD שלי למע' באוטו אבל לא דרך הRCA אלא דרך חיבור שאני אוכל לשלוט על האייפוד דרך הרדיו עצמו (העברת השירים והכל) ושאני אוכל להניח את הפוד בתא כפפות האם קיים מתאם כזה שייעשה את העבודה הזאת? (ויכלול חיבור לחשמל שייטעין את הפוד) ובנוסף המלצות לשדרג את המע' כולל החיבור של הפוד עד 3000 ש"ח (בלי לגעת ברדיו המקורי)
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.jvc.com.my/products/car/kdg805.htmlאני צריך לדעת אם כל מה שרשום על הרדיו דיסק הזה הוא נכון ... (אם אכן יש לו יציאת 5V וכ'ו) תודה שמעון.
הודעה אחרונה מאת -UrMom'sBitch-, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה ... נתחיל מזה שהתייעצתי איתכם הרבה בפורום ובסוף המלצתם על קומפוננטים קדמים ולהחליש את האחורים הרוב הסכים עם זה !!! אז מה שעיתי שמתי מקדימה זוג MB QUART חמודים לאלה שומעים ממש יפה ! הבעיה היא שיש לי פיוניר 400 מאחורה - והם היו על המגבר (4 OUT) בבריג' ! כרגע - כששמתי קומפוננטים - על רמקול לקח ערוץ אחד ! (4 יציאות 4 רמקוים) העוצמה של האחוריים ירדה כמעט פי 2. אני רגיל להגביר ועכשיו הרמקול מגיע לדיסטרוושן הרבה יותר מהר מקודם ! גם הקדמיים מגיעים לדיסטרוושן מהר יחסית - ואני בטוח שהם יכולים להוציא הרבה יותר. עכשיו לא נתמקד בדגמים ואיזה רמקולים !! במצב כזה מה צריך לעשות? ? להחליף למגבר 4 יציאות יותר חזק ? או שיש הצעות אחרות ? כיוון אני עשיתי בבית - ל…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 2 תגובות
- 793 צפיות
היי הייתי רוצה לדעת בבקשה איזה רדיודיסק עדיף ויותר איכותי וטוב פיוניר 6450 עם הדולפינים והמכוניות מרוץ ??(לא MP3) או הפיוניר 8000 הישן עם הפנל החשמלי והתצוגה של הכוכבים וניו יורק? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חיפשתי מידע בפורום על כיצד להתקין הד יוניט ולא מצאתי. יש לי כמה שאלות בנושא: המכשירים מגיעים לרוב עם צמת חוטים שמצדה האחד מתאימה לרדיו ומצידה השני מין חיבור ענק כזה שלא מתאים לשום דבר. מה זה ולמה זה טוב? למה לא עושים למכשירים טרמינלים רגילים כמו במערכות ביתיות . אני ראיתי מישהו מתקין ע"י חיתוך החיבור הגדול הזה וחיבור חאפרי של החוטים ע"י ליפוף ובידוד באיזולירבנד. לא נראה לי שזו הדרך האלגנטית לעשות את זה. השאלה מה כן וכיצד אפשר להמנע מחיבורים מגעילים כאלו שודאי בעלי התנגדות גבוהה ויכולים להתנתק. האם עבודה לא נכונה יכולה לגרום למגבר הפנימי של המכשיר ואו לרמקולים להינזק תוך כדי עבודה וכיצד מונעים זאת. אם יש על זה הסבר איפושו אשמח אם תפנו א…
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
D-BASS בסוני
מאת Samiro- 8 תגובות
- 981 צפיות
יש לי את הפקודה D-BASS ברדיודיסק סוני לא מהחדשים... 50X4 תאורה כחולה נופל כזה ולא MP3. את הדגם אין לי כי האוטו בחוץ ואין לי כוח השאלה היא - אם לאופציה קוראים D-BASS למה כשאני מגביר את האופציה גם הטרבל גובר? ולא רק הבאס !!! מישהו יודע איך כדאי לכוון את המערכת - יש 4 רמות ל D-BASS כבוי 1 2 3 . (יש קומפוננטים וזוג אליפסות מאחורה !) אם זה יעזור !
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה ההבדל בין תיבה פתוחה לבין תיבה סגורה לסאב???
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 3 תגובות
- 960 צפיות
שלום לכולם , בקרוב אני מחליף את הרדיו דיסק ברכב. אני מחפש משהו לא יקר מדי ( עד 1200 שקל ) שנותן תמורה טובה מבחינת סאונד ויציאות. שבוע הבא אני נוסע לחו"ל ויש בדיוטי דגם של JVC שנקרא KDG-805 ב 200$ . יש בו את רוב הפונקציות שאני צריך כולל שליטה על סאב + 3 יציאות 5V וכו'. מבחינת המחיר זה נשמע לי קנייה טובה אבל הבנתי מאנשים מביני דבר שאמרו לי שסדרות ארסנל של JVC איכותיות בהרבה מהסדרות הרגילות בכל הקשור לסאונד. האם זה באמת נכון ? למישהו יש ניסיון עם מכשירי ארסנל ששמע גם את הרגילים ויכול לתת תשובה יותר אובייקטיבית לגבי ההבדלים ? תודה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת Vast_27, -
- 3 תגובות
- 957 צפיות
ואם כן, איכן הם יושבים? אשמח לכתובת ומס' טלפון. תודה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 22 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קודם כל המגבר הוא JBL GTO 75.4 הסאב הקיים : (Cerwin Vega 10' HED 150W (RMS הסאב שבא : PIONEER 300W RMS 12' דגם פנינה ... האם הפיוניר יהיה יותר טוב מהסרווין ? כרגע יש לי את הסרווין והוא מוצלח מאד אבל אני מחפש יותר עוצמה כדאי להחליף ? (לא להתחייס למחירים וכד.. מקצועית נטו)
הודעה אחרונה מאת SagiLo, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי קומפוננט איכותי. אני הולך לקנות 9*6 (לא קונה סאב מכמה סיבות) שישלימו את הסאונד של הקומפוננט. רציתי לשאול את דעתכם לגבי כמות ה WAY שצריכה להיות לרמקול. אם ה 9*6 יהיה 3-4 WAY אז הוא יכול להפריע לסאונד של הקומפוננט כי חלק מהתדרים יחפפו בינהם ולהיפך אם ה 9*6 יהיה 2WAY אז יכול להיות שהסאונד הכולל יהיה "עני" ולא מספק. אני אשמח אם תסבירו לי באיזה מקרה יתקבל סאונד טוב יותר.
הודעה אחרונה מאת Avi L, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום! יש לי שאלה, בטלפון קבוע לרכב מוטורולה ספיריט ישנם 5 חוטים- אדות+שחור+ירוק - חשמל הזנה למכשיר. יש עוד שניים שאינני יודע למה נועדו: צהוב-? (השתקה למערכת) לבן-? אשמח אם מישהו יודע ויוכל לספר לי... חג-שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת omri_t, -
- 2 תגובות
- 918 צפיות
שולם חברה חג שמח. רציתי להיתיעץ אתכם לגבי הקומפוננט הבא: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp? Ar ticleID=1045&CategoryID=122&Page=2רציתי לשאול עם מישהוא שמע אותם ועם הטויטרים שלהם צורחים תודה רבה לכול העונים ושמח חג.
הודעה אחרונה מאת FIAT TURBO, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה מידת הרמקולים בדלתות הקידמייות של אימפרזה טורבו ?? שנת 2001 אם זה משנה משהו
הודעה אחרונה מאת alpine, -
הבמה הקדמית שלי 1 2
מאת mdma-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אוקיי אני מעריך שרוב הפורום כבר מכיר את הסט אפ שלי ולטובת מי שלא אני ירשום: הד יוניט פיוניר 7550 "דולפינים" מגבר של סאונד סטורם80 לערוץ אחוריים של מאק אודיו 120 RMS וסאב של פוקאל 33A 400RMS היום התווספה לה במה קדמית חמודה ביותר... הדגש בכל הבניה מחדש של המערכת היה אך ורק לכיוון SQ אבל בכל זאת לנסות לא לאבד עוצמות בצורה דרסטית שהאוזן שלי לא תהיה מרוצה.. בהתחלה ההתלבטות הייתה בין פוקאל פולי גלאס 4 אינץ' לבין פייז אבולושן CFS 4 אינץ'... בסופו של דבר שמעתי את שתיהם וההחלטה הייתה על הפוקאל מכמה סיבות: 1)הסט בעיני נשמע הרבה יותר טוב 2)קיימת אפשרות להגדיל את הסט לסט שלושה חלקים כלומר להוסיף מיד באס 6.5 וע"י כך בעצם לקבל תמונה במה ורמת סאונד גבוהה בהרבה מהפיי…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למישהו יש ניסיון איתם בארץ? מבחינת אמינות,אחריות,ואיכות תודה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 0 תגובות
- 731 צפיות
מה דעתכם על שתי המגברים האלה??? http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=INV-2000&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 או http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=RedAttack2400&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 אני רוצה להגביר מוראל פולס 6*9 תודה!
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מי יכול להמליץ לי על רדיו דיסק טוב שלהם בסביבות ה 800 ש"ח ? ומצאתי למכירה רדיו דיסק נחמד אבל רשום שהוא מוציא רק 15*4 RMS ... ובממוצע ממה שהבנתי כל מערכת אמורה להוציא בין 18 - 22 RMS ליציאה אחת .. אני מבין שאם היה לי מגבר נחמד הכול היה טוב אבל אין לי ! אני רוצה לקנות מכשיר ואני לא משקיע על מגבר ... אז מה אתם אומרים ? האיכות בווליום גבוה תהיה פות טובה ? כלומר אני יישמע חלש יותר ? תודה על כל תגובה שתנתן ... תודה שמעון.
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 0 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
איך אני מכוון Trebels במערכת JVC LH300.אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת. תודה רבה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת matan_z, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=773 835 ש"ח molded polypropylene woofer conefrequency response 20-200 Hz power range 50-150 watts RMS peak power handling 300 watts sensitivity 86 dB 4-ohm impedance top-mount depth 5-3/8" sealed box volume 1.25 cubic feet ported box volume 1.75 cubic feet אני רוצה לדעת אם שווה לקנות אותו? ויש לי מגבר חזק של אותה חברה
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
כי אני מעוניין לעשות את זה שבוע הבאה הבנתי שהם חזקים בתחום ומקצוענים יש כאן כאלה שעשו את זה?
- 2 תגובות
- 736 צפיות
רכשתי את הסאב הזה: http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=150&CatCode=84 אתמול במרכרז בנט אקשן (סביבות ה370 ש"ח כולל משלוח). מחיפושי ברשת מצאתי כל מיני תיבות שמתאימות לסאב 12", אך לפי מה שהבנתי הם לא מומלצות ועדיף לבנות לבד ולכן אני פונה אילכם - איזה תיבה תהיה הכי טבוה עבור סאב שכזה? אטומה? פתוחה? באיזה נפח? אני לא ממש מבין בזה ואם מישהו יוכל להפנות אותי לסרטוט מוכן זה יהיה נהדר. תודה!
הודעה אחרונה מאת alone2, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני לא מרוצה מהרמקולים הקדמיים אצלי ברכב ואני רוצה לשדרג אותם או לרמקול 2-way איכותי או לקומפננט. (גודל 5.25) הייתי אצל פומפה וראיתי אצלם שני רמקולים שאמורים להיות טובים - 1) cadence ZX551 - 400 nis 2) JBL GTO525 - 350 nis ועכשיו השאלות א) מי מבניהם יותר טוב, והאם יש הבדל משמעותי לעומת הפיוניר/קנווד הזולים יותר? יש עוד דגמים מעניינים? ב) בהשואה לקומפננט, האם יש טעם להשקיע את הכסף ולקחת את ה morel pulse 5.25 בעוד 150 ש"ח? זה כבר הופך טיפה יקר בשבילי. ג) מבחינת התקנה של רמקולים קדמיים, אני מבין שזה פשוט להוציא את הישנים ולתקוע את החדשים? מה עלות התקנה של קומפננט (אני מניח שאת זה אני כבר לא יכול לעשות לבד...) נ.ב. אני לא מתכוון להוסיף מגבר לר…
הודעה אחרונה מאת FIAT TURBO, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 963 צפיות
אני זקוק לצמער סלעים למען פרויקט ברכב , ולא יודע איפה קונים ומה המחירים .... למישהו יש מושג ? בתודה , בני550.
הודעה אחרונה מאת Classic Addition IL, -
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
כודם כל שלום לכולם. אני רוצה לשפר קצת את האיכות, רציתי להחליף סאב וקומפוננט. אני חשבתי על החלקים הבאים: סאב:Image Dynamics ID MAX 12 v.3 D2 http://www.cardomain.com/item/IDSIDMAX12V3D2 או על RFD2112 Specifications http://www.rockfordfosgate.com/ez2/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10002265 לגבי הקומפוננט: FNQ3614 Specifications http://www.rockfordfosgate.com/ez2/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10058991 או על FOCAL utopia 165k http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=104&PHPSESSID=338290dbadd73cd35102376583b77255 אשמח להצעות נוספות או חוות דעת.
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה, ואני אשמח לקבל תשובה בנוגע לשאלה שלי. אם הכל ילך כשורה, אני ארכוש רכב אספנות בקרוב. אבל העובדה שהרכב ישן לא אומרת שאני מוכן לוותר על מוזיקה. האם ניתן לחבר רדיו "תדיראן" מיושן ומקורי, לאותם חיבורים של הרדיו-דיסק החדיש (שאותו אני מתכוון לשים בתא הכפפות) כלומר לחבר שני "מערכות" (אם אפשר לקרוא לזה כך) לחיבורים של הרמקולים ברכב? האם ניתן לעשות "טרנספורמטור" שיבטל פעולה של מערכת א' כאשר מערכת ב' תרצה להכנס לפעולה? (כלומר לבטל את הרדיו-דיסק בשביל להפעיל את הרדיו תדיראן) תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת SuBaRu_MaN, -
- 4 תגובות
- 812 צפיות
שלום לכולם...יש לי בעיה קטנה חיברתי סאב לרדיו טיפ אורגינל של האוטו אם מנחת (מתאם)וזה עובד אם ציצנגר עכשיו כול פעם שאני מנתק תסיוץ סוגר אותו אז ניסגר הצינגנר וכול המערכת ויש ראש כזה בום כזה של הסאב ועוד משהו שאני מפעיל תסויץ וסוגר תטיפ מהכפתור שלו מתחיל ראש חזק חזק מאוד חזק של רעידות של הסאב ולא קושר למוזק ממש רעש כזה בררררררררררררררר רעידות חזקות עד שאני מפעיל תטייפ זה מפסיק למה זה קורה בבקשה אנשים תעזרו לי ץץתודה לכם(ף
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום! לאחר האוטו החדש צריך לבוא גם פנל מה עדיף? בלאופונקט או פיוניר? תקציב-סביבות 800 תודה מראש מתן
הודעה אחרונה מאת audio-feel,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraelR
- itaimoto
- zaf
- SlowRide
- Itzik-b
- poune
- מלטבשי
- Mike Lowrey
- Or05230
- o.r
- היברידי
- Spongebob