Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייהו לאנוס 4 דלתות (מכאן נובעת הבעיה , ה CV לא מספיק חזק , ל 5 דלתות הוא היה מספיק) ...

אם אני עושה החלפה עם בעל 305C , מי צריך להוסיף למי וכמה ? לצורך העניין שני הוופרים בלבד ללא התיבות

פורסם

אני מאמין 100 שקל לא יותר,אם בכלל.(הוא לך)

כמה אתה רוצה על הסאב בכלל?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אם המגבר שלך מוציא 284W בגישור, בטח כבר שחקת את הCV למוות. עם הספק כזה גם אני הייתי ממליץ לך ללכת על הפיוניר 305C או אחד מדגמי לאנזאר שהם מאוד חזקים

Guest תמיר .א.
פורסם

NEO19 התאורית ניחוש הספקים שלך לא ריאלית,

והJBL לא יפיק 284W הוא יפיק פחות משום שזה אינו מצב אופטימלי.

תמיר

פורסם

לפי דעתי, ה 304 בתיבה אטומה (מתאימה לו) נשמע יותר טוב מה 305.

מצטרף לדעתו של גל, אל תקנה בלי לשמוע.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
אם המגבר שלך מוציא 284W בגישור, בטח כבר שחקת את הCV למוות. עם הספק כזה גם אני הייתי ממליץ לך ללכת על הפיוניר 305C או אחד מדגמי לאנזאר שהם מאוד חזקים

זה לא משנה , אני לא נותן ל CV כמעט כלום מהמגבר...

המגבר מכוון כמו שצריך על הסאב כרגע ולא על גיין מלא

פורסם

יש לך בנאדם שמוכר לך 304 ?

קשה מאוד למצוא את הסאב הנ"ל אומרים שהוא ממש איכותי לעומת הפיונירים שמסתובבים בשוק.

בקיצור כמו שאמרו לך בפעם המיליון , תמצא את הסאב חבר אותו למגבר תשמע את האיכות\עוצמה , אם היא מתאימה לך תתחדש אם לא , תגיד תודה ושלום.

כפיר

פורסם

הבעיה היא שאם אני מוצא מישהו שאני יכול לשמוע ממנו זה משהו לקנות ממנו

ואז זה אומר לנסוע עד ראשל"צ שאני בכלל מהקריות ...

ואם לא קונה אז הלכו 100 שקל נסיעה

• תוכן חדש...