פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,394 נושאים בפורום הזה
-
- 25 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם! אני משדרג את המערכת שלי ובלה בלה בלה....... עכשיו קניתי את הסאב סטרוקר של סרווין ווגה, הוא בעל 2 סלילים של 2 אום, כלומר התנגדות סופית 4 או 1 אום---והסאב בעל הספק של 2000 אראמאס! אני מחפש כמה מגברים דווקא בחו"ל שאני יוכל לקנות ולשמוע בכיף עם הסאב ואפילו אם אפשר לנצל אותו עד הסוף. בחרתי לי כמה אופציות רציתי לדעת אם כולם מתאימות או שכמה מהן לא מתאימות: http://www.crutchfield.com/S-H6mEQELg6eV/cgi-bin/ProdView.asp?g=130&I=500MRDM105 http://www.crutchfield.com/S-H6mEQELg6eV/cgi-bin/ProdView.asp?g=130&I=575T2001BD http://www.crutchfield.com/S-H6mEQELg6eV/cgi-bin/ProdView.asp?g=130&I=108R1211A **שימו לב שרק הרוקפורד מספק 200…
הודעה אחרונה מאת הלו_מאדאם, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי רציתי לדעת מה השיקולים שיש לקחת בחשבון בבניית תיבה עם פורט מלבני .. נגיד שהתיבה צורת מלבן בעלת נפח של 55 ליטרים. והתדר הרצוי הוא 40HZ . בהנחה שאילו הנתונים ואילו הצרכים איך בדיוק עליי לתכנן את הפורט מבחינת אורכו והבניה בפועל של תיבה כזו עם פורט כזה.? כמו כן מה היתרונות של תיבה עם פורט מלבני שכזה לעומת אחת עם פורט צינור ?כי בזמן האחרון יצא לי לראות די תיבות כאילו ורציתי לדעת מה בעיקר היכולות של פורט כזה על פורט מעוגל ונפוץ ? אשמח לקבל תשובות בכל הצבעים .. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 6 תגובות
- 856 צפיות
אם יש לכם הצעה טובה בשבילי תכתבו לי פה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
פרטים ?
בהנחה שמתעלמים מפיוניר,קנווד ופנסוניק שלטעמי הם לא ברמה הגבוהה יש רדיודיסקים איכותיים בארץ? לידע כללי-איזה רדיודיסקים יותר איכותיים: בלאופנקט או רוקפורד?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לנגן שלי (Nomad Creative ZEN 60GB) יש רק חיבור רגיל של אוזניות. האם בכל זאת יש דרך לחבר אותו למערכת - שלא דרך נגן קסטות ומעביר? תודה
הודעה אחרונה מאת RFTeam, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדגם SOLOBARIC S12L7 ? חוץ ממחיר בזאפ תודה
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 2 תגובות
- 850 צפיות
לחברי הפורום שלום רב. הייתי רוצה שתמליצו לי על רמקולים 5 ורבע אינצ עד 400 שח. אני יודע שיש את פיוניר וקנווד שממש לא התלהבתי מהם..הציעו לי רמקולים של חברת magnat הגרמנית 35 וואט rms ב300 שח 2 way (יש לי רדיו דיסק של פיוניר 5750 mp3 50x4 ומאחורה 9\6 של סרווין ווגה 60 וואט rms יש לציין שקיבלתי מגבר 2 יציאות מחבר..) אני מתלבט בן הmagnat לliting audio תמליצו לי בבקשה מהר...תודה.
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב: סיטרואן C4, 2006 רכיבים: JLaudio 300.4 JLaudio 500.1 Focal polyglass V2 קומפוננט מקדימה Focal 690ca 6X9 במגש האחורי rockford PUNCH P2 סאב וופר ה HU המקורי של הרכב תוצרת BLAUPUNKT עם 2 מנחתים. מתאם FM לחיבור התקן נייד/LAPTOP במידת הצורך. כבלים של סטינגר שני פיוזים של רוקפורד אחד לכל מגבר וכבר מתח נפרד למגברים בתכנון כרגע, קבל כוח של 1 FARAD אבל אחרי קריאה כאן, אני לא בטוח כבר... אז אשמח לשמוע אם לשים או לוותר על הקבל. בברכה, רועי
הודעה אחרונה מאת blueeye, -
-
- אחראי פורום
- 43 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
חברת אוטופרט החלה בשיווק של מוצרי Blaupunkt הגרמנית בישראל. בין יתר המוצרים נכללים רדיו דיסקים התומכים גם בקבצי MP3, מחליפי דיסקים, מגברים, קומפוננטים, רמקולים רגילים בגדלים שונים, שלטי הגה מתוחכמים ואביזרים נלווים, החשובים למיצוי הפוטנציאל של המערכת. קו המוצרים החדש של Blaupunkt לשנת 2005 כולל כמה חידושים מעניינים בניהם: מקלט רדיו טלפון (מתאים לאורנג'), רדיו בעל טיונר דיגיטאלי לקליטת שידורי DAB עם כרטיס MMC/SD, המאפשר להקליט שידורי רדיו בזמן נסיעה, מחליף 5 דיסקים קדמי ללא מחסנית להתקנה בלוח המחוונים, רדיו דיסק MP3 עם 2 טיונרים מובנים ואנטנת חלון נוספת, לקליטת FM מושלמת, המכיל גם אקולייזר דיגיטאלי (108 ערוצים), המכוון את עצמו אוטומטית לאחר ניתוח האקוסטיק…
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
-
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רב, בשעה טובה קיבלתי את הרכב החדש ואני רוצה לגשת למלאכת ההתקנה. מהרכב הקודם פירקתי מגבר שני ערוצים של JBL ששימש את הסאב (מתוך כוונה שימשיך ככה ) וכמו כן מגבר 4 ערוצים פשוט (סיני... SLUG) ששישמ את האחוריים והקומפוננט. הסט קומפוננט שיש לי הוא של FOCAL 2WAY אבל הבעיה שהוא 6.5" ובסיטרואן בדלתות מקדימה יש 5X7... ו 6.5 לא נכנס. את הרדיו דיסק אני לא מתכוון להחליף היות והוא שולט גם על המחשב רכב. אולי בהמשך תיהיה מערכת CAR PC אבל זה לא לעכשיו. אני מתכוון לחבר מנחת HIGH POWER למגברים ולרמקולים וככה לעבוד בינתיים. ועכשיו השאלה..... מה לעשות בנושא הרמקולים ?! הפוקל לא נכנס... ולכן מקדימה צריך לשים משהו אחר, ואני לא בטוח מה... האפשרויות : קומפוננט 5.25…
הודעה אחרונה מאת blueeye, -
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם. בתקציב של 800 שקל איזה מערכת טובה של pioneer או jvc או משהו אחר טוב אפשר לקנות?
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סליחה על הבורות אבל רציתי לדעת מה זה "אום"? מה המשמעות שלו? איך מורידים או מעלים אום? אני תמיד רואה בהודעות שככל שהאום יורד במגברים, כמות ה-RMS עולה, במה זה מתבטא? נ.ב לא מצאתי הסבר בFAQ . שי.
מגבר אחד או שניים 1 2
מאת arm123- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז כך, אני מנייח שלכל מי שיש מערכת מכובדת עלתה השאלה האם מספיק מגבר אחד 4 ערוצים, כאשר 2 ערוצים לסאב ועל 2 ערוצים הנותרים מרכיבים את הקדמיים והאחוריים או להרכיב כל רמקול על ערוץ נפרד (צורך 2 מגברים) ואחרי שאמרתי את שלי, אשמח לשמוע את התגובות שלכם ובמה אתם משתמשים.
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הגיע אלי דיסק הבדיקה הנ"ל והוא בעל 86 טרקים. הבנתי שאפשר לגרום נזק לרמקולים/מגבר בשימוש בטרקים עם הגלים האחידים -> 20HZ, 19KHZ וכדומה. הדיסק הגיע צרוב מחבר שצרב מחבר שצרב מחבר שצרב מ... וללא סיפרון ההדרכה שהיה אמור להיות כלול איתו. מצאתי ברשת את הקישור הבא שמפרט מה יש בדיסק אבל לא את אופן השימוש הנכון בו: http://www.autosound2000.com/Products/cds/cd103.htm אם למישהו יש עצות איך להפיק ממנו את המירב ... אז תתכבדו
הודעה אחרונה מאת oogee, -
איך מחברים
מאת DJPOWER- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראיתי באחת התמונות שיש 3 חיבורים למצבר +12 GND וREM אז למה מחברים כל אחד??
הודעה אחרונה מאת DJPOWER, -
- 3 תגובות
- 974 צפיות
שלום, הכותרת לא משהו אז מצטער מראש.. אני מחפש מגבר ב600 פלוס מינוס ש"ח הוא צריך להגביר רמקולים אחוריים של פיוניר 350 וסאב , אבל סאב עדיין אין חשבתי על הV12 אבל אני לא רוצה ליקנות מהאינטרנט יש למישהו מקום לשלוח אותי או עוד הצעות של מגברים.. אבל לא מהאינטרנט [אולי גם יד שניה] תודה
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 28 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מחפש לקנות HU .. וחבר טוב בציע לי לקנות את המערכת של סוני שלו ... המערכת עבדה 3 חודשים ושם אותה בארון בגלל מכירת האוטו ושקנו אוטו שבא עם מערכת מובנת והם לא רוצים לפרק אותה ... את הסוג הספציפי אני לא זוכר אבל זו מערכת די רצינית ... הוא קנה אותה מחול ... יש לה 3 יציאות למגבר והשתקה לטלפון וכל מיני פונקציות כאל שמעידים שהיא מערכת בין הטובות לא ? או לפחות מערכת ששווה משהו ... בכל אופן ההתלבטות שלי היא בין המערכת שלו שהוא מוכר לי אותה ב600 ש"ח אחרי שיכנועים רבים ... או לקנות מערכת ב800 עם MP3 ? האם העובדה שאין MP3 במערכת שלו אמורה להפריע ? אני בעצם שואל מה אתם חושבים שכדאי לי ללכת על? עם MP3 ? תודה על כל דעה שתנתן פה ... שמעון.
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- 33 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים, בזמן האחרון שמתי לב שהרבה אנשים סובלים מכיבוי מגבר (פרוטקשיין) או התחממות קשה שלו. אם אני לא טועה מישהו השבוע "הצליח" אפילו לשרוף מגבר איכותי... רציתי לשתף אתכם ברעיון שיש לי ואולי יעזור קצת לחסוך בפרוטקשיינים או שריפות מיותרות. אני במקצועי מהנדס אלקטרוניקה ואחד הדברים הקשים בתחום הוא להתמודד עם פיזור חום נכון ברכיבים (במיוחד מגברים ונגדים),לשם כך אני עובד עם מדבקת סימון טמפ'. הרעיון במדבקה מעבר לכך שהיא מראה את הטמפ' הוא בכך שהיא שומרת עליו. כלומר אם הרכיב מתחמם המדבקה תראה את הטמפ' ויותר מכך- היא תשמור על הטמפ' המקס' שאליה הוא הגיע. העניין הוא פשוט - מדביקים את המדבקה על המגבר ונוסעים עם מוזיקה (איך שרגילים או לניסוי אפילו קצת יותר גבוה), לאחר הנס…
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
רכשתי בזוקה של PYLE 1000W מה ההבדל בינה לבין סאב תודה
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי מזה כמה ימים אני קורא השאלות והתשובות בפורום זה ואני ממש מלא התפעלות מהידע הרב ונכונות העזרה שלכם ( חבל שלא התודעתי לפורום זה לפני שבועיים ) לפני כשבועיים רכשתי 4 רמקולים לרכב של חברת SOUNDSTREM קידמיים לדלתות 3WAY 90RMS ואחוריים אובליים 3WAY 120RMS הרכב הוא סיטרואן קסנטיה לצערי הקשבתי למוכר ( שבדיעבד מסתבר לא מקצועי כלל ) ולא הרכבתי קומפוננט ובמקומו שמתי רמקולים 3WAY ( לטענתו אין שום הבדל בשמיעה ...נו טוב..) הרמקולים עלו לי 1200 ש"ח , לדבריו רמקולים אלו " בכמה דרגות מעל פיוניר" וזאת לאחר שציינתי לפניו שאני רוצה איכות על עוצמה! שומעים חרא!! וסליחה על הביטוי יש לציין שאין לי HU פצצתי ( סופרסאונד MP3 ) , ומגבר קנווד שרק אתמול חיברתי וכעת שומעים…
הודעה אחרונה מאת יוסיפון, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי להוריד את הבאס מהרמקולים?? אני לא מתכוון דרך הרדיו דיסק כי כשאני מוריד את הבאסים מהרדיו דיסק זה מוריד את הבאסים גם מהסאב.... אני רוצה שהבאס שלי ישמע רק מהסאב הרמקולים האחוריים מחוברים למגבר על היי פס ואין בהם באסים אז אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות דבר כזה גם בקדמיים שמחוברים לרדיו דיסק...
הודעה אחרונה מאת אחד מתחיל, -
- 5 תגובות
- 954 צפיות
היי מהו המיקום הכי אופטימלי של הקרוסים של הקומפוננטים ברכב? בתוך הדלת? קרוב לדלת? קרוב לרמקולים? בדש ? ואשמח לכל הצעה ידידותית אחרת בנושא.. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 42 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה בפורום אני אדבר לעניין..! אני מעוניין בסט קומפוננט עד 6000 שקל והציעו לי (בפחות..) פוקאל 3 WAY http://www.focal-america.com/catalog/utopia/165w3.htm שמעתי הרבה דברים טובים על הסט אבל אני הייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים לפני שאני מוציא 4500 שקל.... כמו כן התלבטתי גם בקשר ל JL-AUDIO 3 WAY http://www.jlaudio.com/evolution/XR653CS.html שמעתי את הסט בתערוכת "רכב ויותר 2005" (התערוכה האחרונה) וממש נדלקתי מהצליל הסט ישב באאודי A3 קיים גם רוקפורד 3 WAY : http://www.rockfordfosgate.com/ez2/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10058992&CategoryDesc=Speakers%20-%20Component%20Sets וקיים גם רוקפורד סידרה "טייפ אר.אף"h…
הודעה אחרונה מאת Cabasse, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חבר שלי רוצה לקנות מגבר והוא מתלבט בין מגבר של המאגנט rock800 של ה1000 ווט או לקנות מגבר של לוגיק plx44 הדגם השין וסיבית המחיר קרובה יש הבדל של 200 ש"ח למאגנט יותר! מה אתם הייתם מצעים על מה ללכת על המאגנט או על הלוגיק ועם אפשר גם הסבר מה יותר טוב ולמה כי אני לא ממש מבין בזה!!! לי בעצמי יש את המאגנט ואני מאוד מרוצה אבל מה ההבדל בין לוגיק?
הודעה אחרונה מאת roman_nn18, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2690,'normal_sales') לתשובתכם אודה
הודעה אחרונה מאת miran80, -
- 4 תגובות
- 936 צפיות
שלום וערב טוב , אני רוצה לשדרג את המערכת. כרגע יש לי קומפ' קדמיים של מורל דוטק מחוברים למגבר רוקפורד 4004 + סאב של באזוקה דגם ELW-12 . נתחיל בזה שאני רוצה מגבר חזק יותר לקדמיים. יש לי הרגשה שהרוקפורד שנותן רק 50W לערוץ מקדימה לא דוחף מספיק את הדוטק. אז חשבתי לחבר את הרוקפורד בגישור שיעבוד רק על הקדמיים ויתן 100W לערוץ. הדוטק מסוגלים לקבל עד 140W ונראה לי שפה אני אשפר את הבמה הקדמית שלי בצורה דרסטית. ( תקנו אותי עם אני טועה..) עכשיו השיקול הוא האם לקנות מגבר 2 ערוצים או מונובלוק לסאב ולהישאר ללא אחוריים , או לקנות מגבר נוסף של 4 ערוצים שיחובר לסט נוסף מאחורה ( דוטק או פולס תלוי בתקציב ) וכמובן 2 ערוצים בגישור לסאב. למען האמת יכול מאוד להיות שקדמ…
הודעה אחרונה מאת Eddy, -
- 7 תגובות
- 971 צפיות
מה אתם אומרים על הדגם של רוקפורד 9300 ? חוץ מהטרבל הגבוה שלו ....
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
חברה אני עומד לפני רכישת מגבר כזה מיד שניה ב350 שח[הבחור רכש אותו לפני 10חודש מאוטו דיפו בסכום של 900שח.].בכל אופן הלכתי שמעתי את המגבר הוא נישמע סבבה וכל זה ויש לו קרוס ממש טוב ופונקציונלי עם הרבה מצבים וכיוונים. רשום עליו שהוא 75RMS כפול 4..נגיד...[אני מאמין 60-65] מישהו מכיר אותו היתנסה בו יכול להגיד לי חוות דעת רצינית ביחס ל350 שקלים ואחריות חודשיים שנישאר עליו?
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
ערוצים במגבר
מאת commando- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מזה אומר כמה ערוצים יש במגבר?? אם אני רוצה הגברה לרמקולים קדמיים,רמקולים אחוריים וסאב אז כמה ארוצים אני צריך?
הודעה אחרונה מאת asafay1,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraelR
- itaimoto
- zaf
- SlowRide
- Itzik-b
- poune
- מלטבשי
- Mike Lowrey
- Or05230
- o.r
- היברידי
- Spongebob