פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,394 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב עד היום היה לו ברכב (עדיין קיים עד ההתקנה של המוצרים החדשים): מגבר קונקורד 500W 2 יציאות מגבר 300W 2 יציאות סט קומפוננט מוראל פולס מקדימה קנווד 6X9 210W מאחורה סאב JENSEN 500W HU סוני cdx-ca810x אז מה הוא קנה היום? לדעתי מציאה אתם תחליטו: מגבר פיוניר GM-X524 50Wx4RMS מגבר קנווד KAC-1023 שני יציאות + 2 ונטות סאב CV אין לי נתונים עליו אבל שמעתי שהוא מפלצת משאיר ברכב: HU + סט קומפוננט + רמקולים אחוריים קנווד 210W הבאנו 3 RCA של רוקפורד ומחר אנחנו מביאים חוט פלוס 8גייג' או 12 לא יודע עדיין עד היום אני התקנתי את כל המערכות שלי לבד ומערכות של חברים ואין אחד שלא היה מרוצה עד השמיים אני מתעסק עם זה כבר 6 שנים (לא מקצועי-חובב) אבל …
הודעה אחרונה מאת honda_sport, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בוקר טוב, הרדיו דיסק שלי שבק חיים ואני מחפש תחליף. אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי על תחליף בסכום של עד 1500 ש"ח. עדיף לי להמשיך עם פיוניר? יש לציין שהיו לי 2 רדיו דיסקים של פיוניר והתרשמתי מהם רק לטובה. (מיותר לציין שיש לי קומפוננטים, מגבר, סאב וכו..) תודה מראש CaRoTa
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 2 תגובות
- 885 צפיות
אני רוצה למכור את המגבר שיש לי - רוקפורד 600 וואט 2 יציאות נאמר לי בפורום שהוא חלש המגבר הזה !\ולקנות מגבר אחר 2 יציאות - את שלי אני מוכר ב 400 שקל נגיד והיתי רוצה לקנות משהו גם ב 400 או 500 - אולי של חברה פחות טובה - אבל שיהיה יותר חזק וירים את הסאב - - - מה אתם ממליצים ? יש משהו בכלל בתקציב הזה ל 2 יציאות?
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
עזרה בחיווט
מאת Guest Need For Nos- 1 תגובות
- 882 צפיות
א)עם אני יתקין שתי פיוזים על כבל חשמל אחד שהולך מהמצבר לשתי מגברים, איך זה ישפיע על הסאונד או על המגברים? בית פיוז אחד הוא בית פיוז רגיל לכבל אחד שיהיה במנוע כמו שיש לרובנו באוטו (לאלה שיש מגבר). בית פיוז שני הוא בעצם מפצל שיש בו כניסה אחת, שתי פיוזים ושתי יציאות והוא יהיה ליד המגברים מאחורה בספסל האחורי. מה שיוצא ששתי מגברים יעבדו על 3 פיוזים. אני לא רוצה להתקין פיוז אחד כי אני לא רוצה שיעבדו לי שתי מגברים על פיוז אחד. האפשרות שאני חשבתי עליה זה להתקין את הבית פיוז השני (המפצל) שיהיה מחובר ישר למצבר (בלי עוד פיוז בדרך) ואז ממנו להריץ שתי כבלי חשמל בנפרד לכל מגבר. ככה גם עם חס וחלילה ישרף פיוז אני ישר ידע באיזה מגבר היה הקצר. עם לא הבנתם על איזה מפצל אני …
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
חבר'ה היה מפגש נחמד היו אחלה אנשים אבל רק חבל שכל מי שאמר שהוא בא באמת לא בא מי שיש לו תמונות להעלות שיעלה בבקשה ...
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 735 צפיות
שלום לכם יש לי 400 שקל לקנות 4 רמקולים יש לכם המלצות לרמקולים במחיר הזה ? *יש לציין שכל הארבע חייבים להיות עגולים ולא 6*9 .. =\ תודה רבה ... איציק
הודעה אחרונה מאת goop34, -
רמקולים ללא החור 1 2
מאת goop34- 19 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום שמתי רמקולים חדשים ועדיין לא חתכתי במגש חור לרמקולים ושמתי אותם ככה רגיל על המגש!! תגידו לי בבקשה זה יכול להזיק לרמקולים??
הודעה אחרונה מאת goop34, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי כמעט שנתיים, הרדיו דיסק שבק חיים. הפאנל לא מגיב. אם היום בבוקר הצלחתי להוציא את הדיסק, הרי שעכשיו בכלל הפאנל של הרדיו לא מגיב. אין שום תצוגה על הפאנל. אבל הרדיו עצמו עדיין מדליק לסירוגין את המנורה האדומה הקטנה שיש לו. אז אני מניח שמתח חשמלי מגיע אליו (וככה פסלתי בעיה של פיוז, למרות שלא ממש בדקתי). לדעתי הבעיה בפאנל. יש למישהו עצה? נתקלתם בעבר בדבר כזה? מאחר ואין שום אחריות, אני שוקל לפתוח את הפאנל לבדוק אולי איזה לחמה עדינה נשברה.. זה רדיו כזה, רק ללא תמיכה בMP3. http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=30129&sog=T-MP3
הודעה אחרונה מאת saar5555, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
www.luisana.com.ar/ryan/carsforum.avi הסרט בפורמט DIVX ניתן להוריד כעת
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 0 תגובות
- 565 צפיות
רדיו דיסק Rockford RFX9120 3 יציאות למגבר תגידו איך הרדיו דיסק הזה? הוא טוב... ומי שיודע בערך כמה הוא נמכר בחנות... בערך תודה מראש!!!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי טיוטה קרולה 2004.. ואני רוצה לדעת אם כדאי להחליף רמקולים .. כי אני לא יכול להחליף את הדיסק זה מובנה.. יהיה שינוי משמעותי..? ומה המידות של הרמקולים שאני צריך כדי להחליף..?
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 0 תגובות
- 600 צפיות
עוד יש בימי שלישי מדידות באוטופרט? ואם כן באיזה שעות, ובכלל מתי עד מתי פתוח שם...
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מת לבנות לסאב שלי תיבה חדשה..שאני אוציא את העוצמה והאיכות שאני יכול לקבל ממנו הסאב הוא...מק אודיו מקסימוס 300... הסאב הראשון פה..מישהו יכול להגיד לי נתונים של כמה ליטר היא צריכה?? אורך פורט וכו'.. http://www.omaalarm.ro/?prod=14 תודה לכל מי שיוכל לעזור באמת...תודה אביעד
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
הציעו לי ב1500 שקל
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 4 תגובות
- 735 צפיות
חבר שלי יש לו באוטו סאב רוקפורד 12 אינץ' והוא טוען שהסאב 390RMR חפשתי ולא מצאתי דגם האם מישהו יכול לתת לי קישור?
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה המצב? היום הייתי בpompa באתי לקנות רמקולים ורדיו דיסק. הייתי סגור על הjvc kdg300 ובקשר לרמקולים לא היה לי מושג . המוכר אמר בחנות שעוד 70 שקל ואפשר לקבל משהו הרבה יותר טוב וקניתי את זה לבסוף .http://img30.echo.cx/my.php?image=picture12092uq.jpg באשר לרמקולים שמעתי איזה מאגנט עם מגבר ואהבתי אותם הנה הקופסא שלהם,בחנות הוא אמר שהם יכולים לקבל 70 rms אבל הסתכלתי בzap והרמקול נותן 80 rms http://img30.echo.cx/my.php?image=picture12106wy.jpg אני ישמח לשמוע תגובות
הודעה אחרונה מאת amit1488, -
- 0 תגובות
- 711 צפיות
מי שיודע להתקין טוב עם ניסיון ומוכן להתקין באזור מרכז זה דחוף עד יום חמישי נא צרו קשר באימל [email protected] 0507987788 אבי.
הודעה אחרונה מאת satcard, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי! אני מתלבט בין שני סט אפים (מגבר+קומפוננט קדמי), ומכיוון שלצערי אין לי אפשרות לשמוע אותם באף חנות אני אשמח לדעת אם למישהו מחברי הפורום המכובדים יש את הסט אפ הבא בכדי שאני אוכל לשמוע......הסט אפ הראשון: מגבר של JBL מהדיוטי פרי (75.4) וסט קומפוננט קדמי של מורל דוטק . (רכישה של סאב תבוא בהמשך...) את הסט אפ השני (מגבר של נקמיצ'י P1004 + קומפוונט פוקל פוליגלאס) יש לי אפשרות לשמוע אצל מיכאל (mdma)....תודה מיכאל. אז אם למישהו יש את הדוטק והג'יי.בי.אל - אשמח לשמוע...... תודה על הסבלנות, שי. נ.ב: הסט אפ של הנקמיצ'י והפוקאל עולה 700 ש"ח יותר........
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אוטופרט שמחה להציע מערכת מושלמת לרכב מהחברה האמריקאית BOSS AUDIO! המערכת כוללת: רדיו דיסק MP3 משוכלל הכולל חיבור לנגן DVD ו- 3 מגברים, טיונר RDS ושלט (BOSS RDS-3130 MP3), מגבר עוצמתי בהספק אדיר 4X200W עם שליטה על הבס מתא הנוסעים (BOSS C-600), סט קומפוננט 2 יציאות "6.5 עם קרוסאובר (BOSS R6CK), סט רמקולים "6X9 איכותי (BOSS R-693) וסאבוופר "12 500W, בתיבה מקורית המותאמת לסאב (BOSS R-12). מחיר המערכת לתקופת המבצע: 290 ¤ ב- 10 תשלומים שווים (ללא ריבית והצמדה) כל המוצרים מופעים בבאנר ובתמונות הם מדגמי 2005. המבצע עד גמר המלאי! המחיר כולל מע"מ ואינו כולל התקנה ואביזרי התקנה! אתר BOSS AUDIO באינטרנט: www.bossaudio.com/ אתר אוטופרט בא…
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני חדש פה הא כותב הרבה אני יודיע שנכתב על הנושא קראתי ניסיתי ולא הצלחתי יש לי מערכת באוטו של פיונייר רמקולים של קנאוד 9\6 מאחור 400 ואט הרכבתי מגבר של FIRS 1600 ואט נתתי לכול רמקול 200 ואט חוטים של קליפורניה בום הבעיה היא שאני מניע את האוטו אני שומע ציפצוץ מעצבן כמו טורבו ברגע שאני נותן גז הוא מתחזק מה עלי לעשות? ניסיתי את כול מה שכתבו פה מינוס בדקתי מערכת סמתי לה פילטר לרעשים חוטים הוצאתי מהאוטו חיברתי וגם עשה רעש אשמח לקבל עזרה תודה
- 7 תגובות
- 997 צפיות
לא הכי מתייחסים אליי פה אז בכל זאת ,אשמח לקבל ציון על המפרט הבא שמצוי במכונית שלי: hu- sony f5500 קדמיים: MB QUART קומפוננט 160W אחוריים: פיוניר 6X9 TSA6980S מגבר: MAGNAT POWER ENGINE 4X85 2 OHM הציון שלי 3 מ-10 .הרמקולים האחוריים כלל לא מורגשים מוגברים והצליל כעת לאחר הגברה נשמע טוב יותר בצד הבאסים אך איכות הצליל עלובה. השאלה היא מדוע. תודה על כל תגובה
- 0 תגובות
- 739 צפיות
http://www.lanzar.co.il/Product.asp?Pid=605&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=1 אני יכול לקנות אותם ב250ש"ח חדשים השאלה האם הם טובים או לא? יש לי מגבר2 ערוצים 100RMS כל ערוץ האם זה מספיק בשבילהם?
הודעה אחרונה מאת masterpaster, -
- 6 תגובות
- 928 צפיות
מדובר על מערכת רדיו דיסק מגבר בבגז' רמקולים על הדש מאחורה מעל הבגז' שני רמקולים מדלתות ושני טווירטרים בדש מקדימה מהו תחום המחירים שבערך יבקשו ממני להתקנה בהיקף כזה?
הודעה אחרונה מאת X-Hell, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מפאת בעיה של חוסר מקום בבגאז אני מעוניין להתקין סאב למרות הכל וההתלבטות שלי היא בין סאב ותיבה של 8 או בזוקה של 6.5 או 8 רציתי לדעת מבחינת גודל מה עדיף לי? האם הבזוקות בגלל המבנה המיוחד שלהם קטנות יותר מסאב 8 בתיבה? כמו כן האופציות לבזוקה הן של רוקפורד או של בזוקה מאחר שאני רוצה סאב איכותי שיתן באסים מדוייקים מה ההמלצה שלכם בין שתי החברות? בתודה צחי
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
-
- 1 תגובות
- 975 צפיות
יש לי מערכת פיוניר ורמקולים גם של פיונר 6X9 ועד לפני כמה זמו שמעו טוב מאד ואז מישהו שיחק לי בה ולא שומעים טוב יש שם מלא פונקציות ואני לא יודע על מה לשים אם יש מישהו שמבין בזה ויגיד לי איך לסדר זה יעזור ליי המערכת זה פיוניר 1600 והרמקולים האחוריים 240 וואט כל אחד ומקדימה הרמקולים של האוטו תודה מראש שובל
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 2 תגובות
- 685 צפיות
יש לי פנאל פיוניר 760MP ויש לי קופסא מפאנל אחר כתוב עליה P3500MP האם אני יוכל לחבר בניהם?
הודעה אחרונה מאת Hyperion, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איזה בני זונות ניסו לגנוב לי בלילה את הרמקולים מתוך החניון התת קרקעי של הבניין שלי!!! כולה רמקולים של פיוניר ב 300 ש"ח.... בשביל זה לשבור את החלון?? לא הצליחו כי הרמקולים מחוברים חזק חזק למדף ברזל של האוטו שלי.... את החלון החליפו לי בינתיים, אבל עוד לא מצאו חלק חילוף למדף הזה שעקרו... מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה חלק וכמה זה אמור לעלות (שלא יעבדו עליי במחיר) ? כדאי בכלל לפנות למשטרה להתלונן? יש עוד מישהו שזה קרה לו ככה בחנייה של הבית? זה ממש מעצבן לחשוב שהחתיכת חרא הזה מסתובב בשכונה שלי עכשיו בשקט....!@#!@ כמה יעלה לבניין להתקין מצלמות וידאו במעגל סגור בחניון? יש בניינים שעושים את זה? אם כן מישהו מכיר חברות שאפשר לבקש מהן הצעות מחיר? יש לי עכש…
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני רוצה רמקול שישמע נקי וטוב מה יותר הדיף? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=878&CategoryID=122&Page=1 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1045&CategoryID=122&Page=2
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 4 תגובות
- 895 צפיות
טוב אז הרכב הוא דייהו רייסר אין מקום לרמקולים בדלתות.. גם אין חורים ונניח שאני עושה חור אני יחורר את המנוע של חלון חשמל או שאני יפגע בכאבל של החלון... בקיצור אין אפשרות לעשות חור. הרמקולים במקור הם 4 וחצי אינצ' שנמצאים על הדש בורד.. עשיתי איזה בניה מקדימה מעץ שמצופה בספוג שמצופה בדמוי עור... ושמתי זמנית רמקולים של חמש ורבע אינצ' .. עכשיו אני רוצה לשים קומפוננט במקומם, השאלה שלי היא האם הבניה אידיאלית לקומפוננט מבחינת נפח ?!? זו הבניה ... http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=13491444230F4AD1ABEC0FFCA3D74359&alid=228274 אגב זה כבר לא חשוף (יש עליהם גרילים של פיוניר.. )
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- 24 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לא חשוב המחיר
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraelR
- itaimoto
- zaf
- SlowRide
- Itzik-b
- poune
- מלטבשי
- Mike Lowrey
- Or05230
- o.r
- היברידי
- Spongebob