Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הכי מתייחסים אליי פה אז בכל זאת ,אשמח לקבל ציון על המפרט הבא שמצוי במכונית שלי:

hu- sony f5500

קדמיים: MB QUART קומפוננט 160W

אחוריים: פיוניר 6X9 TSA6980S

מגבר: MAGNAT POWER ENGINE 4X85 2 OHM

הציון שלי 3 מ-10 .הרמקולים האחוריים כלל לא מורגשים מוגברים והצליל כעת לאחר הגברה נשמע טוב יותר בצד הבאסים אך איכות הצליל עלובה.

השאלה היא מדוע.

תודה על כל תגובה

HU-KENWOOD KDC-MPV7020 FS-MBQUART COMPONENT PIONEER 6*9 350 WATT AMPLIFIER MAGNAT POWER ENGINE

פורסם

ונמשיך לא להתייחס אליך!

:) סתם אמ.. אז ככה.

איכות הצליל שלך עלובה כייון שמקדימה יש לך קומפוננט איכותי מאוד על פני האחוריים שלפי דעתי איינם נותנים צליל כזה איכותי (ושמעתי אותם)

אם אתה מחפש באס עצתי היא לך למכור את הפיוניר ולרכוש סאב. (איזה?) אני בטוח שחברי הפורום ישמחו לעזור לך ולכוון אותך למה שאתה באמת מחפש.

אן אתה לא מעוניין למכור את הפיוניר ויש לך ייתר כסף (תן לי אותו?)

,ועדין מחפש באס ו\או צליל איכותי מהבמה האחורית..רכוש קומפוננט אחורי\ ברמתו\עוצמתו של הקומפוננט הקדמי חבר את העסק והאזן לשלום.

מקווה שהתייחסתי אליך כמו שרצית.. אם לא.. בעסה.

ו

חופש בחירה...זה בכי רע! :-P

גבר תקשיב לי ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק

פורסם

ועכשין לאחר שזכיתי לתגובות (גם צינית) אנסה להיות יותר ברור.

הציון 3 מבטא אומללות של צליל ,ז"א ,בלתי נסבל הלכה למעשה.

הקומפוננט שזכה לתשבוחות נשמע כמו יללה קורעת לב של אזעקה לא מכוונת.

שיחקתי כבר בכל הכיוונים . המגבר כוון ע"י רדיו מילאנו ועדיין נורא.

כך גם רדיו מילאנו קבע והמליץ כי אגיע לבדיקת מהימנות הקומפוננט.

לאור כל זאת,יש תובנות נוספות?

HU-KENWOOD KDC-MPV7020 FS-MBQUART COMPONENT PIONEER 6*9 350 WATT AMPLIFIER MAGNAT POWER ENGINE

פורסם

אם מקום כיוון לך את המערכת, ועדיין "הבעיה" לא נפתרה.

אולי הבעיה היא אצלך.. הדרישות שלך גבוהות יותר מהיכולות של המוצרים שלך?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אולי יש רמקולים שמחוברים הפוך זאת אומרת פאזות הפוכות שזה אומר שה+ וה- לא מחוברים נכון, כדאי שתבדוק.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אני אבדוק את נושא חיבור הרמקולים

ולגבי ההבחנה כי דרישותיי גבוהות אז לצערי טרם מצאתי אדם שמצא חן בצלילים האלה .גם אתה היית סובל ואם אתה פה יותר זמן ממני אז כנראה היית נבעת מסבל.

פורסם

אם רדיו מילאנו כיוונו לך את המגבר, והם לא הצביעו על שום רכיב שהינו פסול\פגום. אני עדיין בעמדתי..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...