פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
כן כן חיפשתי דרך אופציית החיפוש אך ללא הצלחה .. בכל אופן אשמח לקבל מידע/חוות דעת וכל דבר אפשרי וקונקרטי שיעזור לי בעניין. אשמח מאותם אנשים המכירים בעקיף או ישיר את החברה הנל ומגברים שלה והתנסו בהם.[בעיקר אשמח לקבל מידע על המונובלוקים של החברה הזו] כן אופייני לי להיתעניין במידע הקשור ל"זבל סיני". והפעם אני צריך את עזרתכם לפני הצעד הבא . תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, פירסמתי את הפוסט הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72944 ולא היתה שום תשובה.. בנסיונותיי האחרונים לקבוע את מותו של הרדיו דיסק, או להצליח באיפוסו ניסיתי לשלוף את הפיוז של הרדיו, אבל לא ממש מצאתי אותו באיור של בית הפיוזים. (יש שם כל מיני ציורים ולא ראיתי ממש ציור של רדיו או רמקולים) יש למישהו מושג איזה מספר הוא? (או לחילופין, כמה אמפר הוא..). תודה, סער נ.ב רוב הסיכויים שכנראה ארכוש רדיו אחר, אבל כרגע צריך לוודא שהוא תקול..
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 8 תגובות
- 846 צפיות
1.חיפשתי בפורום ובלינקים וגם שאלתי בעבר ולא מצאתי תשובה לשאלה מה הדרך הטובה ביותר להתקין HEAD UNIT. המכשירים מגיעים עם צמת חוטים שמצד אחד מתחברת למכשיר ומצד שני יש לה מכין חיבור פלסטיק שחור וגדול שלא מתאים לשום דבר. ראיתי מתקינים שחותכים אותו ומחברים ידנית עם החוטים של האוטו עם איזולירבנד או הלחמה. האם יש דרך יותר אלגנטית? (כל האמור כמובן לא נוגע ל preout). 2. אני שומע מהרמקולים האחורים לעתים בצלילים מסויימים רעשים כאילו משהו קרוע. ויזואלית לא רואים כלום. איך ניתן לבדוק תקינות של רמקול בצורה מדוייקת? יש איזה מכשיר שמעביר בו את כל תחום התדרים ובודק או משהו? יש דרך אחרת? אני אפילו לא יודע מאיזה רמקול זה. 3. לפני כמה חודשים יצא עשן לבן מהמגבר שלי. ניתקתי אותו חיפשת…
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 0 תגובות
- 996 צפיות
יש לי קומפוננט של מגנט bull power 216 וחבר שלי רוצה לקנות לקנות את הקומפוננט החדש של מגנט - bull power 2160. חוץ מזה שכתוב על הדגם החדש שהוא 10W יותר מהישן, אילו עוד הבדלים יש ביניהם? מה יותר טוב? וד"א אני עדיין לא מצאתי חנות שבה ניתן לשמוע את הדגם החדש...
הודעה אחרונה מאת WRX, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ובכן ברשותי יונדאי לנטרה 95'.... כפי שידוע הגדלים של הרמקולים הם מקדימה 4" ומאחורה 6.5. אבא לא מרשה לעשות חיתוכים, אז מותר לי להכניס רק את מה שנכנס. קניתי קומפוננט של מאגנט להתחלה (הוא יהיה מאחורה, ואני יודע כבר, בזבוז של כסף.. בלה בלה... אבל אני גם ככה מעדיף קומפוננט ולא רמקול 6.5 רגיל...) עכשיו אני פירקתי את הרמקולים הקיימים (10 שנים, נהרסו לגמרי, הם התפוררו כמו עלה יבש) , וכאן הבעיה. הרמקולים מורכבים על מן בניה מפלסטיק, שהייתה מחוברת ב3 ברגים לפח עצמו . ועל הפלסטיק הזה הרמקול היה מחובר. עכשיו הבעיה היא, שהצורה של השלדה ברמקול הישן היא שונה משל המאגנט. בישן היא מרובעת ובמאגנט היא כמובן עגולה - כתוצאה מכך אני לא יכול להרכיב את הרמקול על הפלסטיק …
הודעה אחרונה מאת Paprika-Metuka, -
- 5 תגובות
- 870 צפיות
שלום רציתי לדעת האם זה הכרחי שהטוויטרים יהיו בנויים בתוך הפלסטיק או הדש כדי לקבל תוצאות אופטימליות , או שאפשר גם פשוט מן "להניח" אותם באיזהשהיא פינה מבלי לחתוך שום דבר...? האם הסאונד נפגע מכך? תודה
הודעה אחרונה מאת exter, -
- 0 תגובות
- 915 צפיות
מצטער שאני פותח ת'רד חדש. אני צריך עזרה- מכשיר HU של פנסוניק עם מסך 6.5 אינץ' LCD מובנה במכשיר, יש פיקסל מת ואין כבר אחריות על המכשיר. (המכשיר נקנה יד-שנייה) התקשרתי ליורוקום והם לא הבינו על מה אני מדבר בכלל....הפנו אותי ליורוקום אחר שגם שם לא הבינו על מה אני מדבר. אני מעוניין לתקן את המכשיר בהקדם אך לא יודע לאן לפנות, אשמח מאוד אם מישהו יפנה אותי למעבדה שתוכל לתקן לי את המכשיר.(אני לא חושב שזה TOTAL LOSS, מכיוון שאפשר לפרק רק את היחידה של המסך עצמו ולהחליף בחדשה....כלומר לפי דעתי אמורים להיות חלקי חילוף) הבנתי שיש פה בפורום גם כמה בעלי עסקים מתחום האודיו והאביזרים לרכב, אולי הם יודעים או עובדים עם מעבדה כזו או אחרת. באמת שכל תשובה או הפנייה תעזור …
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הוצאתי את הרמקולים מהאוטו וחיברתי אותם למגבר ביתי, כיוונתי את המגבר שיתאים להתנגדות של הרמקולים והפעלתי... הצליל ששומעים הוא חסר באס לחלוטין למראת ששאר הצלילים נשמעים הרבה יותר טוב מאשר באוטו. השאלה שלי היא למה יש הבדל בשמיעה בין כשמחברים להגברה ביתית להגברה שמיועדת לאוטו? הרמקולים נמצאים בתוך תיבות פתוחות, הם 6*9 ו40RMS המגבר הביתי 100RMS ב8 אוהם והוא יורד ל4 אוהם כנרה בהספק של 200RMS.
- 2 תגובות
- 946 צפיות
יש לי changer די ישן של פיוניר keh-p8650 ואני רוצה להביא לאוטו שתי קומפוננטים של מורל הפולס 6 אני לא יודע איזה מגבר להביא המליצו לי על הthe rock 800 של magnat http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2499&CatCode=409 או על הvibe431 של lanzar http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=858 כל מוכר שאני הולך אליו כמובן יורד על כל מה שאין לו בחנות ומציע לי את מה שיש לו ככה שזה לא עוזר לי מי מהשניהם האלה יותר מומלץ? או אם יש אחד יותר טוב מהם באותה רמה של מחיר 1300 שקל בערך... אני רוצה לשים עליו גם סאב אז חשוב שהגישור יהיה גם טוב תודה
הודעה אחרונה מאת תמיר אורן, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תגידו יש איזה כיסוי לרמקולים שעונה על שני הצרכים האלו ביחד?. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני צריך להזמין את הקומפוננט MOREL ELATE מדוד שלי באמריקה..... עכשיו אני צריך לתת לו את הדגם המדויק כדי שיקנה לי אותו... אז השאלה שלי היא: איזה דגם להגיד לו ליקנות לי????? (כי לי ולדוד שלי אין מושג בזה...) ועוד שאלה על הדרך ככה.....ה-MOREL ELATE זה 3 WAY נכון??
הודעה אחרונה מאת lulz, -
מוצא המתקינים
מאת טופר- 3 תגובות
- 939 צפיות
אם לרגע חששתם מפני זוממי מפגעים ברכבכם במהלך התקנה,אזי יש לי בשורה מרגיעה. כלקוח מרוצה הרי חייב אני להמליץ על יחיאל וחבורתו זוהר ואביב ממיוזיק בוקס ביגאל אלון פינת נח מוזס בת"א.שירה צרופה היא התרכובת המנצחת של מקצוענות בידע ,שירות ואיכות התקנה. לפני שהגעתי למקום היתה ברשותי מערכת שמע בעלת שווי כלכלי אך מוטב היה כי תדמם. בעזרת מעוף וחושים מיומנים גילתה החבורה את נקודות הכשל בהתקנה שבצעתי בצפריר ברמת גן-לא להעיז להגיע ופשוט עשתה פלאים באמצעות אטימה נכונה של הרמקולים האחוריים,התקנת קרוס בקדמיים וכיוון המגבר ועוד משהו החלפת ה- UNIT של סוני בקנווד וכל זאת בטרייד אין כולל צ'נגר ללא תוספת תשלום על הפירוק וההתקנה. בסיום התודות ליחיאל נפרדתי במשפט ניפגש בקרוב כי את הקומפונ…
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 27 תגובות
- 2 אלף צפיות
קניתי קבל שמצורף בתמונה של חצי פארהאד.. השאלה שלי ככה - ראיתי כבלים שמחוברים עם שני חוטים + ו - ישר לכבלי ההזנה ! בקבל שקיבלתי יש לוח כזה שכתוב עליו - לטעינה: כחול ל + צהוב ל - אדום ל+ שחור ל - לפריקה: כחול ל + צהוב ל - אדום ושחור יחד (לקצר ביניהם). עכשיו אם אני רוצ הלחבר ככה אני רואה שיש לי בלוח שני חצאי עיגולים וזה נכנס בול לקבל - מה אני עושה עם השחור והאדום שעל הלוח - מחבר להזנה של המגברים - וזורק את מה שמחובר כרגע ל + - של הקבל !? כי הוא היה בשימוש ויש עליו כבלים אדום ושחור - והלוח נראה כאילו לא השתמשו בו ! אז בקיצור אם סיבכתי אותכם ! אם אני רוצה להשתמש בלוח - את האדום והשחור של הלוח אני מחבר להזנה אדום ל + (מצבר) כמובן. ושחור מינוס (גוף הרכב) ?
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה לדעתם רמקולים יותר שווים...עזבו מחיר?! לפי שמיעה אם שמעתם לפי דיעות שקראתם נתונים הינה שני הזוגות... http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=291&CatCode=120 http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1782,'normal_sales')
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 4 תגובות
- 810 צפיות
רדיו דיסק Rockford RFX9120 3 יציאות איך הרדיו דיסק הזה שווה?? ועם אפשר בבקשה לדעת באיזה סביבות הוא נמכר בחנות... תודה מראש!!!
הודעה אחרונה מאת basss, -
מישהו יודע איפה אפשר למצוא/לקנות אנטנה חשמלית לרכב ומה המחירים (אפשר גם משומשות)
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 5 תגובות
- 894 צפיות
שאלתי מישהו שלפחות אומר שהוא מבין בתחום המערכות על יללת אלטרנטור והוא אמר לי שהתופעה הזאת נמצאת רק במכוניות עם גיר אוטומט יש מצב?? או שזה בילבול מוח?
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
שאלה בקשר לקבלים.
מאת ftp- 6 תגובות
- 629 צפיות
אנשים קונים קבלים "מיוחדים", בשביל המערכות שלהם במאות שקלים... השאלה שלי האם קיים הבדל בין הקבלים הללו לבין קבל רגיל עם אותה יכולת קיבול??? ז"א אם אני יחבר סתם קבל שקניתי בחנות למוצרי אלקטרוניקה בכמה שקלים יתן את אותו האפקט כמו הקבלים ה"מיוחדים"..(כמובן באותו קיבול).?
האם המגבר חיקוי? 1 2
מאת paintjob- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=34660 המגבר הזה האם הוא לא חיקוי כי לא ראיתי אותו באתר החברה? והאם ההספקים נכונים?
הודעה אחרונה מאת m.sherling, -
- 1 תגובות
- 838 צפיות
http://d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=709 למישהו יש חוות דעת על הקומפוננט הזה? יש יותר טובים ממנו במחיר הזה? (חשבתי על אינפיניטי אולי ואיך הרמקולים 6על9 האלה? http://d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=429 יש הצעות יותר טובות במחיר הזה? תודה..
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 1 תגובות
- 820 צפיות
איך המגברים של logic? הציעו לי logic 4400 125X4rms 4 ערוצים ורציתי לדעת אם מישהו שמע אותו ואם המגברים של לוג'יק אמינים בתודה מראש מתן
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
המגבר הראשון BOOS C600 http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3085,'normal_sales') המגבר השני לנזר VIBE421 http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2147,normal_sales איזה מגבר עדיף לקנות אני רוצה לשמוע חזק ואיכותי המגבר הולך להתחבר לרמקולים 6X9 של MOREL 300W MAX 150W RMS ולסאב , עדין לא ידוע איזה או Rockford או CERWIN VEGA שמוציאים כ 400-450 RMS
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום,ברשותי מערכת שמפורטת בחתימה למטה... אני רוצה לשפר אותה מעט...להוסיף עוד מגבר ואיזה קומפוננט נחמד... התקציב שלי לשניהם הוא 1500 שקלים תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת אחד מתחיל, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב! היום קניתי רדיו-דיסק ורמקולים! רציתי לשאול מספר שאלות לגבי ההתקנה שלהם: 1) ברכב שלי אין "שקע אירופאי" שיתאים לתקע שבא עם הרדיו-דיסק אז הביאו לי שקע כזה ואני מחבר אותו לחוטים הקיימים ברכב. השאלה האם יש בעיה לחבר את השקע לחוטים בעזרת איזולירבנד - או שזה עלול לגרום לבעיות בסאונד/נזק לרכיבי המערכת? 2) אני מתכנן להכניס את הרמקולים למגש האחורי - הבנתי שצריך לעשות חור אבל האם זה משנה באיזה כיוון לשים אותם (כלומר ימין שמאל של הרכב או קדימה אחורה) ? 3) מהי הדרך הכי טובה לחתוך את המגש בצורה יעילה שלא יהרס לי? 4) הרמקולים כבדים מאוד - האם אין סכנה שהםן פשוט יהרסו את המגש המסכן הזה מרוב שהם כבדים? 5) האם יש צורך באיזשהו כיסוי מיוחד לרמקולים שיכנסו למגש? - לא …
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 3 תגובות
- 873 צפיות
שלום, כרדע יש לי שתי מגברי GBL 75.4 ויש לי רעשי אלטרנטור מאוד חזקים. יש לי RCA זול מאוד ובגלל שיש לי כרגע יציאת RCA אחת מהמערכת אז אני מעוניין לרכוש RCA מאוד איכותי ואפילו במחיר מאוד גבוהה אני יודע שדובר על הנושא בעבר אבל עדיין לא מצאתי את כל המידע הדרוש לי... האם חוט מאוד יקר יעזור לי? קיבלתי הצעה לחוט מחברת STREET WIRES אני לא זוכר את הסדרה אבל אני זוכר שהבחור שמוכר לי אמר שזו הסדרה הישנה ההכי גבוהה שלהם שZERO החליף אותה, כמהבערך כזה חוט אמור לעלות? והאם זה איכותי מספיק? תודה רבה לכל העונים.
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
סאב: JL Audio 13w7 מגבר מונו בלוק:Rockford Fosgate T20001 bd (שיחובר לסאב...) קומפוננט: MB QUART RCE-216 מגבר 2 ערוצים:Rockford Fosgate Power 1050S (שיחובר ל-mb quart ולמוראל שיש לי כבר באוטו...) וקבל:Lanzar Opticap50 מה דעתכם על המערכת???. איפה ניתן לשפר כי עוד לא בוצע ההזמנה..... (וסתם שתידעו כל הרכיבים הללו יורכבו בעזרת השם על יונדהי גט'ס.....)
הודעה אחרונה מאת lulz, -
- 0 תגובות
- 850 צפיות
שלום אנשים, מקווה שזה הפורום המתאים... במכונית שלי מותקנת מערכת אזעקה של Pirena הכוללת מרים חלונות, נעילת דלתות ונעילת מכסה מנוע. לפני כמה ימים הבחנתי שאחרי שאני מפעיל את האזעקה, הנורה האדומה שאמורה להבהב אחרי דקה נשארת דלוקה קבוע (הדלתות נינעלות וחלונות מורמים ללא שום בעיה). אחרי שתי דקות פתחתי את הדלת באמצעות המפתח כדי לבדוק עם החיישנים עובדים ו... כלום האזעקה לא מצפצפת. אני יודע שיש סוגים מסויימים של אזעקות שניתן לנטרל את החיישנים ע"י מספר סיבובי מפתח/לחיצה על השלט ואני חושב שהאזעקה שלי פשוט נכנסה למצב הזה מאיזו שהיא סיבה. אודה לקבלת עזרה מהמומחים שבניכם לגרום לאזעקה להגיע למצב הקודם! ד"א, בשלט יש רק כפתור אחד לדריכה/ניטרול.
הודעה אחרונה מאת blackgti, -
- 7 תגובות
- 887 צפיות
הייתי בחנות (בחיפה) לברר קצת מחירים. בחנות הוא ממש שיבח את המגבר ואת הסאב של החברה קליף אדיו , חברה שבחיים לא שמעתי עליה ולא יצא לי לראות אנשים מדברים אליה פה בפורום. הוא אמר לי שהסאב שלהם הוא הכי מדויק בחנות , והמגבר הכי איכותי. האם החברה הזאת באמת כל כך טובה ?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
חיבור סנטר
מאת DRS- 3 תגובות
- 870 צפיות
אצלי ברדיו דיסק כמו רובם יש 4 יציאות לרמקולים.. מחובר אצלי זוג קדמי וזוג אחורי.. החיבור חיבור רגיל, לקחתי רמקול מסויים לא חשוב איזה וחיברתי אותו על הפלוס של שמאל ומינוס של ימין מה שיצא לי זה שהרמקול שחובר מוציא גם צלילים של ימין וגם צלילים של שמאל בלי שהפכתי את הבמה הקידמית למונו.. מה זה עושה מבחינת התנגדויות ליתר הבמה קדמית ולרמקול סנטר עצמו... אני יודע שסנטר לא אמור להוציא לא ימין ולא שמאל אלא סנטר בלבד אבל זה עובד רק בסרטי די וי די שמקודדים 5 ערוצים..
הודעה אחרונה מאת FreeStyle, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב עד היום היה לו ברכב (עדיין קיים עד ההתקנה של המוצרים החדשים): מגבר קונקורד 500W 2 יציאות מגבר 300W 2 יציאות סט קומפוננט מוראל פולס מקדימה קנווד 6X9 210W מאחורה סאב JENSEN 500W HU סוני cdx-ca810x אז מה הוא קנה היום? לדעתי מציאה אתם תחליטו: מגבר פיוניר GM-X524 50Wx4RMS מגבר קנווד KAC-1023 שני יציאות + 2 ונטות סאב CV אין לי נתונים עליו אבל שמעתי שהוא מפלצת משאיר ברכב: HU + סט קומפוננט + רמקולים אחוריים קנווד 210W הבאנו 3 RCA של רוקפורד ומחר אנחנו מביאים חוט פלוס 8גייג' או 12 לא יודע עדיין עד היום אני התקנתי את כל המערכות שלי לבד ומערכות של חברים ואין אחד שלא היה מרוצה עד השמיים אני מתעסק עם זה כבר 6 שנים (לא מקצועי-חובב) אבל …
הודעה אחרונה מאת honda_sport,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,406 אורחים (הצג רשימה מלאה)