Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר שלי החליט לשדרג את המערכת מה דעתכם??

שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב

עד היום היה לו ברכב (עדיין קיים עד ההתקנה של המוצרים החדשים):

מגבר קונקורד 500W 2 יציאות

מגבר 300W 2 יציאות

סט קומפוננט מוראל פולס מקדימה

קנווד 6X9 210W מאחורה

סאב JENSEN 500W

HU סוני cdx-ca810x

אז מה הוא קנה היום? לדעתי מציאה אתם תחליטו:

מגבר פיוניר GM-X524 50Wx4RMS

מגבר קנווד KAC-1023 שני יציאות + 2 ונטות

סאב CV אין לי נתונים עליו אבל שמעתי שהוא מפלצת

משאיר ברכב:

HU + סט קומפוננט + רמקולים אחוריים קנווד 210W

הבאנו 3 RCA של רוקפורד ומחר אנחנו מביאים חוט פלוס 8גייג' או 12 לא יודע עדיין

עד היום אני התקנתי את כל המערכות שלי לבד ומערכות של חברים ואין אחד שלא היה מרוצה עד השמיים אני מתעסק עם זה כבר 6 שנים (לא מקצועי-חובב) אבל הפעם יש לי איזה שהוא חשש להרכיב הכל משום מה המגבר של הקנווד עושה עליי רושם שהוא לא מגבר פשוט לחובבים בוא נגיד ככה!!

מה דעתכם אתם מכירים מישהו שעושה התקנות מקצועי כולל מיכשור לבדיקת הספקים וכל הנושא הזה של כיוון הסאונד ברכב (אני יודע שיש מלא מתקינים אבל רק כמה שיודעים לעשות עבודה טובה באמת

אין לי בעיה להתקין את המערכת אני פשוט רוצה לעשות הפעם עבודה, לא רק טובה כמו שאני עושה, אלא עבודה מקצועית !!!

מודה לכם מראש על העזרה

אור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

למה זה כל כך חשוב לך למדוד הספקים ?

ומה כל כך מיוחד במגבר הזה שצריך מתקין על בשביל להרכיב אותו ולכוון אותו?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע הייתי בטוח שזה מגבר שונה כי יש לו שני כניסות של פלוס ושני כניסות למינוס ויחסית נראה מגבר ממש חזק ומסובך קראתי עליו באינטרנט והוא מגבר שצורך הרבה חשמל בקיצור חשבתי שצריך מתין מקצועי אם לא אז סבבה קדימה לעבודה (עד היום הרכבתי המון מערכות ופה קצת נרתעתי לא יודע למה בקרוב יהיו תמונות של העבודה

תודה על העזרה

אריק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש דברים שאינם ברורים לך, אתה מוזמן לצלם את המגבר, ולהצביע על הבעיה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז זה המגבר:

0979gp.th.jpg

אלו החיבורים שלו:

0980op.th.jpg

וכמו שאמרתי שני פלוסים ושני מינוסים:

0992zf.th.jpg

ומה זה??

1044pe.th.jpg

ומה זה??

1119an.th.jpg

בעיקרון הורדתי את החוברת הסבר להתקנת המגבר מהאינטרנט ושם מפורט הכל אבל אני מעוניין לשמוע חוות דעת מקצועית בקשר למגבר הזה מקווה שתוכלו לעזור לי

תודה מראש

אור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אני אנסה לענות על השאלות.

יש למגבר שלך אופציה להתחבר לשני מקורות כוח, (כל ערוץ בנפרד).

בגלל שלפי דעתי זה מיותר, פשוט תגשר כל זוג, ל-פלוס משותף, ול-מינוס משותף.

לגבי התמונה השניה עם הכניסות של הRCA, הזוג השמאלי אלו הכניסות. הזוג הימני אלו היציאות של הRCA.

(תוכל לחבר את הסיגנל שהמגבר הזה מקבל, למגבר אחר , במקום מפצלים לדוגמא ..)

הטרמינל לידו, הימני עבור הארקה של הRCA. (מיותר..)

השמאלי, אני מאמין שמדובר בREMOTE שלך, שהוא נותן את הפקודה להפעיל את המגבר.

בתמונה האחרונה רואים את הקרוס אובר, נותן אופציה של תחימת תדרים עבור סאב בלבד.

והבורר הימני הקיצוני - הוא הGAIN שלך, קובע את רמת הרגישות כניסה של המגבר.

המשתמש עזב את הפורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה בטוח בכל מה שאמרת כי זה נשמע קצת "אני אנסה להסביר לך" "אני מאמין שמדובר בREMOT"

עכשיו הבנת למה דיברתי על מתקין מקצועי??

טוב בכל מקרה תודה על העזרה למרות עכשיו ערערת לי את הבטחון עוד יותר בהתקנת המגבר הזה :?

לא משנה אני כבר הסתדר

תודה על העזרה:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה בטוח בכל מה שאמרת כי זה נשמע קצת "אני אנסה להסביר לך" "אני מאמין שמדובר בREMOT"

עכשיו הבנת למה דיברתי על מתקין מקצועי??

טוב בכל מקרה תודה על העזרה למרות עכשיו ערערת לי את הבטחון עוד יותר בהתקנת המגבר הזה :?

לא משנה אני כבר הסתדר

תודה על העזרה:wink:

אז למען הסר ספק - הוא צודק לחלוטין.

לא צריך מתקין על ולא בטיח, ואין לך ממה לחשוש.

וחוץ מזה, אם אתה מודאג, אז אולי עדיף שתתן למישהו מקצועי/מבין בתחום לעשות את זה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשמע HONDA , מדובר בפורום של אנשים שעוזרים אחד לשני.

אינני מתקין בעל מוניטין, או מהנדס שבנה את המגבר הזה.

לתת תשובות חד משמעיות על מוצרים שאינני ראיתי והתנסתי איתם בחיי , אני לא אתן. וזה יבייש אותי לתת אינפורמציה כזאתי בזמן שאני מטעה אחרים.

ביקשת תשובות לגבי אפליקציות שיש במגבר הזה, קיבלת.

יכול להיות שאני טועה ? הכל אפשר, הסבירות שאני טועה דיי נמוכה,

במיוחד לאחר שגל גיבה את זוית הראייה שלי .. אז לפי דעתי אתה יכול להתקין בשקט ..

המשתמש עזב את הפורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גל ו MIKMIK תודה רבה לשניכם ומצטער אם בתגובתי נשמעתי קצת תוקפני פשוט כבר השתגעתי מהמגבר הזה והאמת היא שכל מה שאמרת לי כבר תיארתי לעצמי שזה זה ופה ציפיתי לשמוע חוות דעת מקצועית חשבתי שיש כאן אנשים שממש עובדים בזה או שזה המקצוע שלהם בחיי היום יום כי חוץ מהבעיה שלי ראיתי אנשים שנתקלו בבעיות עם המערכות שלהם וע"פ התגובות והעזרה שהם קיבלו פה ממכם תיארתי לעצמי שאתם בעלי מקצוע כי התשובות היו באמת מקצועיות ועובדה שבסופו של דבר ברוב ההודעות שלהם הם אודו לכם על כל העזרה כלומר עזרתם להם ובזכותכם הבעיה נפתרה

והאמת היא שגם לי עזרת קצת בקשר לREMOT לא ידעתי איפה מתחבר ומה זה הנקודת חיבור הזו על המגבר

תודה רבה על העזרה

אריק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכיף, רק אציין שאין הרבה בעלי מקצוע בארץ שמבינים משהו.

ואני יכול לנחש שאין הרבה מגברים שבנויים בתצורה שהמגבר הספציפי הזה בנוי .. אז אלה אם כן היה להם ניסיון קודם עם המוצר, גם להם לא היה הרבה ידע בנוגע לחיבורים שלו.

המשתמש עזב את הפורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה המצב בארץ של המתקינים מעניין איך תצא לי ההתקנה :lol:

שיהיה לי בהצלחה ותודה לך על העזרה ידידי ואני בטוח שאני אשגע אותך בעתיד בעוד עזרה :wink:

אריק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הורדתי את החוברת הסבר להתקנת המגבר מהאינטרנט ושם מפורט הכל
אז פעם הבאה שאתה בא עם שאלות בקשר למגבר, יעזור מאוד אם תעלה את החוברת הסבר שמפרטת בדיוק מה זה כל חיבור... :wink:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אותה לקח לי שעתיים להבין וגם זה לא ב100% אני עוד מפענח אותה זה לא פשוט כל כך ואי אפשר להעלות אותה היא בערך 30 עמודים גבר, אבל לאט לאט ובעזרת האתר הנפלא הזה והאנשים הנחמדים שיש פה אני מאמין שכבר השבוע אני ארכיב את המערכת ולך תדע אולי אני אגיע למפגשים ותחרויות בזכותכם חחח

תודה על העצה ופעם הבאה אני אשתמש בה

לילה טוב

אריק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...