Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו דיסק Rockford RFX9120

3 יציאות

איך הרדיו דיסק הזה שווה??

ועם אפשר בבקשה לדעת

באיזה סביבות הוא נמכר בחנות...

תודה מראש!!!

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

מאוד נוח לשימוש, תפעול פשוט, מחזיק טוב בקפיצות ולא עושה צרות גם עם דיסקים שרוטים, רוב השליטה מתבצעת באמצעות הגלגלת בעיקר ועוד שני כפתורים שמריצים רצועות שירים קדימה ואחורה, גם התצוגה שלו גדולה וברורה.

אבל המחלה שלו (אני מדבר מנסיון של כמה חברים) היא העינית, או משהו במנגנון של הקריאה.

לאחר חצי שנה בערך, המנגנון מתחיל לזייף לפעמים, פשוט קופץ ומפסיק לנגן, מתסכל קצת, אבל זה לא קורה לעיתים תכופות.

ממה שאני רואה אצל החברים, הם נהנים מאוד מן המכשיר ובמחיר הזה הוא באמת אחד האופציות היותר נוחות, אוטופרט גם נותנים עליו אחריות של שנה, ככה שההחלפה של העינית מתבצעת ללא תשלום.

עד שתגמר האחריות..

פורסם

הענין שהוא יד שניה... ובמחיר של 600 שקל

לא יודע עם זה שווה

וחברים אמרו לי גם שיש אותה בעיה בקריאה של הדיסקים

ורציתי לדעת עוד על הרדיו דיסק מה אנשים חושבים ..

תודה!!!

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

יש אותו לחבר טוב שלי אז ככה

הקיראה של הMP3 לוקח זמן הכוונה בהעלה של הדיסק

שמיעה טובה ואיכות טובה חדש עולה בחנות 1200

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

המכשיר לא טוב גם בגלל הבעיות שהוזכרווגם המכשיר עצמו הוא מפלסטיק ויש הרגשה כאילו אתה הולך לשבור אותו כל פעם אחרי שאתה מחזיר אותו אחרי שהכנסת דיסק הצבע מתקלף מהכפתורים

לפי דעתי עם אתה קונה רוקפורד אז רק דגמים 93XX או 94XX

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

• תוכן חדש...