פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
שלום. אני רציתי לדעת לגבי ההבדלים בן רמקולים אחוריים 6X9 פיוניר 240 W (הסידרה הכחולה 6960) לבין רמקולים סרווין ווגה אחוריים 120 W (דגם HED1693) ? האם יש הבדלים באיכויות , בצלילים והבאס? האם כדאי לעשות השקעה ולקנות את הסרווין ווגה על פני פיוניר ? יהיה הבדל משמעותי ?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 1 תגובות
- 784 צפיות
היום שמעתי באוטו פורמט אחר (לא Mp3 ) וזה היה גרוע אני מתכוון שהשיר לא נשמע איכותי וצריך להגביר ממש חזק .. מה ההבדל בין הפורמטים השונים כמו mp3 wmp והשאר....? תודה לעונים
- 4 תגובות
- 999 צפיות
אני מתכוון לזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72882 אפשר יותר פרטים? איך החברה הזאת? איך הרכיבים? האם המערכת שווה את הכסף? תודה מראש אורן...
הודעה אחרונה מאת oRenRos, -
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.netaction.co.il/DisplayItemImage.php?item=34520 400 ש"ח על כל החבילה . במשפט אחד : כמה שתשלם כך גם זה ינגן .
-
- 1 תגובות
- 956 צפיות
דבר ראשון סליחה על הכותרת המאעפנה פשוט אני עיייףףףף... דבר שני לעניין: שמתי לב שלרמקולים של פיוניר יש אות כלשהי בסופו של כל דגם למשל s, c וכו', לעתים יש אותם דגמים שנראים בול אותו דבר עם כמעט אותו שם פרט לסיומת, בקיצור מה המשמעות של אותן אותיות?! תודה לעוזרים מראש...
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי רמקולים 6 על 9 400 ואט כולל מגבר! אבל אני לא יודע איפה אפשר להתקין אותם גם באופן של מיקום שישמעו אותם טוב ביחד עם המגבר. מדובר בgnc ונדורה. תודה על עצתכם
הודעה אחרונה מאת בן-זוהר, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. רציתי לקבל יעוץ האם כדאי לקנות רמקולים קידמיים ? *** עריכה - אתה לא באמת שואל האם רצית לקבל ייעוץ *** יש לי רדיו דיסק של פיוניר דגם 5750 חדש ורמקולים אחוריים 6X9 של סרווין ווגה 120 וואט ו 60 אר.אמ.אס. ורציתי לדעת אם אני אחבר רמקולים קידמיים אני אשמע ברמה חזקה מקדימה או שהם רק ישמשו כצליל ליווי בלבד היות והרמקולים האחוריים ככה או ככה יקחו את כל העוצמה ? האם זה חיוני וכדאי להוסיף רמקולים קידמיים ? מה ההבדל בין רמקולים קידמיים רגילים לבין הקומפוננט ? אם קונים אז איזה חברה איכותית ולא יקרה ?
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לשמוע תגובות מאנשים שיש להם את המכשיר של alpine, הדגם הספציפי:CDA-9830 איך המכשיר- חסרונות\יתרונות? בעצם מה שמטריד אותי לגביי הרדיו דיסק הנ"ל זה האם ייתכן שאין בו שליטה על באס\טראבל? הבנתי שיש לו אופציות שונות של אקולייזרים, ומנועי באס למינהם, שעדיין לא הספקתי להתעמק ולהבין מה הם בדיוק, וגם קראתי שיש במכשיר אופצייה של: low pass & high pass השאלה היא האם ייתכן ואין אקולייזר פשוט של באס וטראבל אין ? אני חושב להביא אותו מאמריקה (כמובן למצוא מקום שמוכר דגמים אירופאים שאני יוכל לקלוט רדיו בארץ) אשמח לשמוע את דעותכים, ובעלי המכשיר האם תוכלו לענות לי על השאלה הספציפית?
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 1 תגובות
- 831 צפיות
תראו ביציאה של המערכת זה ככה: http://img240.echo.cx/img240/476/untitled8sh.gif זה איך שזה נראה, אני יודע ( חושב ) שה8 יציאות למעלה זה של הרמקולים. ויש עוד 5 למטה איך אני מחבר? יוצאים מהאוטו 3 חוטים, באטרי +, גרונד -, וממרומי. הבאטרי בצבע אודם הגראונד שחור והממורי כתום. איך אני מחבר את זה ולמה?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם ואיך אפשר לבדוק קוטביות של רמקול באמצעי כמותי כמו רב מודד וכו'? הסיפור הוא כזה - קניתי סאב מחבר ואני לא בטוח שאכן הסאב בתיבה שלו מחובר נכון ולא בפאזה הפוכה (התיבה לא מקורית ואני לא בטוח שבתוך התיבה הוא מחובר נכון לטרמינאלים שעליהם מסומן + -) ואני רוצה ללא פירוק הסאב מהתיבה לדעת את הקוטביות האם זה אפשרי?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 879 צפיות
האם הוא עומד בנותנים והוא יכול להפעיל פלוס 6.5 וסאב פיונר 400RMS העממי
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 1 תגובות
- 729 צפיות
מה מחירו (בערך) ומה עלות התקנה בתודה אבואפיק
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם המכשיר טוב, איכותי ונותן תמורה טובה למחיר? האם הוא עומד באותה רמה כמו פיוניר 770 למרות שהפיוניר בארץ עולה כפול ממנו? תודה.
הודעה אחרונה מאת 106devil, -
- 0 תגובות
- 762 צפיות
חבר שלי רוצה לקנות את סט קומפוננט של LANZAR, הHERITAGE זה שעולה 500 שקל משו כזה מישו שמע פעם? איך הסט?שווה לקנות?
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
השאלה בכותרת , מקווה לחוות דעת מנסיון
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום... מישהו אולי יכול להגיד לי פה חוות דעת על המכשיר הזה למי שיש את המכשיר הזה או שקורא את הנתונים ומבין איך הוא... עם הוא איכותי גם.. פשוט אחי טס לחו"ל ואני צריך לדעת עד מחר ( יום רביעי) ב 10 בלילה ככה מידע עליו מי שיכול לתת לי חוות דעת אני יודע לו מאוד תודה מראש!!! קישור למכשיר... DVD של פילוט http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3240,'normal_sales')
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 2 תגובות
- 885 צפיות
שלום . מלפני שבועיים קניתי רדיו דיסק של סוני מסדרת xplod . לרדיו דיסק יש יכולת לקרוא פורמט מיוחד בשם ATRAC3 . מישהו יודע מה זה הדבר הזה בידיוק? ,אני מבין שזה תוכנה שמקבצת שירים בדומה לmp3 אבל לא הצלחתי להפעיל את זה . אם מישהו יוכל לתת לי פרטים אני ישמח......
הודעה אחרונה מאת slow_rider, -
- 3 תגובות
- 849 צפיות
שלום, קראתי כאן בפורום קצת הודעות, ולא בדיוק הבנתי משהו, ראיתי טוויטר,6*9 סאב, מגבר וכל זה, עכשיו אני יודע מזה סאב נגיד ודברים כאלה אבל ממש לא הבנתי מזה טוויטר, 6*9 קראתי את האשכול הדביק בפורום שכתוב על מידע אבל יש שם מידע מתקדם ולא בסיסי כמו שאני מחפש, מישהו יכול להסביר לי קצת ולתת לי קצת רקע לאודיו ברכב, בקרוב אני קונה רכב, ורציתי לשים בו מערכת רגילה, ועכשיו כל הקטע של האודיו קצת מושך אותי אז באתי ללמוד קצת
הודעה אחרונה מאת moshikop, -
- 0 תגובות
- 922 צפיות
יש לי סאב פיונר ישן 10אינץ' 300וואט 120רמס אני רוצה לבנות לו תיבה חדשה פתוחה מישהו יכול לתת לי מידות?
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
- 3 תגובות
- 736 צפיות
רציתי לדעת עם כדי לי להשים קרוס באוטו עם זה יתן לי שמיעה יותר יפה... ונקיה או שזה עוזר במשהו אילו הדברים שיש לי... רדיו דיסק אין צריך להיות DVD השבוע מגבר 1000 וואט lanzar VIBE421 רמקולים אחורים 6/9 אינפיניטי 100 RMS סאב HED סרווין ווגה 250 RMS ויש לי קרוס של שרוואד 3 יציאות ורציתי לדעת עם כדי לי להשים אותו עם הוא ישפיע לי על השמיעה...
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לחבר שלי יש גולף 2005 והוא רוצה להתקין רמקולים אחוריים. ועכשיו השאלות: 1) האם יש לו יותר משתי יציאות ברדיו דיסק? (המקורי) 2) האם באמת אין רמקולים אחוריים? (גם ברדיו דיסק אין אפשרות FADER...) 3) האם הסט הקדמי בנוי משלושה אלמנטים? (מה שמגיע עם הרכב מהחברה)
הודעה אחרונה מאת WRX, -
- 1 תגובות
- 749 צפיות
אני בדרך לקבל את המגבר המעולה(כולי תקווה שהוא אכן טוב כמו שאתם מספרים)של JBL ואני חושב אולי גם לקנות את הרדיו דיסק של פיוניר deh4700 מהדיוטי פרי שנמכר שם במחיר ממש שווה של 170 דולר - http://sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1844&CategoryID=72&Page=1 האם למישהו יש מושג כמה הוא באמת טוב ואיכותי ? יש לי כרגע 3500 אמריקאי ואני לא הכי מת עליו... (ואם זה משנה,גם קומפוננט של סאונד סטרים וסאב 305C פיוניר) אני יותר מתכוון להחליט אחרי ההתקנה של המגבר כי יכול להיות שאז הצליל יספק אותי,עד עכשיו היה לי מגבר איכותי של רוקפורד פאנץ' 200 אך חלש ביותר 25rms X 4 אבל למי יש מושג,בינתיים,זה יכול לעזור.
- 3 תגובות
- 906 צפיות
האם על נותן ה DB? כל שDB יותר על הסאב יכול לנצל את הכוח שהמגבר נותן לו ולהפיק ממנו כמה שיותר?
- 1 תגובות
- 799 צפיות
שלום לכולם , האם קיים וניתן למצוא בארץ במחיר ריאלי HU ללא אקולייזר בכלל. פשוט מוציא נטו צליל כמו שהקליטו באולפן. מי שמבין במגברים איכותיים לבית HIGH END על אותו רעיון. תודה.
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
עזרה בקניית מערכת
מאת e_r- 8 תגובות
- 920 צפיות
תחילה ראוי לציין שאני לא מבין גדול במערכות לרכב! 1.ברשותי צנג'ר די ישן, רדיודיסק, רמקולים של פיוניר בהספק של 45W וטוויטרים. אני מעוניין להוסיף מגבר וסאב בתקציב (צנוע) של 1200+- מה דעתכם על המגבר של בוס 2900? http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BA-2900&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 וסאב של פיוניר TS-W305? אם יש הצעות אחרות הם יתקבלו בברכה! 2.הצנג'ר נמצא בבגז'. אם אני יוסיף סאב ומגבר בבגז' האם יגרם נזק לצנג'ר? אם כן מה אפשר לעשות? תודה רבה לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת SUZUKI1, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום קבלתי את המגבר מאק אודיו הוא מוצהר בתעודה שלו 2X40RMS 1X115RMS ב4 אום עכשיו זה בול לסאב שלי אני לא רוצה יותר ממאה רמס עכשיו יש שם הgain ויש עוד משהו x-over יש לי אפשריות או לשים על full או sub לSUB כתוב שזה פילטר 80hz
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה אתם אומרים על החבילה הזו,האם שווה 400 ש"ח? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7863929&type=1&product=1&category_name=%e0%e5%e3%e9%e5+%ec%f8%eb%e13
- 2 תגובות
- 978 צפיות
אתם כותבים על זה ואינני מכיר את המושג,אודה אם מישהו יוכל להסביר.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 9 תגובות
- 964 צפיות
למי שעקב ולמי שלא - המערכת אצלי שודרגה, ואחרי תוספת מבורכת של מגבר מרובע ערוצים של שרווד הכל נשמע מדהים. בשבוע שעבר היה נדמה שהסאב מתחיל לחרחר. הנחתי שמדובר בבעייה של מגעים והזנחתי את זה. קצת אחרי הוא הפסיק לעבוד כלל. היום בדקתי התנגדות - ומסתבר שהסאב נפח את נשמתו. 1. זה הגיוני שכזה דבר קורה ככה סתם? בלי שום התרעה? 2. מדובר היה בפיוניר TSW252, סאב 10' לא רע לטעמי. התקציב כרגע לסאב חדש די מוגבל - משהו כמו 500 בלחץ - יש איזה המלצות או שעדיף לי להמשיך לחסוך? תודה מראש רון.
הודעה אחרונה מאת nivz, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מתלבט עכשיו מה לשים באוטו, האם עדיף לי לשים שני סאבים של 8" או אחד גדול של 12", עכשיו אני יודע מה כולם יקפצו ויגידו שזה תלוי בעוצמה וכו', השאלה היא איזה הרכב בפוטנציאל יכול לתת סאונד של באס יותר נקי, תודה
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka,