פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מתלבט בין שני מגברים 4 ערוצים הראשון:Lanzar vibe428 והשני:jbl gto 75/4 שניהם פחות או יותר אותו מחיר ומה שאני מחפש אם תוכלו להמליץ לי מנסיון על אחד מהם אני יודה לכם מתן
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
?????
- 1 תגובות
- 759 צפיות
שלום. יש לי רדיו דיסק פיוניר דגם 5750 וכרגע רק עם רמקולים אחוריים 6X9 סרווין ווגה. אני החלטתי להתקין רמקולים קומפוננט ואני מתלבט בין כמה דגמים - MOREL PULSE 5.25 JBL GTO506C INOX IP 4.02 CERWIN VEGA HED 1502 איזה מבין דגמי הקומפוננט שרשמתי הכי כדאי לקנות ? וגם רציתי לדעת איזה מגבר הכי יתאים לדגמים האלה שגם יפעל ביחד עם הרמקולים האחוריים ? אני בעקרון מחפש רמקולים ומגבר שיתנו צלילים איכותיים , נקיים ומוזיקה יפה , לשמוע את הזמר וכל הצלילים בנפרד. אני מחפש מגבר לא יקר (תקציב עד 1000 ל 4 ערוצים) שפותח את הצלילים ונותן שיפור משמעותי לאיכות השמיעה. אני לא מהאנשים ששומעים בפול ווליום ומחפשים להוריד כמה בתים בחוץ והשאלה אם יש מגבר כזה שיות…
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 1 תגובות
- 826 צפיות
היי, איך אני עושה במכשיר הזה? האם יש לחצן או דרך כלשהיא חוץ מלנתק לו את המתח? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 4 תגובות
- 713 צפיות
יש לי מכרעת של פיוניר P8 למי שמכיר עכשיו הבעיה נפוצה בכל המכשירים ששמים שיר העברית ואז הוא מחרבש משהוא בימקום לרשום את השם בעברית שמעתי שאפשר להוריד איזה משהוא מהאתר שלהם או איזה עידכון שיסדר את הבעיה הזאת שאני יוכל ליראות את השירים כתובים בעברית במערכת אני ישמח לקבל קצת עזרה מאנשים שמכירים את הבעיה קצת יותר מקרוב תודה מראש......ח'ברה
הודעה אחרונה מאת xgamer, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי קומפוננט מורל 6" מקדימה ואני מרוצה מאיכות השמיעה, רק שמורגש כי אין חלוקה טובה בין קדימה אחורה (מאחור יש רמקול זול 6" 3 WAY). חשבתי להתקין עוד סט מורל מאחור בדלתות, מה דעתכם? אני מבין שבאסים לא יהיו-אבל לא מפריע לי כל כך.
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 3 תגובות
- 972 צפיות
שלום לכולם עשיתי כמה בדיקות לגבי מערכת והנה המפרט תגידו לי מה אתם חושבים על זה... רדיו דיסק של Pioneer דגם DEH1500R רמקולים אחוריים של דראגסטר 180W 3WAY מגבר Boss 1000W דגם BA2900 סאב של Pioneer 800W 12" עם תיבה מקורית (ככה אמרו לי בחנות) כל זה במחיר של 2800 ש"ח ***חסר לי רק קומפוננט שזה אני יוסיף יותר מאוחר (ואם למשהו יש המלצה על אחד טוב בטווח מחיר של עד 800 שקל אני ישמח עם הוא יגיד לי..) תודה לכולם והמשל יום נעים
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש לקנות מכסה ל6X9 מפלסטיק (שלא יראה הרמקול חורים צפופים) כי חתכתי במגש ואין לי כיסוי מתאים (הכיסוי שקיבלתי עם הרמקול לא ניתן להלבשה על המגש והוא מפתה גנבים). יש לי קטיה מנטור 2000. איפה קונים דבר כזה ? באיזה מכוניות יש מאחורה כיסוי ל6X9 כי סביר להניח שזה יתאים גם לי ?
הודעה אחרונה מאת satcard, -
- 1 תגובות
- 838 צפיות
http://www.mp3playerstore.com/stuff_you_need/accessories/FM-02.htm
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר ביקש ממני לשאול פה בפורום על מערכת יש לו תקציב של 200 שקל שבהם הוא רוצה להביא מגבר קומפוננט ו6על9 בלי סאב בינתיים אז מי שיש לו המלצות למערכת הטובה ביותר שיתן את ההמלצה
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 7 תגובות
- 995 צפיות
איך הסוני הזה soncdxf7710
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
טוב כמו שאמרתי כבר לפני מספר ימים אני מתכנן לרכוש מערכת חדשה. את כל השינוים של המערכת אני יעשה בשלבים ולא הכל בבום אחד (נו כל חודש אני שם את המשכורת שלי אחרי שאני גמרתי עם החובות שלי ) המערכת שיש לי כרגע: רדיו דיסק MP3 JVC GD-G700 (שתי יציאות) מגברים: סוליד האודיו 500W F-4 4 ערוצים (לשתי הקומפונטים) SPL 1000W 4 ערוצים (לשתי הסאבים) סאבים: שתי סאבים 12'' של חברת SPL הסדרה הגבוהה קבל של L.A סדרת בולט 1.0 פרד קומפונטים: שתי סטים של L.A מסדרת בולט 6.5 גם קדמי וגם אחורי (אין עוד רמקולים כאלו ואחרים) *הגבהה מעץ על כל רמקול* חיווט RCA אחד של רוקפורד ושתים של XSITE שאר החיווט של החשמל הוא חיווט טוב מבית סאונד FX אבל איך לקרא לו או איך להגדיר אותו אינני יכ…
הודעה אחרונה מאת G.Z.A.3, -
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
חבר שלי קנה קולט אבל האודיו ברכב על הפנים הוא מוכן להשקיע 1000 שקל מקסימום על הכל הוא צריך זוג אחוריים זוג קדמיים ור"ד.. יש הצעות?
הודעה אחרונה מאת -Jok3r-, -
- 6 תגובות
- 958 צפיות
אז ככה היום שלחתי את אמא שלי להתקין את הרדיו דיסק kenwood kdc-3090r הקיצר היא חוזרת ולאחר כמה שעות אני הולך לבדוק מה נסגר טוב אני מדליק תמערכת הרדיו עובד ואז פתאום הרדיו דיסק נכנס למן מצב כזה שהוא יוצא מהרדיו ורשום call (זה בטח הקטע של תמיכה בדיבורית והשתקת שיחה וכל החרא הזה) השאלה שלי היא כזאת: איך לעזאל אני מבטל את האופציה המסריחה הזאת - אם יש למישהו את המכשיר הזה או היה לו פעם ויכול לעזור לי אני יודע לו מאוד ועוד משהו קטן- הגבהתי את המערכת בערך על 25 ככה ותוך כדי נסיעה אני מרגיש שהמוזיקה משתנה - מה זאת אומרת משתנה- כאילו שתוך כדי המערכת מעלה באסים וטרבל או איך שקוראים לזה ואחרי כמה שניות זה חוזר לעצמו -שומעים בסדר ואז שוב פעם משתנה האם זה בגלל שאין לי מגבר…
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב וערב זך לחברי הפורום! לחבר שלי יש סאב ROCKFORD P1 150 RMS אם אני לא טועה שיושב אצלו על JBL שלא מצליח להרים אותו! הוא החליט להחליף את המגבר למשהו רציני יותר. מה יותר עדיף מגבר של שתי ערוצים שמוציא משהו בסביבות ה100RMS לערוץ או מונובלוק? וכמובן איזה? הוא בעתיד, כשיהיה תקציב, ישדרג את הסאב למשהו יותר גבוה... השאלה היא מה יותר עדיף במיוחד לאור העובדה שכשיהיה כסף יהיה שדרוג?? התקציב עד אלף שקל. מחכה להמלצות! תודה לכל העונים מראש!
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- 1 תגובות
- 736 צפיות
שלום. יש לי רדיו דיסק פיוניר דגם 5750 וכרגע רק עם רמקולים אחוריים 6X9 סרווין ווגה. אני החלטתי להתקין רמקולים קומפוננט ואני מתלבט בין כמה דגמים - MOREL PULSE 5.25 JBL GTO506C INOX IP 4.02 CERWIN VEGA HED 1502 איזה מבין דגמי הקומפוננט שרשמתי הכי כדאי לקנות ? וגם רציתי לדעת איזה מגבר הכי יתאים לדגמים האלה שגם יפעל ביחד עם הרמקולים האחוריים ? אני בעקרון מחפש רמקולים ומגבר שיתנו צלילים איכותיים , נקיים ומוזיקה יפה , לשמוע את הזמר וכל הצלילים בנפרד. אני מחפש מגבר לא יקר (תקציב עד 1000 ל 4 ערוצים) שפותח את הצלילים ונותן שיפור משמעותי לאיכות השמיעה. אני לא מהאנשים ששומעים בפול ווליום ומחפשים להוריד כמה בתים בחוץ והשאלה אם יש מגבר כזה שיותר איכות שמיעה ולא …
הודעה אחרונה מאת צחי 22, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני מתלבט בין שתיי מגברים האחד הוא ה jbl מהדיוטי פרי במחיר של 200$ http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1078&CategoryID=123&Page=1 והשני הוא magant the rock 1000w שעולה כאן בארץ 1000 שקל בנתיים עוד שום דבר לא מורכב באוטו המגבר יתחבר כנראה לקומפפנטים של מורל דוקט וסאב של רוקפורד 150 W RMS אני מעוניין שיהיה איכות ולא כמות... תודה ויום טוב שאולי
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
אופציות בפיוניר
מאת neo19- 9 תגובות
- 945 צפיות
מה האופציות שיש BMX וCOMP בפיונירים.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היה בפורום לא מזמן דיון על פירוק הדלתות הקדמיות של המגאן II לשם החלפת רמקולים. דובר שם על בעיות איטום והמלצות/אזהרות שונות. האם הדבר נכון גם לגבי הדלתות האחוריות? למישהו יש ניסיון בהתקנת רמקולים בדלתות האחוריות, ויכול לתת המלצות/עצות/אזהרות ? עדיין לא הבנתי איך אני מפרק את הדלתות בכלל, אשמח לדעת לפני שאני נכנס לעסק. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת codec, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי רכב מסוג וולו S40 שקניתי את הרכב כמעט לפני שנה , הרכבתי מערכת של של KENWOOD מדגם KDC-MP6026, היה רמקולים ברכב של החברה קניתי את הרכב חדש, אני מעוניין עכשיו להחליף את הרמקולים אני רוצה הצעה של רמקולים אני רוצה מוזיקה גבוהה לא הכי גבוהה שיש בעולם אבל גבוהה מאד +איכות הכי טובה שיש! אני חייב מגבר בישביל זה? או רק רמקולים טובים? תנו לי הצעות של שניהם ביחד בסביבות 2000 2500 שקל תודה
הודעה אחרונה מאת Gabi, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 917 צפיות
http://store.yahoo.com/discountsonline/sov44ch16vaa.html האם הנותנים נכונים ?והאם החברה הזאת טובה ? כי הוא רק 130$ אז שווה בהספק כזה
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
hi i have 2 rear Pioneer TS-A6991S and Pineer TSW125C and i was looking for AMP to the whole system (maybe later,another TSW125C will join) got any REC's?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 3 תגובות
- 814 צפיות
בסיוויק 99 שלי, רועד לי המגש האחורי ועושה רעש מעצבן, מה אני יכול לעשות כדאי שזה יפסק?? אני גם פירקתי אותו לפני שנה כדאי לשים רמקולים!! ומאז הוא רועד מה אני עושה!!
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 0 תגובות
- 683 צפיות
שווה לקנות אותה ב 885 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת vipert, -
- 2 תגובות
- 843 צפיות
נגיד יש לי את המגבר הזה http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=157 ומגבר שני של חברה ליגה שעולה 400$ הרכבנו אותם רכיבים על שני המגברים בשתי מכוניות +קרוס עשינו כל הכיונים אותו דבר ונגיד שני המגברים נבדקו במעבדה וההספקים זהים יוצא אותו עוצמה ואיכות? או שיש שיגידו ה400$ יותר איכותית(פסיכולגית)?
- 6 תגובות
- 969 צפיות
הייתי מבקש המלצה לרמקולים קדמיים שיתאימו להד יוניט של קנווד +מגבר של MAGNAT POWER ACOUSTIC . תקציב של 1000 ש"ח. הערה-אני זקוק לתוחם תדרים איכותי בצלילים הנמוכים כי כעת ישנם הרבה עיוותים תודה.
הודעה אחרונה מאת טופר, -
- 5 תגובות
- 755 צפיות
מזמן אני פתחתי תרד על הJBL הביתיים שיש לי אז רציתי לדעת אם אני מחבר אותם חיבור מקבילי כך שהתנגדות בסוף תהיה 4אום ולחבר למגבר אפשר?
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הגיוני שהמחירים של מתאם כזה לרדיו דיסק של קנווד מתחילים ב-80 שקל? אין משהו יותר שפוי? על התקנה רוצים 70 ועל מתאם החל מ-80 ? כל הרדיו דיסק עלה לי 500 שקל.... kdc-3090 תודה
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 24 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, עד היום התקנתי את המערכת שלי אצל המתקין עופר ויוסי מסאונד FX (למעט פעמים שאחד היה אצל חאפר לפני שהכרתי את עופר ויוסי, ואחד אצל מי שהחליף את עופר בסניף בפ"ת) אני מאוד מאוד מרוצה ואפילו נילהב מהם גם מהכיוונים וגם מהעבודה שלהם אבל משהו שלא קשור אליהם מונע ממני לחזור להתקין שם את המערכת שעכשיו אני מתכנן לקנות. כו כן אני צריך מאותו מקום גם שיוכל למכור את הציוד שיהיה ברמה גבוהה. רציתי לקנות מגבר מונו של XETEC מסוג G-500 MK2 אבל אני גם לא מוצא מאיפה לקנות :\ אשמח לקבל המלצות כדי שאני אוכל לפנות לשם בהקדם כדי ללכת לראות ולהתרשם מהמקום החדש תודה מראש
הודעה אחרונה מאת G.Z.A.3, -
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2440,'normal_sales') לפי הנתונים המגבר מוציא 80 rms ב4 אום בידיוק מה שאני צריך . השאלה היא האם הוא שווה משהו ,האם הוא יגביר לי בצורה נקייה ובלי עיוותים?. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת amit1488,