Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה בפורום לא מזמן דיון על פירוק הדלתות הקדמיות של המגאן II לשם החלפת רמקולים.

דובר שם על בעיות איטום והמלצות/אזהרות שונות.

האם הדבר נכון גם לגבי הדלתות האחוריות?

למישהו יש ניסיון בהתקנת רמקולים בדלתות האחוריות, ויכול לתת המלצות/עצות/אזהרות ?

עדיין לא הבנתי איך אני מפרק את הדלתות בכלל, אשמח לדעת לפני שאני נכנס לעסק.

תודה רבה.

And to all, a good night

פורסם

בעיות איטום?

איזו בעיה בדיוק אתה הרי מפרק רק את החלק הפנימי של הדלת (יעני את הפלסטיק המרופד) זה לא קשור לאיטום

תפרק רגיל ללא בעיות ותתקין רמקולים

פורסם

עברתי על השירשור ולמרות הכל לדעתי תפנה באמת לרדיו מארס ותשמע מה הם מציעים ותברר אם אתה תביא את הציוד האם יהיה ניתן להתקין אותו?

פעם ראשונה שאני שומע על בעיה כזו בהתקנת רמקולים

למרות הכל לא הבנתי עדיין מהיכן יכנסו המים לדלת ולתוך האוטו?

פורסם

אין לי מושג.

אני עדיין בשלב של לפרק את הדלת - רציתי לדעת אם בכלל שווה לנסות.

And to all, a good night

פורסם

ישנו פלסטיק שמחפה על הרמקולים (הקידמיים) הבעיה ברכב הזה שכל רמקול נורמלי לא נכנס שם אם אתה לא חותך את החיפוי הזה, לא בדקתי את זה לעומק אבל המים שחודרים לדלת (בכל רכב יש חדירת מים לדלתות ובכל דלת יש חורי ניקוז) מוצאים את נתיבם דרך הרמקול לתוך הרכב.לגבי הרמקולים האחוריים אם איני טועה הסיפור הוא שונה, בכל אופן פירוק הדלת היא "חוויה" בפני עצמה לא הייתי ממליץ אם אין לך ניסיון.

פורסם

שלום CODEC, זה אני שהתחלתי את השירשור המקורי בשביל חבר שלי לאחר שגילינו מה הבעיה.

אם איני טועה לא רשמתי בסופו של דבר איך נגמר הסיפור.

אבא של אותו חבר נסע לרדיו מרס לצורך התקנת הרמקולים וחבר שלי, בנו, לא יכל להצטרף אליו להתקנה, לאחר שחזר מרוב סקרנות חבר שלי פירק את הרמקול וגילה שכל מה שהם עשו זה פשוט חתכו את אותו פלסטיק טורדני ודחפו את הרמקול. לא זכור לי מה היה מחיר ההתקנה.

T h e C a t

פורסם

לטענת היבואן חיתוך החיפוי(פלסטיק) הוא הגורם לחדירת מים לרכב. אבל שוב אם אני לא טועה מאחור זה סיפור אחר(מקדימה אין צורך בפירוק הדלת).

פורסם

אין לי ניסיון עם רנו.

ב-106 פירוק הדלתות היה קל מאוד (רק ברגים), אך במגאן אני מוצא רק בורג 1.

בכל מקרה, אני אחפש יותר טוב, ואם לא - אז לא.

נשקיע את ה-100 ש"ח בהתקנה "מקצועית".

And to all, a good night

• תוכן חדש...