Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מבקש המלצה לרמקולים קדמיים שיתאימו להד יוניט של קנווד +מגבר של MAGNAT POWER ACOUSTIC . תקציב של 1000 ש"ח.

הערה-אני זקוק לתוחם תדרים איכותי בצלילים הנמוכים כי כעת ישנם הרבה עיוותים :wink:

תודה.

HU-KENWOOD KDC-MPV7020 FS-MBQUART COMPONENT PIONEER 6*9 350 WATT AMPLIFIER MAGNAT POWER ENGINE

פורסם

סליחה על הטעות מדובר על מגבר magnat power engine .

אני מחפש בעיקר רמקול שיספק צליל נקי ללא רעשים ששנשמעים כמו התפוררות הרכב.

HU-KENWOOD KDC-MPV7020 FS-MBQUART COMPONENT PIONEER 6*9 350 WATT AMPLIFIER MAGNAT POWER ENGINE

פורסם

כיום נמצאים שם רמקולים קומפוננט של MBQUART עם קרוס לא מקורי .הרמקול בן 4.5 ונראה כי שנותיו מרמזות על ביצועיו.

הרכב הוא טויוטה קורולה.

תודה

פורסם

הספק המגבר 65*4 ב- 4 אום ו- 85*4 ב- 2 אום.

הספק מכסימלי 800 WATT

• תוכן חדש...