Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות מכסה ל6X9 מפלסטיק (שלא יראה הרמקול חורים צפופים) כי חתכתי במגש ואין לי כיסוי מתאים (הכיסוי שקיבלתי עם הרמקול לא ניתן להלבשה על המגש והוא מפתה גנבים).

יש לי קטיה מנטור 2000.

איפה קונים דבר כזה ?

באיזה מכוניות יש מאחורה כיסוי ל6X9 כי סביר להניח שזה יתאים גם לי ?

פורסם

לך לאוטו אם בחולון עם 15 שקל ותגיד להם שיעשו לך ג'אסטה וישחררו לך רגילרים של פירלס תאמין לי שום גנב שבעולם[הכוונה לגנב האינטלגנט] לא יעיז לגעת בהם ולעצות לך כאב ראש..

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
תאמין לי שום גנב שבעולם[הכוונה לגנב האינטלגנט] לא יעיז לגעת בהם ולעצות לך כאב ראש..

בהצלחה.

בוא נחשוב יחד.

אם הגנב אינטיליגנט ולא יעיז לגעת בהם כי הוא יודע באיזה זבל מדובר אז יש 2 אפשרויות:

1. שילך לעבוד בתחום אחר (הוא הרי אינטיליגנט!).

2.אתה גם אומר שאם הגנב אינטיליגנט והוא לא יעיז לגעת בזבל הזה

אז מה זה אומר עליך?!(כי אתה כן נוגע בזבל הזה)

3. מה קורה במקרה של גנב רגיל ,ממוצע, עם השכלה ובלי הרבה ותק בתחום?

התשובה נכונה :שובר את החלון וגורם לידידנו הצעיר מפח-נפש.

4. למה לא לשים בד אקוסטי?

ZZR

פורסם

1.גנב לרוב בעל ניסיון בתחום הגניבות יודע שלא שווה לו להיתעסק ולסכן עצמו לרמקול ששוויו בשוק 100 שח נגיד[ואני לא מתייחס כרגע לרמתו של רמקול זה טוב או רע ..]ולהערה של"אינטלגנט" כוונת המשורר היא ליצור אווירה צינית ומכל המשתמע מכך בלי הקשר אישי לגבי ולזבל סיני שלי שאני כולכך אוהב אז בשר לחוד וחלב לחוד ולא לערבב בבקשה.

2.ראה סעיף מס 1

3.נכון..

4.זה הכי גרוע , גנבים דבר ראשון יזהו זאת שיאירו עם הפנס שלהם על המגש ויראו את הצלליות של הרמקולים מתחת ויסקרן אותם נורא איזה רמקול מסתתר שם שהרי אם ישנה כזו השקעה להסתרתו קל וחומר שמדובר במשהו רציני ששווה הרבה[כסף -כרגע בלי קשר לאיכות הרמקול וטיבו..]

ולכן בכל מצב דווקא לרכב כזה הגנב יתעניין יותר .

יום טוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...