פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
קבל למערכת??? 1 2
מאת yanivbenedykt- 17 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם!! רציתי לדעת למה הצורך בקבל??? יש לי HU פיוניר מגבר JBL 4CH 4*100 WATT קומפוננט רוקפורד אחוריים 9*6 פיוניר סאב קיקר SOLO BARIC כרגע לא בשימוש!!!! האם להתקנת המגבר ללא סאב יש צורך בקבל????
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 1 תגובות
- 655 צפיות
יש דגם כזה בכלל ? משהו בסיגנון ? XTC XTZ משהו כזה משהו חדש שיצא רק לפני חודש ולא הגיע לארץ... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת oron, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 912 צפיות
שלום לכולם, התצורה הנוכחית שלי- רנו טווינגו, PIONEER DEH5700, מקדימה- "4 פיוניר (כי אין מיתקון למשהו גדול יותר), מאחורה- 6X9 פיוניר חזקים. קבלתי מקרוב שלי סאב של ג'נסן (קופסא שחורה עם חור למעלה), וגם- מגבר ג'נסן XA4150 600W כחול, שני מאגנטים קומפוננט (אחד עם חור קטן) + שני פיונירים 120W 3WAY, וקופסאות קרוס + טוויטרונים של מאגנט. חרשתי כל מיני מנואלס ודיי ברור לי איך אני הולך להתקין אותם, אבל נשארו כמה שאלות פתוחות: 1. יש מעט מאוד מקום בטווינגו שלי מאחור. אני שוקל לחבר את המגבר לצד הקופסא של הסאב (עם ארבעה ברגים קטנים). האם צריך לשים אותי בכלא על דבר כזה, או שזה קביל? 2. אם אני שם את הסאב בצד של תא המטען, זה עדיין בסדר? 3. יכול להיות שלא אצליח ליצור קו ישר מ…
הודעה אחרונה מאת shooka, -
הרבה אנשים אומרים לי לשים דינמייט בדלתות הקדמיות ושזה פשוט משנה את הסאונד באוטו בכמה רמות... זה באמת נכון? אני קצת חושש לעשות את זה - גם בגלל העובדה שזה לא דבר כזה זול... (כן וגם לי הדגימו את 2 המטבעות שזורקים -מטבע רגיל שומעים ואת המטבע של דיינמיט לא
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם אפשר להעזר בכם ולקבל מידע קצת,איך אפשר להרכיב HU באקורד הצורה החדשה למי שמכיר את הדש שלה יודע שאין מקום. השאלה הנוספת היא מה מידת הרמקולים בדלתות אחורה ואם יש מקום גם במגש מאחורה.
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 2 תגובות
- 880 צפיות
השאלה שלי כזאת האם אפשר לחבר מערכת של רכב לבית? יש לי שנאי של 12וולט בדיוק מה שצריכה המערכת.. ויש רמקולים האם זה אפשרי? או לא
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 0 תגובות
- 996 צפיות
היו לי 693.1i שמאוד אהבתי אבל מה לעשות הם פשוט התפוררו מישהו יכול להשוות לי מבחינת סאונד בין הדגם העתיק הזה לדגם 693.5i
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ברכבי מותקנים שני מגברים (אחד של לנזר 2 יציאות שמחובר לסאב 305C של פיוניר והשני של פלטינום אודיו שמחובר לאחוריים 9*6 של פיוניר ולקומפוננט של ג'יי בי אל) וקרוס אובר של לנזר X2... ו HU של קנווד... צצה לי בעיה חמורה בסאונד ברכב שאינני שומע כלום! אני מגביר את הווליום ואינני שומע דבר... יש לציין שכשהתחילה הבעיה (לפני שלושה ימים) כששמעתי דיסק זה נשמע ברמקולים כאילו אני שומע רדיו.. עם הפרעות חמורות.. (כמו שהרדיו לא מכוון בדיוק על התחנה..) ולאט לאט הסאונד נעלם... כאילו הרמקולים חירחרו או משהו כזה.... וביום שישי הלכתי לחשמלאי שיבדוק אולי יש לי בעיה במצבר כי בתחילת השבוע הוא התרוקן לי וחשבתי שהוא לא התמלא וכאשר היה צריך להשמע באס, הבעיה היתה מתחילה... החשמלאי אמר…
הודעה אחרונה מאת dormor, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי חבר שרוצה למכור לי את המגבר הזה המגבר הוא 4x40 + 120x1 RMS המגבר הוא 5 ערוצים הינה קישור : http://www.crutchfield.com/S-mebILmmsRkq/cgi-bin/ProdView.asp?g=120&id=features_and_specs&i=500MRPF320 הוא רוצה עלו 800 שייח הגב המגבר הוא בן שנה וחודשיים. השאלה עם הוא שווה את הכסף?(800שייח) מה אתם אומרים ? או שעדיף לקנות את הJBL מהדיתי פרי ? תודה מרוש. נ.ב. אני רוצה להגביר איתו: MOREL DOTECH 6.5 MOREL PULSE 6\9 ו סאב רוקפורד PUNCH 2 (200RMS)
- 6 תגובות
- 854 צפיות
אני מבקש חוות דעת על המגבר הזה או אם מישהו יש לו נסיון איתו האם הנותנים נכונים? ואיך החברה הזאת ?אני יודע שזאת חברת בת של רוקפורד אז לא סביר שהנותנים לא יהיו נכונים?
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום יש ברשותי את הדיסק הנ"ל,רציתי לדעת בבקשה על אילו תדרים מוקלט כל Track בדיסק הנ"ל? סה"כ 99 רצועות. תודה.
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 0 תגובות
- 691 צפיות
ידוע למישהו על מכשיר שיודע לעשות T.correct שהוא לא רדיו דיסק של אלפיין? כלומר מעבד חיצוני שיכול לעשות זאת.
הודעה אחרונה מאת The REAL B.r, -
- 4 תגובות
- 809 צפיות
יש לי ברכב טייפ מקורי של הונדה ולא ניתן לשדרג אותו. לטייפ יש יציאה לצנג'ר מקורי של alpine לטייפ אין יציאות r.c.a וחובר מתאם, מגבר 4x104 j.b.l,קומפוננט morel ואחוריים של alpine. בגלל שהטייפ הוא ישן יחסית האיכות לא טובה, כאשר הרכבנו לנסיון רדיו דיסק mp3 פשוט של קנווד שמעו הרבה יותר טוב. האם audio control טוב יפתור הבעיה ? איזה דגם? צריך גם דגם עם כניסה עצמאית ל mp3 כדי שאוכל לחבר בעתיד. איפה ניתן לקנות במחירים טובים?
הודעה אחרונה מאת barac_m, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קניתי מערכת לרכב של פיוניר ואני לא יודע איך מחברים אותה... לאן נכנסים החוטים....... אם מישהו יכול להסביר לי .תודה
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום תראו את הנתונים של המגבר הנל http://www.cardomain.com/item/BOSRT845 ההספקים שלו הם אמיתיים!? איך זה ייתכן 200W RMS ל4 יציאות ועוד במחיר כזה זול?!? האם שווה לבקש מקרוב משפחה שגר בארה"ב ויבקר כאן בספטמבר שיקנה לי כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 0 תגובות
- 629 צפיות
יש לו בדלתות מקדימה מקומות יעודיים,מישהו יודע אם נכנס לשם 5.25 או 6.5?
הודעה אחרונה מאת snowbol, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. כפי שראיתם בהודעות הקודמות שלי אני מתלבט בין כמה קומפוננטים אבל אני לא מוצא איפה לשמוע אותם עם מגבר בתוך אוטו. הסתובבתי כבר בכל החנויות באיזור הצפון ואין אף חנות שיכולה לתת לי לשמוע באוטו לפני שקונים. דגמי הקומפוננט שאני מתעניין בהם הם - MOREL PULSE MORAL DOTECH JBL GTO506C INOX IP 4.02 CERWIN VEGA MB QUART PLANET AUDIO LANZAR רציתי לשאול יש פה מישהו שגר באיזור הצפון ויש לו באוטו את אחד מדגמי הקומפוננט שרשמתי למעלה כולל מגבר ומוכן להשמיע לי אותם באוטו שלו ? (אני גר בקרית חיים אבל אני מוכן לנסוע לכל מקום בצפון) אני אודה מאוד למי שיעזור לי בהתלבטותי.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- 2 תגובות
- 827 צפיות
קניתי אותו היום ב1500 שקל מה אתם חושבים עליו עשיתי קניה טובה? ותנו קצת מפרט עליו והמלצות... תודה
הודעה אחרונה מאת honda CIVIC 99, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי אפשרות להביא את הפיוניר ב 1400 שקל ואת ה JVC ב 1700 והמוכר (שאגב אני מכיר אותו מילדות) המליץ לי על ה JVC ה JVC ניראה נפלא וראיתי אותו במציאות והפיוניר ראיתי בתמונות שהוא ניראה גם יפה מאוד. לא יודע מה להחליט ואני צריך עזרה מה יותר טוב ?
הודעה אחרונה מאת G.Z.A.3, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
השאלה בכותכת , מה ההבדלים? ומה עדיף? http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=12496 ו.. http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4067_35015_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent
הודעה אחרונה מאת Ameer.86, -
- 2 תגובות
- 862 צפיות
ניסיתי לחבר מערכת לאוטו ונראה לי שרפתי כי חיברתי לא טוב .. איפה נמצאים הפיוזים של המערכת??? בקופסא שליד הנהג? או במקום אחר
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם יש טעם בכלל להתקין למגבר JBL סאב של קיקר SOLOBARIC S12L7 750WATT RMS כאשר המגבר מוציא 285WATT RMS בגישור??? הנחה שאני לא מעוניין להשקיע במונו בלוק יקר!!!!! אופציות התקנה שאני מתעניין הם : אופציה ראשונה: התקנה של המגבר עם הסאב הקיים (קיקר סולובאריק) אופציה שנייה: התקנה של המגבר עם סאב חלש יותר (שאותו אני יצטרך לקנות) אופציה שלישית:לחבר ארבעה ערוצים לקומפוננט קדמי ול9*6 אחוריים לבינתיים עד לכאשר אני אקנה מונובלוק שיוציא מהקיקר את המקסימום. תודה
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 0 תגובות
- 941 צפיות
ההורים שלי רכשו הונדה סיוויק שנת 2004 המערכת המקורית שבאה עם הרכב מספקת את צרכים אבל יש בעיה עם הרמקולים, הם חלשים מידי ומזייפים בווליום גבוהה איזה רמקולים יעמדו בהספק של 50W? המידה של הרמקולים הם בסביבות ה5 וחצי אינץ אבל אני לא בטוח אז אם מישהוא יודע מה המידה המדוייקת שירשום אותה בבקשה. אני מחפש 4 רמקולים שיוציאו צליל יפה ואיכותי שלא יחנקו מהבאסים, אני לא רוצה להתקין מגבר ברכב אז שהרמקולים יתאימו להספק שרשמתי. ואני שומע בעיקר מוזיקת מועדונים (house\dance) אז שהרמקולים יתאימו לסוג המוזיקה כי הבנתי שיש קשר בין הרמקול לסוג המוזיקה ששומעים. עוד שאלה: יש רמקולים במידה הזאת שהם רק וופרים או שזה בא רק במידותו גדולות יותר?
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 0 תגובות
- 946 צפיות
שלום לכולם יש לי מגבר טוקסיק 1000 ואאט: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2540179 ואני רוצה לקנות לו רמקולים. השאלה איזה הספקים אני צריך לרמקולים ואם מישהו מכיר רמקולים טובים שהוא ממליץ עליהם שיכולים להתאים למגבר הנ'ל אני רוצה לקנות 6X9 תקציב לא עובד ת400 500 תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת shlomi213, -
- 5 תגובות
- 958 צפיות
יש לי סאב וופר פיוניר דגם TS-W306C.. אני רוצה לדעת כמה ליטר בדיוק צריך לסאב וופר זה..אני רוצה לבנות תיבה אטומה.אני רוצה לדעת כמה ליטר מתאים... תודה רבה אחים... *** עריכה - אין פה לא אחים, לא אחיות ולא נזירות. עם האחים שלך תדבר בבית ***
הודעה אחרונה מאת valery, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לבעלי המכשיר הנ''ל לאחר שיטותים רבים באופציות המכשיר לא מצאתי את הכיוונים הרגילים כמו BASS,MID וכו'. אולי השמות שלהם אחרים,לא יודע מה. נוסף על כך.את המכשיר קבלתי אתמול מגרמניה,היה בשימוש כחודש (יש קבלות) ברגע שהרכבנו את המכשיר הדיסק לא עבד.מפה לשם החלטנו לפרק אותו וראינו שיש בעיה במנגנון של ההרמה של חלק האחראי אל קליטת הדיסק. בקיצור אכזבה ובאסה. לדעתי זה נגרם מטלטול או מנפילה במהלך המשלוח. עכשיו שאלה ,האם משהו מכיר מעבדה טובה לא של חאפרים דוגמת מעבדה של יבואן אלפיין מורשה ( מנסיון) תודה לעונים זהו.
הודעה אחרונה מאת LV2XLR8, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.netdisaster.com/go.php?mode=dog&url=http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=15 תומר
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 0 תגובות
- 725 צפיות
איזה חברות של קומפוננט מתאפיינות בSQ?
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
- 3 תגובות
- 998 צפיות
יש לי שאלה: אם יש לי סאב עם סליל כפול, אז אני צריך מגבר עם 2 יציאות או 4 יציאות? בבקשה תעזרו...
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
שלום לכולם. לאור קריאות רבות כאן על הסאב הזה של פיוניר כסאב טוב, שווה את המחיר, חזק, 400 נקי, סאב SPL ועוד ועוד... החלטתי לקנות אותו בסופו של דבר. אתמול חיברתי אותו למגבר שלי שנותן 380 נקי בגישור, והסאב לא דופק כל כך חזק, אפילו חלש אפשר להגיד ונראה כאילו הוא על הגבול שלו כבר כשהוא על החצי, כלומר בערך 200 נקי. לא ניסיתי להגביר מעל זה כי אני מפחד שהסאב לא יישרף או משהו. אין לי פה כל כך שאלה מוגדרת, אבל מה את אומרים ? זאת היכולת של הסאב ? או שהוא יכול עוד ואני פשוט צריך להגביר אותו ? האם עליי לשחק עם ההרצים או משהו ?
הודעה אחרונה מאת mikmik,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.