Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר 7700 או JVC KD-SHX700 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות להביא את הפיוניר ב 1400 שקל ואת ה JVC ב 1700 והמוכר (שאגב אני מכיר אותו מילדות) המליץ לי על ה JVC

ה JVC ניראה נפלא וראיתי אותו במציאות והפיוניר ראיתי בתמונות שהוא ניראה גם יפה מאוד.

לא יודע מה להחליט ואני צריך עזרה מה יותר טוב ?

פורסם

גם לי המוכר המליץ יותר על JVC! וזה לא שהוא המליץ על מכשיר יקר יותר דווקא על זול יותר...

אני פשוט כמו G.Z.A.3 מתלבט בין פיוניר 7700 לבין JVC KD-LH810 הפיוניר עולה בסביבות ה1500-1600 והJVC עולה 1300. המוכר אמר שהסאונד של הJVC יותר איכותי כשאתה מכוון את המערכת טוב!

נכון לעכשיו אני נוטה לכיוון הJVC...

אם מישהו יכול להמליץ אחרת לי או לבחור שהתחיל את השרשור אז יתקבל בברכה!

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם
גם לי המוכר המליץ יותר על JVC!

המוכר אמר שהסאונד של הJVC יותר איכותי כשאתה מכוון את המערכת טוב!

מה הקשר?!

אם תכוון טוב= סאונד איכותי יותר מפיוניר.(מאיפה הוא הביא את זה?)

נראה לי

המוכר מרויחעמלה טובה ב- jvc =המוכר ממליץ על jvc (אין קשר לעלות הסופית למי שקונה.אז מה אם יותר זול)

מכשירים יפים ,לא מעבר .(דעתי האישית).

ZZR

פורסם

כמה עמלה הוא כבר יכול להרוויח על JVC שהוא מוכר ב1300 לעומת הפיוניר שאותו הוא מוכר ב1500???

ואם למערכת יש יותר אפשרויות כיוון אז הסאונד לא יהיה איכותי יותר??

תקן אותי אם אני טועה אבל לא בגלל אפשרויות כיוון רבות יותר אנשים למשל קונים ALPINE...?

אמרתי יותר זול כי אם מוכר כבר ממליץ על משהו אז הוא ימליץ על מכשיר באותו המחיר +-50 שקל או משהו יותר יקר אבל לא משהו שזול יותר בכ200-300 שקל.

אלכס.

פורסם

אנשים קונים אלפיין לא בגלל הכיוונים אלא בגלל האמונה שהצליל יותר מדוייק.

אני חושב שיש הבדל בין החברות במכשירי ה-hi end .

מוצדק או לא? נושא לת'רד חדש.

ZZR

פורסם
אנשים קונים אלפיין לא בגלל הכיוונים אלא בגלל האמונה שהצליל יותר מדוייק.

לא רק צליל מדוייק אלא גם בגלל הכיוונים הרבים והמגוונים, אבל נעזוב את זה, זה באמת נושא לת'רד חדש.

עכשיו מדובר על השוואה פשוטה בין פיוניר וJVC ומה יותר טוב?

האם שווה להוסיף עוד 200-300 שקל בשביל הפיוניר או ללכת על הJVC?

אז מה עדיף פיוניר 770

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40523

או הJVC KD-LH810

http://autos-sound.com/shop/?p=productMore&iProduct=142

בבקשה עזרה!!!

אלכס.

פורסם

לפי דעתי תלך על ה jvc יש לי מכשיר שלהם מסדרה אחרת ואני ממש מאד מרוצה,

יש לך ים אפשרויות של כיונים והאיכות צליל שלהם באמת טובה (למרות שיש כאלה שאומרים שלא ניתן להבדיל בין מכשירים) תנסה אולי אפילו לגייס עוד טיפה כסף וללכת על מכשיר של jvc מסדרה יותר גבוהה, מכשירים באמת ברמה ואני מדבר מנסיון ואני בטח שלא תתאכזב

ולגבי בחור שאמליץ על האלפין אני בטוח שהדגמים היותר גבוהים של jvc עולים על האלפין הספציפי.

מקווה שעזרתי

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
לפי דעתי תלך על ה jvc יש לי מכשיר שלהם מסדרה אחרת ואני ממש מאד מרוצה,

יש לך ים אפשרויות של כיונים והאיכות צליל שלהם באמת טובה (למרות שיש כאלה שאומרים שלא ניתן להבדיל בין מכשירים) תנסה אולי אפילו לגייס עוד טיפה כסף וללכת על מכשיר של jvc מסדרה יותר גבוהה, מכשירים באמת ברמה ואני מדבר מנסיון ואני בטח שלא תתאכזב

ולגבי בחור שאמליץ על האלפין אני בטוח שהדגמים היותר גבוהים של jvc עולים על האלפין הספציפי.

מקווה שעזרתי

על איזה דגמים אתה יכול להמליץ ?

פורסם

לי למשל יש את הדגם kdsh 9700 שזה מכשיר באמת ברמה

ויש תמכשיר עם המסך נגעיה שמאד התלהבתי ממנו kdlhx 500

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לי יש את המכשיר עם המסך נגיעה של JVC [הכוונה לKD-LH500] כמו כן נסיון רב עם פיוניר.

עצתי, לך על JVC.

קל לכוון,ובעיקר לא משתנים לך כל הכיוונים שעמלת עליהם משך שעות בלחיצת כפתור שטותית של טרמפיסט.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...