Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר 305C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אההה בטעות.

אז ככה, זה הנפח, גדול מספיק או שלא ?

או שבכלל צריך תיבה קטנה ?

ושוב, יש לה פורט.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה בטוח שזה הנפח?...

תיבה בנפח שכזה יכולה לעבוד גם עם פורט

מה שכן עיצה שלי אלייך אם יש לך מישהו בעל תיבה סגורה של עד 50 ליטר אז חבר את הפיוניר שלך אליה ואל המגבר באוטו שלך ונסה לראות אם יש שינוי בכל אופן תיבה אטומה ברוב הפעמים תביא לבאס מדוייק יותר מאשר פתוחה .לדעתי עלייך לנסות בכל מצב אחת סגורה .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

גם, שמע זה לא מדע מדוייק . כל עוד התוצאה עונה לדרישותך אז זה מה שחשוב.

פורסם

אני מתכוון כאילו, אם תבין, אם אני עכשיו יסגור את התיבה ויפעיל את הסאב, הוא לא יתחיל לפרפר כזה ואז להישרף, נכון ?

אם זה יעזור לך, התוצאה שאני מחפש היא הרבה פאנצים...

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

אני מציע לך להיכנס לFAQ של הפורום ולקרוא בנושא[לא חסר שם מידע ]

בנוסף אמליץ לך לעבור על המאמר המעולה הזה ישעזור לך להבין יותר ולדעת איזה סוג תיבה אתה מחפש אשר מתוכננת לדרישותייך האישיות.

בבקשה-

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/22-01-2001-Theory-Tslil-Baargaz.html

בהצלחה..

פורסם

גבר....אתה עם הסאב נראה לי שהמגבר שלך חלש והנתונים שאמרת לא נכונים כי לי יש את הסאב הזה עם תיבה עם פורט גם דיי גדולה יחסית והוא יושב עם מגבר זבל סיני והוא מפרק לי תאוטו הוא חזק ומספיק לי והמגבר פתוח רק על חצי יותר מזה כבר אי אפשר לשמוע הוא מפוצץ תמוח....

פורסם

על איזה מגבר הוא יושב אצלך ?

כי לפי מה שאתה מתאר את התיבה שלך גם לי יש כזאת, אז זה צריך להתאים.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

גם אני קניתי את הסאב הזה בזמנו+תיבה פתוחה שהתאימה לנתוני הרמקול ,ולא ציפיתי להרים וגבעות ,ידעתי שאני לא יקבל הרבה ממנו עבור מחיר כזה מגוחך.

בהתחלה הגברתי אותו עם פרוסאונד והגעתי למצב שגם את המגבר וגם את הסאב העפתי מהאוטו למחסן

בהמשך קיבלתי טיפה יותר שכל בדקתי מה יכול לבוא טוב

עד מצאתי מגבר חביב של jbl

2 ערוצים , הוא דוחף יפה מאוד את הסאב ,אני מאוד מרוצה.

אבל עדיין זה לא שיא העוצמה והדיוק ,אבל זאת בהחלט עלות-תועלת טובה מאוד

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אני יודע שהסאב הזה הוא לא שיא העוצמה , אבל עדיין לא יכול להיות שהוא חלש עד כדי כך.

כמה וואט נקי הוא באמת אם מישהו יודע...???

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

למה אתה כל כך בטוח שהמגבר מתאים לסאב?

המגבר נראה חלש בטירוף.

מה,בגלל שכתוב? (אם היום יש רמקולים של פיוניר עם 460 ואט! תבין לבד מה זה 800 ואט)

ZZR

פורסם

"המגבר ניראה חלש בטירוף"-אני מבין שאתה מהנדס אלקטרוניקה מהולל מאד לפי משפט זה . בדקת אותו על אמת[מדידת הספקים במעבדה] בדקת את הרכיבים שלו? איך אתה קובע עובדות חובבניות שכאילו?

ונו , "יש רמקולים פיוניר 460 וואט SO WHAT ???תבין לבד מזה 800 וואט..." מה בדיוק כוונת המשורר בכותבו את המשפט הזה?

אגב לצורך העניין גם אם המגבר היה מוצהר 250RMS בגישור הוא עדין היה מזיז כמו שצריך את ה305C .

פורסם

אז תגידו לי

אם עכשיו אני יגביר את הגיין של המגבר הסאב לא יישרף ?

כי אם לא, אני יעשה את זה...

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

חזרנו שוב לנקודת ההתחלה??

כנס שוב לFAQ וקרא מידע בערך GAIN /או הרץ חיפוש בערך הנ"ל-ותבין סוף סוף מה תפקידו !

בהצלחה..

• תוכן חדש...