Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר 305C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאור קריאות רבות כאן על הסאב הזה של פיוניר כסאב טוב, שווה את המחיר, חזק, 400 נקי, סאב SPL ועוד ועוד...

החלטתי לקנות אותו בסופו של דבר.

אתמול חיברתי אותו למגבר שלי שנותן 380 נקי בגישור, והסאב לא דופק כל כך חזק, אפילו חלש אפשר להגיד ונראה כאילו הוא על הגבול שלו כבר כשהוא על החצי, כלומר בערך 200 נקי.

לא ניסיתי להגביר מעל זה כי אני מפחד שהסאב לא יישרף או משהו.

אין לי פה כל כך שאלה מוגדרת, אבל מה את אומרים ? זאת היכולת של הסאב ? או שהוא יכול עוד ואני פשוט צריך להגביר אותו ? האם עליי לשחק עם ההרצים או משהו ?

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה מגבר אתה מגביר אותו? מה ההצהרות שלו בגישור?, איזה תיבה אתה משתמש לסאב?[אטומה פתוחה , נפח ?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

במשפט אחד אתה מקבל את מה ששילמת עליו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

התיבה היא תיבה פתוחה, עם פורט זאת אומרת.

נפח אני לא יודע, אבל היא די גדולה.

המגבר הוא של פיוניר, מוצהר 380 נקי בגישור, זה אחד הדגמים הגבוהים שלהם.

אני מציין שוב שהמגבר בקושי עובד על חצי והסאב נראה כבר על הגבול.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

החצי זה לא אומר שהמגבר מוציא חצי מההספק.

אם תיראה את ההודעות שלי אני ממש נגד הסאב הזה.

עכשיו תשלח לינק של המגבר שלך שניראה בדיוק את הנתונים שלו

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

תבדוק היטב את התיבה אולי היא פתוחה בצדדים/דפנות וכך זה בעצמם גורם לבריחת אוויר מהתיבה.

עדיף , תגש עם הסאב שלך לחבר כלשהו ותחבר אותו למגבר שלו , כלומר תנסה לבדוק אותו על מגבר אחר .

מה ההגברה שלך כוללת ועל איזה רכב מדובר ?

מש"ק זרזור

פורסם

http://www.epinions.com/Pioneer_760W_x_2_Amplifier_GM_X962__Two_Channel_Amplifiers_GM_X962

זה המגבר, רק שהמגבר שלי זה הדגם היותר חדיש, וזה לא שייך למגבר, יש לאן להגביר אותו, אבל אני לא יודע אם הסאב יכול, חבר שלי שהסתכל אמר שזה ממש הגבול של הסאב ושהוא לא רוצה להגביר לי אותו יותר.

ואין חורים בתיבה, חוץ מהפורט כמובן.

והמגבר עובד רק הסאב, הרכב הוא פולסווגן.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

Power Output

RMS Power at 2 Ohms 190 W x 2

RMS Power at 4 Ohms 125 W x 2

איך הגעת ל380 ?

ומגבר שהוא חלש וסאב חזק אז ניראה כאילו הוא פותח אותו אבל הוא סתם מחרבש

תבוא למפגש ב18 ביום שבת יעזרו לך שם הרבה ותוכל לחבר אותו למגבר אחר וגם לשמוע אותו סאב בתיבות אחרות.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מיקי -380 בגישור!!

בגישור כל יציאה היא ב2 אוהם המגבר מוצהר 190RMS

לכן בגישור 2 יציאות כל אחת תרד ל2אוהם ומ2 היציאות ב4 אוהם יחד ההספק יהיה 380RMS

העניין שזה נתונים יבשים והצהרות על הנייר

השאלה מה בפועל המגבר מסוגל.

פורסם

לא אחי, זה 380 ב 4 אוהם, זה רשום גם על המגבר עצמו.

לכל יציאה 125 ב 4 אוהם, אבל בגישור 380 ב- 4 אוהם.

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

אסף ומיקי, המגבר הזה יכול יותר וכבר ראיתי את זה בעבר, גם עכשיו הוא יכול הוא פועל רק על חצי מהעוצמה שלו, אבל אני מפחד להגביר את הסאב מעבר לזה כי זה נראה הגבול.

השאלה שלי היא אם החששות שלי נכונות ? כי אני לא רוצה לקחת סיכון ואז הסאב יישרף .

Beeeeeeeiiiitch !!!!!

פורסם

עם המגבר שלך לא פשוט לשרוף אותו שוב הגיין לא משמש כווליום בדיוק אלה להתאמה בין מתח הסיגנל ביציאה מהHU אל הכניסה במגבר באופן עקיף ניתן לומר שהוא משפיע גם על העוצמה .

איך אתה קובע שהסאב שלך מגיע לקצה היכולת? לפי מה ?

יכול להיות שהתיבה לא מתאימה לסאב שלך וזה באופן עקיף משפיע על עבודה לא יעילה של הסאב שלך שהוא "דופק" לחינם

בכל אופן את הפיוניר הזה אני ממש לא אוהב .

אם תוכל לבוא שבוע הבא למפגש מרכז נוכל לבדוק ולנסות לאבחן את מקור הבעיה אצליך ולנסות לפתור את העניין.וכבר אני יכול לומר לך שהסאב הזה ללא מותאם לשימוש בתיבה פתוחה אלה תיבה אטומה מינימום 42 ליטר..בתיבה פתוחה כשאני שמעתי אותו הוא בכלל איכזב ..סתם דוחף אויר יוצר ויוורציות לרחוק מרעיד את כל השילדה אבל באסים לא נישמעים באופק..

• תוכן חדש...