Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

iasca official cd test

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי את הדיסק הנ"ל,רציתי לדעת בבקשה על אילו תדרים מוקלט כל Track בדיסק הנ"ל?

סה"כ 99 רצועות.

תודה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מה לא מובן לבחור יש דיסק של iasca official cd test ועל הדיסק יש 99 רצועות(צלילים) שמוקלטות עליו בתדרים שונים,והבחור מעוניין לדעת האם מישהו יודע על איזה תדר מוקלטת כל רצועה.

כלומר אולי למישהו יש את אותו הדיסק ויודע על איזה תדר מוקלטת כל רצועה.

DROZD

פורסם
שלום יש ברשותי את הדיסק הנ"ל,רציתי לדעת בבקשה על אילו תדרים מוקלט כל Track בדיסק הנ"ל?

סה"כ 99 רצועות.

תודה.

מאיפה השגת את הדיסק הזה? אתה יכול לשלוח לי אותו בICQ?

פורסם

אני רואה שאף אחד באמת לא יודע לענות לי על השאלה.

בכל זאת תודה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

שלב א) : אתה מוריד את תוכנת האימול [E-MULE]

שלב ב) : בתוכנה עצמה אתה לוחץ על : SERVERS

שלב ג) : משם כבר אתה בוחר שרת לפי תעמך

שלב ד) : לוחץ פה

מש"ק זרזור

• תוכן חדש...